Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Lahti

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 2 arvostelua

22 ‚ā¨/h

Hyv√§t hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 22‚ā¨/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Lahti!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Kuinka paljon englannin kielen tuutorointi maksaa paikassa Lahti ja sen l√§hiseuduilla?

Keskim√§√§r√§inen hinta englannin opetukselle paikassa Lahti on 22‚ā¨.

 

Maksut muuttuvat seuraavien seikkojan myötä:

  • tuutorin kokemus
  • miss√§ tunnit pidet√§√§n (verkossa tai jossakin muussa paikassa)
  • tuntien taajuus ja jokaisen tunnin kesto
  • oppituntiesi p√§√§m√§√§r√§ (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% valmentajista antaa ensimmäisen englannin kielen tunnin ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen opettajien kustannuksiin alueellasi.

ūüŹÖ Kuinka moni tuutori on saatavilla antamaan englannin kielen tunteja paikassa Lahti?

11 yksityistä englannin kielen opettajaa on saatavilla antamaan englannin kielen opetusta paikassa Lahti ja sen lähellä.

 

Voit katsella heidän ansioluetteloaan ja ottaa englannin kielen opettajan, joka sopii tarpeisiisi.

 

Valitse englannin kielen tunti yli 11 opettajaprofiilin joukosta.

ūüíĽ Onko mahdollista ottaa yksityisi√§ englannin kielen tunteja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin verkossa hallitaksesi englannin kieli nopeammin ja saadaksesi täydellisen aksentin.

 

Moni englannin kielen tuutoreista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreista läpi alustan antaa englannin kielen tunteja Skype:ssä.

 

Löytääksesi vapaana olevia englannin kielen tuutoreita verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit webkameralla tarjoavat sinulle enemmän hyötyjä. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska tuutori ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

‚úíÔłŹ Keskim√§√§rin, mink√§ arvion oppilaat ovat antaneet yksityisopettajilleen paikassa Lahti?

2 suosituksen näytteestä, nuoret pisteyttivät englannin kielen yksityisopettajansa keskimäärin 5.0 viidestä.

 

Ongelmien ilmetessä tuntisi kanssa, asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on täällä löytämään ratkaisun puhelun tai mailin välityksellä maanantaista perjantaihin.

 

Onko sinulla muuta kysyttävää?

ūüá¨ūüáß Miksi ottaa englannin kielen tunteja paikassa Lahti?

Englannin opiskelemisessa on runsaasti hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa henkinen joustavuus ja kehittynyt kuulunymmärtäminen.

 

Kaikki englannin kielen yksityistunnit kokeneen yksityisen opettajan kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia englannin kieli nopeammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotisi mukavuudesta tai jossakin muussa paikassa, valitse yksityinen opettaja ja varaa kurssi jo tänään.

 

Viestintäalustamme on täällä sinua varten saadaksesi yhteyden opettajaasi järjestääksesi englannin tuntisi, mikäli haluat oppia kotonasi tai jossakin muussa paikassa.

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 11 opettajan joukosta paikassa Lahti.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä paras ja halvin englannin kielen kurssi paikassa Lahti

Englannin yksityistunteja perusopetuksesta korkeakouluun

Kuten yleisesti on tiedossa, englanti kielenä on miljoonien ja miljoonien ihmisten puhuma tapa kommunikoida ympäri maailman. Tästä syystä englannin kielitaidon kehittäminen on tärkeää ja moni haluaakin panostaa siihen koulun ohella ja sen jälkeen. Sitä käytetään yleisesti pääkielenä monessa maassa sekä kansainvälisessä järjestössä. Maailmalla matkatessasi pärjäät lähes missä vaan ymmärtämällä englantia. Suomi on onnellisessa asemassa siinä, että englantia opetetaan jo nuoresta lähtien. Ja vaikka koulutunnit nukkuisi läpi kännykkäpelejä pelaten, niin vaihtoehtoja silti riittää niiden ulkopuolellakin! Englantia voi opiskella verkkokursseilla, valmennuksissa sekä yksityisillä kielitunneilla. Mikäli asut Lahdessa, voit löytää opetusta kotikonnuiltasi muutamissa minuuteissa. Kerromme seuraavaksi lisää englannin merkityksestä sekä sen opiskelusta Lahden seudulla.  

Englannin kielen tärkeys

Moni on varmasti ihmetellyt, miksi juuri englannin kieli n√§yttelee p√§√§osaa TV-sarjojen kielen√§, populaarimusiikissa ja matkailussa. Eik√∂ italia, portugali tai saksa voisi hoitaa samaa asiaa maailmankielen√§? Voisi varmasti, mutta t√§ss√§ kohtaa t√§ytyy katsoa kauas historiaan. Yksi t√§rkeimmist√§ tekij√∂ist√§ englannin asemaan on brittil√§isen imperiumin vaikuttavuus. Englannin kieli levisi saarivaltiosta muun muassa Intiaan, Kanadaan, Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja Etel√§-Afrikkaan ‚Äď unohtamatta niit√§ kymmeni√§ maita, joissa kielt√§ k√§ytet√§√§n p√§ivitt√§in t√§ll√§kin hetkell√§. Englanti otettiin osaksi kouluopetusta, valtioiden omien kielten rinnalle. My√∂s Yhdysvaltojen valta-asema maailmantaloudessa toisen maailmansodan j√§lkeen on vaikuttanut siihen, miksi monissa yrityksiss√§ k√§ytet√§√§n ty√∂kielen√§ englantia. Ne, jotka halusivat olla mukana talouskasvussa, ottivat englannin omakseen ja loppu on historiaa. Englannin osaaminen korostuu t√§n√§ p√§iv√§n√§ yh√§ enemm√§n ty√∂el√§m√§ss√§ ja my√∂s vapaa-ajalla. Haluatko ty√∂skennell√§ kansainv√§lisen kaupan, turismin tai opetusty√∂n parissa? Moni suomalainenkin yritys k√§ytt√§√§ p√§√§kielen√§√§n englantia, joten sen osaaminen muodostuu jopa edellytykseksi. Kun puhut sujuvasti englantia, avaa se monia ovia ty√∂el√§m√§√§n ja maailmalle. Ja kuka tiet√§√§, jos kohtaat el√§m√§si rakkauden seuraavalla ulkomaanreissulla! Siin√§ kohtaa voit kiitt√§√§ englannin opettajiasi ja itse√§si hyv√§st√§ p√§√§t√∂ksest√§ oppia vierasta kielt√§. Olit sitten Lahdessa opiskelemassa tai et, l√∂yd√§t kaupungista monia keinoja liitty√§ mukaan englannin vallankumoukseen. T√§st√§ lis√§√§ seuraavaksi! ¬†

Opi englantia verkossa tai paikan päällä

Etenkin viime vuosien tapahtumien vuoksi, erilaiset verkko- ja et√§opintomallit ovat tulleet j√§√§d√§kseen. Se, ett√§ l√§hes mit√§ vaan voi oppia ilman henkil√∂kohtaista kanssak√§ymist√§ on valtava etu monelle ‚Äď pelkk√§ kamera ja nettiyhteys riitt√§√§. Englannin kursseja on tarjolla niin Teamsin kuin Zoominkin kautta, eri opintoasteille suunnattuna. Englannin opiskelu kotoa k√§sin onkin k√§tev√§ tapa kehitt√§√§ omaa kielitaitoa, omalta kotisohvalta operoiden. Matkustamiseen ei kulu liikaa aikaa ja opiskelumoodiin p√§√§see hetkess√§. T√§m√§ tekee my√∂s verkko-opetuksesta halvempaa. Vaikka Googlen kautta l√∂ytyykin ilmaisia aineistoja ja moduuleita, niin opettajan kanssa opiskelu on silti tehokkain tapa oppia uusia kieli√§ ja taitoja. Superprof tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja englannin opiskeluun ‚Äď oli kyse sitten alkeista, lukiokurssista tai tietyst√§ ammattisanastosta. Yksinkertaistaen: jos haluat ottaa yhden oppitunnin, jotta p√§rj√§√§t tulevalla lomareissullasi, voit l√∂yt√§√§ ratkaisun t√§h√§n meilt√§! Tarjoamme my√∂s perinteisi√§ kielikursseja Lahdessa, joten saat saman sivun alta kaiken mit√§ tarvitset opiskelua varten. Suurin etu, mit√§ perinteinen kahdenkeskinen oppitunti valitsemassasi paikkaa tuottaa, on se ett√§ opettaja kykenee auttamaan sinua herke√§m√§tt√§. Toisin kuin koulussa, osana suurta luokkaa, saat kysy√§ juuri sellaisia kysymyksi√§ mit√§ askarruttaa ilman huolta. Opettajamme tarjoavat rakentavaa palautetta sek√§ vinkkej√§ siihen, kuinka kehityt englannin kieliopissa tai parannat sanojen lausumista. ¬†

Miksi valita Superprof?

Yksityisopetus on tänä päivänä helpompaa kuin koskaan. Unohda kalliit kurssit ja valmennukset, sillä Superprof on tehnyt englannin opiskelun helpoksi. Apua löydät myös moneen muuhun kieleen ja oppiaineeseen, jos opinjanoa riittää! Superprof on maailmanlaajuinen verkosto, jossa on mukana miljoonia opettajia. Voit tavoittaa lähtötilanteeseesi sopivan opettajan vain muutaman klikkauksen jälkeen helppokäyttöisen sivustomme avulla. Voit sopia opetuksen sisällöstä tavoitteidesi pohjalta ja osallistua yksityistunneille heti ensimmäisenä aamulla tai iltapäivällä omien menojesi mukaan. Sinulle sopivan englannin opettajan löydät vertailemalla heidän taustojaan, saatuja arvosteluita sekä tuntihintaa. Sen sijaan, että noudattaisit vanhaa opetussuunnitelmaa, voit luoda sen itse yhdessä opettajan kanssa. Jos opit mieluiten videoiden tai pelien avulla, tai kirjoitus- ja keskustelutehtävien myötä, kerro se rohkeasti meille. Löydä yksityisopettajat Lahdesta tai opiskele lontoota brittiläisen tohtorin kanssa. Tästä se lähtee!

Mitä haluaisit oppia?