Etusivu
Tarjoa opetusta

Englannin Yksityisopetus Helsinki

🥇 Englannin opettajat Helsinki
💻 26 opettajaa
🔒 Varmennetut arvostelut
💸 Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opettajamme aiheessa
Englanti kaupungissa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 3 arvostelulla.

21 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 21€.

4 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä 4 tunnissa

1

Etsi englannin kielen kurssi

Etsi itsellesi sopiva kurssi omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tuntien sijainti, tutkinto, opettajan kokemus, arvostelut.

2

Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3

Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Selaa englannin yksityisopettajiamme

Löydä paras ja halvin englannin kielen kurssi paikassa Helsinki

Englannin kielitaito ei mene hukkaan – opi englantia Helsingissä!

Englannin kieli on ollut jo pitkään yksi maailman tärkeimmistä tavoista viestiä. Aina teollisesta vallankumouksesta ja brittiläisen imperiumin sekä Yhdysvaltojen mahdista lähtien, on englanti pysynyt tärkeänä kielenä globaalisti. 

Haluatko kehittää kielitaitoasi? Oletko valmis valloittamaan maailman? Helsinki on erinomainen kaupunki oppia lontoota, kuten sanotaan. 

Tiesitkö, että englannin kieli päätyi esimerkiksi Iso-Britanniaan alunperin angleilta ja sakseilta Tanskasta, Saksasta ja Alankomaista? Yllättävää! Tänä päivänä englantia puhuu äidinkielenään  yli 300 miljoonaa, joista suurin osa asuu juurikin Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Etelä-Afrikassa, Irlannissa ja Uudessa-Seelannissa. Eikä siinä vielä kaikki. Jokaista äidinkielenään englantia puhuvaa kohden on noin kolme muuta maailmankansalaista, jotka kieltä osaa. Tämä tekee kielitaitoista valtavan verkoston!

Englannin kieli on koko maapallon eniten opiskeltu kieli ja sitä käytetään ahkerasti niin kansainvälisessä liiketoiminnassa, tieteessä, taiteessa, matkustamisessa ja turismissa. Englanti ja ranska ovat ainoat viralliset kielet kaikilla mantereilla. Englantia käytetään myös yleisesti niin sanottuna lingua francana, eli yleiskielenä niin yliopistojen, liiketoiminnan, matkailun sekä tieteen ja teknologian parissa. Opiskelemalla englantia, saat erinomaisen mahdollisuuden hyödyntää osaamista erilaisissa opiskelijavaihdoissa ja ohjelmissa.

Myöskään kotimaassa et pääse pakoon englannin kieltä. Yhä useampi palveluliiketoiminnan edustaja ja työntekijä Helsingissä käyttää pelkästään englantia kielenään. Tästä syystä kielen kertaaminen onkin hyvä aloittaa omasta kotikaupungista, jonka jälkeen koko maailma on auki. 

Mutta kuinka oikein edetä? Jatkamalla lukemista, sillä olet jo oikeassa paikassa. 

Superprof edustaa lukemattomia yksityisopettajia, jotka ovat valmiina auttamaan sinua englannin opinnoissa. Oli haaveena sitten ulkomaanmatka tai ura kansainvälisessä ympäristössä, saat apua monenlaisiin lähtökohtiin ja tarpeisiin. Meillä ei aseteta sinua tasoryhmiin, sillä opetus suunnitellaan vain ja ainoastaan sinua varten. 

Näistä syistä englannin opiskelu kannattaa

Fakta on se, että englantia osaamalla olet kuumempaa valuuttaa työmarkkinoilla – niin Helsingissä kuin rajojen toisellakin puolen. Englannin kielitaito mahdollistaa erilaiset urapolut ja mahdollisesti myös alasta riippuen paksumman palkkanauhan. Moni kansainvälinen suuryritys pitää Suomen toimipistettään pääkaupungissamme, eikä ole lainkaa outoa sekään että yhä useampi kotimainen yritys puolestaan käyttää työkielenään pelkkää englantia. 

Englannin kieli on yleisesti käytössä esimerkiksi ruoanlaitossa, muodin parissa, kuvataiteessa, tanssissa, arkkitehtuurissa, musiikissa ja populaarikulttuurissa, elokuvissa sekä lukemattomilla muilla toimialoilla. Näin ollen se avaa monia mahdollisuuksia, unelmistasi riippumatta. 

Tiesitkö, että noin kaksi kolmasosaa Helsinkiin muuttavista tulee Suomen ulkopuolelta? Tästä syystä Helsingin kaupunki on panostanut englanninkielisiin palveluihin, aina asiakaspalvelusta digitaalisiin toimintoihin. Törmäät kieleen myös kaupungilla kävellessäsi lähes päivittäin. Miksi et siis osallistuisi mielenkiintoiseen keskusteluun, sellaisen kuullessa ja ymmärtäessä?

Helsinki on korkean osaamisen kaupunki, jossa pärjää monenlaisella kielitaidolla. Englanniksi saa palvelua julkisten toimijoiden lisäksi myös monilta paikallisilta yrittäjiltä. Kielen kertaaminen onkin hyvästä, vaikka sitä ei suoraan esimerkiksi työssään tarvitse. Vapaa-ajalla voit löytää mitä mielenkiintoisempia mahdollisuuksia ihastuttaa kanssakulkijoita harjoittelemallasi jenkki- tai brittimurteella. 

Opiskele englantia Helsingissä

Helsingissä on monia toimijoita, jotka tarjoavat apuaan englannin kielen oppimiseen – puhumiseen ja kirjoittamiseen. Tarvitsetko apua sanaston kanssa? Onko englannin kielioppi päässyt unohtumaan? Tutustu esimerkiksi työväenopiston tarjontaan tai Helsingin aikuisopiston kursseihin. Voit myös perehtyä paikallisten lukioiden kurssitarjontaan. Ja onhan sitä väläytetty jo pormestarinkin toimesta, että tulevaisuudessa englanninkieliseen perusopetukseen ja varhaiskasvatukseen laitettaisiin lisää paukkuja.

Tiesithän, että voit opiskella englantia kätevästi verkon kautta, paikasta riippumatta. Englannin opinnot onnistuvat nykypäivänä kätevästi missä vain keskustan lempikahvilassa tai etätyöskentelypisteellä, omaa kotia unohtamatta. Etänä toteutettavat kieliopinnot ovat usein halvempia vaihtoehtoja perinteisille kielikursseille. Lisäksi verkkoa selaamalla löydät monia sivustoja tai sovelluksia, jotka tarjoavat harjoituksia kielitaidon kartuttamiseen. Jotkut näistä ovat jopa ilmaisia ja hauska pelillinen tapa oppia uutta!

Yksityisopetusta Helsingissä

Helsinki on täynnä toinen toistaan taitavampia yksityisopettajia, jotka ovat erikoistuneet henkilökohtaiseen opetukseen – kieliopinnoista matematiikkaan ja luonnontieteistä taiteisiin. Mitä jos selaisit läpi kaupungin tarjonnan ja lähestyisit sopivalta vaikuttavaa opettajaa kätevästi viestillä?

Yksityiset englannin tunnit maksavat keskimäärin 21 € Helsingissä. Meillä Superprofilla moni opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi, jotta kynnys lähteä oppimaan on tarpeeksi matala. Voit siis rauhassa tutustua opettajan metodeihin ja opetustyyliin sekä löytää juuri sinulle sopivan yksityisopettajan läheltä kotiasi.

Englannin kielen opiskelussa tärkeintä on oman motivaation lisäksi tapa, millä haluat lähteä liikenteeseen. Perinteiset ryhmätunnit eivät sovi kaikille ja kielikylpyyn suunnatut mobiilisovelluksetkin saattavat vaikuttaa hieman yksitoikkoisilta.

Otathan huomioon seuraavat asiat, kun etsit sopivaa yksityisopettajaa:

  • Englannin yksityisopetusta saat Helsingissä noin 21 € tuntihintaan
  • Sivustoltamme löydät kielten opiskelijoita, ammattitaitoisia opettajia ja työelämässä kannuksensa hankkineita mentoreita. Tutustu opettajiemme kokemukseen, pätevyyteen ja opetustyyliin kunkin oman profiilin kautta
  • Oppitunnit suunnitellaan täysin tavoitteidesi mukaan. Selvitä siis etukäteen, mitä haluaisit oppia ja miksi – me autamme sinut maaliin!
  • Helsingistä löytyy useampia opettajia, joiden kanssa voit joustavasti sopia opetuksesta oman kalenterisi mukaan

Miksi et aloittaisi englannin preppausta jo tänään? Tutustu Superprofin huippuopettajiin ja sovi ensimmäinen tuntisi pian.

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: englanti paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta tunneille on 21€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Englanti?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Englanti entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Englanti?

Superprofissa suuri osa aiheen Englanti opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: englanti

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Englanti?

26 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Englanti opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 26 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

3 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.