Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 12 arvostelua

22 ‚ā¨/h

Hyv√§t hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 22‚ā¨/h

3 h

Salamannopeaa! Englannin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Helsinki!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Kuinka paljon yksityinen englannin kielen tunti maksaa paikassa Helsinki ja sen l√§hiseuduilla?

Keskim√§√§r√§inen hinta yksityisille englannin kielen kursseille paikassa Helsinki on 22‚ā¨.

 

Tuutoroinnin hinnat muuttuvat seuraavien seikkojan myötä:

  • opettajan kokemus
  • miss√§ tunnit pidet√§√§n (verkossa tai oppilaan luona)
  • oppituntien m√§√§r√§ ja jokaisen oppitunnin kesto
  • oppituntiesi tavoite (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% tuutoreista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen opettajien kustannuksiin lähiseudullasi.

ūüŹÖ Kuinka moni tuutori on saatavilla antamaan englannin kielen tunteja paikassa Helsinki?

Kaupungissa Helsinki ja sen lähellä, 106 tuutoria on saatavilla antamaan englannin kielen tunteja.

 

Voit katsella heidän opettajaprofiileitaan ja ottaa englannin kielen opettajan, joka sopii tarpeisiisi.

 

Valitse yksityistunti paikassa Helsinki yli 106 saatavilla olevan opettajaprofiilin joukosta.

ūüíĽ Voinko ottaa oppitunteja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin verkossa hallitaksesi englannin kieli nopeammin ja saadaksesi täydellisen ääntämisen.

 

Moni englannin kielen opettajista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä opettajista läpi alustan antaa englannin kielen tunteja Skype:ssä.

 

Löytääksesi vapaana olevia englannin kielen tuutoreita verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit webkameralla tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska opettaja ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

‚úíÔłŹ Mik√§ on keskim√§√§r√§inen arvio, jonka oppilaat ovat antaneet opettajilleen paikassa Helsinki?

12 pisteytyksen näytteestä, oppilaat arvostelivat englannin kielen opettajansa keskimäärin 5.0 5:stä.

 

Huolien ilmetessä tuntisi kanssa, asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on täällä löytämään ratkaisun puhelimen tai sähköpostin välityksellä maanantaista perjantaihin.

 

Lue muita FAQ:a

ūüá¨ūüáß Miksi et ottaisi englannin kielen kursseja paikassa Helsinki?

Englannin kielen opiskelemisessa on runsaasti etuja. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa korkeammat työmahdollisuudet ja kehittynyt kuulunymmärtäminen.

 

Kaikki englannin kielen yksityiset oppitunnit koulutetun opettajan kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia englannin kieli nopeammin.

 

Sinun tulee vain valita tuutori ja varata englannin tunnit kotoa käsin tai jossakin muussa paikassa

 

Viestintäpalvelu auttaa sinua ottamaan yhteyttä tuutoriisi järjestääksesi englannin kielen kurssisi, mikäli haluat oppia kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 106 tuutorin joukosta paikassa Helsinki.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä paras ja halvin englannin kielen kurssi paikassa Helsinki

Englannin kielitaito ei mene hukkaan ‚Äď opi englantia Helsingiss√§!

Englannin kieli on ollut jo pitkään yksi maailman tärkeimmistä tavoista viestiä. Aina teollisesta vallankumouksesta ja brittiläisen imperiumin sekä Yhdysvaltojen mahdista lähtien, on englanti pysynyt tärkeänä kielenä globaalisti. 

Haluatko kehittää kielitaitoasi? Oletko valmis valloittamaan maailman? Helsinki on erinomainen kaupunki oppia lontoota, kuten sanotaan. 

Tiesitkö, että englannin kieli päätyi esimerkiksi Iso-Britanniaan alunperin angleilta ja sakseilta Tanskasta, Saksasta ja Alankomaista? Yllättävää! Tänä päivänä englantia puhuu äidinkielenään  yli 300 miljoonaa, joista suurin osa asuu juurikin Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Etelä-Afrikassa, Irlannissa ja Uudessa-Seelannissa. Eikä siinä vielä kaikki. Jokaista äidinkielenään englantia puhuvaa kohden on noin kolme muuta maailmankansalaista, jotka kieltä osaa. Tämä tekee kielitaitoista valtavan verkoston!

Englannin kieli on koko maapallon eniten opiskeltu kieli ja sitä käytetään ahkerasti niin kansainvälisessä liiketoiminnassa, tieteessä, taiteessa, matkustamisessa ja turismissa. Englanti ja ranska ovat ainoat viralliset kielet kaikilla mantereilla. Englantia käytetään myös yleisesti niin sanottuna lingua francana, eli yleiskielenä niin yliopistojen, liiketoiminnan, matkailun sekä tieteen ja teknologian parissa. Opiskelemalla englantia, saat erinomaisen mahdollisuuden hyödyntää osaamista erilaisissa opiskelijavaihdoissa ja ohjelmissa.

Myöskään kotimaassa et pääse pakoon englannin kieltä. Yhä useampi palveluliiketoiminnan edustaja ja työntekijä Helsingissä käyttää pelkästään englantia kielenään. Tästä syystä kielen kertaaminen onkin hyvä aloittaa omasta kotikaupungista, jonka jälkeen koko maailma on auki. 

Mutta kuinka oikein edetä? Jatkamalla lukemista, sillä olet jo oikeassa paikassa. 

Superprof edustaa lukemattomia yksityisopettajia, jotka ovat valmiina auttamaan sinua englannin opinnoissa. Oli haaveena sitten ulkomaanmatka tai ura kansainvälisessä ympäristössä, saat apua monenlaisiin lähtökohtiin ja tarpeisiin. Meillä ei aseteta sinua tasoryhmiin, sillä opetus suunnitellaan vain ja ainoastaan sinua varten. 

Näistä syistä englannin opiskelu kannattaa

Fakta on se, ett√§ englantia osaamalla olet kuumempaa valuuttaa ty√∂markkinoilla ‚Ästniin Helsingiss√§ kuin rajojen toisellakin puolen. Englannin kielitaito mahdollistaa erilaiset urapolut ja mahdollisesti my√∂s alasta riippuen paksumman palkkanauhan. Moni kansainv√§linen suuryritys pit√§√§ Suomen toimipistett√§√§n p√§√§kaupungissamme, eik√§ ole lainkaa outoa sek√§√§n ett√§ yh√§ useampi kotimainen yritys puolestaan k√§ytt√§√§ ty√∂kielen√§√§n pelkk√§√§ englantia.¬†

Englannin kieli on yleisesti käytössä esimerkiksi ruoanlaitossa, muodin parissa, kuvataiteessa, tanssissa, arkkitehtuurissa, musiikissa ja populaarikulttuurissa, elokuvissa sekä lukemattomilla muilla toimialoilla. Näin ollen se avaa monia mahdollisuuksia, unelmistasi riippumatta. 

Tiesitkö, että noin kaksi kolmasosaa Helsinkiin muuttavista tulee Suomen ulkopuolelta? Tästä syystä Helsingin kaupunki on panostanut englanninkielisiin palveluihin, aina asiakaspalvelusta digitaalisiin toimintoihin. Törmäät kieleen myös kaupungilla kävellessäsi lähes päivittäin. Miksi et siis osallistuisi mielenkiintoiseen keskusteluun, sellaisen kuullessa ja ymmärtäessä?

Helsinki on korkean osaamisen kaupunki, jossa pärjää monenlaisella kielitaidolla. Englanniksi saa palvelua julkisten toimijoiden lisäksi myös monilta paikallisilta yrittäjiltä. Kielen kertaaminen onkin hyvästä, vaikka sitä ei suoraan esimerkiksi työssään tarvitse. Vapaa-ajalla voit löytää mitä mielenkiintoisempia mahdollisuuksia ihastuttaa kanssakulkijoita harjoittelemallasi jenkki- tai brittimurteella. 

Opiskele englantia Helsingissä

Helsingiss√§ on monia toimijoita, jotka tarjoavat apuaan englannin kielen oppimiseen ‚Äď puhumiseen ja kirjoittamiseen. Tarvitsetko apua sanaston kanssa? Onko englannin kielioppi p√§√§ssyt unohtumaan? Tutustu esimerkiksi ty√∂v√§enopiston tarjontaan tai Helsingin aikuisopiston kursseihin. Voit my√∂s perehty√§ paikallisten lukioiden kurssitarjontaan. Ja onhan sit√§ v√§l√§ytetty jo pormestarinkin toimesta, ett√§ tulevaisuudessa englanninkieliseen perusopetukseen ja varhaiskasvatukseen laitettaisiin lis√§√§ paukkuja.

Tiesithän, että voit opiskella englantia kätevästi verkon kautta, paikasta riippumatta. Englannin opinnot onnistuvat nykypäivänä kätevästi missä vain keskustan lempikahvilassa tai etätyöskentelypisteellä, omaa kotia unohtamatta. Etänä toteutettavat kieliopinnot ovat usein halvempia vaihtoehtoja perinteisille kielikursseille. Lisäksi verkkoa selaamalla löydät monia sivustoja tai sovelluksia, jotka tarjoavat harjoituksia kielitaidon kartuttamiseen. Jotkut näistä ovat jopa ilmaisia ja hauska pelillinen tapa oppia uutta!

Yksityisopetusta Helsingissä

Helsinki on t√§ynn√§ toinen toistaan taitavampia yksityisopettajia, jotka ovat erikoistuneet henkil√∂kohtaiseen opetukseen ‚Äď kieliopinnoista matematiikkaan ja luonnontieteist√§ taiteisiin. Mit√§ jos selaisit l√§pi kaupungin tarjonnan ja l√§hestyisit sopivalta vaikuttavaa opettajaa k√§tev√§sti viestill√§?

Yksityiset englannin tunnit maksavat keskim√§√§rin 22 ‚ā¨ Helsingiss√§. Meill√§ Superprofilla moni opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi, jotta kynnys l√§hte√§ oppimaan on tarpeeksi matala. Voit siis rauhassa tutustua opettajan metodeihin ja opetustyyliin sek√§ l√∂yt√§√§ juuri sinulle sopivan yksityisopettajan l√§helt√§ kotiasi.

Englannin kielen opiskelussa tärkeintä on oman motivaation lisäksi tapa, millä haluat lähteä liikenteeseen. Perinteiset ryhmätunnit eivät sovi kaikille ja kielikylpyyn suunnatut mobiilisovelluksetkin saattavat vaikuttaa hieman yksitoikkoisilta.

Otathan huomioon seuraavat asiat, kun etsit sopivaa yksityisopettajaa:

  • Englannin yksityisopetusta saat Helsingiss√§ noin 22 ‚ā¨ tuntihintaan
  • Sivustoltamme l√∂yd√§t kielten opiskelijoita, ammattitaitoisia opettajia ja ty√∂el√§m√§ss√§ kannuksensa hankkineita mentoreita. Tutustu opettajiemme kokemukseen, p√§tevyyteen ja opetustyyliin kunkin oman profiilin kautta
  • Oppitunnit suunnitellaan t√§ysin tavoitteidesi mukaan. Selvit√§ siis etuk√§teen, mit√§ haluaisit oppia ja miksi ‚Ästme autamme sinut maaliin!
  • Helsingist√§ l√∂ytyy useampia opettajia, joiden kanssa voit joustavasti sopia opetuksesta oman kalenterisi mukaan

Miksi et aloittaisi englannin preppausta jo tänään? Tutustu Superprofin huippuopettajiin ja sovi ensimmäinen tuntisi pian.

Mitä haluaisit oppia?