Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta ruotsi verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 7 arvostelulla.

24 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 24€.

5 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa ruotsi!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Ruotsi?

Keskimääräinen hinta tunneille on 24€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Ruotsi entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Ruotsi opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: ruotsi

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

56 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Ruotsi opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 56 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

7 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa ruotsi?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa ruotsi!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Ruotsin Kielen Kurssi Yksityisopettajan Kanssa

Yksityinen ruotsin kielen kurssi verkossa

Ruotsi on kaikille tuttu oppiaine koulun penkiltä. Se on jakanut pitkään mielipiteitä etenkin nuorempien opiskelijoiden keskuudessa, ikään kuin Dr. Pepper -virvoitusjuoma tekee. Joko tykkää tai ei tykkää. Ruotsilla on tärkeä rooli osana suomalaista yhteiskuntaa, vaikka joissain kaupungeissa ei välttämättä siltä tunnu. Suomen toinen virallinen kieli nimittäin kuuluu useammin länsirannikolla kuin idän suunnalla.

Ruotsia voi opiskella niin koulussa kuin yksityisen opettajankin kanssa, unohtamatta nykypäivänä suosittua verkko-opiskelua. Monelle yksityisopetus vaikuttaa parhaalta vaihtoehdolta siitä yksinkertaisesta syystä, että ryhmässä opiskellessa ei saa tarpeeksi tukea omaan edistymiseen ja ongelmatilanteisiin. Ruotsia on kieltämättä vaikea kiriä kiinni, jos tippuu kyydistä. Haluatko oppia ruotsin sanastoa? Tarvitsetko kertausta ruotsin kielioppiin? Onko ruotsin ääntämisessä vielä työstämistä? On monia syitä aloittaa ruotsin kielikurssi, ja Superprof on valmistautunut tähän. Selvitä tavoitteesi kielen suhteen ja kerro se meille! Aloita ruotsin opinnot kotona tai etänä jo tänään.

Ruotsin opiskelussa on monia tapoja

Uuden kielen oppiminen on aina yhtä haastavaa. Etenkin aikuisiällä se voi tuntua liian suurelta projektilta, jonka jättää helposti tekemättä muiden kiireiden lomassa. Ruotsi on yksi niistä kielistä, jonka moni on kertaalleen oppinut ja moni myös unohtanut. Näin ollen opiskelun aloittaminen pitkän tauon jälkeen vaikuttaa kieltämättä palaamiselta lähtöruutuun. Jos kuitenkin haluat kehittää ruotsin taitojasi, olet jo lähes tehnyt sen ratkaisevan liikkeen – nimittäin päättänyt aloittaa ruotsin tunnit.

Yksi ratkaiseva tekijä ruotsin kielen oppimisessa on kärsivällisyys. On tiedostettava etukäteen, että edessä on paljon työtä kielitaidon kartuttamiseksi. Eikö olisikin mahtavaa, kun ruotsin kielimatkalla tukena toimisi ammattitaitoinen yksityisopettaja? Jos haluat oppia ajattelemaan ruotsiksi, tulee se vaatimaan vahvaa panostamista kieliopintoihin. Tämä kuitenkin avaa paljon ovia työelämää ja arjen seikkailuihin. Motivoituneen ruotsin opettajan kanssa on helpompi ymmärtää lauserakenteita, ottaa sanastoa haltuun ja kommunikoida ruotsiksi. Voit hyödyntää niin pelejä, tehtäviä, kuullunymmärtämisharjoituksia ja kirjoittamista ruotsiksi. Opettajamme etsii sinulle mieluisimmat menetelmät.

Aloita ruotsin kielen kurssi Superprofilla

Ruotsin kieli eroaa selvästi suomesta, minkä vuoksi se tuottaa monelle harmitusta. Ihan suotta. Kieli on nimittäin helppo oppia ymmärtämään, kun pääsee kiinni niin sanottuun jutun juoneen. Mitkä on sitten parhaita tapoja oppia ruotsia? Yksi parhaista keinoista on yksinkertaisesti lukea. Lukea ja lukea. Ruotsalaisia sanomalehtiä, kirjoja ja esimerkiksi Netflix-sarjan tekstityksiä, samalla ääntämistä opetellen. Jos haluat perehtyä kunnon klassikkoon, niin ota käteesi Astrid Lindgrenin kirja! Käännöstyökalujen kuten Google Translaten ja sanakirjan käyttäminen on helppo tapa löytää muistisääntöjä ja syy-yhteyksiä. Kuka vaan voi tutustua omaan lemppariaiheeseen ja lähteä kääntämään niitä ruotsiksi. Hyödynnä esimerkiksi bussimatkat sivuja yksi kerrallaan käännellen!

Ruotsiksi kirjoittaminen on seuraava vaihe, johon on helppo siirtyä. Voit alkaa pitämään päiväkirjaa ruotsiksi tai viestitellä sukulaisen kanssa, joka ymmärtää ruotsia. Kun otat tavaksi kirjoittaa joka päivä ruotsia, tulee siitä rutiini ja bongaat helpommin kirjoitusvirheet ja ajatustkatkokset. Tehokasta.  Viimeisin, muttei vähäisin keino on keskustella ruotsia puhuvan kanssa. Kadulla kävellessä voit kommunikoida lähes kenen vaan kanssa suomeksi, mutta kun vaihdat ruotsiin niin vastausten (ja reaktioiden) taso vaihtelee. Puhuminen on tehokas keino viedä opittuja asioita käytäntöön, joten ruotsiksi kommunikointi on erinomainen idea!

Miksi valita ruotsin yksityisopetus?

Jos muistikuvasi ruotsin tunneista ovat takarivissä tuskastuminen tai et ole vielä päässyt ruotsin opiskelussa vauhtiin, suosittelemme harkitsemaan ruotsin yksityistunteja. Yksityisopettaja kuulostaa kovin viralliselta, mutta käytännössä kyse on ruotsin kielen opettajan tarjoamista henkilökohtaisista opetustunneista. Nämä eroavat huomattavasti luokkahuoneopetuksesta. Muutama syy kääntyä yksityisopettajan puoleen:

  • Saat koko tunnin ajan henkilökohtaista opastusta ja palautetta, joka auttaa kehittymään ruotsin kielen parissa. Kun et  ymmärrä jotain, saat heti apua – etkä vasta sitten kun opettajalla on aikaa. 
  • Voit sopia ruotsin tunneista oman kalenterisi mukaan. Jos olet lounastauolla virkeimmillään, voit ehdottaa tätä opettajalle. Jollekin sopii paremmin ilta-aikaan opiskelu. 
  • Jos haluat keskittyä oman alasi sanastoon tai ruotsin verbien taivuttamiseen, kerro siitä opettajalle. Opetus mukautetaan täysin toiveidesi pohjalta!

Löydä ruotsin kielen opettaja netistä

Superprof on helppokäyttöinen sivusto, josta löydät monia yksityisopettajia eri oppiaineisiin. Rekisteröityneitä ruotsin opettajia on 56, joihin saat yhteyden sivujemme kautta. Keskimäärin ruotsin oppitunnit maksavat 24€, mikä tarkoittaa sitä että vaihtoehtoja löytyy tämän hinnan molemmin puolin.

Tutustu ruotsin opettajien profiileihin, vertaile muiden oppilaiden jättämiä arvosanoja, perehdy opettajan erikoisosaamiseen ja sovi ensimmäisestä yksityistunnista. Näin yksinkertaista se on! Ruotsin opiskelu on ennen kaikkea hauskaa, toisin kuin mielikuvat väittää. Anna opettajiemme todistaa tämä ja lähetä sopivalle opettajaehdokkaalle viesti verkkosivujemme kautta!

Mitä haluaisit oppia?