Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima ruotsin kielen opettajiamme paikassa Helsinki

Katso lisää opettajia

28 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 28€/h

7 h

Salamannopeaa! Ruotsin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 7 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa ruotsi paikassa Helsinki!

2. Ruotsin kielen opettaja kotona tai verkossa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Ruotsin kielen opetus

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla - se on hauskaa!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Kuinka paljon minun täytyy maksaa ruotsin kielen yksityisopettajasta kaupungissa Helsinki ja sen lähiseuduilla?

Kaupungissa Helsinki, keskimääräinen kustannus ruotsin kielen tuutoroinnille on 28€/h.

 

97% valmentajista antaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tämä on hyvä tilaisuus keskustella siitä, mitä haluaisit tavoittaa yksityisopetukselta.

 

Hinta ruotsin kielen yksityistunneille vaihtelee seuraavasti:

 • ruotsin kielen opettajien pätevyys ja kokemuksen taso
 • missä tunnit pidetään (Teams palaverina tai jossakin muualla)
 • oppituntien määrä ja jokaisen oppitunnin kesto
 • tuntien tavoite (harjoitteletko kielikoetta varten? vai haluaisitko läpäistä ruotsin kielen tasokokeen? tai haluatko vain oppia ruotsin kieltä huviksesi.)

Tutustu ruotsin kielen tuutorien kustannuksiin lähellä sinua.

🇸🇪 Miksi minun kannattaisi aloittaa ruotsin kielen yksityistunnit paikassa Helsinki?

Ruotsin kielen opiskelussa on monia hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työmaailmassa. Muita etuja vieraan kielen opiskelussa ovat myös henkisen joustavuuden nostaminen ja paremmat kirjoitustaidot.

 

Superprofilta löytyy monia erittäin taitavia saatavilla olevia ruotsin kielen tuutoreita, jotka antavat yksityisopetusta.

 

Ruotsin kielen opettaja voi olla avuksi monessa eri asiassa:

 • Kielikokeet
 • Ruotsin kielen kieliopin hallitseminen
 • Suullinen harjoittelu ja oikealla tavalla ääntäminen
 • Kirjoittaminen ja sanojen taivutus
 • Antaa apua kurssitöihin
 • Luetun ymmärtäminen
 • Kotitehtävät
 • Auttaa sinua kasvattamaan itseluottamusta ruotsin kielen taidoissasi.

Voit keskustella opettajasi kanssa mitä haluat saavuttaa yksityisiltä ruotsin kielen tunneilta.

 

Käytä hakukonettamme, jotta löydät juuri sinulle parhaan ruotsin kielen opettajan 8 tuutorin joukosta paikassa Helsinki.

 

Löydä ruotsin kielen yksityisopettajasi.

💻 Miten voin ottaa ruotsin kielen tunteja netissä?

Opi puhumaan ruotsin kieltä verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys ruotsin kieltä äidinkielenään puhuviin Superprofissa, jotta voit hallita kielitaitosi tehokkaammin.

 

Moni ruotsin kielen opettajista tarjoaa myös yksityistä verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreista alustallamme tarjoaa ruotsin kielen tunteja verkossa.

 

Jotta löydät saatavilla olevia ruotsin kielen tuutoreita verkossa, valitse verkkokamera -vaihtoehto hakukoneessamme ja näet kaikki vapaana olevat verkko-opettajat haluamassasi aiheessa.

 

Verkkotunnit netissä tarjoavat sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella oppitunnit aikatauluusi sopiviksi ja verkko-opetus on yleensä edullisempaa, koska tuutorin ei tarvitse käyttää aikaa matkustamiseen.

 

Löydä ruotsin kielen verkko-opettaja.

 

👩‍🏫 Kuinka moni yksityisopettaja on saatavilla antamaan ruotsin kielen yksityistunteja paikassa Helsinki?

Tällä hetkellä saatavilla olevia ruotsin kielen opettajia on 8 tarjoamaan ruotsin kielen tunteja paikassa Helsinki ja sen lähiseuduilla.

 

Jotta löydät yksityisopettajan, tarkasta heidän profiilia löytääksesi lisätietoa tarjoamistaan kursseista.

 

Löydä kurssi paikassa Helsinki 8 saatavilla olevan ruotsin kielen tuutorin valikoimasta.

🧑‍🎓 Mistä löydän ruotsin kielen tuutorin kaupungissa Helsinki?

Superprofilla voit selata opettajaprofiilien valikoimaa löytääksesi oikean ratkaisun ruotsin kielen tunneillesi.

 

Voit näppärästi sisällyttää kriteerisi hakukoneeseemme nähdäksesi saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat yksityistunteja seudullasi.

 

Jotta löydät itsellesi yksityisopettajan, selaa heidän henkilökohtaisia opettajaprofiileita saadaksesi lisätietoa opettajien tarjoamista tunneista.

 

Kun olet löytänyt tuutorin josta pidät, voit ottaa yhteyttä häneen viestintäalustamme kautta ja keskustella oppituntien yksityiskohdista.

 

Paikassa Helsinki ja sen lähialueilla, voit löytää 8 saatavilla olevaa ruotsin kielen yksityisopettajaa antamaan yksityisiä ruotsin kielen tunteja.

 

Valitse kurssi kaupungissa Helsinki 8 saatavilla olevan ruotsin kielen yksityisopettajan joukosta.

Tarve oppia lisää aiheessa Ruotsi?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Ruotsi!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Ruotsin opiskelu paikassa Helsinki

Löydä ruotsin kurssi helposti

Ruotsin opiskelun aloittaminen saattaa vaikuttaa ylitsepääsemättömältä idealta. Joko kieli ei kuulu lemppareihisi, et ole koskaan opiskellut sitä tai se on yksinkertaisesti liian haastavaa. Yksi erittäin tehokas keino ottaa ruotsi haltuun, on tutustua Helsingissä toimiviin yksityisopettajiin. Heidän taustansa vaihtelevat aina luokanopettajista taitaviin natiiveihin, jotka ovat ansioituneet kahdenkeskisessä opetuksessa.

Jotta voisit saada kaiken irti yksityisopetuksesta, on otettava huomioon muutama asia, josta kerromme kohta lisää. Jos asut pääkaupunkiseudulla, on vaihtoehtona tällä hetkellä 8 opettajaa, joiden kanssa voit aloittaa ruotsin opinnot. Ja mikäli etäopiskelu ei ole ongelma, vaihtoehtojen määrä nousee entisestään!

Ruotsin yksityisopetusta Helsingissä

Mikäli ruotsin opinnot tuottivat vaikeuksia peruskoulussa, lähde rohkeasti muuttamaan mielipiteesi Superprofille! On sanomattakin selvää, että kun haluat oppia sujuvaa ruotsia, niin edessä on tunteja erilaisia harjoituksia ja lukemisia. Oma-aloitteisuus ja kieleen tutustuminen eri tavoilla ovat tärkeitä tekijöitä, mutta osaavan yksityisopettajan roolia ei sovi unohtaa. Haluatko saada paremmat edellytykset työelämään? Ruotsin kieli on yksi erinomainen kilpailutekijä. Vai tapasitko elämäsi rakkauden, jonka äidinkieli on toinen virallinen kielemme? Totta kai haluat keskustella hänen kanssaan mahdollisimman sujuvasti! Jos haluat apua ruotsin opintoihin, niin voit tutustua Helsingissä järjestettäviin ruotsin kursseihin sivustollamme. 

Opi lukemaan ja kirjoittamaan ruotsia

Jos verrataan ruotsia suomeen tai englantiin, niin se poikkeaa näistä niin kielioppisäännöiltään kuin sanastoiltaan. Natiiviksi puhujaksi on pidempi matka, mutta Superprofin kanssa kaikki on mahdollista. Onkin tärkeää tunnistaa omat tavoitteensa kieliopinnoissa, jotta tietää mitä kannattaa tehdä ja missä kohtaa. Ruotsin opiskelu on helppoa esimerkiksi Google Translaten avulla. Tutustu ruotsalaisiin verkkomedioihin ja kirjallisuuteen sekä nappaa kynä ja paperia käteesi. Kääntämällä tekstejä alusta loppuun perinteiseen tyyliin, opit tehokkaasti asioita joista ruotsin kieli muodostuu. Ja miksi et vain suoraan kopioisi asioita käännöstyökaluun? Koska ne eivät vielä ole niin hyviä, kuin pitäisi. Kieliopintojen kannalta tämä on kuitenkin hyvä asia, sillä se pistää ajattelemaan ja tarkistamaan käännöstä perusteellisemmin.  

Puhu ja keskustele ruotsiksi Helsingissä

Jotta voit todella mitata taitosi ja kehua ruotsin kielen osaamisella, on aika avata suu. Ruotsiksi kommunikointi on tärkeää, sillä siinä konkretisoituu koko kielitaito. Tapaa ruotsinkielisiä ystäviä, etsi kirjekaveri tai juttele Superprof-opettajan kanssa! Ympäröimällä itsesi ruotsin kielellä, alat väistämättä oppimaan sitä alitajuntaisesti. Tämä on tärkeä vaihe kielen oppimista, sillä moni saattaa päntätä jopa vuosia ilman keskusteluyhteyttä ruotsinkielisen kanssa – ja tämä ei ole hyvä asia! Superprofin kautta löydät muutamalla klikkauksella Helsingissä toimivat ruotsin opettajat. Heidän kanssaan on luontevaa keskustella ruotsiksi, sillä saat samalla palautetta edistymisestä ja ääntämisestä. Näppärää!  

Etsi yksityisopettaja ja aloita ruotsin opiskelu!

Oli tavoitteenasi sitten löytää ruotsin opettaja lapselle, oppia puhumaan ruotsia tai kerrata ruotsin ylioppilaskokeeseen, suosittelemme ehdottomasti harkitsemaan yksityistä kieltenopetusta Helsingissä. Toisin kuin suurissa ryhmissä, saat opettajan huomion koko oppitunnin ajalle. Tämä mahdollistaa jatkuvan kehittymisen henkilökohtaisen palautteen ja ongelmatilanteiden ratkaisemisen myötä. Sen lisäksi, että ruotsin yksityisopetus on tehokasta ja motivoivaa, on se ehdottomasti myös hauskaa! Superprofilla saat itse päättää mitä tehdään, milloin tehdään ja miten tehdään. Näin ollen kieliopinnot eivät ole pakollinen paha, vaan inspiroiva hetki omaa aikaa! Voit opiskella lukuharjoituksilla, hyödyntää ruotsinkielisiä TV-ohjelmia ja formaatteja, käyttää pelejä ja keskustella mistä vaan!  Mitäpä siis vielä odotat? Enää tarvitsee vain ottaa yhteys sopivaan opettajaan ja ruotsin opiskelu voi alkaa!  

Yksityisopettajat Superprofilla – näin valitset oikean

Kuvittele itsesi ala-asteelle. Olit sitten nuori tai vanha, niin kaikilta löytyy muistoja opettajista. Jos olisit saanut valita, kenen kanssa opiskella ruotsia tai mitä tahansa muuta, niin kuinka antoisaa se olisi ollutkaan! Koska henkilökemioilla on merkitystä myös opetuksessa, niin olemme panostaneet paljon siihen, että löytäisit itsellesi sopivan yksityisopettajan helposti ja ilman tuhraa stressiä.

Hakutoimintomme avulla voit hakea ruotsin opettajia Helsingistä. Opettajaprofiileista löytyy tietoa niin opettajan pätevyydestä ja osaamisesta, aiemmista arvosteluista, saatavuudesta ja hinnasta sekä siitä, että tarjoaako opettaja ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää – mitä nopeammin löydät inspiroivan ruotsin opettajan, sen nopeammin opit ruotsia. Superprofin opettajat päättävät hinnoittelustaan itse, mutta keskimäärin löydät ruotsin yksityistunteja 28 tuntihintaan. Tutustu opettajiin ja aloita ruotsin kurssi heti kun sinulle sopii!

Mitä haluaisit oppia?