Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima ruotsin kielen opettajiamme paikassa Turku

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

24 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 24€/h

6 h

Salamannopeaa! Ruotsin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 6 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa ruotsi paikassa Turku!

2. Ruotsin kielen opettaja kotona tai verkossa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Ruotsin kielen opetus

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla - se on hauskaa!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Kuinka paljon minun täytyy maksaa ruotsin kielen yksityisopettajasta kaupungissa Turku ja sen lähiseuduilla?

Maksu ruotsin kielen yksityisopettajalle paikassa Turku on keskimäärin 24€/h.

 

97% yksityisopettajista antaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tämä on hyvä mahdollisuus keskustella siitä, mitä haluaisit saavuttaa yksityisopetukselta.

 

Hinta ruotsin kielen yksityistunneille vaihtelee seuraavasti:

 • tuutoreiden pätevyys ja kokemuksen määrä
 • missä tunnit pidetään (verkossa tai oppilaan kotona)
 • oppituntien taajuus ja jokaisen oppitunnin kesto
 • tuntien tavoite (harjoitteletko kielikoetta varten? vai haluaisitko läpäistä ruotsin kielen tasokokeen? tai haluatko vain oppia ruotsin kieltä huviksesi.)

Selaa saatavilla olevia ruotsin kielen opettajia kaupungissasi.

🇸🇪 Mitä hyötyjä ruotsin kielen tuutorin kanssa opiskelusta on?

Ruotsin kielen suullisessa opiskelussa on monia hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työmaailmassa. Muita etuja vieraan kielen opiskelussa ovat myös henkisen joustavuuden nostaminen ja kehittynyt kuullunymmärtäminen.

 

Superprofilta löytyy monia erittäin kokeneita saatavilla olevia ruotsin kielen tuutoreita, jotka tarjoavat yksityisopetusta.

 

Ruotsin kielen tuutori voi olla avuksi monessa eri asiassa:

 • Kielikokeet
 • Ruotsin kielen kieliopin hallitseminen
 • Suullinen harjoittelu ja oikealla tavalla ääntäminen
 • Oikeinkirjoitus ja sanojen taivutus
 • Antaa apua kurssitöihin
 • Luetun ymmärtäminen
 • Kotitehtävät
 • Auttaa sinua lisäämään itseluottamusta ruotsin kielen taidoissasi.

Voit keskustella tuutorisi kanssa mitä toivot saavuttaa yksityisiltä ruotsin kielen tunneilta.

 

Käytä hakukonettamme, jotta löydät juuri sinulle parhaan ruotsin kielen opettajan 7 yksityisen opettajan joukosta paikassa Turku.

 

Löydä ruotsin kielen yksityisopettajasi.

💻 Onko mahdollista ottaa yksityisiä ruotsin tunteja verkossa?

Opi puhumaan ruotsin kieltä verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys ruotsin kieltä äidinkielenään puhuviin verkossa, jotta voit kehittää kielitaitoasi nopeammin.

 

Moni ruotsin kielen tuutoreista tarjoaa myös yksityistä verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä opettajista alustallamme tarjoaa ruotsin kielen tunteja netissä.

 

Jotta löydät saatavilla olevia ruotsin kielen tuutoreita verkossa, valitse verkkokamera -vaihtoehto hakukoneessamme ja näet kaikki vapaana olevat verkko-opettajat haluamassasi aiheessa.

 

Verkkotunnit videokameralla tarjoavat sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella oppitunnit aikatauluusi sopiviksi ja verkko-opetus on yleensä edullisempaa, koska yksityisopettajan ei tarvitse käyttää aikaa matkustamiseen.

 

Löydä ruotsin kielen verkko-opettaja.

 

👨‍🏫 Kuinka moni ruotsin kielen opettaja tarjoaa tällä hetkellä ruotsin kursseja kaupungissa Turku?

Tällä hetkellä saatavilla olevia yksityisopettajia on 7 antamaan yksityisiä ruotsin kursseja paikassa Turku ja sen lähialueilla.

 

Jotta löydät yksityisopettajan, tarkasta heidän profiilia löytääksesi lisätietoa tarjoamistaan kursseista.

 

Löydä yksityiskurssi paikassa Turku 7 saatavilla olevan opettajan valikoimasta.

🧑‍🎓 Miten voin löytää ruotsin kielen tuutorin lähistölläni?

Superprofilla voit selata opettajaprofiilien valikoimaa löytääksesi parhaan ratkaisun ruotsin kielen tunneillesi.

 

Voit näppärästi sisällyttää tarpeesi hakukoneeseemme nähdäksesi saatavilla olevia tuutoreita, jotka tarjoavat yksityistunteja seudullasi.

 

Voit tutustua tuutorin omaan profiiliin ja napata ruotsin kielen tuutorin, joka vastaa tarpeitasi.

 

Kun olet löytänyt tuutorin josta pidät, voit ottaa yhteyttä häneen viestintäalustamme kautta ja keskustella kurssin yksityiskohdista.

 

Paikassa Turku ja sen lähiseuduilla, voit löytää 7 saatavilla olevaa opettajaa tarjoamaan yksityisiä ruotsin kielen tunteja.

 

Valitse ruotsin kielen kurssi 7 saatavilla olevan ruotsin kielen yksityisopettajan joukosta.

Tarve oppia lisää aiheessa Ruotsi?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Ruotsi!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Ruotsin opiskelu paikassa Turku

Ruotsin kurssit Turussa

Oletko vieraillut Turussa, Suomen entisessä pääkaupungissa? Sijainti Suomen länsirannikolla takaa sen, että ruotsinkin kieleen on helppo törmätä. Jo pelkästään Turun ruotsinkielinen vastine Åbo on monelle tuttu sana. Iästäsi riippuen on takanasi joko paljon tai vähän ruotsin tunteja, sillä meistä moni on saanut siihen kosketuksen kouluaikoina. Ruotsin kieli on kuitenkin matematiikan kaltainen oppiaine, joka jakaa opiskelijat kahteen leiriin: siitä joko tykkää tai ei. Jos kuulut jälkimmäiseen ja koet oppimisvaikeuksia ruotsin opinnoissa, kannustamme tutustumaan ruotsin yksityisopetukseen, jota me Superprofilla tarjoamme.

Kyse ei ole mistään koulupäivän jälkeisestä, jälki-istunnon omaisesta tilanteesta, jossa käydään kiireellä läpi rästejä. Päinvastoin. Yksityisillä tunneilla voit kerrata kotitehtäviä, valmistautua ruotsin pääsykokeeseen tai yksinkertaisesti oppia puhumaan niitä näitä. Ruotsin kieli mahdollistaa kommunikoinnin maamme toisella virallisella kielellä – ja pelkän laivamatkan päässä odottaa mielenkiintoinen maa täynnä ruotsin kieltä! Tutustu tarkemmin ruotsin yksityisopetukseen Turussa ja saat myös parhaat vinkit ruotsin itseopiskeluun.   

Ruotsin oppitunnit aloittelijalle ja edistyneelle

Jos olet päättänyt kehittää ruotsin kielitaitoasi, niin olet jo päässyt hyvään vauhtiin. Moni nimittäin haaveilee pitkään opiskelun aloittamisesta, mutta syystä tai toisesta aloittaminen ei ota tuulta alleen. Ruotsin kieli on hyödyllinen kommunikointitapa, josta hyötyy niin arjessa kuin töissäkin. Ruotsin alkeiskurssi Superprofilla sopii sellaisille opiskelijoille, joilla ei ole liiemmin taustalla ruotsin opiskelua peruskoulussa tai omatoimisesti.

Iällä ei ole merkitystä, sillä opettajamme ovat tottuneet opastamaan kaikenikäisiä ja tasoisia opiskelijoita uuden kielen pariin. Kun haluat oppia ääntämään ruotsia oikeaoppisesti, kirjoittamaan tekstiä ilman kirjoitusvirheitä sekä oppimaan tunnistamaan nopeatempoista puhetta, on ruotsin yksityistunti erinomainen valinta. Ruotsin tunnit sopivat myös sellaisille, jotka osaavat jo kieltä. Fakta on se, että aina voi kehittyä ja tätä varten saat opetusta ammattiopettajiltamme. Esimerkiksi uuden ammattisanaston tai työprojektin myötä saatat kaivata yksittäisiä ruotsin tunteja, joten tässä tapauksessa kannattaa kääntyä Superprofin puoleen.

Opiskele ruotsia Turussa

Jos vaikutat Turussa, niin sinulla riittää onneksi vaihtoehtoja. Turun yliopistossa on mahdollista opiskella kieli- ja viestintäopintojen keskuksessa ruotsia. Myös Turun kesäyliopisto tarjoaa vaihtoehtoja kielitaidon kohentamiseksi. Jos kuitenkin olet vailla henkilökohtaista ruotsin kurssia, suosittelemme yksityisiä ruotsin tunteja Superprofilla.

Turussa on tällä hetkellä 7 opettajaa, joihin saat yhteyden sivustoltamme.  Muita hyviä keinoja ruotsin oppimiseksi on lukeminen, puhuminen, kuunteleminen ja kirjoittaminen. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta usko pois – näissäkin erilaisia variaatioita riittää. Koulusta tuttujen kaavamaisten opetussuunnitelmien sijaan, yksityisopetus mahdollistaa persoonallisemman lähtökohdan opiskeluun. Oletko musafani ja haluat ymmärtää, mistä Kent-yhtyeen kuuluisimmat kappaleet kertovat? Miksi et kääntäisi niitä yksityisopettajan kanssa! Epäröitkö omia kommunikointitapoja? Yksityisopettajan kanssa on helppo testata omia taitoja. Tai jos haluat hyödyntää erilaisia pelejä, kerro siitä opettajalle. Suunnittelemme yksityisopetuksen huolelllisesti tavoitetta ajatellen.   

Etsi ruotsin kielen opettaja Superprofilta 

Oli tavoitteesi sitten isompi tai pienempi, mitä tulee ruotsin kielen oppimiseen, löydät ruotsin opettajan Turusta sivustomme kautta. Superprof on rakennettu niin, että kun tiedät oppiaineen ja sijainnin (myös etäopinnot ovat mahdollisia), opettajan löytymiseen menee vain joitakin sekunteja.

Opettajat ovat rekisteröityneet sivustolle, jolloin olemme ottaneet tarkemmin selvää heidän osaamisestaan, joten voimme luottaa siihen että saat ensiluokkaista opastusta ruotsin kieleen. Yksi kysymys on kuitenkin taatusti mielessä: mistä tietää, kuka opettaja sopii parhaiten tavoitteitasi ajatellen? Tämä yhtälö on helppo ratkaista. Kun olet päättänyt ruotsin oppiaineeksi ja Turun kaupungiksi, saat vertailla opettajien profiileja ja lähestyä sopivia ehdokkaita viestitse. Voit tutustua muun muassa:

 • Opettajien hintatasoon. Keskimäärin ruotsin yksityistunnit Turussa maksavat 24. Opettajat päättävät hinnoittelustaan itse, joten vaihtoehtoja löytyy jokaiseen budjettiin. 
 • Opettajien koulutustaustaan. Jos haluat saada apua ruotsin ammattiopettajalta tai harjoitella samanikäisen kanssa, löydät kätevästi tiedot heidän taustoistaan. 
 • Opettajien saamiin arvosteluihin. Kuten nykypäivänä kuuluu asiaan, niin muiden jättämät kommentit ja mielipiteet helpottavat päätöksentekoa huomattavasti. 

Eikä tässä vielä kaikki. Toisin kuin koulussa tai perinteisillä kielikursseilla, saat täysin itse päättää missä, milloin ja kuinka usein haluat opiskella ruotsia. Kerran viikossa? Opetuksesta saa jo näin tehokasta. Vai useamman kerran? Mikä ettei, sen kuin tarkistat opettajan saatavuuden! Tai jos edessä on vaihto-opiskelu Ruotsissa, niin miksi et valmistautuisi etukäteen opiskelemalla yleisimpiä termejä ja arjen sanastoa yhdessä Superprofin kanssa!

Mitä haluaisit oppia?