Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima ruotsin kielen opettajiamme paikassa Tampere

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

26 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 26€/h

9 h

Salamannopeaa! Ruotsin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 9 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa ruotsi paikassa Tampere!

2. Ruotsin kielen opettaja kotona tai verkossa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Ruotsin kielen opetus

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla - se on hauskaa!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: ruotsi paikassa Tampere?

Keskimääräinen hinta tunneille on 26€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Ruotsi?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Ruotsi entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Ruotsi?

Superprofissa suuri osa aiheen Ruotsi opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: ruotsi

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Ruotsi?

6 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Ruotsi opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 6 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Ruotsi?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Ruotsi!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Ruotsin kielen opiskelu paikassa Tampere

Aloita ruotsin opiskelu Tampereella

Ruotsin kielitaidon osaaminen on monessa mielessä perusteltua. Siitä hyötyy niin arjen keskusteluissa kuin töihin liittyvissä neuvotteluissa. Onneksi yksityisopettajan kanssa oppiminen on helpompaa kuin koskaan! Oli tavoitteesi tai tarkoituksesi mitä tahansa, voit aloittaa ruotsin kielikurssin Tampereella helposti ja joustavasti. 

Ruotsin kielen opiskelu on paljon muutakin kuin pelkän sanaston kertaamista tai lauseiden ääntämistä puhelinapplikaation ohjaamana. Se tarkoittaa kaikkea aina ruotsin puhumisesta kirjoittamiseen ja ruotsalaisesta kulttuurista kuullunymmärtämiseen. Monelle ruotsi saattaa olla erityisen vaikeaa ja etenkin yksin opiskellen lähes mahdotonta. Superprofin sivustolta löytyy useita yksityisopettajia, jotka tarjoavat ruotsin kielikursseja aloittelijoille ja edistyneille. 

Jos mietitään ruotsia oppiaineena, niin esimerkiksi verraten luonnontieteisiin siinä on monia eroja. Kielissä kun ei aina ole tismalleen oikeaa vastausta. Jos tehtävänä on kirjoittaa essee vieraalla kielellä, niin täydet pisteet voi saada monella eri tavalla. Ruotsin kielen opiskelu yksityisopettajan kanssa on helppoa ja hauskaa! Ohjaus oikeaan suuntaan, henkilökohtainen opetussuunnitelma ja rakentava palaute ovat arvokkaita tekijöitä uuden kielen oppimisessa. Jos haluat oppia puhumaan, lukemaan ja kirjoittamaan ruotsia – ota yhteys Superprofin opettajiin. 

Ruotsin kielen yksityisopetus

Kun tarvitset apua luetun ymmärtämiseen, ruotsin sanastoon tai ruotsin kielellä ajatteluun, voit kertoa tästä yksityisopettajalle. Näin ollen oppitunnit voidaan suunnitella tavoite kirkkaana mielessä – toisin kuin koulussa, yksityisopetuksessa saat itse päättää mitä tehdään. Opettajan kanssa voi harjoitella esimerkiksi ääneen puhumista tai pyytää tätä tenttaamaan aiemmin opeteltua aihetta. Tai miksi ette harjoittelisi pelien avulla?

Ruotsin yksityisopetus on järkevä valinta myös siinä tapauksessa, kun valmistaudut pääsykokeisiin. Onko edessä yliopiston pääsykokeet? Vai kenties vaikea ruotsin koe, johon kaipaisit tukiopetusta? Tampereella voit sopia treffit vaikkapa pääkirjasto Metsoon tai Hämeenpuistoon, mikäli haluat valmistautua tulevaan koettelemukseen. 

Aloita ruotsin opinnot Tampereella Superprofin kanssa! Saat opiskella omaan tahtiin ja keskittyä itseäsi kiinnostaviin aiheisiin. 

Ruotsin kieli Tampereella

Vaikka ruotsi onkin maan virallinen kieli, niin Tampereella suurin osa puhuu äidinkielenään suomea. Mahdollisuuksia kielen oppimiseksi kuitenkin riittää. Tampereen keskustassa toimii Svenska samskolan, jossa on mahdollista käydä sekä peruskoulu että lukio. Lähistöllä Pyynikillä on myös ruotsinkielinen päiväkoti sekä Hamngatan ja Skolgatan, jotka ovat kaupungin ainoat kaksikieliset osoiteviitat. Osaatkin varmaan jo päätellä, mitä katuja tarkoitetaan. 

Hyviä paikkoja oppia ruotsin kieltä Tampereella ovat edellä mainittujen lisäksi Tampereen yliopiston pohjoismaisten kielten opintosuunta, Tampereen kesäyliopisto sekä Superprofin kaltaiset yksityiset toimijat. Superprofilta ruotsin opetusta saa noin 26€ tuntihintaan, opettajasta riippuen. 

Yksityiset kielikurssit Superprofilla

Moni meistä on perehtynyt ruotsiin viimeksi koulun penkillä. Jos opitut asiat ovat unohtuneet, saattaa kynnys jatkaa ruotsin opiskelua tuntua varsin korkealta. Englannin opinnot tuntuvat monelle huomattavasti helpommalta, kuin toisen kotimaisen. Vaikka koulussa saakin työskennellä isommassa ryhmässä muiden kanssa, niin se ei ole aina kaikista tehokkainta. Yksityistunnilla saat nimittäin opettajan huomion sataprosenttisesti, jolloin oppiminen tehostuu. 

Suurin ero yksityisten ruotsin tuntien ja koululuokkien välillä on se, että opettaja auttaa löytämään vahvuutesi ja heikkoutesi. Ryhmässä toimiessa tätä ei tapahdu välttämättä koskaan. Henkilökohtainen opetus onkin inspiroivaa ja motivoivaa, kun pääset heti kiinni esteisiin ja opit ymmärtämään vaikeat osa-alueet opettajan avustuksella. 

Toinen hyvä puoli yksityistunneilla on niiden joustavuus. Voit sopia tunneista yksi kerrallaan, ilman sitoutumista puolen vuoden mittaiseen opetukseen. Oppitunnit voit mahduttaa kalenteriisi muiden menojen mukaan. Opiskelu aamulla, lounasajalla tai satunnaisesti lauantaisin onnistuu, kun sovit tästä opettajan kanssa! Ylitsepääsemättömän esteen edessä voit sopia aikataulut uudelleen, toisin kuin perinteisellä kielikurssilla. 

Jos haluat ottaa kaiken irti ruotsin opiskelusta, ota yhteyttä Superprofin yksityisopettajaan. Opettajamme ovat kokeneita ihmistuntijoita, jotka ovat erikoistuneet kahdenkeskiseen opetukseen. On tärkeää löytää sellainen opettaja, jonka kanssa tulee toimeen – toisin kuin koulussa, yksityistunneilla voit vaihtaa opettajaasi niin usein kuin haluat. 

Aloita ruotsin kurssi tänään

Jos olet päättänyt aloittaa ruotsin opinnot, niin homma on yksinkertaista. Tutustu Superprofin sivustolle rekisteröityneisiin opettajiin etukäteen. Profiileista löydät hyödyllistä tietoa esimerkiksi koulutuksesta ja kokemuksesta, opetustyylistä, hinnoittelusta ja muiden jättämistä arvosteluista. Näet myös tiedon siitä, jos opettaja tarjoaa ensimmäisen tunnin veloituksetta – tämä on oiva tilaisuus tutustua opettajaan ja keskustella tulevasta!

Etsit sitten apua tukiopetukseen tai haluat oppia ruotsin kielen työtä varten, Superprof voi auttaa. Tarjoamme ruotsin lähiopetusta Tampereella, minkä lisäksi löydät useita etätunteja järjestäviä ruotsin opettajia hakutoimintoamme käyttämällä. 

Mitäpä vielä odotat? Opi ruotsia ja innostu kieliopinnoista motivoivan opetuksen myötä!

Mitä haluaisit oppia?