Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoima S2 opettajiamme paikassa Tampere

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

27 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 27€/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa suomi vieraana kielenä paikassa Tampere!

2. Löydä itsellesi paras s2 yksityisopettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Valitse itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: suomi vieraana kielenä paikassa Tampere?

Keskimääräinen hinta tunneille on 27€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Suomi vieraana kielenä?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Suomi vieraana kielenä entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Suomi vieraana kielenä?

Superprofissa suuri osa aiheen Suomi vieraana kielenä opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: suomi vieraana kielenä

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Suomi vieraana kielenä?

6 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Suomi vieraana kielenä opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 6 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Suomi vieraana kielenä?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Suomi vieraana kielenä!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

S2 kielen opetus kaupungissa Tampere

Suomen kielen opetusta Tampereella

Tampere on yksi Suomen suurimmista kaupungeista ja pääkaupunkiseudun jälkeen toinen selkeä muuttokeskittymä. Monet Suomeen muuttavat valitsevat majapaikakseen Pirkanmaan, eikä ihme – onhan sen sijainti ideaalinen kahden järven välissä lukuisine työpaikkoineen ja mahdollisuuksineen. Suomi vieraana kielenä -opinnot onnistuvat erinomaisesti Tampereella ja sen lähikunnissa. Vaihtoehtoja löytyy niin oppilaitoksista kuin yksityisiltä opettajiltakin. Tiesitkö, että Superprofin tavoitteena on yhdistää kaikki oppijat ja opettajat helposti, luotettavasti ja nykyaikaisesti? Meiltä löytyy niin ikään monia päteviä suomen kielen opettajia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan halutun kielitaidon tai kertaamaan jo opittuja asioita. Mikäli koet tarvitsevasi henkilökohtaista opetusta, jäykkien ryhmätuntien sijaan, yksityisopetus saattaa olla etsimäsi tapa oppia suomea. Vaikka saatatkin löytää apua Tampereen kaupungilta tai TE-toimistosta, ei suomen kielen kertaus mene hukkaan. Onhan se yksi haastavimmista kielistä ottaa haltuun.  

Miksi opiskella suomea?

Sen lisäksi, että voit asioida Hämeenkadun liikkeissä ilman kielimuuria, suomen kielen opetus mahdollistaa monenlaiset opiskelu- ja urapolut. Jos hallitset hyvin suomen kieliopin ja oikeinkirjoituksen, kirjoittamisen ja puhumisen sekä ymmärrät lukea erilaisia tekstejä ja formaatteja, asemasi paranee ja mahdollisuudet löytää haluttu työpaikka nousee. Esimerkiksi toimittajan, kirjailijan, asiakaspalvelijan, matkaoppaan ja kääntäjän työssä suomen kielen taito on edellytys. Lisäksi se pitää hallita moitteettomasti ja tämän tason saavuttaaksesi on hyvä kääntyä pätevän yksityisopettajan puoleen. Monet suomalaiset palvelut ja opasteet ovat yhä pelkällä suomen kielellä, vaikka englannillakin pärjää pitkälle. Opiskelusta puhumattakaan – jos päätät opiskella suomenkielisessä koulutuksessa, on kielitaidon oltava riittävällä tasolla. Esimerkiksi korkeakoulussa opiskellessa ei välttämättä ehdi miettiä verbien taivutuksia tai välimerkkejä, vaan ne on osattava jo entuudestaan. Lauserakenteista, adjektiiveista, pronomineista ja erilaisista sanastoista puhumattakaan. Urakka saattaa vaikuttaa suurelta, mutta palkinto on sitäkin suurempi. Olet varmasti samaa mieltä siitä, että suomen kielen opiskelu kannattaa. Kerromme seuraavaksi, miten pääset liikkeelle!

Kuinka aloittaa suomen opiskelu?

Tampere on erinomainen paikka lähteä liikenteeseen. Täältä löytyy monia oppilaitoksia, kansanopistoja ja yksityisiä toimijoita, jotka järjestävät suomen kielen opetusta. Esimerkiksi Tampereen yliopiston avoimen yliopiston puolella on erillinen Suomi toisena kielenä -erikoistumiskokonaisuus, johon voit tutustua tarkemmin. Perusopetuksessa ja lukiossa järjestetään niin ikään S2-opintoja, mikäli sinulla on mahdollisuuksia tai halua hakeutua tällaisen pariin. Myös Tampereen kesäyliopistosta voi kysyä suomi vieraana kielenä -toteutuksia. Jos nämä vaikuttavat liian monimutkaisilta vaihtoehdoilta aloittaa kieliopinnot, haluamme kertoa että asiat voi tehdä myös helposti. Nimittäin ottamalla yhteyttä Superprofiin ja meidän kautta löytyviin opettajiin. Näin saat varmasti osaavaa ja sinulle suunniteltua opetusta, joka johtaa väistämättä kielitaidon kehittymiseen. Ilmaisiakin vaihtoehtoja on! Nimittäin verkosta löytyvät materiaalit ja käännöspalvelut, joiden avulla voit tutustua kieleen. Monia mobiiliapplikaatioita on viime vuosina kehitetty kieltenopetukseen. Tai miksi et suuntaisi pääkirjasto Metsoon, varaisi sinua kiinnostavia kirjoja ja aloittaa käännösurakkaa omassa kodissa? Seitsemän veljestä on klassikkoteos ja sen ymmärtäminen vie sinut syvälle kohti suomalaista historiaa. Hyvä vaihtoehto tämäkin! On tärkeää ymmärtää, että vaikka oppisit puhumaan suomea välttävästi, niin tämä ei välttämättä riitä. Nopeatempoisten keskustelujen ymmärtäminen, erilaisten kirjoitusten tekeminen ja puheiden pitäminen sisältyy moneen työnkuvaan.

Löydä suomen kielen opettaja Tampereelta

Tällä hetkellä saat suomen kielen opetusta Pirkanmaalla keskimäärin XX€ tuntihintaan. Ota kuitenkin huomioon, että opetus on kahdenkeskistä (jollet itse halua opiskella esimerkiksi kaverisi tai perheenjäsenesi kanssa) ja näin ollen todella tehokasta. Superprofin yksityisopettajat järjestävät alkuun usein lähtötasotestin, jotta tiedetään missä kielitaidon kanssa mennään. Äläkä pelästy – mikäli olet täysin hukassa suomen kielen ja kieliopin suhteen, tämä ei ole este. Päinvastoin. Moni opettajamme on erikoistunut opettamaan juuri suomen kielen alkeet! Superprofilla osa opettajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Vaikka ilmaisia lounaita ei ole olemassa, niin voit pitää tätä sellaisena – tutustumalla rauhassa opettajaan ja opetustyyliin, varmistat sinulle sopivan opettajan löytymisen. Tämä taas helpottaa opintojen kulkua. Yksityistunnit on mahdollista sopia luokkatiloihin, omaan kotiin, Fazerin kahvilaan tai vaikkapa hyvän sään tullessa Koskipuistoon. Niin ikään aikataulut ovat vapaasti sovittavissa: ei enää kiinteitä iltakursseja (ellet sitten itse halua)! Yksityisopetus pähkinänkuoressa:

  • Sinulle suunniteltua opetusta, juuri silloin kun haluat
  • Tarjolla vaihtoehtoja moneen eri budjettiin, opettajan laskutuksen mukaan
  • Voit keskittyä suomen alkeisiin, kerrata kielioppisääntöjä tai harjoitella tiettyä koetta varten
  • Aloittaminen on helppoa – ja löydät itsellesi opettajan Tampereelta tarvittaessa jo tänään!

Lähde kielimatkalle Superprofin kanssa ja opi puhumaan, kirjoittamaan ja lukemaan suomea.  

Mitä haluaisit oppia?