Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima S2 opettajiamme paikassa Tampere

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

27 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 27€/h

4 h

Salamannopeaa! S2 opettajamme vastaavat yleensä noin 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa suomi vieraana kielenä paikassa Tampere!

2. Löydä itsellesi paras s2 yksityisopettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Valitse itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka kallis S2 oppitunti on paikassa Tampere ja sen lähiseuduilla?

Paikassa Tampere, keskimääräinen kustannus yksityisille S2 kursseille on 27€

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojan myötä:

  • S2 tuutorin kokemus
  • missä tunnit pidetään (webkameralla tai oppilaan luona)
  • tuntien taajuus ja jokaisen oppitunnin kesto
  • oppituntiesi tavoite (opiskeletko suomea toisena kielenä huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% tuutoreista antaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi. Tutustu suomi vieraana kielenä opettajien kustannuksiin lähelläsi.

🏅 Kuinka moni yksityinen tuutori on saatavilla antamaan yksityisiä S2 oppitunteja paikassa Tampere?

7 tuutoria on saatavilla antamaan S2 tunteja paikassa Tampere ja sen lähellä.

 

Voit katsella heidän ilmoituksiaan ja valita suomi vieraana kielenä -opettajan, joka vastaa tarpeisiisi.

 

Valitse yksityistunti paikassa Tampere yli 7 saatavilla olevan suomen kielen tuutorin joukosta.

💻 Miten voin ottaa kursseja verkossa?

Opettele puhumaan suomen kieltä verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys suomea äidinkielenään puhuviin opettajiin Superprofissa kehittääksesi suomen kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen ääntämisen.

 

Moni suomen kielen opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreista läpi alustan antaa suomi vieraana kielenä -tunteja Skype:ssä.

 

Löytääksesi vapaana olevia S2 opettajia verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aiheessa.

 

Verkkotunnit webkameralla tarjoavat sinulle enemmän hyötyjä. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska tuutori ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä suomen kielen verkko-opettajasi.

✒️ Keskimäärin, minkä pisteytyksen oppilaat ovat tehneet opettajilleen paikassa Tampere?

1 pisteytyksen näytteestä, oppilaat arvioivat S2 yksityisopettajansa keskimäärin 5.0 5:stä.

 

Hankaluuksien ilmetessä palvelumme kanssa, asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on täällä löytämään ratkaisun puhelimen tai mailin välityksellä koko viikon.

 

Onko sinulla kysymyksiä?

🇫🇮 Miksi et ottaisi suomen kielen yksityistunteja paikassa Tampere?

Suomen kielen opiskelemisessa on runsaasti etuja. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita suomen kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa korkeammat työmahdollisuudet ja kehittyneet kommunikointitaidot.

 

Kaikki suomi vieraana kielenä -tunnit ammattimaisen yksityisen opettajan kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia suomen kieli nopeammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotoa käsin tai jossakin muussa paikassa, nappaa tuutori ja varaa tunti jo tänään.

 

Viestintäpalvelu auttaa sinua ottamaan yhteyttä yksityisopettajaasi järjestääksesi yksityistuntisi, mikäli haluat oppia kotonasi tai jossakin muussa paikassa

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi suomi toisena kielenä -opettajasi yli 7 yksityisopettajan joukosta paikassa Tampere.

 

Löydä suomen kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Suomi vieraana kielenä?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Suomi vieraana kielenä!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

S2 Opettaja Kaupungissa Tampere

Suomen kielen opetusta Tampereella

Tampere on yksi Suomen suurimmista kaupungeista ja pääkaupunkiseudun jälkeen toinen selkeä muuttokeskittymä. Monet Suomeen muuttavat valitsevat majapaikakseen Pirkanmaan, eikä ihme – onhan sen sijainti ideaalinen kahden järven välissä lukuisine työpaikkoineen ja mahdollisuuksineen. Suomi vieraana kielenä -opinnot onnistuvat erinomaisesti Tampereella ja sen lähikunnissa. Vaihtoehtoja löytyy niin oppilaitoksista kuin yksityisiltä opettajiltakin. Tiesitkö, että Superprofin tavoitteena on yhdistää kaikki oppijat ja opettajat helposti, luotettavasti ja nykyaikaisesti? Meiltä löytyy niin ikään monia päteviä suomen kielen opettajia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan halutun kielitaidon tai kertaamaan jo opittuja asioita. Mikäli koet tarvitsevasi henkilökohtaista opetusta, jäykkien ryhmätuntien sijaan, yksityisopetus saattaa olla etsimäsi tapa oppia suomea. Vaikka saatatkin löytää apua Tampereen kaupungilta tai TE-toimistosta, ei suomen kielen kertaus mene hukkaan. Onhan se yksi haastavimmista kielistä ottaa haltuun.  

Miksi opiskella suomea?

Sen lisäksi, että voit asioida Hämeenkadun liikkeissä ilman kielimuuria, suomen kielen opetus mahdollistaa monenlaiset opiskelu- ja urapolut. Jos hallitset hyvin suomen kieliopin ja oikeinkirjoituksen, kirjoittamisen ja puhumisen sekä ymmärrät lukea erilaisia tekstejä ja formaatteja, asemasi paranee ja mahdollisuudet löytää haluttu työpaikka nousee. Esimerkiksi toimittajan, kirjailijan, asiakaspalvelijan, matkaoppaan ja kääntäjän työssä suomen kielen taito on edellytys. Lisäksi se pitää hallita moitteettomasti ja tämän tason saavuttaaksesi on hyvä kääntyä pätevän yksityisopettajan puoleen. Monet suomalaiset palvelut ja opasteet ovat yhä pelkällä suomen kielellä, vaikka englannillakin pärjää pitkälle. Opiskelusta puhumattakaan – jos päätät opiskella suomenkielisessä koulutuksessa, on kielitaidon oltava riittävällä tasolla. Esimerkiksi korkeakoulussa opiskellessa ei välttämättä ehdi miettiä verbien taivutuksia tai välimerkkejä, vaan ne on osattava jo entuudestaan. Lauserakenteista, adjektiiveista, pronomineista ja erilaisista sanastoista puhumattakaan. Urakka saattaa vaikuttaa suurelta, mutta palkinto on sitäkin suurempi. Olet varmasti samaa mieltä siitä, että suomen kielen opiskelu kannattaa. Kerromme seuraavaksi, miten pääset liikkeelle!

Kuinka aloittaa suomen opiskelu?

Tampere on erinomainen paikka lähteä liikenteeseen. Täältä löytyy monia oppilaitoksia, kansanopistoja ja yksityisiä toimijoita, jotka järjestävät suomen kielen opetusta. Esimerkiksi Tampereen yliopiston avoimen yliopiston puolella on erillinen Suomi toisena kielenä -erikoistumiskokonaisuus, johon voit tutustua tarkemmin. Perusopetuksessa ja lukiossa järjestetään niin ikään S2-opintoja, mikäli sinulla on mahdollisuuksia tai halua hakeutua tällaisen pariin. Myös Tampereen kesäyliopistosta voi kysyä suomi vieraana kielenä -toteutuksia. Jos nämä vaikuttavat liian monimutkaisilta vaihtoehdoilta aloittaa kieliopinnot, haluamme kertoa että asiat voi tehdä myös helposti. Nimittäin ottamalla yhteyttä Superprofiin ja meidän kautta löytyviin opettajiin. Näin saat varmasti osaavaa ja sinulle suunniteltua opetusta, joka johtaa väistämättä kielitaidon kehittymiseen. Ilmaisiakin vaihtoehtoja on! Nimittäin verkosta löytyvät materiaalit ja käännöspalvelut, joiden avulla voit tutustua kieleen. Monia mobiiliapplikaatioita on viime vuosina kehitetty kieltenopetukseen. Tai miksi et suuntaisi pääkirjasto Metsoon, varaisi sinua kiinnostavia kirjoja ja aloittaa käännösurakkaa omassa kodissa? Seitsemän veljestä on klassikkoteos ja sen ymmärtäminen vie sinut syvälle kohti suomalaista historiaa. Hyvä vaihtoehto tämäkin! On tärkeää ymmärtää, että vaikka oppisit puhumaan suomea välttävästi, niin tämä ei välttämättä riitä. Nopeatempoisten keskustelujen ymmärtäminen, erilaisten kirjoitusten tekeminen ja puheiden pitäminen sisältyy moneen työnkuvaan.

Löydä suomen kielen opettaja Tampereelta

Tällä hetkellä saat suomen kielen opetusta Pirkanmaalla keskimäärin XX€ tuntihintaan. Ota kuitenkin huomioon, että opetus on kahdenkeskistä (jollet itse halua opiskella esimerkiksi kaverisi tai perheenjäsenesi kanssa) ja näin ollen todella tehokasta. Superprofin yksityisopettajat järjestävät alkuun usein lähtötasotestin, jotta tiedetään missä kielitaidon kanssa mennään. Äläkä pelästy – mikäli olet täysin hukassa suomen kielen ja kieliopin suhteen, tämä ei ole este. Päinvastoin. Moni opettajamme on erikoistunut opettamaan juuri suomen kielen alkeet! Superprofilla osa opettajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Vaikka ilmaisia lounaita ei ole olemassa, niin voit pitää tätä sellaisena – tutustumalla rauhassa opettajaan ja opetustyyliin, varmistat sinulle sopivan opettajan löytymisen. Tämä taas helpottaa opintojen kulkua. Yksityistunnit on mahdollista sopia luokkatiloihin, omaan kotiin, Fazerin kahvilaan tai vaikkapa hyvän sään tullessa Koskipuistoon. Niin ikään aikataulut ovat vapaasti sovittavissa: ei enää kiinteitä iltakursseja (ellet sitten itse halua)! Yksityisopetus pähkinänkuoressa:

  • Sinulle suunniteltua opetusta, juuri silloin kun haluat
  • Tarjolla vaihtoehtoja moneen eri budjettiin, opettajan laskutuksen mukaan
  • Voit keskittyä suomen alkeisiin, kerrata kielioppisääntöjä tai harjoitella tiettyä koetta varten
  • Aloittaminen on helppoa – ja löydät itsellesi opettajan Tampereelta tarvittaessa jo tänään!

Lähde kielimatkalle Superprofin kanssa ja opi puhumaan, kirjoittamaan ja lukemaan suomea.  

Mitä haluaisit oppia?