Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Suomi vieraana kielenä oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

4.9 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 4.9 yli 14 arvostelulla.

25 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 25€.

2 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Suomi vieraana kielenä?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

140 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa suomi vieraana kielenä myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 140 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa suomi vieraana kielenä?

140 opettajaa aiheessa suomi vieraana kielenä on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 140 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: suomi vieraana kielenä on 25€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen suomi vieraana kielenä verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 14 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 4.9/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

140 opettajaa aiheessa Suomi vieraana kielenä saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Suomi vieraana kielenä?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Suomi vieraana kielenä!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

S2 opetus verkossa, missä ja milloin haluat

Opiskele suomea verkossa yksityisopettajan kanssa

Suomeen muutto opiskelun, työn tai turvapaikan vuoksi on varmasti iso muutos. Varsinkin käytetävän kielen suhteen, sillä vaikka englannilla pärjää pitkälle monissa asioissa, niin yhteiskuntaan sopeutuminen vaatii monissa asioissa kuitenkin sujuvaa suomen hallintaa. Mikäli haluat saada tietyn työn, aloittaa opinnot, löytää uusia ystäviä tai asioida kivijalkakaupoissa, suomen kielen kurssi on ehdottomasti suositeltavaa. Suomen kieli ei missään nimessä ole helppo oppiaine, mutta älä huoli – olet oikeassa paikassa. Me Superprofilla yhdistämme oppimisesta innostuneet pätevien yksityisopettajien kanssa. Ja mieti asiaa näin: kun päätät oppia suomea, osaat jo useampaa kieltä. Tämä on suorastaan etulyöntiasema moneen työpaikkaan ja unelmaan. Aloitetaan!

Suomi toisena kielenä

Suomi toisena ja vieraana kielenä tarkoittaa kielen opiskelua oman äidinkielen omaksumisen jälkeen. Se on suunnattu niin maahanmuuttajille, suomenruotsalaisille kuin kaikille muillekin, ketkä haluavat oppia suomea tai kerrata aiemmin opittua. Esimerkiksi Suomen kansalaisuuden saadakseen, on suoritettava erillinen kielitutkinto, jossa mitataan esimerkiksi tekstin ymmärtämistä, kirjoittamista, puheen ymmärtämistä ja puhumista. Tärkein tehtävä suomen kielen koulutuksessa on kehittää opiskelijalle sellaiset taidot, joilla pärjää arjessa ja tulevissa opinnoissa tasavertaisesti. Tämän vuoksi erilaiset kommunikaatiotehtävät ja kirjoitusharjoitukset ovat merkittävässä roolissa osana opetusta. Ei sovi kuitenkaan unohtaa lukemista: Aapinen tai Häräntappoase tuovat molemmat tietoon varmasti sellaisia asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Suomi toisena kielenä tarkoittaa maahanmuuttajille ja muille ei-äidinkielenään suomea puhuville suunnattua opetusta. Se on ollut vuosikymmenten ajan tarjolla myös ylioppilaskirjoituksissa ja suosio on ollut jatkuvasti nousussa yhteiskunnan kehityksen myötä. Suomi vieraana kielenä tarkoittaa taas sellaista opetusta, jota tarjotaan muualla maailmalla. Suurin osa opetuksesta järjestetään Euroopassa, mutta myös Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa on tarjolla suomen kielen opetusta.

Miksi opiskella suomea?

Luonnollisesti, tärkein syy opiskella suomea on kielen oppiminen, mutta on olemassa myös muita syitä. Moni suomen kieltä harjoitellut saattaa kokea itsevarmuuden puutetta, mikä johtaa helposti siihen että kieltä ei uskalleta käyttää. Myös monimutkaiset kielioppisäännöt ja oikeinkirjoitus saattavat aiheuttaa harmaita hiuksia. Mikäli et ole opiskellut suomea koulussa, voit hyödyntää internetiä ja käännöstyökaluja sekä suomenkielistä kirjallisuutta. Myös monet TE-toimistot ja kotouttamispalvelut järjestävät kielikursseja. Lukeminen on yksi hyvä tapa oppia suomea, sillä kun pakotat itsesi kääntämään sanoja ja lauseita, alitajuntasi alkaa oppimaan erilaisia lauserakenteita. Lukutaito auttaa pitkälle monenlaisten arkipäivän asioiden kanssa. Myös kuullun ymmärtäminen ja puhuminen on elintärkeää omaksua. Podcastien tai TV-sarjojen seuraaminen, keskusteluihin osallistuminen ja ääntämisharjoitteet ovat hyviä keinoja kehittää omaa suomen osaamista. Vaikka tarjolla onkin monia väyliä opiskella suomea, niin yksityisopetuksen roolia ei kannata väheksyä. Eikö olisikin mukava opiskella suomea sellaisen opettajan kanssa, joka keskittyy sataprosenttisesti sinun kehittymiseen? Superprofin verkko-opetus on tarkoitettu kaikille suomen opiskelusta kiinnostuneille. Opetuksemme avulla pääset paremmin kiinni ympäröivään yhteiskuntaan, avaat ovia monille työmahdollisuuksille ja varmistat asemaasi tulevana opiskelijana.  

Näin opit suomea verkossa

Jos löydät itsesi tältä sivulta, olet varmaan jo ymmärtänyt suomen kielen merkityksen. Mitä jos kertoisimme tässä kohtaa, että suomen kielen opiskelu voi olla myös todella hauskaa? Sitä se nimittäin on! Yksityisopetus mahdollistaa sen, että puuduttavan pänttäyksen sijaan, kielitunnit ovat mieleenpainuvia ja kekseliäitä. Tämä vaatii kuitenkin sen, että yksityisopettaja tunnistaa oppijan tyylin ja kykenee mukauttamaan opetuksen tämän mukaiseksi. Yksi yksityisopetuksen tärkeimmistä eduista onkin se, että opetus suunnitellaan täysin opiskelijan mieltymysten ja oppimistavan pohjalta. Superprofin yksityisopettajat ovat erikoistuneet juuri tällaiseen kahdenkeskiseen opetukseen. Löydät kauttamme monipuolisesti eritaustaisia suomen kielen opettajia, jotka voivat järjestää opetusta niin verkkoyhteyksien välityksellä kuin omassa kodissasi. Pelkkä kamera ja internet siis riittää!

Löydä suomen opettaja Superprofilta

Superprofista löydät itsellesi opettajan, joka tarjoaa suomen kielen opetusta juuri silloin kun haluat. Sivustoltamme löydät yksityisopettajat aina Helsingistä Ouluun ja moni heistä tarjoaa suomen opetusta verkon kautta – sijainnilla ei siis ole väliä! Tietokone, kamera tai jopa puhelin riittää tehokkaan yksityistunnin järjestämiseksi. Mikäli haluat opiskella ystävien tai perheenjäsenten kanssa, tämäkin onnistuu: oppitunnin hinta tulee halvemmaksi, kun aloitat uuden taidon opiskelun hyvässä seurassa. Win-win! Tiesithän, että moni opettajistamme on kulkenut “saman polun” kuin sinä itse? Eli opiskellut suomea vasta aikuisiällä tai vieraana kielenä? Tämä voi olla inspiroiva lähtökohta yhteisille opinnoille! Voit tutustua opettajiimme helposti ja lähestyä heitä kätevästi verkkoviestillä. Jos päätät opiskella suomea verkossa, saat päättää itse paikan missä opiskella. Aikaa ja rahaa ei kulu matkustamiseen, vaan voit keskittyä itse asiaan. Aloita matkasi kohti suomen kielen saloja ja Agricolan perintöä tutustumalla Superprofin opettajiin. Autamme sinut kohti tavoitteitasi kustannustehokkaasti ja nykyaikaisesti – puhut siis suomea ennen kuin huomaatkaan!

Mitä haluaisit oppia?