Etusivu
Tarjoa opetusta
,
Etsi läheltäni Verkossa

Suosituimmat kaupungit

Etusivu
Tarjoa opetusta

Opi lisää aiheesta ranska verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

19 ‚ā¨/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tuntinsa ilmaiseksi ja keskim√§√§r√§inen hinta tunnille on 19‚ā¨.

13 h

‚ö°ÔłŹ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleens√§ alle 13 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíį Mik√§ on keskim√§√§r√§inen hinta tunneille aiheessa Ranska?

Keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 19‚ā¨.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydest√§

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

ūüí° Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Ranska entist√§ tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkil√∂kohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta ker√§nneelt√§ opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

ūüíĽ Voinko oppia verkko-opetuksen kautta t√§st√§ aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Ranska opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: ranska

L√∂yt√§√§ksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran v√§lityksell√§. 

ūüéď Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa t√§ss√§ aiheessa?

7 opettajaa tarjoaa t√§ll√§ hetkell√§ aiheen Ranska opetusta l√§hell√§si.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

L√∂yd√§ oma opettaja 7 profiilin joukosta.

‚úíÔłŹ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskim√§√§rin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia uutta?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Ranska

Vaikka englantia opetetaankin eniten ympäri maailmaa, ranskan kielen tärkeyttä ei sovi unohtaa. Noin 274 miljoonan puhujan kieli on tärkeä kommunikointitapa etenkin kansainvälisissä ympäristöissä, sillä ranskaa käytetään niin monessa paikassa virallisena tai työkielenä. Ranskan kielen ja ranskalaisen kulttuurin tuntemuksesta on ehdottomasti hyötyä, mikäli joskus mielit ulkomaille työskentelemään.

Mutta mikä onkaan paras tapa oppia tätä soljuvaa kieltä? Ranskan opiskelu onnistuu nopeasti ja tehokkaasti yksityisopetuksessa opettajan kanssa.

Miksi opetella ranskaa?

Ranskan kieli on helppo oppia, jos olet hyvä englannissa. Englannin sanastosta nimittäin yli puolet on latinalaista tai ranskalaista alkuperää, mutta esimerkiksi ääntäminen poikkeaa siitä selvästi. Tämän tiedostaen, ei ole ihme miksi ranskan yksityisopetus on suosittua. Pelkästään Superprofin alustalla on tuhansia ranskan kielen opettajia ympäri maailman. Asiantuntevan yksityisopettajan avulla voit oppia puhumaan ranskaa, läpäistä kokeet, hankkia kokemusta kääntämisestä ja oppia vaikkapa tulkkaamaan.

Miksi pelkkä englanti ei riitä

Syitä yksityisopetuksen valitsemiseen on monia. Ensinnäkin, ranskan kielitaito voi olla hyödyksi työurallasi tai saatat joutua kääntämään jotain ranskasta suomeksi ja päinvastoin. Tämä ei Euroopassa asuessa ole mitenkään ihmeellinen tilanne. Kuinka sitten opetella kääntämään? Kielikurssilla, tietysti.

Mikäli päätät opiskella ranskaa esimerkiksi toisen vieraan kielen ohella, opit nopeasti kielioppia, sanastoa, puhumista ja lukemista, ja tajuat pian osaavasi suomen ja esimerkiksi englannin lisäksi ranskaa. Kolmen kielen osaaminen on jo merkittävä meriitti!

Valmistaudu kokeisiin ranskan yksityistunneilla

Olitpa sitten peruskoulussa, lukiossa, korkeakoulussa tai opiskelemassa opettajaksi, paras vaihtoehto prepata ranskan kokeeseen on tehdä se yhdessä opettajan kanssa. Koulutuntien lisäksi, yksityisopetukseen osallistuminen edesauttaa ranskan kokeiden ja muiden koettelemusten kanssa esimerkiksi työelämässä.

Ranskan kielen kurssi on tehokkain keino harjoitella eri osa-alueita. Mikäli sinulla on mielessäsi kysymyksiä ranskankielisten maiden kulttuureista, haluat harjoitella ranskan puhumista tai ratkaista jonkin pitkään vaivanneen ongelman kieliopintojen suhteen, yksityisopetus on hyvä valinta.

Ranskan kielitaidosta hyötyy maailmalla

Ranskaa puhutaan monissa maissa ja se onkin toinen maailman pääkielistä kansainvälisissä suhteissa. Ranskaa puhutaan tietysti Ranskassa, Yhdysvalloissa, Afrikassa ja Aasiassa. Kieltä kuulee niin ikään Sveitsissä, Kanadassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Gabonissa, Kamerunissa, Madagaskarilla, Libanonissa, Seychelleillä, Monacossa, Komoreilla, Vietnamissa, Lasosissa, Kambodzassa ja esimerkiksi Tunisisassa.

 

Oletko harkinnut ERASMUS-vaihtoa ranskankielisessä maassa? Kuulostaa mielenkiintoiselta! Hyviä tapoja harjoittaa ranskan kielitaitoasi ja aksenttiasi ovat esimerkiksi intensiivinen ranskan kielen kurssi, lomareissu tai vaikkapa kielimatka.

Opi ranskaa ‚Äď alkaen 19¬†‚ā¨ / tunti

Tuhannet ranskan kielen opettajamme odottavat jo yhteydenottoasi. Voit opiskella l√§ht√∂tasostasi riippumatta ‚Äď t√§ll√§ hetkell√§ opetusta on tarjolla alkaen 19¬†‚ā¨ tuntihintaan. Se ei kuulosta pahalta, sill√§ saat t√§ysin tarpeisiisi r√§√§t√§l√∂ity√§ opetusta ja voit opiskella esimerkiksi ranskalaista kulttuuria, sanastoa, kielioppia, puhuista ja kuullunymm√§rt√§mist√§. Tykk√§√§tk√∂ ranskalaisesta keitti√∂st√§? Miksi ette kokkaisi yhdess√§ opettajasi kanssa, sanastoa samalla harjoittaen?

Valitse opettajasi huolellisesti

Tuhansien ranskan kielen opettajiemme joukosta sinun tulee löytää itsellesi mieluisa. Haluatko mielummin koulutetun opettajan vai natiivin puhujan? Tai alan opiskelijan? Voit viestitellä yksityisopettajiemme kanssa etukäteen, ja pohtia kenen persoona valloittaa eniten. Oli tavoitteenasi sitten tukiopetus, ranskan kielen alkeet tai sparraus pääsykoetta varten, valitse sopiva yksityisopettaja joukostamme.

Näin löydät ranskan opettajan

Ranskan yksityistunnit ovat loistava tapa kohentaa kielitaitoa. Oikeanlaisella opiskelulla parannat luku- ja kirjoitustaitoasi sek√§ ranskan kielen kuuntelemista ja puhumista. Huolellisesti suoritetut opinnot voivat vied√§ sinut Eiffelin valloitusreissulle ‚Äď monista muista kohteista puhumattakaan!

Mitä haluaisit oppia?