Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta ranska verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 18 arvostelulla.

26 €/h

Parhaat hinnat: 93% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 26€.

8 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 8 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa ranska!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Ranska?

Keskimääräinen hinta tunneille on 26€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Ranska entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Ranska opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: ranska

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

43 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Ranska opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 43 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

18 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa ranska?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa ranska!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä ranskan opettaja valikoimastamme

Opi puhumaan sujuvaa ranskaa

Vaikka englantia opetetaankin eniten ympäri maailmaa, ranskan kielen tärkeyttä ei sovi unohtaa. Noin 274 miljoonan puhujan kieli on tärkeä kommunikointitapa etenkin kansainvälisissä ympäristöissä, sillä ranskaa käytetään niin monessa paikassa virallisena tai työkielenä. Ranskan kielen ja ranskalaisen kulttuurin tuntemuksesta on ehdottomasti hyötyä, mikäli joskus mielit ulkomaille työskentelemään. Mutta mikä onkaan paras tapa oppia tätä soljuvaa ja romanttista kieltä? Ranskan opiskelu onnistuu nopeasti ja tehokkaasti yksityisopetuksessa opettajan kanssa. Löydä opettaja kotikaupungistasi ja lähde kielikurssille jo tänään!

Miksi opetella ranskaa?

Tiedätkö mitä? Ranskan kieli on helppo oppia, jos olet hyvä englannissa. Englannin sanastosta nimittäin yli puolet on latinalaista tai ranskalaista alkuperää, mutta esimerkiksi ääntäminen poikkeaa siitä selvästi. Tämän tiedostaen, ei ole ihme miksi ranskan yksityisopetus on suosittua. Pelkästään Superprofin alustalla on tuhansia ranskan kielen opettajia ympäri maailman. Asiantuntevan yksityisopettajan avulla voit oppia puhumaan ranskaa, läpäistä kokeet, hankkia kokemusta kääntämisestä ja oppia vaikkapa tulkkaamaan. Syitä yksityisopetuksen valitsemiseen on monia. Ensinnäkin, ranskan kielitaito voi olla hyödyksi työurallasi tai saatat joutua kääntämään jotain ranskasta suomeksi ja päinvastoin. Tämä ei esimerkiksi Euroopassa asuessa ole mitenkään ihmeellinen tilanne. Kuinka sitten opetella kääntämään? Superprofin järjestämällä kielikurssilla, tietysti.  Mikäli päätät opiskella ranskaa esimerkiksi toisen vieraan kielen ohella, opit nopeasti kielioppia, sanastoa, puhumista ja lukemista, ja tajuat pian osaavasi suomen ja esimerkiksi englannin lisäksi ranskaa. Kolmen kielen osaaminen on jo merkittävä meriitti, mistä työnantajatkin tykkää!

Valmistaudu kokeisiin ranskan yksityistunneilla

Olitpa sitten peruskoulussa, lukiossa, korkeakoulussa tai opiskelemassa opettajaksi, paras vaihtoehto prepata ranskan kokeeseen on tehdä se yhdessä opettajan kanssa. Koulutuntien lisäksi, yksityisopetukseen osallistuminen edesauttaa ranskan kokeiden ja muiden koettelemusten kanssa esimerkiksi työelämässä. Ranskan kielen kurssi on tehokkain keino harjoitella eri osa-alueita. Mikäli sinulla on mielessäsi kysymyksiä ranskankielisten maiden kulttuureista, haluat harjoitella ranskan puhumista tai ratkaista jonkin pitkään vaivanneen ongelman kieliopintojen suhteen, yksityisopetus on hyvä valinta. Aloita se Superprofin kanssa. 

Ranskan kielitaidosta hyötyy maailmalla

Ranskaa puhutaan monissa maissa ja se onkin toinen maailman pääkielistä kansainvälisissä suhteissa. Ranskaa puhutaan tietysti Ranskassa, Yhdysvalloissa, Afrikassa ja Aasiassa. Kieltä kuulee niin ikään Sveitsissä, Kanadassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Gabonissa, Kamerunissa, Madagaskarilla, Libanonissa, Seychelleillä, Moncasossa, Komoreilla, Vietnamissa, Lasosissa, Kambodzassa ja esimerkiksi Tunisisassa. Oletko harkinnut ERASMUS-vaihtoa ranskankielisessä maassa? Kuulostaa mielenkiintoiselta! Hyviä tapoja harjoittaa ranskan kielitaitoasi ja aksenttiasi ovat esimerkiksi intensiivinen ranskan kielen kurssi, lomareissu tai vaikkapa kielimatka. 

Opi ranskaa kotikaupungissasi – alkaen 26 / tunti

Tuhannet ranskan kielen opettajamme odottavat jo yhteydenottoasi. Voit opiskella lähtötasostasi riippumatta – tällä hetkellä opetusta on tarjolla alkaen 26 tuntihintaan. Se ei kuulosta pahalta, sillä saat täysin tarpeisiisi räätälöityä opetusta ja voit opiskella esimerkiksi ranskalaista kulttuuria, sanastoa, kielioppia, puhumista ja kuullunymmärtämistä. Tykkäätkö ranskalaisesta keittiöstä? Miksi ette kokkaisi yhdessä opettajasi kanssa, sanastoa samalla harjoittaen? Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Tuhansien ranskan kielen opettajiemme joukosta sinun tulee löytää itsellesi mieluisa. Haluatko mielummin koulutetun opettajan vai natiivin puhujan? Tai alan opiskelijan? Voit viestitellä yksityisopettajiemme kanssa etukäteen, ja pohtia kenen persoona valloittaa eniten. Oli tavoitteenasi sitten tukiopetus, ranskan kielen alkeet tai sparraus pääsykoetta varten, valitse sopiva yksityisopettaja mahtavasta joukostamme. 

Näin löydät ranskan opettajan

Ranskan yksityistunnit ovat loistava tapa kohentaa kielitaitoa. Oikeanlaisella opiskelulla parannat luku- ja kirjoitustaitoasi sekä ranskan kielen kuuntelemista ja puhumista. Huolellisesti suoritetut opinnot voivat viedä sinut Eiffelin valloitusreissulle – monista muista kohteista puhumattakaan! Moni miettii vielä tänäkin päivänä, että yksityisopetus on suunnattu vain varakkaammille. Höpsistä, Superprofin kielikurssit nimittäin sopii kaikille. Tänä päivänä saatavuuskin on suurempaa kuin koskaan! Olet jo pitkällä tätä riviä lukieassasi ja enää on viimeinen vaihe edessä. Superprofin opettajaprofiileja vertailemalla löydät sopivan ranskan opettajan. Voit tutustua esimerkiksi saatuihin arvosteluihin, koulutukseen ja erikoisosaamiseen, saatavuuteen ja hintaan sekä opetustyyliin. Sen kuin lähetät viestin mielenkiintoiselle ranskan maikalle ja kysyt lisää! Osa ranskan opettajistamme tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Syy on se, että oikean opettajan löytäminen on elintärkeää kielikurssin sujuvuuden varmistamiseksi. Superprofilla onkin helppo tutustua muutaman opettajan opetukseen, ennen pidemmän suunnitelman edistämistä. Joustavaa, kustannustehokasta ja ennen kaikkea hauskaa opiskelua!

Mitä haluaisit oppia?