Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Ranska oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 16 arvostelulla.

27 €/h

Parhaat hinnat: 91% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 27€.

8 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 8 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Ranska?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

34 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa ranska myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 34 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa ranska?

34 opettajaa aiheessa ranska on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 34 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: ranska on 27€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen ranska verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 16 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

34 opettajaa aiheessa Ranska saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Ranska?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Ranska!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Ranskan alkeet verkko-opetuksena

Ranskan kielen kurssit verkossa

Moni rakastaa ranskan kieltä ja sen kauniilta kuulostavaa ääntelyä. Samasta syystä sen opiskelu saattaa vaikuttaa haastavalta etapilta, koska ranskaa luullaan vaikeaksi kieleksi. Me Superprofilla haluamme kehittää kielitaitoasi ja todistaa tämän väitteen vääräksi. Ranskan kieli lukeutuu Euroopan lingua franca -yleiskieliin, jonka taitamisesta on monia hyötyjä uravalinnoista ihmissuhteisiin. Eikä se ole lainkaan niin vaikeaa, kuin luulisi! Olit sitten opiskelemassa, etsimässä töitä tai muuten halukas oppimaan uutta, kielitaidon kehittäminen kannattaa aina. Monet ulkomailla matkustaneet vaihto-opiskelijat allekirjoittavat sen, että uusien kielien opiskelu auttaa pääsemään paremmin sisälle kuhunkin kulttuuriin. Kielimuuri onkin yksi ensimmäisistä asioista, mikä tulee murtaa jotta reissusta saa kaiken irti. Jos päädyt opiskelemaan korkeakouluun tai työskentelemään ranskankieliseen maahan, kielimuurista ei tarvitse välttämättä huolehtia, sillä aika on puolellasi. Opit asia kerrallaan. Mutta sellainen henkilö, joka ei osaa yhtään ranskaa, voi kohdata ongelmia yrittäessään oppia keskeisintä sanastoa ja kielioppia nopealla aikataululla. Internetin valtakaudella, maailmasta on tullut entistäkin pienempi paikka ja seurustelustakin helpompaa. Mitä jos sukulaisesi tai ystäväsi löytää kanssakulkijan ranskaa äidinkielekseen puhuvasta? Eikö olisi mahtava oppia kieltä ja päästä tätä kautta tutustumaan uuteen tuttavuuteen syvällisemmin? Omasta rakkaudesta puhumattakaan.

Ranskan opiskelu kielikurssilla

Suomessa majaillessaan saattaa helposti miettiä, mistä niitä ranskan yksityisopettajia oikein löytää. Tästä ei kuitenkaan kannata tehdä ongelmaa, sillä me Superprofilla pidämme siitä puolesta huolta. Olemme varmoja siitä, että löydät kauttamme juuri sopivan henkilön auttamaan matkallasi kohti ranskalaista kulttuuria ja siinä tarvittavaa kielitaitoa. Pystyt kätevästi vertailemaan ja valitsemaan tavoitteitasi tukevan opettajan tutustumalla arvosteluihin, joita muut opiskelijat ovat jättäneet. Vaihtoehtoisesti voit pyytää meitä etsimään sinulle sopivan opettajan aikataulujesi ja budjettisi pohjalta. Olemme tarkistaneet sivustollemme rekisteröityneiden yksityisopettajien pätevyydet etukäteen. Näin pystymme takaamaan tarpeeksi korkean laadun ja kyvyn tarjota opetusta, ilman pelkoa huijatuksi tulemisesta. Teemme edellä mainitut toimenpiteet, jotta ranskan opiskelusi sujuu mahdollisimman sutjakkaasti. Internetin myötä ympäröivä maailmamme on pienentynyt. Samalla se on mahdollistanut lukemattomia asioita – kuten hauskoja ja opettavaisia verkko-oppitunteja, joista kannattaa ottaa ilo irti! Oletko valmis oppimaan ranskaa? Opettajamme ovat nimittäin valmiita opettamaan juuri sinua! Tästä se lähtee. 

Miksi varata ranskan yksityistunteja?

Pohditko vielä paikallisen opiston järjestämän kielikurssin ja Superprofin yksityisopetuksen välillä? Tässä muutama syy lisää yksilöllisen ranskan kielen kurssin puolesta: Joustavuus.  Ilmenikö eteesi yllättävä este harmillisesti juuri kauan odotetun kielitunnin päälle? Ei haittaa ollenkaan, yksityisopettajasi ymmärtää kyllä ja voit huolettomasti perua tai sopia uuden ajan. Kielikurssilla vastaavaa on aika vaikea toteuttaa, sillä muut osallistujat eivät todennäköisesti halua venyä menojesi tai mielihalujesi mukaan. Me taas joustamme. Luotettavuus. Voit olla täysin oma itsesi opettajiemme seurassa. Tämä mahdollistaa oppimiselle suotuisat olosuhteet, jonka myötä myös itseluottamuksesi kasvaa. Ryhmätunneilla on vaikea luoda vastaavaa ilmapiiriä ja luottamusta opettajan kanssa. Osallistujia nimittäin on monia, eikä opettaja pysty keskittymään vastaavalla tavalla yksittäisiin opiskelijoihin. Huomio. Yksityisopettajan antama huomio on elintärkeää opetettavan asian sisäistämiseksi. Mikäli sitä ei saa, tuhlaa helposti omaa aikaansa. Jotta opetus olisi mahdollisimman tehokasta, opettajan ja opiskelijan välisen vuorovaikutuksen tulisi olla lähes päivittäistä. Yksityisopettaja on tässä kohti oikea valinta, sillä opetus perustuu sataprosenttiseen läsnäoloon – joka tunti. Räätälöity opetus. Yksityisopettajat ovat kokeneita ja ymmärtävät erilaisia oppijoita. Tämä mahdollistaa opintojen mukauttamisen oppilaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Mikäli opettaja huomaa, että tarvitset apua vokaalien kanssa, niin asiaan on helppo perehtyä ennen seuraavaa tapaamista. Kätevää!

Aika aloittaa – opi ranskaa helposti ja hauskasti

Ihmiset ovat usein kiireisiä omien työuriensa kanssa, eikä muille mahdollisuuksille jää välttämättä aikaa. Esimerkiksi kielitaidon kehittäminen jääkin helposti pimentoon, vaikka siitä voisi seurata monenlaisia hyötyjä pitkälle tulevaisuuteen. Superprofin tarjoamaan tilaisuuteen kannattaa siis tarttua: opit ranskaa käden käänteessä. Fakta on, että sinun tulee tehdä kovasti töitä, jotta menestyt ranskan kielen koukeroissa. Yksityisopettajan kanssa urakasta tulee paljon helpompaa. Superprofin yksityisopettaja opastaa sinut ranskan alkeiden kautta sujuvaksi puhujaksi, aina natiiviksi saakka näin halutessasi. Kielitaito karttuu nopeammin kuin koskaan. Näin pitkälle päästessäsi puhut, luet ja vaikka laulat ranskaa, kuin paikalliset torijuhlissa konsanaan! Löydä ranskan kielen opettaja kotikaupungistasi tai Euroopasta ja aloita jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?