Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Espanja oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 11 arvostelulla.

21 €/h

Parhaat hinnat: 96% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 21€.

5 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Espanja?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

45 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa espanja myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 45 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa espanja?

45 opettajaa aiheessa espanja on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 45 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: espanja on 21€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen espanja verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 11 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

45 opettajaa aiheessa Espanja saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Espanja?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Espanja!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Espanjan tunnit netissä yksityisopettajan kanssa

Opiskelit sitten espanjaa, ranskaa, kiinaa tai saamea, kieliopintojen hyötyjä on vaikea kiistää. Kielen oppimisessa on kyse muustakin kuin verbien konjunktioista, sanaston ulkoa opettelusta ja prepositioiden ja partitiivien erottamisesta toisistaan. Kyse on myös siitä, että kehittää ymmärrystään sellaista kulttuuria tai yhteiskuntaa kohtaan mikä poikkeaa selvästi omasta. Tällä tavoin pystyt laajentamaan omaa ajatusmaailmaa, ymmärtämään uusia näkökulmia ja oppia lisää suuresta maailmasta, jossa elämme. Kielimuurin ylitettyä huomaat, että matkustamisesta tulee helpompaa ja palkitsevampaa, kun pystyt luomaan aidon kontaktin kohtaamiisi ihmisiin.

Pelkästään vieraan kielen puhuminen ei ole ainoa hyöty, mitä kielen opiskelu tuottaa. Kieliopinnot laittavat aivosi töihin – ne parantavat muistia sekä kuuntelu-, puhe-, luku- ja kirjoitustaitoja. Ajatusten kääntäminen toiselle kielelle saattaa vaikuttaa abstraktilta palapeliltä ja vaatii tiukan paikan tullen luovuutta. Kieliopinnot parantavat viestintätaitojasi sekä ongelmanratkaisukykyä sekä tarjoavat arvokasta tietoa omasta oppimistyylistä ja siitä, minkälaiset menetelmät sopivat sinulle parhaiten. Kun purat vieraan kielen osiin; verbeihin, substantiiveihin, adjektiiveihin, adverbeihin ja prepositioihin, opit samalla lisää omasta äidinkielestä ja kartutat arvokasta sanavarastoa.

Työnantajat ja korkeakoulut käyvät usein läpi satoja hakemuksia ja ansioluetteloita jokaista paikkaa kohtaan. Vieraan kielen hallinta voi auttaa sinua erottumaan joukosta. Ammateissa, kuten kääntäjänä, toimittajana tai matkailun ja hallinnon parissa työskentelevänä, kielitaidosta saattaa olla paljon hyötyä. Ja vaikka vierasta kieltä ei päivittäin tarvitsekaan, sellaisen hallitseminen osoittaa kuitenkin kurinalaisuutta, kommunikaatiotaitoja ja kykyä oppia.

Joillekin kieliopinnot ovat hauskaa vapaa-ajan vietettä. Opiskelun myötä voi avautua monia mahdollisuuksia kirjallisuuden ja median pariin, kun pääset tutustumaan alkuperäisteoksiin niille alunperin suunnitellulla kielellä.

On siis vaikea kiistää, etteikö kieliopinnoista olisi hyötyä niin ammatillisesti kuin henkilökohtaiasestikin. Joten asiaan – mitä kieltä sinä haluat oppia?

Kielitaidon kehittäminen kannattaa

Mikäli et osaa päättää, mitä kieltä alkaisit opiskelemaan, kannattaa ensimmäiseksi lähestyä asiaa omien tavoitteiden kautta. Motivoiko sinua tietty työura, uudet ihmiset, matkustaminen tai kenties kirjallisuus? Monille tärkeä näkökulma on se, kuinka puhuttu kieli on. Tässä kohtaa espanjan kieli saa perusteensa suosiolleen.

Espanjaa puhuu äidinkielenään yli 400 miljoonaa ihmistä, mikä tekee siitä maailman toiseksi puhutuimman kielen. Sitä myös opiskellaan kolmanneksi eniten ja 9 miljoonaa käyttää espanjaa toisena kielenä. Espanjaa puhutaan Pohjois-, Etelä- ja Keski-Amerikassa, Euroopassa ja Afrikassa. Se on virallinen kieli 20 maassa kuten Argentiinassa, Chilessä, Kolumbiassa ja Paraguayssa. Tämä tarkoittaa, että espanjan opiskelijoille löytyy monia mahdollisuuksia kielitaidon hyödyntämiseen, oli kyse sitten kielitaidon kartuttamisesta työtä tai lomaa varten.

 

Espanja lukeutuu latinasta kehittyneisiin romaanisiin kieliin, joten jotkin sanat muistuttavat paljon englantia, samoista aakkosista puhumattakaan. Englannin taitajille espanjan kieli onkin helpompi oppia!

Espanjan opiskelu koulussa

Espanjan tai minkä tahansa kielen oppiminen riippuu omasta iästä, motivaatiosta ja kyvystä. Moni saattaa opiskella tiettyä kieltä koulussa, vaikka ei sen parissa pidempää tulevaisuutta näkisikään. Espanjaa tarjotaan vaihtoehdoksi joissakin oppilaitoksissa, jolloin kielitaito karttuu aikaisessa vaiheessa ja tarjoaa hyvät lähtökohdat jatko-opintoja varten.

Kielen opiskelu koulussa pohjautuu usein lukemisen, kirjoittamisen ja kuuntelemisen harjoituksiin suurten luokkakokojen vuoksi. Tämä taas rajoittaa puhumisen harjoittelua ja se jää väkisinkin hieman taka-alalle. Yksityisopetuksen puoleen kääntyminen johtuukin usein siitä, että on jäänyt ilman tarvittavaa huomiota ja kaipaa lisää puhe- ja keskusteluharjoituksia kieliopintojen syventämiseksi.

Moni harmittelee, kun vaivalla koulussa opiskeltu vieras kieli on päässyt unohtumaan, eikä ihme. Kiinnostus vieraita kieliä kuten espanjaa ja sen kulttuuria kohtaan syntyy monilla vasta myöhemmin. Ei kannata kuitenkaan huolehtia, sillä fakta on se että koskaan ei ole liian vanha oppimaan uutta! Myös espanjan oppimiseen on nykypäivänä tarjolla lukemattomia mahdollisuuksia koululaitoksen ulkopuolella.

Opi espanjan alkeet

Yksi tehokkaimmista tavoista oppia uutta kieltä, on uppoutua täysin puhumaan, lukemaan, kirjoittamaan ja kuuntelemaan kyseistä kieltä. Moni kieltenopiskelija haluaakin mukaan kielikurssille sellaiseen maahan, missä kieltä myös puhutaan. Näin ollen kieliopin käytännön kokeilemisesta ja sanaston omaksumisesta tulee helpompaa.

 

Tällaiset intensiivikurssit ovat usein kalliita ja rajoittuvat tiettyyn ajankohtaan, jolloin aikataulut eivät välttämättä sovi omaan almanakkaan. Niille, keillä on aikaa ja mahdollisuus lähteä esimerkiksi kielikurssille tai harjoitteluun ulkomaille, voi kyseessä olla elämää mullistava kokemus ja mahdollisuus oppia uusi kieli. Kurinalaisuus on kuitenkin välttämätöntä, sillä espanjalainen huolettomuus saattaa tarttua ja viedä mukanaan!

Intensiivikurssin tai vastaavan kokemuksen jälkeen on tärkeää jatkaa espanjan kielen harjoittelua kotona, jotta arvokas taito säilyy. Tätä voi tehdä niin kielikurssille osallistumalla, tapaamalla espanjankielisiä ihmisiä, katselemalla paikallisia elokuvia tai lukemalla espanjankielistä kirjallisuutta.

Espanjan lyhytkurssit osana oppimista

Ilta- tai lyhytkurssille osallistuminen on erinomainen vaihtoehto, jos et voi matkustaa ulkomaille saakka espanjaa oppimaan. Iltakursseilla kokoonnutaan esimerkiksi kerran viikossa 1-2 tunnin ajaksi ja ne on suunniteltu taitotasojen mukaisesti. Tarjolla on esimerkiksi alkeis-, keski- ja jatkotason opetusryhmiä. Iltaopetusta tarjoavat erilaiset oppilaitokset ja kansalaisopistot, joiden tarjontaan kannattaa tutustua kunkin valikoimasta erikseen.

 

Iltakurssille osallistuminen on usein suhteellisen edullista, mutta ne rajoittavat oppimista muutamalla tapaa: kurssit maksetaan etukäteen ja väliin jääneitä tunteja ei hyvitetä. Kurssien tunnit etenevät ryhmän tahdissa, jolloin saattaa helposti jäädä ilman tarvittavaa tukea. Tai vaihtoehtoisesti kokea asian liian yksinkertaiseksi. Ryhmissä puheharjoitukset jäävät yleensä vähälle tiukan aikataulun vuoksi, mikä ei ole tehokkaan oppimisen kannalta hyvä asia.

 

Vaihtoehtoja espanjan kursseja täydentämään ovat esimerkiksi vaihto-opiskelu tai espanjankielinen harrastekerho, mutta parhaimpiin tuloksiin pääsee kun opiskelee espanjaa netissä yksityisopettajan kanssa.

Espanja kieli haltuun yksityisopettajan kanssa

Helpoin tapa oppia puhumaan espanjaa on osallistua yksityisopetukseen. Saat itse päättää tuntien sisällön ja määrän ja voit keskittyä itseäsi kiinnostaviin ja hyödyttäviin osa-alueisiin. Esimerkiksi opiskelijat voivat halutessaan valmistautua kokeisiin tai harjoittaa puhetaitoja espanjan kielen opettajan kanssa. Espanjan alkeet tai vaikeammat kielioppisäännöt on varminta opiskella osaavan yksityisopettajan seurassa. Saat yksityiskohtaista ja rakentavaa palautetta, minkä avulla pystyt keskittymään kielen opiskeluun ja saamaan lisämotivaatiota myös itseopiskeluun.

Yksityistunnit on mahdollista maksaa tunti kerrallaan, ja aikataulut saat soveltaa miten parhaiten omaan arkeesi sopii. Kun osallistut yksityisopetukseen verkon kautta, sijainnillakaan ei ole väliä – miksi et siis aloittaisi kielen opiskelua suoraan andalusialaisen tai murcialaisen kanssa?

Espanjan opettaja löytyy Superprofilta

Kielten opettajia löydät nykypäivänä kaikkialta: erilaisilta ilmoitustauluilta, oppilaitoksista, sosiaalisesta mediasta ja tietysti Googlesta. Luotettavin tapa toimia on hyödyntää Superprofia!

Superprof on perustettu, jotta opettajat ja opiskelijat voivat kohdata. Meille on rekisteröitynyt yli 11 000 verkossa toimivaa espanjan yksityisopettajaa eri aloilta. Kukin heistä määrittelee tuntihintansa itse – voit siis etsiä omaan budjettiin sopivaa opettajaa erilaisten hakutoimintomme avulla!

Voit rajata opettajia myös esimerkiksi taustojen, opetusmenetelmien tai arvostelujen perusteella. Mikset myös hyödyntäisi ilmaista ensimmäistä kertaa, joita jotkut opettajistamme tarjoaa? Superprof-opettajat ovat intohimoisia työssään ja auttavat sinua oppimaan kieltä tavoitteidesi pohjalta. Parempaa apua et saa muualta.

Pyyhi suomi-espanja-suomi -sanakirjasi, kaiva Malaga-lippis hattuhyllyltä, varaa ensimmäinen tuntisi ja opi espanjaa jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?