Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima S2 opettajiamme paikassa Turku

Katso lisää opettajia

22 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 22€/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa suomi vieraana kielenä paikassa Turku!

2. Löydä itsellesi paras s2 yksityisopettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Valitse itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka hintava S2 kurssi on paikassa Turku ja sen lähiseuduilla?

Keskimääräinen maksu yksityisille S2 kursseille paikassa Turku on 22€.

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojan myötä:

  • S2 tuutorin kokemus
  • missä tunnit pidetään (Skype:ssä tai jossakin muussa paikassa)
  • tuntien taajuus ja jokaisen kurssin kesto
  • oppituntiesi päämäärä (opiskeletko suomea toisena kielenä huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tutustu suomi vieraana kielenä yksityisopettajien kustannuksiin alueellasi.

🏅 Kuinka moni yksityinen tuutori paikassa Turku on saatavilla antamaan suomi toisena kielenä -opetusta?

7 opettajaa on saatavilla antamaan suomi toisena kielenä -opetusta paikassa Turku ja sen lähialueilla.

 

Voit kurkistaa heidän ansioluetteloaan ja valita suomi vieraana kielenä -opettajan, joka vastaa tarpeisiisi.

 

Valitse S2 tunti paikassa Turku yli 7 saatavilla olevan opettajan joukosta.

💻 Miten voin ottaa suomen kielen yksityisopetusta verkossa?

Opettele puhumaan suomen kieltä verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys suomea äidinkielenään puhuviin opettajiin Superprofissa hallitaksesi suomen kieli nopeammin ja saadaksesi täydellisen aksentin.

 

Moni suomen kielen tuutoreista tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä opettajista läpi alustan tarjoaa suomi vieraana kielenä -tunteja Skype:ssä.

 

Löytääksesi vapaana olevia S2 opettajia verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aiheessa.

 

Verkkotunnit webkameralla tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska tuutori ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä suomen kielen verkko-opettajasi.

✒️ Miten suurin osa nuorista arvioivat S2 yksityisopettajansa kaupungissa Turku?

arvion näytteestä, nuoret arvostelivat S2 opettajansa keskimäärin 5:stä.

 

Asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelun tai sähköpostin välityksellä maanantaista perjantaihin, mikäli sinulla herää kysyttävää oppitunnistasi.

 

Onko sinulla kysymyksiä?

🇫🇮 Miksi ottaa suomi toisena kielenä -oppitunteja paikassa Turku?

Suomen opiskelemisessa on runsaasti hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita suomen kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa korkeampi työllisyysaste ja kehittynyt kuulunymmärtäminen.

 

Kaikki suomi vieraana kielenä -tunnit pätevän yksityisopettajan kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia suomen kieli taitavammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotisi mukavuudesta tai ottaa verkkotunteja, valitse opettaja ja varaa oppitunti jo tänään.

 

Viestintäpalvelu auttaa sinua saamaan yhteyden opettajaasi järjestääksesi yksityisen S2 kurssisi, mikäli haluat oppia kotisi mukavuudessa tai jossakin muussa paikassa

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi suomi toisena kielenä -opettajasi yli 7 suomen kielen opettajan joukosta paikassa Turku.

 

Löydä suomen kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Suomi vieraana kielenä?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Suomi vieraana kielenä!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

S2 Opettaja Paikassa Turku

Opi puhumaan suomen kieltä Turussa

Suomen kieli on yksi oudoimman kuuloisista kielistä, mikä herättää ulkomailla puhuessa taatusti huomion. Sen lisäksi se sattuu olemaan myös varsin vaikea kieli omaksua erilaisten kielioppisääntöjen ja sanastojen myötä. Vaikka suomalaiset osaavat puhua englantia keskimääräistä paremmin, niin monissa paikoissa – etenkin pienemmillä paikkakunnilla huomaa tarvitsevansa kipeästi suomen kiel. Suomen kielestä on hyötyä niin työelämän kuin opiskelujenkin suhteen. Moni koulutuslinja järjestetään vain suomen kielellä, joten sen osaaminen korostuu entisestään. Turun yliopistossa ja Turun ammattikorkeakoulussa on tarjolla myös vieraskielistä koulutusta, mutta pääsääntöisesti pääset parhaiten käsiksi yhteiskuntaan ottamalla tavoitteeksi suomen kielen osaamisen. Eikö olisikin mahtavaa kommunikoida paikallisten kanssa, leveällä turuun murteella? Vaihtoehtoja suomen kieliopintoihin onneksi riittää. Suomi vieraana tai toisena kielenä -opinnot ovat ratkaisu, kun haluat oppia tarvittavan kielitaidon. Tutustutaanpa seuraavaksi niihin!  

Suomen kielen opetus Turun seudulla

On selvää, että muuttaessasi Suomeen tai jo Turussa asuessasi, tarvitset suomen kieltä etenkin ammatillisesta näkökulmasta. Myös vapaa-ajan suhteen on tärkeää löytää keino kommunikoida paikallisten kanssa harrastuksissa ja muissa tilaisuuksissa. Niin ikään Suomen kansalaisuuden saamiseksi, tarvitset tietyn kielitaidon. Sitä voi olla vaikea oppia itse. Olet sitten vasta-alkaja tai jo suomen kieltä opiskellut, löydät monia syitä kehittää osaamistasi. Intensiiviset yksityistunnit ovat paras vaihtoehto, sillä niissä opetus räätälöidään osaamisesi ja tavoitteidesi perusteella. Moni kunnallinen palvelu ja oppilaitos järjestää myös suomi vieraana kielenä -opetusta, mutta ne ovat lähtökohtaisesti kaikki “kaavamaista” ryhmäopetusta. Haluatko työllistyä esimerkiksi toimittajaksi, markkinoinnin tai viestinnän alalle, kirjastoon tai muuhun virastoon, matkailutoimistoon tai turismin pariin, opettajaksi tai kääntäjäksi? Lista jatkuu, mutta ymmärrät pointin – monissa ammateissa vaaditaan sujuvaa suomen kielen osaamista ja henkilökohtaisessa opetuksessa pääset parhaiten perille, mitä taitoja tarvitset. Onneksi Turussa riittää valinnanvaraa: Superprofin yksityisopetuksessa voit keskittyä esimerkiksi verbien taivutukseen, oikeaoppiseen ääntämiseen tai ammattialasi sanaston läpikäymiseen. Voit myös tutustua opettajasi kanssa suomalaiseen kulttuuriin ja kirjallisuuteen, jos koet sen mielenkiintoisena lähtökohtana kielitaidon kartuttamiseksi. Niin ikään yksityisopetus mahdollistaa jo opitun asian kertaamisen tai kertaamisen erilaisia kokeita varten.

Mistä löydät kieltenopetusta?

Riippumatta suomen kielen osaamisestasi, voit aina oppia lisää suomalaisesta kulttuurista, viilata pilkkua ja kehittää puhe- ja esiintymistaitoja yksityisopettajan kanssa. Tämä koskee maahanmuuttajien lisäksi myös niitä, joilla on ollut vaikeuksia äidinkielen tunneilla. Turun yliopisto tarjoaa esimerkiksi suomi vieraana kielenä -opetusta, mutta se on lähtökohtaisesti suunnattu jo opiskelijaksi päässeille, eikä näin ollen palvele muita kohderyhmiä. Myös verkon kautta on saatavilla monia väyliä oppia kieltä. Nämä ovat usein halvin ja helpoin vaihtoehto aloittaa, mutta rehellisyyden nimissä on todettava että opiskelu ilman palautetta on haastavaa. Yksityisopetus taas perustuu rakentavaan palautteeseen ja oman oppimistyylin mukaiseen opetukseen, mikä mahdollistaa halutunlaisen lopputuloksen. Suomen kielen kurssit Turussa löydät kootusti Superprofilta. Opettajamme suunnittelevat oppitunnit jokaisen oppijan mukaan, henkilökohtaisen suunnitelman pohjalta. Tämä jos jokin on inspiroivaa!

Aloita suomen kielen opinnot jo tänään!

Hyviä uutisia – voit aloittaa suomen kielen opiskelun heti kun haluat. Olet löytänyt nimittäin oikeaan paikkaan. Moni turkulainen opettaja (ja alan opiskelija) tarjoaa kielikursseja taustasta riippumatta, joten voit huoletta aloittaa opiskelun omien aikataulujen mukaan. Kerrataanpa, mitä hyötyä yksityisopetus mahdollistaa: Joustavat aikataulut. Sen sijaan, että osallistuisit kankeaan ryhmäopetukseen, voit sopia suomen kielen tunnit omien menojen pohjalta. Enää ei tarvitse stressata, jos oppitunti jää väliin – yksityisopettaja joustaa ja et jää jälkeen. Sinulle suunnitellut oppitunnit. Parasta yksityisopetuksessa on se, että voit kertoa opettajalle mitä haluat saavuttaa ja opetus suunnitellaan tämän mukaan. Ei enää puuduttavia oppitunteja, vaan juuri sellaisia joista nautit! Opetusta järjestetään kaikille. Oletko juuri muuttanut maahan? Vai asunut jo pidempään Suomessa, mutta kieliopinnot jääneet unholaan? Superprof mahdollistaa suomen kielen opetuksen niin lapsille, aikuisille ja vanhemmillekin oppijoille. Voit olla rohkeasti oma itsesi. Tukiopetusta ja kertausta. Jos kaipaat tukiopetusta nykyisille opinnoille, voit pyytää sitä meiltä. Kertaat myös kätevästi pääsykokeita varten kielioppia ja muita haasteellisia osa-alueita. Moni opettajamme toimii Turun seudun lisäksi myös verkossa. Näin ollen voit hakea kätevästi hakutoiminnollamme kaikkia niitä opettajia, jotka järjestävät etäopetusta. Tiesitkö, että Superprofin opettajat tulevat taustoiltaan eri lähtökohdista? Osa on jo pitkään toiminut opetusalalla ja tarjoaa sivutyönä yksityistunteja. Osa taas on alan opiskelijoita, jotka haluavat auttaa muita suomen kielen koukeroiden pariin. Ja usko pois, saatat löytää hyvinkin äidinkieltäsi puhuvan opettajan, jonka kanssa opiskella suomea. Sinun tarvitsee vain etsiä tarjolla olevia opettajia, tutustua heidän profiileihin ja lähestyä nykyaikaisesti viestillä. Siitä se alkaa – tervetuloa oppimaan!  

Mitä haluaisit oppia?