Etusivu
Tarjoa opetusta
,
Etsi läheltäni Verkossa

Suosituimmat kaupungit

Etusivu
Tarjoa opetusta

Opettajamme aiheessa
Suomi vieraana kielenä kaupungissa Turku

22 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Löydä itsellesi paras s2 yksityisopettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Valitse itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: suomi vieraana kielenä paikassa Turku?

Keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Suomi vieraana kielenä?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Suomi vieraana kielenä entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Suomi vieraana kielenä?

Superprofissa suuri osa aiheen Suomi vieraana kielenä opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: suomi vieraana kielenä

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Suomi vieraana kielenä?

5 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Suomi vieraana kielenä opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 5 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia uutta?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

S2 Kielen Opetus kaupungissa Turku

Opi puhumaan suomen kieltä Turussa

Suomen kieli on yksi oudoimman kuuloisista kielistä, mikä herättää ulkomailla puhuessa taatusti huomion. Sen lisäksi se sattuu olemaan myös varsin vaikea kieli omaksua erilaisten kielioppisääntöjen ja sanastojen myötä. Vaikka suomalaiset osaavat puhua englantia keskimääräistä paremmin, niin monissa paikoissa – etenkin pienemmillä paikkakunnilla huomaa tarvitsevansa kipeästi suomen kiel. Suomen kielestä on hyötyä niin työelämän kuin opiskelujenkin suhteen. Moni koulutuslinja järjestetään vain suomen kielellä, joten sen osaaminen korostuu entisestään. Turun yliopistossa ja Turun ammattikorkeakoulussa on tarjolla myös vieraskielistä koulutusta, mutta pääsääntöisesti pääset parhaiten käsiksi yhteiskuntaan ottamalla tavoitteeksi suomen kielen osaamisen. Eikö olisikin mahtavaa kommunikoida paikallisten kanssa, leveällä turuun murteella? Vaihtoehtoja suomen kieliopintoihin onneksi riittää. Suomi vieraana tai toisena kielenä -opinnot ovat ratkaisu, kun haluat oppia tarvittavan kielitaidon. Tutustutaanpa seuraavaksi niihin!  

Suomen kielen opetus Turun seudulla

On selvää, että muuttaessasi Suomeen tai jo Turussa asuessasi, tarvitset suomen kieltä etenkin ammatillisesta näkökulmasta. Myös vapaa-ajan suhteen on tärkeää löytää keino kommunikoida paikallisten kanssa harrastuksissa ja muissa tilaisuuksissa. Niin ikään Suomen kansalaisuuden saamiseksi, tarvitset tietyn kielitaidon. Sitä voi olla vaikea oppia itse. Olet sitten vasta-alkaja tai jo suomen kieltä opiskellut, löydät monia syitä kehittää osaamistasi. Intensiiviset yksityistunnit ovat paras vaihtoehto, sillä niissä opetus räätälöidään osaamisesi ja tavoitteidesi perusteella. Moni kunnallinen palvelu ja oppilaitos järjestää myös suomi vieraana kielenä -opetusta, mutta ne ovat lähtökohtaisesti kaikki “kaavamaista” ryhmäopetusta. Haluatko työllistyä esimerkiksi toimittajaksi, markkinoinnin tai viestinnän alalle, kirjastoon tai muuhun virastoon, matkailutoimistoon tai turismin pariin, opettajaksi tai kääntäjäksi? Lista jatkuu, mutta ymmärrät pointin – monissa ammateissa vaaditaan sujuvaa suomen kielen osaamista ja henkilökohtaisessa opetuksessa pääset parhaiten perille, mitä taitoja tarvitset. Onneksi Turussa riittää valinnanvaraa: Superprofin yksityisopetuksessa voit keskittyä esimerkiksi verbien taivutukseen, oikeaoppiseen ääntämiseen tai ammattialasi sanaston läpikäymiseen. Voit myös tutustua opettajasi kanssa suomalaiseen kulttuuriin ja kirjallisuuteen, jos koet sen mielenkiintoisena lähtökohtana kielitaidon kartuttamiseksi. Niin ikään yksityisopetus mahdollistaa jo opitun asian kertaamisen tai kertaamisen erilaisia kokeita varten.

Mistä löydät kieltenopetusta?

Riippumatta suomen kielen osaamisestasi, voit aina oppia lisää suomalaisesta kulttuurista, viilata pilkkua ja kehittää puhe- ja esiintymistaitoja yksityisopettajan kanssa. Tämä koskee maahanmuuttajien lisäksi myös niitä, joilla on ollut vaikeuksia äidinkielen tunneilla. Turun yliopisto tarjoaa esimerkiksi suomi vieraana kielenä -opetusta, mutta se on lähtökohtaisesti suunnattu jo opiskelijaksi päässeille, eikä näin ollen palvele muita kohderyhmiä. Myös verkon kautta on saatavilla monia väyliä oppia kieltä. Nämä ovat usein halvin ja helpoin vaihtoehto aloittaa, mutta rehellisyyden nimissä on todettava että opiskelu ilman palautetta on haastavaa. Yksityisopetus taas perustuu rakentavaan palautteeseen ja oman oppimistyylin mukaiseen opetukseen, mikä mahdollistaa halutunlaisen lopputuloksen. Suomen kielen kurssit Turussa löydät kootusti Superprofilta. Opettajamme suunnittelevat oppitunnit jokaisen oppijan mukaan, henkilökohtaisen suunnitelman pohjalta. Tämä jos jokin on inspiroivaa!

Aloita suomen kielen opinnot jo tänään!

Hyviä uutisia – voit aloittaa suomen kielen opiskelun heti kun haluat. Olet löytänyt nimittäin oikeaan paikkaan. Moni turkulainen opettaja (ja alan opiskelija) tarjoaa kielikursseja taustasta riippumatta, joten voit huoletta aloittaa opiskelun omien aikataulujen mukaan. Kerrataanpa, mitä hyötyä yksityisopetus mahdollistaa: Joustavat aikataulut. Sen sijaan, että osallistuisit kankeaan ryhmäopetukseen, voit sopia suomen kielen tunnit omien menojen pohjalta. Enää ei tarvitse stressata, jos oppitunti jää väliin – yksityisopettaja joustaa ja et jää jälkeen. Sinulle suunnitellut oppitunnit. Parasta yksityisopetuksessa on se, että voit kertoa opettajalle mitä haluat saavuttaa ja opetus suunnitellaan tämän mukaan. Ei enää puuduttavia oppitunteja, vaan juuri sellaisia joista nautit! Opetusta järjestetään kaikille. Oletko juuri muuttanut maahan? Vai asunut jo pidempään Suomessa, mutta kieliopinnot jääneet unholaan? Superprof mahdollistaa suomen kielen opetuksen niin lapsille, aikuisille ja vanhemmillekin oppijoille. Voit olla rohkeasti oma itsesi. Tukiopetusta ja kertausta. Jos kaipaat tukiopetusta nykyisille opinnoille, voit pyytää sitä meiltä. Kertaat myös kätevästi pääsykokeita varten kielioppia ja muita haasteellisia osa-alueita. Moni opettajamme toimii Turun seudun lisäksi myös verkossa. Näin ollen voit hakea kätevästi hakutoiminnollamme kaikkia niitä opettajia, jotka järjestävät etäopetusta. Tiesitkö, että Superprofin opettajat tulevat taustoiltaan eri lähtökohdista? Osa on jo pitkään toiminut opetusalalla ja tarjoaa sivutyönä yksityistunteja. Osa taas on alan opiskelijoita, jotka haluavat auttaa muita suomen kielen koukeroiden pariin. Ja usko pois, saatat löytää hyvinkin äidinkieltäsi puhuvan opettajan, jonka kanssa opiskella suomea. Sinun tarvitsee vain etsiä tarjolla olevia opettajia, tutustua heidän profiileihin ja lähestyä nykyaikaisesti viestillä. Siitä se alkaa – tervetuloa oppimaan!  

Mitä haluaisit oppia?