Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima S2 opettajiamme paikassa Vantaa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

30 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 30€/h

0 h

Salamannopeaa! S2 opettajamme vastaavat yleensä noin 0 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa suomi vieraana kielenä paikassa Vantaa!

2. Löydä itsellesi paras s2 yksityisopettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Valitse itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on kustannus suomi toisena kielenä -tunnille paikassa Vantaa?

Paikassa Vantaa, keskimääräinen hinta S2 yksityisopetukselle on 30€

 

Hinnat muuttuvat seuraavien seikkojan myötä:

  • S2 opettajan kokemus
  • missä tunnit pidetään (webkameralla tai jossakin muussa paikassa)
  • tuntien taajuus ja jokaisen kurssin kesto
  • oppituntiesi tavoite (opiskeletko suomea toisena kielenä huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% tuutoreista antaa ensimmäisen S2 -tunnin ilmaiseksi. Tutustu suomi vieraana kielenä yksityisopettajien kustannuksiin kaupungissasi.

🏅 Kuinka moni opettaja on saatavilla antamaan yksityisiä S2 oppitunteja paikassa Vantaa?

6 S2 yksityisopettajaa on saatavilla antamaan suomi toisena kielenä -opetusta paikassa Vantaa ja sen lähellä.

 

Voit selata heidän tuutorointi-ilmoituksiaan ja valita suomen kielen yksityisopettajan, joka vastaa tarpeisiisi.

 

Valitse S2 tunti paikassa Vantaa yli 6 saatavilla olevan suomi toisena kielenä -yksityisopettajan joukosta.

💻 Onko mahdollista ottaa S2 tunteja verkossa?

Opettele puhumaan suomen kieltä verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys suomea äidinkielenään puhuviin opettajiin verkossa kehittääksesi suomen kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen ääntämisen.

 

Moni suomen kielen tuutoreista tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreista läpi alustan tarjoaa suomi vieraana kielenä -tunteja Skype:ssä.

 

Löytääksesi vapaana olevia tunteja verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aiheessa.

 

Verkkotunnit webkameralla tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska tuutori ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä suomen kielen verkko-opettajasi.

✒️ Mikä on keskimääräinen pisteytys, jonka oppilaat ovat antaneet opettajilleen paikassa Vantaa?

1 suosituksen näytteestä, oppilaat arvostelivat S2 yksityisopettajansa keskimäärin 5.0 viidestä.

 

Ongelmien ilmetessä kurssisi kanssa, asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on valmis löytämään ratkaisun puhelun tai mailin välityksellä koko viikon.

 

Lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistä.

🇫🇮 Miksi ottaa yksityisiä S2 tunteja paikassa Vantaa?

Suomen kielen opiskelemisessa on runsaasti hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita suomen kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa korkeampi työllisyysaste ja kehittyneet kirjoitustaidot.

 

Rekisteröidy yksityisille suomen kursseille oppiaksesi lisää suomen kielestä pätevän yksityisopettajan kanssa. Tuutorisi avulla, nyt on täydellinen aika oppia suomen kieli nopeammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotoa käsin tai jossakin muussa paikassa, ota yksityisopettaja ja varaa tunti jo tänään.

 

Viestintäpalvelu auttaa sinua saamaan yhteyden yksityisopettajaasi järjestääksesi suomen kielen kurssisi, mikäli haluat oppia kotisi mukavuudessa tai jossakin muussa paikassa

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi suomi toisena kielenä -opettajasi yli 6 S2 opettajan joukosta paikassa Vantaa.

 

Löydä suomen kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Suomi vieraana kielenä?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Suomi vieraana kielenä!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

S2 Opetus Yksityisesti Paikassa Vantaa

Suomen kielen alkeet – löydä opettaja Vantaalta!

Vantaalle on viime vuosina muuttanut useita uusia asukkaita, jotka eivät vielä ole päässeet suomen kauniiseen kieleen käsiksi. Kielten oppiminen voi viedä aikaa, etenkin aikuisiässä, ellei saa tarpeeksi tukea opiskeluun ja siinä esille nouseviin kysymyksiin. Pelkät TE-toimiston kurssit eivät riitä, jos haluaa oikeasti päästä vuorovaikuttamaan paikallisten kanssa.  Superprofiin on rekisteröitynyt useita suomen kielen opettajia Vantaalta, jotka ovat erikoistuneet suomi toisena tai suomi vieraana kielenä -opetukseen. Voit edetä heidän kanssa oman aikataulusi mukaan: ilman stressiä ryhmäpaineesta tai kankeasta kaavamaisesta opetuksesta. Emme leveile, kun sanomme: suomen kielen opiskelu on helpompaa kuin koskaan – kiitos Superprofin! Mikäli sinulla ei ole takana yhtään suomen kielen opintoja, alku on kaikista haastavin. Tästä syystä rohkaisemme kääntymään motivoituneiden opettajiemme pariin, jotta voit luoda loogisen ja realistisen opintosuunnitelman kielitaidon kehittämiseksi. Tästä se lähtee – tervetuloa mukaan!  

Suomen kielen kurssit lähtötasosta riippumatta

Suomi on jo usean kerran valittu maailman onnellisimmaksi paikaksi elää – eikä ihme, syitä on monia. Jotta voi nauttia paikallisesta elämästä ja yhteiskunnasta täysin rinnoin, on olennaista oppia puhumaan suomea. Vaikka täällä osataankin puhua kiitettävästi englantia, niin fakta on se että moni työpaikka ja ihmissuhde aukeaa Agricolan kielellä: suomella. Oletko juuri muuttanut Suomeen? Vai jäikö kieliopinnot aikoinaan vähemmälle? Koskaan ei ole myöhäistä aloittaa! Suomen kielen lukeminen, puhuminen ja kirjoittaminen tarjoaa uusia elämyksiä ja antaa avaimet arjessa selviämiseen. Vantaa on siitä hyvä paikka etsiä kielen opetusta, että löydät ja tavoitat koko pääkaupunkiseudun opettajat meiltä Superprofilta. Muutama klikkaus, ja tiedät missä mennään vapaana olevien opettajien osalta. Jos olet harkinnut Suomen kielen yksityisopetusta, meillä on hyviä uutisia. Tunnit ovat kustannustehokkaita, maksaen keskimäärin Vantaalla 30€ tunnissa. Saat itse päättää ajan ja paikan, milloin opiskelet. Kätevää, eikö?   

Opi puhumaan suomea pääkaupunkiseudulla

Ei liene yllätys, että suomi eroaa huomattavasti esimerkiksi espanjasta, iranista, somalista tai ruotsista. Se on yksi maailman vaikeimmista kielistä – ja kuulostaa moneen korvaan varsin omituiselta. Kielioppisäännöt ja erilaiset taivutukset vievät natiivinkin puhujan paikoin umpikujaan, joten opiskelussa saa olla tarkkana ja hoksottimet hereillä. Jos kykenet omaksumaan suomen kielen alkeet, on kehittyminen taitavammaksi puhujaksi nopeaa. Suomen kieltä käytetään monipuolisesti työelämässä (vaikka englantikin on tullut viime vuosina vahvasti mukaan). Vaatimuksena useaan toimenkuvaan on kielitaito – ja jos osaat kirjoittaa suomea, avaa se uusia ovia. Miten suomea sitten oppii? Helppo vastaus on: yksityisopettajan kanssa. Mutta muun muassa nämä keinot kannattaa pistää takaraivoon.  Lukeminen. Vaikka suomen kieli näyttääkin ääkkösineen oudolta, lukeminen on erinomainen tapa oppia ymmärtämään erilaisia asioita. Ota siis eteesi sanakirja (tai Google Translate), päivän uutiset tai klassikkoteos kuten Seitsemän veljestä. Sana kerrallaan kun lähdet purkamaan savottaa, huomaat ennen pitkää toistavasi luettuja asioita myös äänihuulilla. Kuunteleminen. Kovin kiivastempoista vaalikeskustelua ei kannata ottaa alkuun työpöydälle, mutta esimerkiksi jokin lempiharrastukseen tai työhön liittyvä suomenkielinen podcast voisi olla hyvä keino totuttautua aksenttiin ja sanojen lausumiseen. Voit aina pysäyttää nauhan (ja myös hidastaa sitä tarvittaessa, tämä on ihan sallittua!) Puhuminen. Ehkä se kaikista vaikein osuus. Suomen kielen puhuminen on alkuun hidasta, sitä ei liene kiistäminen. Superprofin yksityisopettajat osaavat kuitenkin auttaa myös tässä. Miltä kuulostaisi kannustava ja turvallinen ympäristö, jossa opettaja keskittyy sinun opiskeluusi 100% tunnista? Erinomaiselta.   

Etsi suomen opettaja Vantaalta

Ei liene epäselvää, että suomen kielen oppiminen tuo mukanaan pelkkää hyvää. Tästä syystä on aika käydä tuumasta toimeen: etsiä suomen kielen opettaja, joka tarjoaa yksityisiä kielikursseja Vantaalla. Superprofin sivustolta tavoitat kätevästi viestillä paikalliset opettajat, joiden kanssa sopia opetuksesta. 

  1. Aloita tutustuminen paikkakuntasi opettajiin hakusivultamme. Voit vertaille opettajien taustaa, arvosteluja, hintaa, opetustyyliä ja erikoistumista tiettyyn teemaan. Miltä kuulostaisi sellainen suomen opettaja, joka osaa myös äidinkieltäsi?  
  2. Sovi ensimmäisestä kielitunnista oman kalenterisi pohjilta. Maksat opetuksesta tunti kerrallaan, joten tiukan paikan tullen opettajamme joustaa. Toisin kuin ryhmäopetuksessa, sinä saat päättää mitä tehdään ja milloin.  
  3. Opi suomen kielen alkeet ja valloita Vantaan lisäksi koko maa! Erilaisia suomen kielen murteita riittää jonoksi asti, jos opinjanoa kerran on. 

Etsi suomen opettaja Vantaalta

Yksi asia on varmaa. Sen lisäksi, että opit kanssamme puhumaan suomea, löydät uusia tuttavuuksia ja pidät ennen kaikkea hauskaa! Tiedämme kokemuksesta, kuinka tylsiä kielikurssit voivat paikoin olla. Tästä syystä toimimme päinvastoin. Superprofin tavoitteena on tehdä uuden oppimisesta elämys, jonka pariin palaat uudelleen. Aloita suomen kielen opinnot jo tänään. Osa opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi, eli valinta on tässä kohtaa sinun. Me autamme suomen kielen saloihin (ja halutessasi uuteen harrastukseen tai toiseen oppiaineeseen). Aloita suomen kielen opiskelu kanssamme!

Mitä haluaisit oppia?