Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima ruotsin kielen opettajiamme paikassa Espoo

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

23 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 23€/h

7 h

Salamannopeaa! Ruotsin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 7 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa ruotsi paikassa Espoo!

2. Ruotsin kielen opettaja kotona tai verkossa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Ruotsin kielen opetus

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla - se on hauskaa!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Kuinka paljon ruotsin kielen opetus maksaa paikassa Espoo ja sen lähiseudulla?

Kaupungissa Espoo, keskimääräinen hinta ruotsin kielen tuutoroinnille on 23€/h.

 

97% valmentajista tarjoaa ensimmäisen ruotsin kielen tunnin ilmaiseksi. Tämä on hyvä mahdollisuus keskustella siitä, mitä haluaisit tavoittaa yksityisopetukselta.

 

Hinta ruotsin kielen yksityistunneille vaihtelee seuraavasti:

 • tuutoreiden pätevyys ja kokemuksen taso
 • missä tunnit pidetään (verkossa tai jossakin muualla)
 • yksityistuntien määrä ja jokaisen yksityistunnin kesto
 • tuntien määränpää (harjoitteletko kielikoetta varten? vai haluaisitko läpäistä ruotsin kielen tasokokeen? tai haluatko vain oppia ruotsin kieltä huviksesi.)

Selaa saatavilla olevia ruotsin kielen tuutoreita lähellä sinua.

🇸🇪 Mitä hyötyjä ruotsin kielen tuutorin kanssa kertaamisesta on?

Ruotsin kielen suullisessa opiskelussa on monia hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työmaailmassa. Muita etuja vieraan kielen opiskelussa ovat myös paremmat työmahdollisuudet ja paremmat kirjoitustaidot.

 

Superprofilta löytyy monia erittäin kokeneita saatavilla olevia ruotsin kielen opettajia, jotka antavat yksityisopetusta.

 

Ruotsin kielen tuutori voi olla avuksi monessa eri asiassa:

 • Kielikokeet
 • Ruotsin kielen kieliopin hallitseminen
 • Suullinen harjoittelu ja ääntäminen
 • Kirjoittaminen ja sanojen taivutus
 • Antaa neuvoja kurssitöihin
 • Luetun ymmärtäminen
 • Kotitehtävät
 • Auttaa sinua lisäämään itseluottamusta ruotsin kielen taidoissasi.

Voit keskustella opettajasi kanssa mitä toivot saavuttaa yksityisiltä ruotsin kielen kursseilta.

 

Käytä hakukonettamme, jotta löydät juuri sinulle parhaan ruotsin kielen opettajan 6 ruotsin kielen yksityisopettajan joukosta paikassa Espoo.

 

Löydä ruotsin kielen yksityisopettajasi.

💻 Miten voin ottaa ruotsin kielen yksityistunteja verkossa?

Opi puhumaan ruotsin kieltä verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys ruotsin kieltä äidinkielenään puhuviin Superprofissa, jotta voit kehittää kielitaitoasi nopeammin.

 

Moni ruotsin kielen opettajista tarjoaa myös yksityistä verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä opettajista alustallamme tarjoaa ruotsin kielen tunteja verkossa.

 

Jotta löydät saatavilla olevia oppitunteja verkossa, valitse verkkokamera -vaihtoehto hakukoneessamme ja näet kaikki vapaana olevat verkko-opettajat haluamassasi aiheessa.

 

Verkkotunnit netissä tarjoavat sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella oppitunnit aikatauluusi sopiviksi ja verkko-opetus on yleensä edullisempaa, koska yksityisopettajan ei tarvitse käyttää aikaa matkustamiseen.

 

Löydä ruotsin kielen verkko-opettaja.

 

👩‍🏫 Kuinka moni tuutori on saatavilla paikassa Espoo antamaan ruotsin kielen yksityistunteja?

Kaupungissa Espoo ja sen lähettyvillä, 6 ruotsin kielen yksityisopettajaa on saatavilla tarjoamaan yksityisiä kursseja.

 

Voit selata jokaisen opettajan ilmoitusta ja napata haluamasi ruotsin kielen opettaja, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

 

Löydä yksityiskurssi paikassa Espoo 6 saatavilla olevan yksityisopettajan valikoimasta.

🧑‍🎓 Miten löydän ruotsin kielen tuutorin alueellani?

Superprofilla voit selata tuutorien valikoimaa löytääksesi parhaan ratkaisun ruotsin kielen tunneillesi.

 

Voit näppärästi sisällyttää kriteerisi hakukoneeseemme nähdäksesi saatavilla olevia tuutoreita, jotka tarjoavat yksityistunteja seudullasi.

 

Jotta löydät itsellesi yksityisopettajan, selaa heidän henkilökohtaisia ilmoituksiaan saadaksesi lisätietoa opettajien tarjoamista tunneista.

 

Kun olet löytänyt tuutorin josta pidät, voit ottaa yhteyttä häneen viestintäalustamme kautta ja keskustella oppituntien yksityiskohdista.

 

Tällä hetkellä löydät 6 saatavilla olevaa tuutoria antamaan ruotsin kielen oppitunteja paikassa Espoo ja sen lähialueilla.

 

Valitse yksityiskurssi kaupungissa Espoo 6 saatavilla olevan tuutorin profiilin joukosta.

Tarve oppia lisää aiheessa Ruotsi?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Ruotsi!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja halvimmat ruotsin kurssit paikassa Espoo

Ruotsin kielen opiskelu yksityisopettajan kanssa

Oletko halunnut oppia ruotsia? Tai kenties edellisistä kielitunneista on jo aikaa ja kaikki koulussa opetettu on päässyt unohtumaan? Espoossa toimii useita päteviä yksityisopettajia, ketkä auttavat innokkaita opiskelijoita toisen virallisen kielen pariin. Moni taistelee pitkään niin ruotsinkielisten TV-ohjelmien, radion kuin YouTube-videoiden kanssa ilman haluttuja tuloksia. Syy on yksinkertainen: jos ei osaa tunnistaa itselleen parhaimpia tapoja oppia uutta kieltä, niin matka saattaa tuntua kuin kävelyltä suolla.

Edellä mainitut keinot ovat erinomaisia tapoja ylläpitää ja tutustua ruotsin kieleen, mutta jotta pääset vauhdikkaasti alkuun, suosittelemme tutustumaan ruotsin kielioppiin ja sanastoon yksityisopettajan kanssa. Monella on ruotsia kohtaan asenne, joka saattaa tehdä oppimisesta vaikeampaa kuin se todellisuudessa on. Mieti aluksi tavoite, miksi haluat oppia ruotsia ja ota sen jälkeen yhteyttä Superprofiin. Suunnittelemme sinulle henkilökohtaisen opintosuunnitelman, jonka avulla ruotsin taitosi kohenee nopeammin kuin koskaan. Jos et usko, niin miksi et kokeilisi Superprofin opettajien tarjoamaa ilmaista tuntia?  

Opi puhumaan ruotsia Espoossa

Ruotsin kieli eroaa selvästi esimerkiksi englannista, saksasta ja venäjästä. Jos on oppinut Suomen kieliopin, niin ruotsi voi alkuun tuntua hankalalta. Lauserakenne, verbien taivutus ja sanasto teettävät paljon työtä, mutta katse kannattaa suunnata jo tässä kohtaa määränpäähän. Mieti, kuinka palkitsevaa on kun ruotsin kielitaitosi kehittyy sellaiseksi, että et jännitä sen puhumista tai kirjoittamista! Niin matkailusta, työskentelystä ja ihmissuhteista tulee paljon mielenkiintoisempia, kun voi puhua ruotsalaisen kanssa ruotsia englannin sijaan.

Ruotsin kielen opiskelu – ota huomioon nämä asiat Paras tapa lähteä liikkeelle ruotsin opinnoissa, on lukea. Lukea sarjakuvia, lukea kirjoja, lukea blogeja. Mikä vaan tuntuu mieluisalta. Kiitos tietotekniikan, ruotsinkielisen materiaalin kääntäminen käy nopeammin kuin koskaan. Google Translate on sanakirja verkossa, johon voit kopioida jopa kokonaisia lauseita ja kappaleita. Eikä sovi väheksyä perinteistäkään sanakirjaa, sillä näkemällä vaivaa tietyn sanan kääntämiseksi, jää se paremmin mieleen.

Kuunteleminen on myös oivallinen tapa yhdistää luettua. Samalla tulee oppineeksi ääntämistä ja lauserakenteita. Oletko kiinnostunut ruotsalaisesta podcastista? Kuuntelemalla päivittäin ruotsin kieltä, alat hiljalleen alitajuntaisesti yhdistämään asioita ja oppiminen tapahtuu ikään kuin itsestään.  Ja tietysti, voit myös puhua ruotsia. Tätä kannattaa tehdä niin paljon kuin mahdollista. Espoosta löytyy monia ruotsinkielisiä, joihin voit ottaa yhteyttä. Kenties joku sukulaisesi on taitava ruotsissa ja voisit sopia kahvittelusta heidän kanssaan?  Jos tämä viimeisin, muttei vähäisin vaihe aiheuttaa kylmänväreitä, niin älä pelästy. Superprofin yksityisopettajan kanssa ruotsin opiskelu ja puhuminen on kannustavaa. Tutustutaanpa seuraavaksi lisää tähän.   

Löydä ruotsin opettaja netistä

Oli tavoitteenasi sitten löytää uusi suunta työuralle, tutustua paremmin ruotsia puhuvaan elämänkumppaniin tai yksinkertaisesti kehittää omaa kielitaitoa, olet oikeilla jäljillä. Superprof yhdistää ympäri maailman asiantuntevat opettaja ja innokkaat opiskelijat, ikään ja lähtötasoon katsomatta.

Löydät meiltä ruotsin tukiopetusta Espoossa, ruotsin alkeiskursseja sekä ruotsin kertausta pääsykokeisiin, näin muutamia lähtökohtia mainitaksemme. Yksityisopetus on helposti lähestyttävä tapa aloittaa kieliopinnot, sillä saat itse päättää opettajan kenen kanssa aloitat opiskelemaan sekä kuinka usein ruotsin tunteja järjestetään. Kaiken lisäksi oppituntimme ovat hauskoja, joten tämän parempaa et voi odottaakaan!

Superprofilla on Espoossa tällä hetkellä 6 opettajaa, joiden kanssa voit sopia lähiopetuksesta. Ei enää täysiä luokkahuoneita, vaan vaikkapa punainen puiston penkki – ruotsin yksityistunnit käytänteineen voit sopia täysin omien mieltymystesi mukaan. Halutessasi voit opiskella opettajan kanssa kotona tai jopa etänä, kiitos internetin. Superprofin ruotsin tunnit maksavat 23, mutta vaihtelua löytyy tämän tason molemmin puolin – opettajasta riippuen. Osa heistä tarjoaa jopa ensimmäisen tunnin veloituksetta, syystä että löytäisit itsellesi sopivimman opettajan. Kätevää!

Opi ruotsia Espoossa Superprofin kanssa

Onko tavoitteesi selvillä? Kerro siitä opettajallemme verkkoviestillä! Voitte sopia ensimmäisestä ruotsin tunnista jo tänään. Jos vielä mietit, niin voit silti ottaa rohkeasti yhteyttä. Opettajamme ovat erikoistuneet henkilökohtaisten oppituntien suunnitteluun, joten he osaavat ottaa huomioon yksilölliset tarpeet. Jos esimerkiksi ruotsin puhuminen vaikuttaa liian pelottavalta, niin ei huolta – pystyt keskustelemaan juuri niin kauan kuin haluat pelkästään opettajan kanssa, että rohkeutesi kasvaa.

Tutustu seuraavaksi Superprofin opettajien profiileihin, joista löydät lisää tietoa huippuammattilaisistamme. Lukemalla muiden jättämiä arvosteluja, saat paremmin kuvaa siitä millaista opetusta kukin opettaja tarjoaa. Niin ikään löydät tietoa koulutuksista, työpaikoista ja erikoistumisista, joten tehtäväksesi jää ainoastaan valita sinulle sopivin opettaja. Nykyaikaista, helppoa ja kuten sanottua, hauskaa. Aloita ruotsin opiskelu jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?