Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Vaasa

Katso lisää opettajia

22 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 22€/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Vaasa!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on hinta englannin kurssille paikassa Vaasa?

Paikassa Vaasa, keskimääräinen maksu englannin opetukselle on 22€

 

Hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojan myötä:

  • englannin kielen opettajan kokemus
  • missä tunnit pidetään (Skype:ssä tai jossakin muussa paikassa)
  • tuntien taajuus ja jokaisen oppitunnin kesto
  • oppituntiesi tavoite (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% tuutoreista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen tuutoreiden hintoihin lähiseudullasi.

🏅 Kuinka moni tuutori paikassa Vaasa on saatavilla antamaan englannin kielen tunteja?

Kaupungissa Vaasa ja sen lähiseuduilla, 11 tuutoria on saatavilla antamaan englannin kielen tunteja.

 

Voit kurkistaa heidän ilmoituksiaan ja ottaa englannin kielen opettajan, joka sopii tarpeisiisi.

 

Valitse kurssi paikassa Vaasa yli 11 saatavilla olevan opettajaprofiilin joukosta.

💻 Voinko ottaa kursseja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin verkossa hallitaksesi englannin kieli nopeammin ja saadaksesi täydellisen aksentin.

 

Moni englannin kielen opettajista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä opettajista läpi alustan antaa englannin kielen tunteja webkameralla.

 

Löytääksesi vapaana olevia englannin kielen opettajia verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit webkameralla tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska tuutori ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

✒️ Mikä on keskimääräinen arvio, jonka oppilaat ovat antaneet englannin tuutoreilleen paikassa Vaasa?

Nuoret arvostelivat englannin kielen yksityisopettajansa keskimäärin viidestä arvion näytteestä.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on valmis löytämään ratkaisun puhelun tai mailin välityksellä maanantaista perjantaihin, mikäli sinulla on tarpeita oppitunnistasi.

 

Lue meidän usein kysyttyjä kysymyksiä.

🇬🇧 Miksi ottaa englannin kielen yksityistunteja paikassa Vaasa?

Englannin kielen opiskelemisessa on runsaasti hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa henkinen joustavuus ja kehittynyt kuulunymmärtäminen.

 

Kaikki englannin kielen yksityistunnit kokeneen yksityisen opettajan kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia englannin kieli taitavammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotisi mukavuudesta tai ottaa verkkotunteja, valitse opettaja ja varaa englannin kielen oppitunti jo tänään.

 

Viestintäpalvelu auttaa sinua saamaan yhteyden tuutoriisi järjestääksesi yksityisen englannin kielen kurssisi, mikäli haluat oppia kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 11 englannin kielen opettajan joukosta paikassa Vaasa.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja halvimmat englannin kurssit paikassa Vaasa

Aloita englannin opiskelu yksityiosopettajan kanssa

Tuottaako englanti ongelmia koulussa? Vai onko opinnoista jo sen verran aikaa, että muistat ainoastaan kuinka tervehditään? Englannin opiskelu suomen ja ruotsin ohella on paras ratkaisu, mitä voit vapaa-ajallasi tehdä Vaasassa! Se nimittäin mahdollistaa monia asioita niin vapaa-ajan kuin työelämänkin suhteen ja vie ajattelusi uudelle tasolle. Mikäli harkitset englannin tukiopetusta, lähtötasollasi ei ole merkitystä. Osaava yksityisopettaja kykenee mukauttamaan opetuksen niin, että saat siitä eniten irti. Tiesitkö, että englantia puhuu äidinkielenään jopa yli 300 miljoonaa ihmistä ympäri maailman? Kun mukaan lasketaan me suomalaiset (ja kaikki muut, ketkä opiskelevat englantia vieraana kielenä), määrä on moninkertainen. Ei ihme, että siihen törmää lähes joka puolelle maapalloa! On monia syitä sille, miksi englannin asema on näin merkittävä ja yksi näistä on brittiläisen imperiumin mahti historiassa. Moni siirtomaa otti englannin vieraaksi kielekseen ja sitä puhutaankin tällä hetkellä Iso-Britannian lisäksi esimerkiksi Yhdysvalloissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa sekä Etelä-Afrikassa. Se on virallinen kieli yli 50 maassa ja pääkieli niin Euroopan unionissa, YK:ssa kuin Natossakin.  

Opiskele englantia Vaasassa

Vaasa tunnetaan kielitaidon lisäksi myös siitä, että siellä on runsaasti opiskelijoita. Ei ole siis lainkaan uusi juttu, että englantia voi tarvita kaupungissa jopa päivittäin. Ja sekös tekee ylipäätään koko kielitaidosta mahtavaa! Voit englannin avulla kommunikoida ihmisten kanssa, jotka ovat tulleet Suomeen eri puolilta maailmaa. Tämän myötä Vaasan seudulta löytyykin runsaasti erilaisia tapoja kehittää englannin kielen osaamista. Kaupungin korkeakoulut tarjoavat vieraskielistä opetusta, alueelta löytyy monia yksityisiä kielikurssin järjestäjiä sekä tietysti Superprof, josta tavoitat helposti kaikki kotiseutusi yksityisopettajat. Eikä sovi unohtaa internetin suomia mahdollisuuksia: kotisohvallesi avautuu aivan uusi maailma, kun päätät tutustua verkkomateriaaleihin. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että vaikka kännykkäsovellusten ja YouTube-videoiden avulla pääset helposti vauhtiin, ne eivät ole kovin vuorovaikutuksellisia. Jotta voisit kehittyä ja oppia virheistä, tarvitset palautetta ja neuvoja. Tässä kohtaa yksityisopettajan rooli korostuu. Yksityisopetus on 2020-luvulla helpompaa kuin koskaan. Tällä sivulla kerromme lisää siitä!  

Miksi englantia kannattaa osata?

Jonkin verran saitkin jo käsitystä, kuinka tärkeä kieli englanti on. Haluamme kuitenkin korostaa vielä sen merkitystä osana eri yhteiskuntia. Englannin kielen taito nimittäin on välttämätöntä monissa ammateissa, kuten vaikkapa kääntäjänä, kieltenopettajana, kansainvälisissä järjestöissä ja liiketoiminnassa, journalismissa sekä politiikan eri aloilla. Voisikin sanoa, että englanti kuuluu yleissivistykseen. Sinun ei tule olla natiivi puhuja, mutta perusteet vievät monessa tilanteessa pitkälle. Mitä teet, jos Vaasaan saapunut turisti on eksyksissä? Neuvot tietysti reitin perille, joko ulkomuistista tai Google Mapsia hyödyntäen. Suomi on niin vaikea kieli muille, että sen sopertaminen ei välttämättä hyödytä ketään. Englannilla taas lähes kaikki ymmärtävät, missä mennään. Jos olet haaveillut siirtyväsi joskus ulkomaille – töihin tai opiskelemaan, kannustamme sinua opettelemaan tarvittava englannin sanasto ja kertaamaan koulussa opittua. Eikä tarvi välttämättä poistua edes kyläraittia pidemmälle – osa suomalaisistakin yrityksistä käyttää pääkielenään englantia.  

Miten yksityisopetus toimii?

Haluatko oppia verbiharjoituksilla, kielioppiin liittyvillä peleillä, sanaston ulkoa opettelulla tai vaikkapa keskustelun pohjalta? Yksityisopetus on siinä mielessä erinomainen juttu, että opetus mukautetaan täysin oppijan toiveiden pohjalta. Ei, pakollisia esseen kirjoittamisia ei ole luvassa, ellet näin halua. Ja jossain kohtaa ne ovat hyödyllisiäkin. Tärkeää on ymmärtää, että sinä päätät ja opettaja auttaa. Opetussuunnitelman luotte yhdessä. Jos haluat keskittyä englanninkielisten kirjojen lukemiseen ja niiden kautta oppimiseen, kuulostaa erinomaiselta! Tai analysoida tarkemmin lempiohjelmasi tekstityksiä. Vaasassa voit opiskella juuri sillä tavalla kuin haluat, kun kontaktoit ensimmäiseksi Superprofin ammattilaisia. Kirjoitat hakuun, mitä etsit ja muutamalla klikkauksella voit olla jo sopinut ensimmäisen kielituntisi. Helppoa, eikö vaan?  

Löydä englannin opettaja Superprofilta

Vaasassa on useita opettajia, jotka ovat rekisteröityneet Superprofin sivustolle. Voit sopia englannin tunneista heidän saatavuutensa mukaan. Englannin tunnit maksavat keskimäärin 22 €, mutta esimerkiksi verkko-opetus on hieman edullisempaa. Kyllä, nykyaikainen etäopetuskin on mahdollista, jos näin haluat. Haluaisitko intensiivisen viikonloppukurssin? Tai viikottaisen vakiotunnin? Teemme toiveistasi totta! Tutustu opettajien profiileihin verkossa, vertaile hintatasoa, aiempien oppilaiden arvosteluja, opetustapoja ja taustakokemusta. Tämän jälkeen tiedät, keiden kanssa haluaisit aloittaa. Otathan huomioon, että osa opettajista tarjoaa ensimmäisen englannin tunnin ilmaiseksi. Syy on se, että mitä nopeammin löydät sinulle sopivan englannin opettajan, sen nopeammin motivoidut lukemaan kieltä. Kuka tietää, jos sinustakin tulee joskus sen tason osaaja, että voit opettaa muita! Go ahead – siitä se lähtee. Varaa englannin tunti Vaasasta jo huomiseksi!

Mitä haluaisit oppia?