Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Matematiikan kurssit parhaiden opettajien kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 24 arvostelulla.

24 €/h

Parhaat hinnat: 99% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 24€.

4 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Aikaisemmat oppilaat
arvioivat opettajansa aiheessa matematiikka

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Matematiikka?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

 • Skype
 • Google Hangouts
 • Zoom
 • Discord
 • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

265 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa matematiikka myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 265 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa matematiikka?

265 opettajaa aiheessa matematiikka on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 265 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: matematiikka on 24€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

 • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
 • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen matematiikka verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 24 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.



💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

265 opettajaa aiheessa Matematiikka saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Matematiikan Kurssi Netissä

Tukea matematiikan opiskeluun verkossa

Matematiikka on yksi niistä oppiaineista, joka jakaa opiskelijat usein kahteen leiriin. Osalle algebra on kuin aakkosia yhteen- ja vähennyslaskuineen, eikä monimutkaisemmatkaan murtoluvut saati korkeamman asteen yhtälöt tuota vaikeuksia. Toisille matematiikka tarkoittaa epätoivoisia parahduksia ja harmaita hiuksia, ikään katsomatta. Piti sitten matematiikasta tai ei, sen roolia eri tieteenaloilla ja työelämässä ei voi väheksyä: matemaattinen osaaminen on menestymisen edellytys muun muassa tieteen, teknologian ja tekniikan parissa toimiville. Tiesitkö, että seuraavissa tehtävissä monipuoliset laskutaidot ovat lähes poikkeuksetta edellytys?

 • Analyytikko
 • Fyysikko
 • Insinööri
 • Kirjanpitäjä
 • Lääkäri
 • Myyjä
 • Ohjelmistosuunnittelija
 • Pankkivirkailija
 • Tutkija

Matematiikka on tärkeä osa arkipäiväämme. Teet erilaisia laskutoimituksia kalenteria täyttäessä ja kellonaikoja suunnitellessa. Torilta mansikoita ostaessa joudut vielä tänäkin päivänä käyttämään käteistä – ja varsinkin silloin, jos saat liian vähän vaihtorahaa, huomaat asian välittömästi. Matemaattiset taidot auttavat sinua oman talouden hallinnassa ja helpottavat niin urheiluvaatteiden tarjousten vertailussa kuin kuukausibudjettien luomisessa. Ilman laskutaitoja, et myöskään osaa tehdä tupla-annosta isoäidin legendaarisesta sämpylätaikinasta! Mittojen, etäisyyksien ja määrien laskemisen sekä muutosten seuraamisen lisäksi, matematiikka on tärkeä oppiaine. Peruskoulun opetussuunnitelmat tähtäävät siihen, että opiskelijat pystyvät käsittelemään jokapäiväisiä matemaattisia tehtäviä. Lukiotasolle mentäessä vaihtoehtoiset opetussuunnitelmat taas tarjoavat matematiikasta kiinnostuneille tarvittavat valmiudet jatko-opiskeluun. Useaan korkeakoulutasoiseen tutkintoon saa hyvästä matematiikan koulumenestyksestä lisäetua ja joissain tapauksissa jopa suoran opiskelupaikan, onnistuneiden ylioppilaskirjoitusten myötä. Nykyään monen korkeakoulun hakuvaiheessa painotetaankin lukion ainekohtaisia oppimääriä, mikä esimerkiksi lukion pitkän matematiikan osalta on laaja.  Vaikka ei hakeutuisikaan suoraan matemaattiselle alalle, niin erilaiset loogiset ja soveltavat taidot ovat pelkästään hyödyksi niin oppilaitosten pääsykokeiden kuin työelämän kannalta. Moni työnantaja arvostaa loogista päättelykykyä ja kaupallista osaamista, joihin panostamalla varmistat omaa asemaasi tulevaisuudessa. 

Miksi matematiikan yksityisopetus kannattaa?

Kun otetaan huomioon matematiikan merkitys osana arkielämää sekä hyvien arvosanojen hyödyllisyys tulevaisuuden opintojen kannalta, on helppo ymmärtää miksi omaan osaamiseen on tältä osin järkevää panostaa. Kuten todettua, osalle matematiikan tunnit ovat tuskaa eikä edistymistä tapahdu helposti. Kulman tangentti ja logaritmifunktiot saavat monen pään pyörälle ennen ensimmäisenkään tehtävän näkemistä.  Vaikka verkon kautta löytää tänä päivänä helposti tarvittavat kaaviot, esimerkkilaskuineen ja välivaiheineen, niiden sisäistäminen ilman asiantuntevaa opettajaa on haastavaa. Video-oppitunnit, tulostettavat laskentataulukot ja verkkomoduulit ovat varsin hyödyllisiä työkaluja, mutta ilman apua niiden tulkinta voi olla vaikeaa. Oma matematiikan opettaja on tässä kohti oivallinen valinta ja matematiikan yksityisopetus kirjaimellisesti investointi, joka kannattaa. Oli kyseessä kotitehtäviin liittyvä pulma, kuten paraabelin huippu tai vaativa epäyhtälö, opettajasi suunnittelee yksityistunnit juuri sinun osaamistason ja tarpeen huomioiden. Saat opettajalta tarvitsemasi tuen ja lisähuomion – luokkahuoneessa jää helposti muiden oppilaiden varjoon,  ja vaikeampi aihe saattaa jäädä sisäistämättä. Matematiikan opettaja selvittää kanssasi vaikeimmat osa-alueet ja myös omat vahvuutesi, joilla varmistetaan oppimisesi laatu. Opetustyyliä pystytään muokkaamaan lennosta mikäli valittu lähestymistapa tuntuu liian vaikeaselkoiselta. Tällöin oppiminen tehostuu. Opetuksen muokattavuus onkin ehdottoman tärkeää, jos sinulla on ongelmia tietyn laskutavan tai aiheen kanssa.    

Mitä kaikkea voit oppia?

Yksi parhaimmista asioista, joita taitojesi kehittäminen oman opettajan kanssa tarjoaa, on se, että voit oppia täysin niitä asioita mitä haluat. Toisin kuin perinteisen koulun penkillä, saat itse päättää aihealueet, joissa haluat loistaa. Ei ole järkeä tehdä kuudetta tuntia putkeen prosenttilaskuja, jos ne ovat jo vahvasti hallussa. Sen sijaan, keskittyminen pelkästään Pythagoraan lauseeseen on viisasta ajankäyttöä, mikäli suorakulmaisen kolmion hypotenuusa ei ole vielä tullut tutuksi.  Matematiikan opiskelu oman opettajan kanssa tarkoittaa siis sitä, että voit keskittyä sataprosenttisesti niihin osa-alueisiin, joissa haluat petrata. Sinä päätät, mihin aikaasi käytetään. Tässä esimerkkejä muutamista aiheista, joissa opiskelijat usein tarvitsevat apua:

 • Algebra
 • Funktiot ja kuvaajat
 • Jakokulmat
 • Kertotaulut ja jakolaskut
 • Trigonometria

Tarvittavan lisäopetuksen ja avun aihe riippuu luonnollisesti omasta iästä ja siitä, millä asteella opiskelee. Yksi hienoimmista asioista, mitä opiskelu Superprof-opettajan kanssa antaa, on se että et ole sidottu kurssikirjaan tai oppituntiin. Saat juuri sen avun, mitä tarvitset – etkä maksa turhasta.   

Miten Superprof voi auttaa sinua oppimaan matematiikkaa?

Nopeallakin Google-haulla löytyy useampia tahoja ja sivustoja, jotka tarjoavat matematiikan opetusta. Ongelma onkin löytää itselle sopiva opettaja lukemattomista vaihtoehdoista, joiden sisältö on epäselvästi ilmoitettu tai osittain sinulle jo tuttua kauraa. Tässä kohtaa Superprof astuu kuvaan. Meidän tavoitteena on tarjota oppimistyyliisi sopiva matematiikan opettaja kotiseudultasi, lähi- ja etäopetusmahdollisuudet huomioiden. Vaihtoehtoja löydät ympäri Suomen aina Oulusta Helsinkiin (itää ja länttä unohtamatta), ja voit tarkastaa oman kaupunkisi toimijat vain muutamalla klikkauksella. Näet jokaisen opettajan profiilista helposti minkälaisia palveluita on tarjolla ja paljonko niistä veloitetaan. Lisäksi pystyt kätevästi tarkistamaan kunkin taustatiedot matematiikan alalta ja muusta erityisosaamisesta. Ja mikäli nämä perusteet eivät vielä riitä, voit myös luotettavasti selata läpi opettajien saamat arvostelut opetuksesta ja tarjotuista oppitunneista. Näiden tietojen avulla, löydät nopeasti itsellesi opettajan, jonka taustat sopivat tilanteeseesi – ja tämä luo parhaimmat edellytykset matematiikassa menestymiseen. Suurin osa opettajistamme tarjoaa ensimmäisen yksityistunnin ilmaiseksi, jotta voit riskittömästi tutustua opettajan tyyliin ja toimintatapoihin. Tämä on helpoin keino löytää sinulle sopiva opettaja: maininta tutustumistunnista löytyy profiilista ja mahdollisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää.  Nyt tiedät, miksi matematiikan opiskelu Superprofin kautta on fiksua ja vaivatonta. Löydät sivuiltamme osaavimmat ja monipuolisimmat opettajat, jotka odottavat jo yhteydenottoasi vaikeiden yhtälöiden ratkaisemiseksi. Superprofin ammattilaisten avulla saat näppärästi ratkaisun matemaattisiin ongelmiin ja haasteisiin, ja tarjoamamme tuen myötä voit saavuttaa ne tavoitteet mitkä oikeasti haluat!

Mitä haluaisit oppia?