Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoima fysiikan opettajiamme paikassa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 2 arvostelua

25 ‚ā¨/h

Hyv√§t hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 25‚ā¨/h

10 h

Salamannopeaa! Fysiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 10 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa fysiikka paikassa Helsinki!

2. Fysiikan opiskelu netissä

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Löydä juuri sinulle sopivin polku

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíį Mik√§ on kulu fysiikan oppitunneille paikassa Helsinki?

Paikassa Helsinki, keskim√§√§r√§inen hinta fysiikan tunnille on 25 ‚ā¨ tunnilta.

 

Tuutorien suositukset vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • Opettajan kokemus
  • Mik√§li tunnit pidet√§√§n (verkossa tai jossain muussa paikassa)
  • Kurssien m√§√§r√§st√§ ja tuntien kestosta
  • P√§√§m√§√§r√§ fysiikan tunneille. Esimerkiksi, valmistaudutko fysiikan tasokokeeseen tai haluatko opiskella yliopistotasolla?

97% valmentajista Superprofilla ensimmäisen tunnin fysiikan kurssista ilmaiseksi.

 

Katso hinnat fysiikan opettajille seudullasi.

ūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öĖÔłŹ Kuinka monta tuutoria on saatavilla paikassa Helsinki antamaan fysiikan harjoitusta?

14 tuutoria on saatavilla antamaan fysiikan tukiopetusta paikassa Helsinki ja sen lähiseuduilla.

 

Löytääksesi yksityisopettajan, selaa heidän opettajaprofiilit löytääksesi lisätietoa tarjoamistaan kursseista.

 

Valitse fysiikan kurssi yli 14 tuutorin joukosta.

ūüíĽ Onko mahdollista ottaa fysiikan tunteja netiss√§?

Superprofissa, voit opiskella fysiikkaa etänä yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta kokeisiin, sinulla on vaikeuksia kurssitehtävien kanssa, tai haluaisit muuten vain kehittää fysiikan taitojasi, tuutorimme auttavat sinut eteenpäin.

 

Moni opettajistamme tarjoaa myös yksityisiä verkkokursseja. Noin 80% Superprofin yksityisopettajista antaa fysiikan tunteja etänä ja suurin osa heistä antaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Jotta löydät saatavilla olevat verkko-opettajat, kirjoita hakukriteerisi hakukoneeseemme ja valitse webkamera-vaihtoehto. Näin voit selata, ketkä kaikki tarjoaa tällä hetkellä yksityisopetusta etänä sinua kiinnostavassa aiheessa.

 

Verkkokurssit webkameran välityksellä antavat sinulle enemmän vaihtoehtoja. Voit suunnitella ja järjestää tuntisi omaan aikatauluusi sopiviksi. Etäkurssit ovat yleensä myös halvempi vaihtoehto, koska tuutorin ei tarvitse käyttää aikaa matkustamiseen.

 

Löydä fysiikan verkko-opettajasi.

‚úíÔłŹ Miten nuoret pisteyttiv√§t fysiikan opettajansa paikassa Helsinki?

Nuoret arvostelivat fysiikan opettajansa keskimäärin 5.0 viidestä 2 pisteytyksen joukosta.

 

Asiakaspalveluasiantuntija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelimen tai mailin välityksellä maanantaista - perjantaihin, mikäli sinulla herää kysyttävää tunneistasi.

 

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

ūüéď Miksi sinun kannattaa aloittaa yksityinen fysiikan kurssi paikassa Helsinki?

Fysiikka on yksi vaativimmista aineista koulussa. Monella nuorella on vaikeuksia fysiikan kanssa, koska se on niinkin laaja aine. On olemassa eri fysiikan osa-alueita, johon usein myös kuuluu matemaattiset yhtälöt, joiden kanssa moni oppilas kamppailee.

 

Fysiikan opettajien avulla moni oppilas selättää vaikeudet aineen kanssa.

 

Ilmoittaudu fysiikan tunneille oppiaksesi lisää fysiikan eri osa-alueista pätevän opettajan kanssa.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja oman kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja, valikoi yksityinen opettajasi ja ota fysiikan oppituntisi jo tänään.

 

Viestintäalustamme on käytettävissä antaen sinulle mahdollisuuden viestitellä yksityisopettajasi kanssa järjestääksesi kurssit, mikäli haluat opiskella oman kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja.

 

Hyödynnä hakukonettamme löytääksesi juuri sinun tarpeitasi vastaava fysiikan yksityisopettajasi 14 opettajan joukosta paikassa Helsinki.

 

Löydä fysiikan yksityisopettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Fysiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Fysiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Fysiikan Yksityisopetus parhain hinnoin paikassa Helsinki

Löydä fysiikan opettaja Helsingistä

Etsitkö fysiikan opettajaa Helsingistä? Hienoa, löysit perille! Superprofin kautta tavoitat eri alojen yksityisopettajat yhden sivun alta. Mukanamme on monia fysiikan osaajia, joiden kanssa voit kerrata peruskoulun tehtäviä tai valmistautua korkeakoulujen pääsykokeeseen. Opetusta tarjotaan lähtötasosta riippumatta. Fysiikka on kiehtova ja monipuolinen tieteenala, jossa riittää opeteltavaa. Se toimii kemian ja biologian pohjana ja hyödyntää matemaattisia laskutoimituksia, tavoitteenaan selvittää maailmankaikkeuden alkua ja syitä, miksi olemme täällä. Fysiikka tarjoaa aivoille monimutkaisia syy-seuraussuhteita sekä kaikille sitä opiskeleville runsaasti eri taitoja, joita voi hyödyntää muissa yhteyksissä. Arjessa sekä työssä. Miltä kuulostaisi osata ratkaista ongelmia analyyttisesti, laskea erilaisia yhtälöitä, toimia itseohjautuvasti tilanteesta riippumatta ja hyödyntää myös muita luonnontieteitä sekä tietoteknisiä taitoja? Fysiikaltahan se! Edellä mainituista osa-alueista hyötyy niin insinöörialoilla, lääketieteessä kuin ohjelmoinninkin parissa.  

Fysiikan opetusta Superprofilta

Superprofin kautta l√∂yd√§t fysiikan ja muiden akateemisten alojen yksityisopettajat, jotka omaavat monipuoliset taustat. Yksityisopetus sopiikin n√§in ollen etenkin lapsille ja nuorille, jotka kaipaavat tukiopetusta tai apua seuraavalle tasolle siirty√§kseen. Voit k√§√§nty√§ meid√§n puoleen, oli kyseess√§ sitten oppimisvaikeudet tai erityinen lahjakkuus ‚Äď sek√§ kaikki muut tilanteet silt√§ v√§lilt√§. Superprofin yksityistunnit antavat mahdollisuuden loistaa kahdenkeskinen opetuksen ansiosta. L√∂yd√§t sivustoltamme opettajat eri aineisiin ja voit sopia niin pidempiaikaisesta opetuksesta kuin lyhyemm√§st√§kin sparrauksesta. Yhdist√§mme t√§m√§n p√§iv√§n koulutuksen sek√§ henkil√∂kohtaisen opetuksen tavalla, joka palvelee kaikkia oppijoita. Asiakkaat ja heid√§n tavoitteensa ovat toimintamme perusta, jonka vuoksi tarjoamme vain parasta oppimiskokemusta sek√§ ainutlaatuista opetusta kaikille osallistujillemme. ¬†

Viisi syytä opiskella fysiikkaa Helsingissä

Superprofin kokemuksen mukaan moni saattaa pel√§t√§ fysiikan opintoja, vaikka sen merkitys osana muita aloja onkin elint√§rke√§. Syy on yksinkertainen: fysiikka on hyvin matemaattista ja loogista taitoa vaativa oppiaine, josta kaikki ei tykk√§√§. Syytt√§ suotta. Fysiikkaa tarvitaan esimerkiksi biotekniikan, teollisuuden, matematiikan, biologian ja tietotekniikan aloilla, jonka vuoksi sen opiskelu ja kertaus nousee t√§rke√§ksi. T√§m√§ onkin johtanut siihen, ett√§ nyky√§√§n moni etsii p√§√§kaupunkiseudulta yksityist√§ fysiikan opetusta ‚Äď opintoja ja tulevaa ty√∂uraa silm√§ll√§ pit√§en. Listasimme viisi syyt√§, joiden vuoksi sinun kannattaa harkita fysiikan tukiopetusta Helsingiss√§:

  1. Henkilökohtainen edistyminen. Superprofin yksityistunnit mahdollistavat täysin oppijan mukaan räätälöidyt tunnit, joissa keskitytään haluttuihin fysiikan osa-alueisiin. Henkilökohtainen opetus ja rakentava palaute tuottavat erinomaisia oppimistuloksia.
  2. Kokeissa menestyminen. Fysiikan kokeet koulussa ja pääsykokeet vanhemmalla iällä vaativat monipuolisen tietotaidon ja ongelmanratkaisukyvyn. Koulussa saatava opetus ei aina riitä halutulle osaamistasolle pääsyyn. Yksityisopetus antaa uutta näkökulmaa opiskeluun.
  3. Monipuoliset opintomateriaalit. Ilmoittautuessasi fysiikan yksityistunnille, pääset oppimaan asiantuntevan opettajan kanssa. Sen lisäksi pääset tutustumaan monipuolisiin opetusmateriaaleihin aina kirjoista mediaan ja ammattilaisjulkaisuista hyödyllisiin verkkosovelluksiin.
  4. Oppimistyyliin sopiva opettaja. Toisin kuin muualla, yksityisopetus mahdollistaa sen että saat itse päättää, kenen opetukseen osallistut. Opettajamme mukauttavat opetuksen toiveidesi pohjalta ja voit rohkeasti toimia tavalla joka motivoi.
  5. Tehokasta harjoittelua. Ei ole olemassa oikotietä onneen. Mitä enemmän harjoittelet fysiikkaa, sen paremmin opit yhdistämään eri aihealueita toisiinsa ja menestymään kokeissa. Superprofin kautta löydät kaikki fysiikan tunnit Helsingissä.

 

Yksityisopetuksella taattuja tuloksia

Tiesitk√∂, ett√§ Superprofilta l√∂yd√§t niin p√§√§ty√∂kseen opetusalalla toimivat, alan opiskelijat kuin ty√∂el√§m√§ss√§ ansioituneet opettajat vain yhdell√§ haulla? Nyt tuli sekin fakta eteen. Keskim√§√§rin fysiikan yksityistunteja saa Helsingiss√§ 25‚ā¨ tuntihintaan. Opetusta on tarjolla niin peruskoulutasolle kuin korkeakouluopintoihinkin saakka, opiskelijan toiveiden mukaisesti. Jokainen Superprofin yksityistunti j√§rjestet√§√§n ja suunnitellaan opiskelijan toiveiden pohjalta. Kokeneet opettajamme r√§√§t√§l√∂iv√§t opetusmetodit sopivaksi ja n√§in ollen sinulle mieluisaksi. Kerro meille tavoitteesi ja aloitetaan! ¬†

Aloita fysiikan opinnot tänään

Mik√§li haluat menesty√§ nykyisiss√§ fysiikan opinnoissa, hakeutua alalla opiskelemaan tai kerrata jo aiemmin opittua, olet jo pitk√§ll√§ lukiessasi t√§t√§ rivi√§. Yksityistuntimme ovat hauskoja, tehokkaita ja ennen kaikkea opettavaisia, joiden aikataulut ja sijainnin saat p√§√§tt√§√§ mieltymystesi mukaan. Haluatko opiskella opettajan luona tai kotonasi? Mannerheimintien lukuisissa kahviloissa? Tai kenties web-kameran v√§lityksell√§ sohvan pohjalta k√§sin? Check! Superprofin opetus on joustavaa ja yhden ison kurssimaksun sijaan, sinua veloitetaan tuntikohtaisesti. L√∂yd√§tkin opetusta monenlaiseen budjettiin sopivaksi, joten voit rauhassa etsi√§ sinua kiinnostavia opettajia hakutoimintomme kautta. Vertaile opettajien profiileita ‚Äď arvostelut, opetustyyli ja tausta auttavat tekem√§√§n p√§√§t√∂ksen. Tervetuloa ottamaan fysiikan lainalaisuudet haltuun!

Mitä haluaisit oppia?