Etusivu
Tarjoa opetusta

Opi lisää aiheesta Kemia oman opettajasi kanssa paikassa Helsinki

🥇 Parhaat opettajat kaupungissa Helsinki
đź’» 11 opettajaa
đź”’ Varmennetut arvostelut
đź’¸ Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opettajamme aiheessa
Kemia kaupungissa Helsinki

Katso lisää opettajia

22 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä 3 tunnissa

01

Etsi
itsellesi täydellinen opettaja paikassa Helsinki

Valitse itsellesi sopiva opettaja omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tutkinto, kokemus, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi aiheessa Kemia

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Katso kaikki tunnit aiheessa Kemia

Saa opetusta parhailta opettajilta kaupungissa Helsinki

Opiskele kemiaa joustavasti opettajan kanssa

Kun opiskelet uutta tai vaikeaa asiaa, opettajan läsnäolo ja tuki on tärkeää. Luokkahuoneessa, jossa on toistakymmentä muuta oppijaa, voi olla vaikeaa saada henkilökohtaista opastusta. Kemia on yksi laajimmista oppiaineista, jossa moni tarvitsee herkästi apua. Tämä on Superprofin ydinajatus. Yhdistää opettajat ja opiskelijat, jotta vaikeat osa-alueet tulevat perinpohjaisesti opetelluksi ja mitään ei jää hampaankoloon. Helsinki on iso kaupunki ja isossa kaupungissa löytyy runsaasti opettajia. Voitkin olla varma siitä, että löydät kauttamme kemian opettajan aina perusopetuksesta yliopistotasolle.

Yksityisopetuksen edut kemian opiskelussa

Superprofista löydät opettajia erilaisilla koulutustaustoilla ja työkokemuksilla. Osa on erikoistunut teoreettisempaan kemiaan ja osa taas tarjoaa opetusta insinööriopiskelijan näkökulmasta käsin. Professorit, työelämän osaajat, huippuopiskelijat… Nämä muodostavat Superprofin! Voit etsiä lähtötasoosi ja budjettiisi sopivaa opettajaa hakutoimintomme avulla. Yksityisopetus perustuu siihen, että saat itse valita kenen kanssa toimit. Pystyt tutustumaan opetusmenetelmiin, opetustapaan sekä saatuihin arviointeihin etukäteen, joiden perusteella voit rankata parhaat kemian opettajat jatkoon. Osa Superprofin opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin jopa ilmaiseksi, jotta voit olla varma siitä kenen kanssa haluat ainetta opiskella. On tärkeää selvittää (yhdessä opettajan kanssa), mitä kohti olet menossa. Odottavatko kemian kirjoitukset? Haluatko opiskelemaan lääketieteen pariin? Kun tavoite on tiedossa, menetelmät on helppo perustella. Toisin kuin perinteisillä koulutunneilla, saat itse vaikuttaa oppituntien sisältöön ja tämä tekee kemian opinnoista motivoivaa! Helsingissä on vapaana useita kemian opettajia. Keskimäärin tunnit maksavat 22 €, eli maksat yhdestä tunnista kerrallaan. Tämä saattaa sopia jopa valmennuskursseja paremmin – sillä opetus on täysin henkilökohtaista! Helpoiten pääset alkuun, kun lähetät tulevalle opettajallesi viestin. Yksinkertaista.

Työmahdollisuudet kemian alalla

Alkuun on olennaista todeta, että mitä tahansa luonnontieteellistä ainetta opiskeletkaan, saat työkalupakkiisi sellaisia taitoja, joista hyödyt monilla muillakin elämän osa-alueilla. Kemian opinnot siis kehittävät kriittistä ajattelua, tietojen analysointia, ongelmanratkaisua sekä testauksia ja kokeita. Näihin törmäät väistämättä myös esimerkiksi matematiikan ja biologian parissa. Kemian opiskelijat voivat työskennellä muun muassa seuraavissa toimenkuvissa: kemistinä laboratoriossa, oikeuslääketieteilijänä tai rikospaikkatutkijana, farmakologina, kemian insinöörinä sekä tietysti myös opettajana. Nämä ja muut kemiaa sisältävät työnkuvat ovat palkitsevia ja haastavia, joissa varmasti viihtyy! Muita toimialoja, joissa hyödyt suoraan kemian osaamisesta ovat esimerkiksi vähittäiskauppa, elintarviketeollisuus, taide ja yhteiskuntatieteet. On tärkeää ymmärtää, että opiskelet sitten mitä tahansa, ei oppiminen ole koskaan turhaa. Opittua voi soveltaa lähes missä vaan ja näin on myös kemian osalta!

Miksi opiskella kemiaa?

Kun ymmärrät kemian lainalaisuuksia, ymmärrät maailmaa. Kemia nimittäin on olennaisessa roolissa, kun pohditaan miten koko elämä on ylipäätään mahdollista. Yksityisopettajan kanssa opit tunnistamaan erilaisia syy-seurauksia sekä kemiallisten aineiden ja yhdistelmien toimintaa. Kemiasta tulee helpommin lähestyttävämpää. Viime aikojen puhutuimpiin asioihin lukeutuu ehdottomasti ilmastonmuutos. Kemialla on näppinsä pelissä tässä tärkeässä teemassa. Kemian opettajan kanssa opit ymmärtämään, mistä ilmastonmuutos johtuu ja minkälaisilla asioilla pystymme siihen vaikuttamaan. Kemian yksityisopetus auttaa tekemään tulevaisuudesta parempaa! Opittuasi perustiedot kemiasta, avautuu sinulle uusi näkökulma jokapäiväiseen arkeen. Ymmärrät tuoteselosteet ja tuotteet, joita aiot hankkia. Saat tietoa kehosi hyvinvoinnista ja ravintoaineista, joita syödä. Opit toimimaan kestävästi ja terveellisesti, pelkästään sillä että hankit lisää osaamista kemian saralta. Oletko korttelisi kovin kotikokki? Usko pois, kemian osaaminen vie ruoanlaittosi seuraavalle tasolle. Reseptit, yhdistelmät ja mausteet luovat elämyksiä. Erilaiset kemialliset reaktiot kuuluvat ruoanlaittoon ja jotta ymmärrät paremmin, mikä on hyvän ja huonon aterian ero, tarvitset siihen kemiaa.

Aloita kemian opinnot jo tänään

Jokainen oppii tavallaan. Osa nopeasti, osa hitaammin. Rohkenemme väittää, että et löydä ketään täysin samankaltaista oppijaa kuin itse olet! Tästä syystä yksityisopetus on ainutlaatuista. Kun pääset perehtymään kotitehtäviin tai uuteen aiheeseen yhdessä yksityisen kemian opettajan kanssa, saat itsestäsi kaikki irti. Luotte opettajan kanssa tärkeän vuorovaikutussuhteen, joka vie oppimistasi harppauksin eteenpän. Lisäksi kehität sosiaalisia taitojasi sekä hankit itsevarmuutta opettajan vinkkien avulla. Kemian yksityisopetus mahdollistaa sinulle etenemisen omilla ehdoillasi. Löydät Helsingistä useita opettajia, joiden kanssa voit sopia ensimmäisen tuntisi jo vaikka tänään. Yliopisto, ammattikorkeakoulu tai uusi työpaikka – kerro meille tavoitteesi ja autamme sinua saavuttamaan sen!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kemia paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

đź’ˇ Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Kemia?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Kemia entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

đź’» Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Kemia?

Superprofissa suuri osa aiheen Kemia opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kemia

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Kemia?

11 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Kemia opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 11 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.