Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima kemian opettajiamme paikassa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

25 €/h

Mahtavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 25€/h

11 h

Salamannopeaa! Kemian opettajamme vastaavat yleensä noin 11 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kemia paikassa Helsinki!

2. Kemian opiskelu on antoisaa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy näppärästi Superprofissa.

3. Etsi sinulle paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Kuinka arvokas kemian yksityisopettaja on paikassa Helsinki ja sen lähiseuduilla?

Kemian yksityisopettaja maksaa noin 25€ tunnilta paikassa Helsinki.

 

Kemian tuntien hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Kemian opettajan kokemus
  • Missä tunnit pidetään (Skypessä tai jossain muussa paikassa)
  • Tuntien määrä ja jokaisen oppitunnin kesto
  • Kemian oppituntien tavoite. Harjoitteletko esimerkiksi pääsykokeeseen tai opiskeletko yliopistotason kemiaa?

97% Superprofin yksityisistä valmentajista antaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu kemian opettajien kustannuksiin lähelläsi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni yksityisopettaja on saatavilla kaupungissa Helsinki antamaan kemian yksityisopetusta?

Kaupungissa Helsinki ja sen lähiseuduilla, 18 tuutoria on saatavilla tarjoamaan tunteja.

 

Jotta löydät juuri itsellesi sopivan opettajan, voit katsella heidän ansioluetteloitaan saadaksesi lisätietoa opettajien tarjoamista kursseista.

 

Valitse sinulle sopiva kurssi paikassa Helsinki yli 18 saatavilla olevan tuutorin joukosta.

💻 Onko mahdollista ottaa kemian tunteja netissä?

Superprofissa, voit oppia kemiaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta tenttiin, kurssityöt tuntuvat hankalalta, tai haluaisit vain harjoitella kemian taitojasi, tuutorimme auttavat sinua.

 

Moni tuutoreistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofissa antaa kemian opetusta verkossa ja moni heistä antaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tuutoreita, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka antavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Skypessä antaa sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella oppitunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma verkko-opettajasi kemian opiskeluun.

✒️ Miten nuoret arvostelevat kemian opettajansa paikassa Helsinki?

1 pisteytyksen näytteestä, oppilaat arvioivat kemian opettajansa keskimäärin 5.0 viidestä.

 

Asiakaspalveluasiantuntija Superprofilta on saatavilla löytämään ratkaisun puhelimitse maanantaista perjantaihin, mikäli sinulla herää tarpeita kurssistasi.

 

Selaa usein kysyttyjä kysymyksiä.

🎓 Miksi et ottaisi kemian tunteja kaupungissa Helsinki?

Kemia on yksi mielenkiintoisimmista aineista koulussa. Moni opiskelija joutuu kamppailemaan kemian kanssa, koska se on niin laaja aihe. Kemia kattaa monia eri aihepiirejä kuten biokemian, orgaanisen kemian, ja fysikaalisen kemian ja yleisesti aine sisältää myös matemaattisia elementtejä, joita moni oppilas pitää haastavana.

 

Kemian tuutorin avulla moni opiskelija pystyy selättämään vaikeudet ja korottamaan arvosanojaan.

Sitoudu kemian yksityistunneille saadaksesi lisätietoa kemian eri osa-alueista pätevän tuutorin kanssa.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotonasi tai jossain muualla, ota juuri sinulle sopiva tuutori ja varaa kurssi jo tänään.

 

Superprofin viestintäalustan avulla, voit jutella opettajasi kanssa järjestääksesi kemian yksityistunteja haluat sitten opiskella kotisi mukavuudessa tai jossain muussa paikassa.

 

Löydä kemian yksityisopettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Kemia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kemia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Parhaat Kemian Opettajat Kaupungissa Helsinki

Opiskele kemiaa joustavasti opettajan kanssa

Kun opiskelet uutta tai vaikeaa asiaa, opettajan läsnäolo ja tuki on tärkeää. Luokkahuoneessa, jossa on toistakymmentä muuta oppijaa, voi olla vaikeaa saada henkilökohtaista opastusta. Kemia on yksi laajimmista oppiaineista, jossa moni tarvitsee herkästi apua. Tämä on Superprofin ydinajatus. Yhdistää opettajat ja opiskelijat, jotta vaikeat osa-alueet tulevat perinpohjaisesti opetelluksi ja mitään ei jää hampaankoloon. Helsinki on iso kaupunki ja isossa kaupungissa löytyy runsaasti opettajia. Voitkin olla varma siitä, että löydät kauttamme kemian opettajan aina perusopetuksesta yliopistotasolle.

Yksityisopetuksen edut kemian opiskelussa

Superprofista löydät opettajia erilaisilla koulutustaustoilla ja työkokemuksilla. Osa on erikoistunut teoreettisempaan kemiaan ja osa taas tarjoaa opetusta insinööriopiskelijan näkökulmasta käsin. Professorit, työelämän osaajat, huippuopiskelijat… Nämä muodostavat Superprofin! Voit etsiä lähtötasoosi ja budjettiisi sopivaa opettajaa hakutoimintomme avulla. Yksityisopetus perustuu siihen, että saat itse valita kenen kanssa toimit. Pystyt tutustumaan opetusmenetelmiin, opetustapaan sekä saatuihin arviointeihin etukäteen, joiden perusteella voit rankata parhaat kemian opettajat jatkoon. Osa Superprofin opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin jopa ilmaiseksi, jotta voit olla varma siitä kenen kanssa haluat ainetta opiskella. On tärkeää selvittää (yhdessä opettajan kanssa), mitä kohti olet menossa. Odottavatko kemian kirjoitukset? Haluatko opiskelemaan lääketieteen pariin? Kun tavoite on tiedossa, menetelmät on helppo perustella. Toisin kuin perinteisillä koulutunneilla, saat itse vaikuttaa oppituntien sisältöön ja tämä tekee kemian opinnoista motivoivaa! Helsingissä on vapaana useita kemian opettajia. Keskimäärin tunnit maksavat 25 €, eli maksat yhdestä tunnista kerrallaan. Tämä saattaa sopia jopa valmennuskursseja paremmin – sillä opetus on täysin henkilökohtaista! Helpoiten pääset alkuun, kun lähetät tulevalle opettajallesi viestin. Yksinkertaista.

Työmahdollisuudet kemian alalla

Alkuun on olennaista todeta, että mitä tahansa luonnontieteellistä ainetta opiskeletkaan, saat työkalupakkiisi sellaisia taitoja, joista hyödyt monilla muillakin elämän osa-alueilla. Kemian opinnot siis kehittävät kriittistä ajattelua, tietojen analysointia, ongelmanratkaisua sekä testauksia ja kokeita. Näihin törmäät väistämättä myös esimerkiksi matematiikan ja biologian parissa. Kemian opiskelijat voivat työskennellä muun muassa seuraavissa toimenkuvissa: kemistinä laboratoriossa, oikeuslääketieteilijänä tai rikospaikkatutkijana, farmakologina, kemian insinöörinä sekä tietysti myös opettajana. Nämä ja muut kemiaa sisältävät työnkuvat ovat palkitsevia ja haastavia, joissa varmasti viihtyy! Muita toimialoja, joissa hyödyt suoraan kemian osaamisesta ovat esimerkiksi vähittäiskauppa, elintarviketeollisuus, taide ja yhteiskuntatieteet. On tärkeää ymmärtää, että opiskelet sitten mitä tahansa, ei oppiminen ole koskaan turhaa. Opittua voi soveltaa lähes missä vaan ja näin on myös kemian osalta!

Miksi opiskella kemiaa?

Kun ymmärrät kemian lainalaisuuksia, ymmärrät maailmaa. Kemia nimittäin on olennaisessa roolissa, kun pohditaan miten koko elämä on ylipäätään mahdollista. Yksityisopettajan kanssa opit tunnistamaan erilaisia syy-seurauksia sekä kemiallisten aineiden ja yhdistelmien toimintaa. Kemiasta tulee helpommin lähestyttävämpää. Viime aikojen puhutuimpiin asioihin lukeutuu ehdottomasti ilmastonmuutos. Kemialla on näppinsä pelissä tässä tärkeässä teemassa. Kemian opettajan kanssa opit ymmärtämään, mistä ilmastonmuutos johtuu ja minkälaisilla asioilla pystymme siihen vaikuttamaan. Kemian yksityisopetus auttaa tekemään tulevaisuudesta parempaa! Opittuasi perustiedot kemiasta, avautuu sinulle uusi näkökulma jokapäiväiseen arkeen. Ymmärrät tuoteselosteet ja tuotteet, joita aiot hankkia. Saat tietoa kehosi hyvinvoinnista ja ravintoaineista, joita syödä. Opit toimimaan kestävästi ja terveellisesti, pelkästään sillä että hankit lisää osaamista kemian saralta. Oletko korttelisi kovin kotikokki? Usko pois, kemian osaaminen vie ruoanlaittosi seuraavalle tasolle. Reseptit, yhdistelmät ja mausteet luovat elämyksiä. Erilaiset kemialliset reaktiot kuuluvat ruoanlaittoon ja jotta ymmärrät paremmin, mikä on hyvän ja huonon aterian ero, tarvitset siihen kemiaa.

Aloita kemian opinnot jo tänään

Jokainen oppii tavallaan. Osa nopeasti, osa hitaammin. Rohkenemme väittää, että et löydä ketään täysin samankaltaista oppijaa kuin itse olet! Tästä syystä yksityisopetus on ainutlaatuista. Kun pääset perehtymään kotitehtäviin tai uuteen aiheeseen yhdessä yksityisen kemian opettajan kanssa, saat itsestäsi kaikki irti. Luotte opettajan kanssa tärkeän vuorovaikutussuhteen, joka vie oppimistasi harppauksin eteenpän. Lisäksi kehität sosiaalisia taitojasi sekä hankit itsevarmuutta opettajan vinkkien avulla. Kemian yksityisopetus mahdollistaa sinulle etenemisen omilla ehdoillasi. Löydät Helsingistä useita opettajia, joiden kanssa voit sopia ensimmäisen tuntisi jo vaikka tänään. Yliopisto, ammattikorkeakoulu tai uusi työpaikka – kerro meille tavoitteesi ja autamme sinua saavuttamaan sen!

Mitä haluaisit oppia?