Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima kemian opettajiamme paikassa Lappeenranta

15 ‚ā¨/h

Mahtavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 15‚ā¨/h

5 h

Salamannopeaa! Kemian opettajamme vastaavat yleensä noin 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kemia paikassa Lappeenranta!

2. Kemian opiskelu on antoisaa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy näppärästi Superprofissa.

3. Etsi sinulle paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíį Mik√§ on kustannus kemian tunneille paikassa Lappeenranta?

Keskim√§√§r√§inen hinta kemian kursseille paikassa Lappeenranta on 15‚ā¨ tunnilta.

 

Yksityisopetuksen hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Yksityisopettajan kokemus
  • Miss√§ tunnit pidet√§√§n (webkameralla tai luonasi)
  • Oppituntien m√§√§r√§ ja tuntien kesto
  • Kemian oppituntien tavoite. Harjoitteletko esimerkiksi p√§√§sykokeeseen tai opiskeletko yliopistotason kemiaa?

97% Superprofin yksityisistä tuutoreista antaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu kemian tuutoreiden hintoihin lähelläsi.

ūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öĖÔłŹ Kuinka moni opettaja on saatavilla kaupungissa Lappeenranta antamaan kemian yksityistunteja?

3 tuutoria on saatavilla antamaan yksityistä kemian opetusta paikassa Lappeenranta ja sen lähiseuduilla.

 

Jotta löydät juuri itsellesi sopivan opettajan, voit katsella heidän ilmoituksiaan saadaksesi lisätietoa opettajien tarjoamista kursseista.

 

Valitse sinulle sopiva kurssi paikassa Lappeenranta yli 3 saatavilla olevan opettajaprofiilin joukosta.

ūüíĽ Voinko ottaa kemian tunteja netiss√§?

Superprofissa, voit oppia kemiaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta pääsykokeeseen, kurssityöt tuntuvat hankalalta, tai haluaisit vain kehittää kemian taitojasi, tuutorimme auttavat sinua.

 

Moni tuutoreistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofissa tarjoaa kemian opetusta verkossa ja moni heistä tarjoaa 1. tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka antavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Skypessä antaa sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella oppitunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma verkko-opettajasi kemian opiskeluun.

‚úíÔłŹ Miten kemian tuutorit on pisteytetty paikassa Lappeenranta?

Oppilaat pisteyttivät kemian tuutorinsa keskimäärin / 5 arvostelun näytteestä.

 

Asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelimitse arkipäivisin, mikäli sinulla herää tarpeita oppitunnistasi.

 

Tarvitsetko lisätietoa?

ūüéď Miksi et ottaisi kemian yksityisopetusta kaupungissa Lappeenranta?

Kemia on yksi haastavimmista aineista lukiossa. Moni nuori joutuu kamppailemaan kemian kanssa, koska se on niin laaja aihe. Kemia kattaa monia eri aihepiirejä kuten biokemian, orgaanisen kemian, ja fysikaalisen kemian ja yleisesti aine sisältää myös matemaattisia elementtejä, joita moni nuori pitää haastavana.

 

Kemian yksityisopettajan avulla moni opiskelija pystyy selättämään vaikeudet ja korottamaan arvosanojaan.

Sitoudu kemian yksityisopetukseen saadaksesi lisätietoa kemian eri osa-alueista hyvän tuutorin kanssa.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja oman kotisi mukavuudessa tai jossain muualla, nappaa juuri sinulle sopiva kemian yksityisopettaja ja varaa kemian oppitunti jo tänään.

 

Alustamme tarjoaa kätevän viestintäalustan, joka helpottaa sinua vaihtelemaan mielipiteitä tuutorisi kanssa, jotta voit kätevästi aikatauluttaa tuntisi, mikäli haluat opiskella kotona tai jossain muussa paikassa.

 

Löydä kemian yksityisopettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Kemia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kemia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat ja edullisimmat kemian kurssit paikassa Lappeenranta

Kemian yksityistunnit Lappeenrannassa

Kemia‚Ķ Joskus niin simppeli√§, ett√§ suorastaan laulattaa. Joskus taas ahdistavaa ja monimutkaista, eik√§ ratkaisua tunnu l√∂ytyv√§n mist√§√§n. Olipa kyse sitten orgaanisesta tai ep√§orgaanisesta kemiasta, analyyttisest√§ kemiasta, koostumuksesta, alkuaineista, jaksollisesta j√§rjestelm√§st√§ ‚Äď todenn√§k√∂isyys sille, ett√§ hallitset kaikki osa-alueet, on hyvin pieni. Lukioi√§ss√§ kemialla on t√§rke√§ rooli monen alan p√§√§sykokeiden suhteen, mink√§ vuoksi se on niin suosittua. Eik√§ sovi unohtaa sit√§, ett√§ kemiaa on kaikkialla jokap√§iv√§isess√§ el√§m√§ss: l√§√§kkeiss√§, puhdistuaineissa, elintarvikkeissa, ymp√§rist√∂ss√§ ja niin edelleen. Kemian t√§rkeys taisikin juuri nousta mieless√§si pari pyk√§l√§√§? Jos koet vaikeuksia jaksotaulukkojen kanssa, kemian kokeet tuottavat haasteita tai alkuaineiden ymm√§rt√§minen menee yli hilseen, niin kemian yksityisopetus on paras vaihtoehto sel√§tt√§√§ ongelmat. Jos haluat oppia ratkaisemaan kemian yht√§l√∂it√§ ja edet√§ unelmiesi ty√∂uraa kohti, kannattaa tutustua Lappeenrannan yksityisopetustarjontaan. Superprofin yksityisopettajat omaavat erilaiset taustat, mist√§ on etua ‚Ästvoit valita opettaja, joka osuu omiin intresseihisi!¬† Jotta p√§√§set kemian opinnoissa eteenp√§in, on sinun ymm√§rrett√§v√§ monenlaisia kokonaisuuksia. Kemian yksityisopetus Lappeenrannassa varmistaa sen, ett√§ p√§√§set kohti tavoitteitasi ja niiden yli.¬† ¬†

Opi kemiaa Lappeenrannassa

Lappeenranta on opiskelijoiden kaupunki, mik√§ takaa sen ett√§ my√∂s kemian suhteen riitt√§√§ ihmetelt√§v√§√§. Esimerkiksi LUT-yliopistossa on mahdollista opiskella kemiantekniikan kandidaattiohjelmassa ja Saimaan ammattiopistossa puolestaan prosessi- ja kemianteollisuuden ja laboratorioalan parissa. Eik√§ sovi unohtaa lukuisia yksityisi√§ opettajia, jotka tavoitat helpoiten Superprofilta.¬† On monta syyt√§, miksi yksityisopetus peittoaa perinteisen ryhm√§opetuksen. Se sopii l√§hestulkoon kaikille, ik√§√§n ja taustaan katsomatta. Keskim√§√§rin kemian yksityistunnit maksavat 15‚ā¨, mutta vaihtoehtoja riitt√§√§ t√§m√§n hinnan molemmin puolin. Investoimalla itseesi, investoit tulevaisuuteen ‚Äď ja kohta kuulet lis√§√§, kuinka paljon hy√∂dytk√§√§n kemian yksityistunneista! Muistatko mit√§ atomit ja ionit tarkoittaa? Tai mit√§ kemialliset reaktiot, molekyylit ja aineet tarkoittavat isossa kuvassa? Jos haluat olla tulevaisuuden Alfred Nobel, suosittelemme varauksetta panostamaan kemian opiskeluun. Se avaa erilaisia ovia ty√∂el√§m√§√§n ja etenkin lukion oppim√§√§r√§n hallinta auttaa monen yliopiston p√§√§sykokeissa.¬† ¬†

Kemian opiskelu kotona ja etänä

Etsitkö kemian opettajaa Itä-Suomesta? Suuntaa seuraavaksi Superprofin hakusivulle, niin pääset suoraan asiaan. Superprof-opettajat ovat taitavia ja innokkaita kemian osaajia, jotka ovat erikoistuneet eri osa-alueisiin. He osaavat lähestyä kemian käsitteitä selkeällä tavalla, olit sitten vasta-alkaja tai L:n kirjoittanut ylioppilas, joka haluaa kerrata aiemmin opittua. Parasta on täysin henkilökohtainen palaute, jollaista ei koulunpenkillä ole saanut. Se on arvokas apu kohti kemian salojen ymmärtämistä. Yksityisillä kemian tunneilla parasta on se, että opettaja mukauttaa menetelmänsä toiveidesi mukaan. Kemian harjoitukset, pelit, tenttitehtävät, yhtälöt, käytännön kokeet ja testit tulevat tutuksi näin halutessasi. Miltä kuulostaisi työpaikkavierailu alan toimijan luona? Tai mielenkiintoisen dokumentin seuraaminen yhdessä opettajan kanssa? Kemian tunneilla opit juuri niin kuin haluat! Kun kerrot opettajalle tavoitteesi sekä avaat aiempaa osaamista sekä mieluisia opetusmenetelmiä, syntyy tästä voittava yhtälö kemian menestykseen.   

Aloita kemian opinnot Superprof-opettajan kanssa!

Superprof on tehnyt oppimisen helpoksi. Tuhansia ja tuhansia opettajia l√∂ytyv√§lt√§ sivustoltamme on helppo hakea sit√§ mit√§ etsit: kemian tukiopetus Lappeenrannassa on l√§hemp√§n√§ kuin koskaan. Voit valita kemian opettajan sijainnin ja saatavuuden perusteella ‚Ästlis√§ksi voit tutustua esimerkiksi hinnoitteluun, koulutukseen, opetusmenetelmiin ja muiden j√§tt√§miin arvosanoihin. Opettajien profiilista huomaat my√∂s, jos h√§n tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi. (Syy on yksinkertainen; mit√§ nopeammin l√∂yd√§t sopivan opettajan, sen paremmin kaikki osapuolet p√§√§sev√§t suoraan asiaan). Kuinka sitten p√§√§set helpoiten alkuun? Ensinn√§kin, selvit√§ itsellesi mit√§ haluat saada aikaan kemiassa. Kaipaatko jatko-opintoja tekniikan tai l√§√§ketieteen alalla? Vai hakeudutko uudelle ty√∂uralle, josta kemian osaamisesta on taatusti hy√∂ty√§? Kun tavoite on edes jotenkin selvill√§, on opettajan helpompaa rakentaa henkil√∂kohtaista opetussuunnitelmaa, jolla saat tuloksia.¬†¬† Ent√§ tuottaako jokin osa-alue ongelmia? Kun tavoite ja kehityskohdat on tiedossa, alkaa matka kohti kemian oppimista. Muista k√§ytt√§√§ tarpeeksi aikaa sopivan opettajan l√∂yt√§miseksi. Ehk√§ haluat ty√∂skennell√§ sellaisen kanssa, jolla on vuosien kokemusta yliopistosta? Vai koetko helpommaksi opiskella samanik√§isen tutorin kanssa? Vaihtoehtoja on monia, joihin saat vaikuttaa.¬† Sen lis√§ksi, ett√§ voit etsi√§ lappeenrantalaisia opettajia, joiden kanssa ty√∂skennell√§ kotona, kirjastossa tai ty√∂huoneella, on mahdollista saada kemian et√§opetusta. Tarvitset vain nettiyhteyden ja kameran, jonka my√∂t√§ kotisohvasi voi muuttua laboratorioksi!

Mitä haluaisit oppia?