Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoimamme matikan opettajia paikassa Lappeenranta

22 €/h

Hyvät hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 22€/h

8 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 8 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Lappeenranta!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on maksu yksityiselle matematiikan tunnille paikassa Lappeenranta?

Keskimääräinen maksu matematiikan tunnille per tunti paikassa Lappeenranta on 22€.

 

Kustannukset vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • tuutorin kokemus
  • missä opetus järjestetään (verkkokameran välityksellä tai oppilaan luona)
  • kurssien määrä ja jokaisen tunnin pituus
  • tuntiesi päämäärä

97% tuutoreistamme antaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tarkista matematiikan tuutoreidemme kustannukset kaupungissasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni opettaja on saatavilla antamaan matematiikan yksityistunteja paikassa Lappeenranta?

Kaupungissa Lappeenranta ja lähialueilla, 3 tuutoria on saatavilla antamaan yksityistunteja

 

Jotta löytäisit yksityisopettajan, lue heidän opettajan ilmoitus saadaksesi lisätietoa järjestämistään kursseista.

 

Valitse kurssi valikoimastamme, josta löydät yli 3 matematiikan opettajaa.

💻 Onko mahdollista ottaa matematiikan yksityistunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua ylioppilaskokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain kehittyä matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan tuutoreistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofilla tarjoaa matematiikan tunteja Skypen välityksellä ja useammat heistä antavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit Skypen välityksellä antavat sinulle lisähyötyjä. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

✒️ Mikä on keskimääräinen pistemäärä, jonka oppilaat ovat jakaneet matikan opettajille paikassa Lappeenranta?

n suosituksien mukaan, oppilaat pisteyttivät matikan tuutorinsa keskimäärin / 5.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on saatavilla auttaaksesi sinua (puhelimen tai sähköpostin kautta arkipäivisin), mikäli sinulla herää kysyttävää palvelustamme.

 

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

🎓 Miksi et ottaisi matematiikan kurssia paikassa Lappeenranta?

Matematiikka on yksi haastavimmista aineista yläkoulussa. Moni opiskelija kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan opetus on niin haluttua.

 

Matematiikan tuutorin avulla moni opiskelija pystyy voittamaan matematiikan pelkonsa.

 

Kaikki matematiikan yksityiskurssit hyvän opettajan kanssa antaa sinulle tilaisuuden hallita erilaisia matemaattisia konsepteja tehokkaammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotona tai ottaa verkkotunteja, valitse oma opettaja ja varaa tunnit tänään.

 

Viestintäalusta auttaa sinua viestittää opettajasi kanssa organisoidaksesi matematiikan kurssisi haluat sitten oppia kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 3 yksityisopettajan keskuudesta paikassa Lappeenranta.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Lappeenranta

Matematiikan tukiopettajat Lappeenrannassa Superprofilta

Kouluasteesta riippumatta, moni kokee paikoin tarvetta tukiopetukselle – eikä siinä ole mitään pahaa. Etenkin matematiikka on yksi niistä oppiaineista, mitä tuottavat osalle oppimisvaikeuksia ja näin eteneminen hidastuu. Jotkut suorastaan vihaavat sitä! Moni niistäkin opiskelijoista, ketkä kokevat matematiikan omakseen, saattavat haluta silloin tällöin sparrata ajatuksia ammattitaitoisen opettajan kanssa.  Voimmekin mutkat suoristaen todeta, että matematiikan opetus sopii kaikille! Jos etsit matematiikan opettajaa Lappeenrannasta, löydät hänet meiltä. Suuntaa vain hakusivullemme ja löydä tuleva opettajasi.  Matematiikka on monimutkainen tieteenala. Sitä ei ole helppo oppia ilman ylimääräistä ajankäyttöä. Monet alan osaajatkin ovat erikoistuneet tiettyihin osa-alueisiin, sillä vaihtelua riittää aina fysiikan lainalaisuuksista algebraan ja geometriasta tilastotieteisiin.

Matematiikan eri osa-alueet haltuun

Voit jakaa matematiikan moneen eri osa-alueeseen. Peruskoulussa ja korkeammilla opetusasteilla käydään läpi erilaisia kokonaisuuksia, joihin kaikkiin saa uppoamaan aikaa niin paljon kuin haluaa. Matematiikkaan lukeutuvat esimerkiksi mekaniikka, fysiikan laskutoimitukset, lukuteoria (alkuluvut, desimaaliluvut, kompleksiluvut), looginen päättely, geometria, trigonometria, algebra, todennäköisyyslaskut, tilastotiede sekä kuvaajat ja funktiot.  Olisi hyvin kurinalaista (ja kunnianhimoista) opiskella koko matematiikan kirjo yksin. Jos et ole synnynnäinen matemaatikko, on epätodennäköistä että opit ymmärtämään kaikkea siitä. Matematiikan yksityisopetusta kannattaa harkita, jos kokee tarvitsevansa tukiopetusta tai kertausta pääsykokeita varten. Etsi opettajia Superprofin hakutoiminnolla ja rajaa hakua kaupungin ja oppiaineen mukaan.  Haluatko oppia vaikeitakin päässälaskuja? Tai opiskella matematiikan alkeet? Yksityisopettajan puoleen on helppo kääntyä.

Matematiikan opiskelu ryhmässä tai yksityisopettajan kanssa

Vaikka puhummekin yksityisopetuksen puolesta, niin myönnetään: luokkahuoneessa opiskelu tuottaa tiettyjä hyötyjä. Kun jaat kokemuksia muiden opiskelijoiden kanssa tai kuulet, mitä muut ovat vastanneet kokeissa, vahvistat omaa tietotaitoasi matematiikassa. Vuorovaikutus muiden kanssa onkin palkitsevaa. Ja joskus saata haluta tukiopetusta nimenomaan opiskelutoverisi kanssa? Jokainen oppii omalla tavallaan. Tästä syystä kaikille opiskelu suuressa ryhmässä ei sovi. Miltä kuulostaisi, jos saisit perehtyä matematiikan pulmiin yhdessä opettajan kanssa, ilman kiirettä? Yksityisopettaja osaa ottaa huomioon kunkin vahvuudet ja heikkoudet ja suunnitella opetuksesta tehokasta. Opetus on mahdollista järjestää oman kalenterin mukaan, jolloin aikaa riittää muullekin. Halusit sitten parantaa arvosanoja tai tavoitella koulupaikkaa, matematiikan yksityisopetus on varteenotettava vaihtoehto. Saat itse vaikuttaa työskentelytapoihin ja päättää, mitä opiskellaan.   

Opi laskemaan Lappeenrannassa

On olemassa monia toimialoja ja koulutuspolkuja, joissa matematiikan osaaminen on edellytys. Esimerkiksi Lappeenrannan yliopistossa järjestettävälle matematiikan pääaineen kurssille on vaikea päästä ilman sopivaa koulumenestystä. Jos haluat työskennellä insinöörinä tai tekniikan parissa, matematiikan valmennuskurssi ei varmasti mene hukkaan. Valmennuskurssi palauttaa mieleen tärkeimmät opit ja osa-alueet, joita esimerkiksi pääsykokeissa menestymiseen tarvitaan. Superprofilla on hyviä uutisia. Lappeerannassa toimii useita matematiikan opettajia, jotka päätyökseen opettavat esimerkiksi yliopistossa tai työskentelevät diplomi-insinööreinä. Tavoitteesta toiseen, Superprofin opettajat ovat erikoistuneet tekemään kahdenkeskisiä opetussuunnitelmia ja valmentamaan oppilaita menestymään matematiikassa.  Tiesitkö, että tänä päivänä on helppo ottaa myös matematiikan opetusta etänä? On tärkeää ymmärtää, että yksityisopetuksessa sinä päätät ja opettaja auttaa. Jos tarvitset preppausta ylioppilaskokeeseen tai apua haastavan matematiikan teorian kanssa, autamme sinut ratkaisemaan mitä monimutkaisempia yhtälöitä! Yksityisopetus sopii niin nuorille oppilaille kuin aikuisillekin, sillä opettaja mukauttaa opetustyylin aina henkilökohtaisesti.   

Aloita matematiikka Lappeenrannassa

Superprof on sivusto, mistä tavoitat tuhansia taitavia yksityisopettajia ympäri maailman. Jos etsit matematiikan tukiopetusta Lappeenrannassa, voit viestitellä kaupungissa toimiville opettajille vain muutamalla klikkauksella. Opetus joustaa mieltymystesi ja aikataulujesi mukaan – jos haluat opiskella kotoa käsin tai etänä, Superprof auttaa. Parasta yksityisopetuksessa on ehdottomasti opettajan jatkuva tuki ja henkilökohtaisesti suunnattu palaute. Matematiikan tunti saa täysin uuden määritelmän, kun vietät sen motivoituneen opettajan seurassa. Innostus tarttuu! Jos opiskelet tällä hetkellä peruskoulussa tai toisella asteella, haluat hakea korkeakouluun tai yksinkertaisesti ymmärtää miten lasketaan, tilaisuutesi on tässä. Nykyaikainen, kustannustehokas ja ennen kaikkea hauska yksityisopetus varmistaa sen, että matematiikasta tulee lempiaineesi. Toimi seuraavasti:

  • Tutustu Superprofin opettajiin hakutoimintomme avulla.
  • Vertaile opettajian profiileista arvosteluja, kokemusta, koulutustaustaa tai saatavuutta
  • Lähesty sopivia opettajia viestillä ja sovi ensimmäisestä tunnista

Yksinkertaista, eikö? Keskimäärin Lappeenrannassa järjestettävät matematiikan tunnit maksavat 22€. Hinnat tulevat opettajilta suoraan ja löydät omaan budjettiisi sopivan vaihtoehdon meiltä. Hyvästi matematiikan pelko – apu on lähellä. Olemme varmoja siitä, että opit laskemaan ja ratkaisemaan yhtälöitä huippuopettajiemme kanssa. Ota askel urallasi eteenpäin tai aloita matka kohti unelmien opiskelupaikkaa. Tästä se alkaa!

Mitä haluaisit oppia?