Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Matikan Tukiopetus Paikassa Lappeenranta

Katso lisää opettajia

25 ‚ā¨/h

Hyv√§t hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 25‚ā¨/h

4 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Lappeenranta!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Ota yhteyttä opettajiin ja löydä itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Mik√§ on maksu yksityiselle matematiikan tunnille paikassa Lappeenranta?

Keskim√§√§r√§inen maksu matematiikan tunnille per tunti paikassa Lappeenranta on 25‚ā¨.

 

Kustannukset vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • tuutorin kokemus
  • miss√§ opetus j√§rjestet√§√§n (verkkokameran v√§lityksell√§ tai oppilaan luona)
  • kurssien m√§√§r√§ ja jokaisen tunnin pituus
  • tuntiesi p√§√§m√§√§r√§

97% tuutoreistamme antaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tarkista matematiikan tuutoreidemme kustannukset kaupungissasi.

ūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öĖÔłŹ Kuinka moni opettaja on saatavilla antamaan matematiikan yksityistunteja paikassa Lappeenranta?

Kaupungissa Lappeenranta ja lähialueilla, 6 tuutoria on saatavilla antamaan yksityistunteja

 

Jotta löytäisit yksityisopettajan, lue heidän opettajan ilmoitus saadaksesi lisätietoa järjestämistään kursseista.

 

Valitse kurssi valikoimastamme, josta löydät yli 6 matematiikan opettajaa.

ūüíĽ Onko mahdollista ottaa matematiikan yksityistunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua kokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain kehittyä matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan opettajistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä opettajistamme Superprofilla antaa matematiikan tunteja verkossa ja useammat heistä antavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia kursseja, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit verkkokameran välityksellä antavat sinulle lisäetuja. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

‚úíÔłŹ Mik√§ on keskim√§√§r√§inen pistem√§√§r√§, jonka oppilaat ovat jakaneet matikan opettajille paikassa Lappeenranta?

n suosituksien mukaan, oppilaat pisteyttivät matikan tuutorinsa keskimäärin / 5.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on saatavilla auttaaksesi sinua (puhelimen tai sähköpostin kautta arkipäivisin), mikäli sinulla herää kysyttävää palvelustamme.

 

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

ūüéď Miksi et ottaisi matematiikan kurssia paikassa Lappeenranta?

Matematiikka on yksi hankalimmista aineista yläkoulussa. Moni teini kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan yksityisopetus on niin haluttua.

 

Matematiikan tuutorin avulla moni opiskelija pystyy pääsemään yli matematiikan pelkonsa.

 

Liity matematiikan tunneille oppiaksesi lisää erilaisista matemaattisista konsepteista kokeneen yksityisopettajan kanssa. Opettajasi tuen avulla, sinulla on nyt täydellinen tilaisuus hallita erilaisia matemaattisia konsepteja nopeammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja mukavasti omassa kodissasi tai jossain muussa paikassa, valikoi oma yksityisopettaja ja varaa kurssit tänään.

 

Viestintäalusta mahdollistaa kommunikoimaan opettajasi kanssa järjestääksesi matematiikan kurssisi haluat sitten oppia kotonasi tai ottaa verkkotunteja.

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 6 matematiikan opettajan joukosta paikassa Lappeenranta.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Lappeenranta

Matematiikan tukiopettajat Lappeenrannassa Superprofilta

Kouluasteesta riippumatta, moni kokee paikoin tarvetta tukiopetukselle ‚Äď eik√§ siin√§ ole mit√§√§n pahaa. Etenkin matematiikka on yksi niist√§ oppiaineista, mit√§ tuottavat osalle oppimisvaikeuksia ja n√§in eteneminen hidastuu. Jotkut suorastaan vihaavat sit√§! Moni niist√§kin opiskelijoista, ketk√§ kokevat matematiikan omakseen, saattavat haluta silloin t√§ll√∂in sparrata ajatuksia ammattitaitoisen opettajan kanssa.¬† Voimmekin mutkat suoristaen todeta, ett√§ matematiikan opetus sopii kaikille! Jos etsit matematiikan opettajaa Lappeenrannasta, l√∂yd√§t h√§net meilt√§. Suuntaa vain hakusivullemme ja l√∂yd√§ tuleva opettajasi.¬† Matematiikka on monimutkainen tieteenala. Sit√§ ei ole helppo oppia ilman ylim√§√§r√§ist√§ ajank√§ytt√∂√§. Monet alan osaajatkin ovat erikoistuneet tiettyihin osa-alueisiin, sill√§ vaihtelua riitt√§√§ aina fysiikan lainalaisuuksista algebraan ja geometriasta tilastotieteisiin.

Matematiikan eri osa-alueet haltuun

Voit jakaa matematiikan moneen eri osa-alueeseen. Peruskoulussa ja korkeammilla opetusasteilla käydään läpi erilaisia kokonaisuuksia, joihin kaikkiin saa uppoamaan aikaa niin paljon kuin haluaa. Matematiikkaan lukeutuvat esimerkiksi mekaniikka, fysiikan laskutoimitukset, lukuteoria (alkuluvut, desimaaliluvut, kompleksiluvut), looginen päättely, geometria, trigonometria, algebra, todennäköisyyslaskut, tilastotiede sekä kuvaajat ja funktiot.  Olisi hyvin kurinalaista (ja kunnianhimoista) opiskella koko matematiikan kirjo yksin. Jos et ole synnynnäinen matemaatikko, on epätodennäköistä että opit ymmärtämään kaikkea siitä. Matematiikan yksityisopetusta kannattaa harkita, jos kokee tarvitsevansa tukiopetusta tai kertausta pääsykokeita varten. Etsi opettajia Superprofin hakutoiminnolla ja rajaa hakua kaupungin ja oppiaineen mukaan.  Haluatko oppia vaikeitakin päässälaskuja? Tai opiskella matematiikan alkeet? Yksityisopettajan puoleen on helppo kääntyä.

Matematiikan opiskelu ryhmässä tai yksityisopettajan kanssa

Vaikka puhummekin yksityisopetuksen puolesta, niin myönnetään: luokkahuoneessa opiskelu tuottaa tiettyjä hyötyjä. Kun jaat kokemuksia muiden opiskelijoiden kanssa tai kuulet, mitä muut ovat vastanneet kokeissa, vahvistat omaa tietotaitoasi matematiikassa. Vuorovaikutus muiden kanssa onkin palkitsevaa. Ja joskus saata haluta tukiopetusta nimenomaan opiskelutoverisi kanssa? Jokainen oppii omalla tavallaan. Tästä syystä kaikille opiskelu suuressa ryhmässä ei sovi. Miltä kuulostaisi, jos saisit perehtyä matematiikan pulmiin yhdessä opettajan kanssa, ilman kiirettä? Yksityisopettaja osaa ottaa huomioon kunkin vahvuudet ja heikkoudet ja suunnitella opetuksesta tehokasta. Opetus on mahdollista järjestää oman kalenterin mukaan, jolloin aikaa riittää muullekin. Halusit sitten parantaa arvosanoja tai tavoitella koulupaikkaa, matematiikan yksityisopetus on varteenotettava vaihtoehto. Saat itse vaikuttaa työskentelytapoihin ja päättää, mitä opiskellaan.   

Opi laskemaan Lappeenrannassa

On olemassa monia toimialoja ja koulutuspolkuja, joissa matematiikan osaaminen on edellytys. Esimerkiksi Lappeenrannan yliopistossa järjestettävälle matematiikan pääaineen kurssille on vaikea päästä ilman sopivaa koulumenestystä. Jos haluat työskennellä insinöörinä tai tekniikan parissa, matematiikan valmennuskurssi ei varmasti mene hukkaan. Valmennuskurssi palauttaa mieleen tärkeimmät opit ja osa-alueet, joita esimerkiksi pääsykokeissa menestymiseen tarvitaan. Superprofilla on hyviä uutisia. Lappeerannassa toimii useita matematiikan opettajia, jotka päätyökseen opettavat esimerkiksi yliopistossa tai työskentelevät diplomi-insinööreinä. Tavoitteesta toiseen, Superprofin opettajat ovat erikoistuneet tekemään kahdenkeskisiä opetussuunnitelmia ja valmentamaan oppilaita menestymään matematiikassa.  Tiesitkö, että tänä päivänä on helppo ottaa myös matematiikan opetusta etänä? On tärkeää ymmärtää, että yksityisopetuksessa sinä päätät ja opettaja auttaa. Jos tarvitset preppausta ylioppilaskokeeseen tai apua haastavan matematiikan teorian kanssa, autamme sinut ratkaisemaan mitä monimutkaisempia yhtälöitä! Yksityisopetus sopii niin nuorille oppilaille kuin aikuisillekin, sillä opettaja mukauttaa opetustyylin aina henkilökohtaisesti.   

Aloita matematiikka Lappeenrannassa

Superprof on sivusto, mist√§ tavoitat tuhansia taitavia yksityisopettajia ymp√§ri maailman. Jos etsit matematiikan tukiopetusta Lappeenrannassa, voit viestitell√§ kaupungissa toimiville opettajille vain muutamalla klikkauksella. Opetus joustaa mieltymystesi ja aikataulujesi mukaan ‚Ästjos haluat opiskella kotoa k√§sin tai et√§n√§, Superprof auttaa. Parasta yksityisopetuksessa on ehdottomasti opettajan jatkuva tuki ja henkil√∂kohtaisesti suunnattu palaute. Matematiikan tunti saa t√§ysin uuden m√§√§ritelm√§n, kun viet√§t sen motivoituneen opettajan seurassa. Innostus tarttuu! Jos opiskelet t√§ll√§ hetkell√§ peruskoulussa tai toisella asteella, haluat hakea korkeakouluun tai yksinkertaisesti ymm√§rt√§√§ miten lasketaan, tilaisuutesi on t√§ss√§. Nykyaikainen, kustannustehokas ja ennen kaikkea hauska yksityisopetus varmistaa sen, ett√§ matematiikasta tulee lempiaineesi. Toimi seuraavasti:

  • Tutustu Superprofin opettajiin hakutoimintomme avulla.
  • Vertaile opettajian profiileista arvosteluja, kokemusta, koulutustaustaa tai saatavuutta
  • L√§hesty sopivia opettajia viestill√§ ja sovi ensimm√§isest√§ tunnista

Yksinkertaista, eik√∂? Keskim√§√§rin Lappeenrannassa j√§rjestett√§v√§t matematiikan tunnit maksavat 25‚ā¨. Hinnat tulevat opettajilta suoraan ja l√∂yd√§t omaan budjettiisi sopivan vaihtoehdon meilt√§. Hyv√§sti matematiikan pelko ‚Ästapu on l√§hell√§. Olemme varmoja siit√§, ett√§ opit laskemaan ja ratkaisemaan yht√§l√∂it√§ huippuopettajiemme kanssa. Ota askel urallasi eteenp√§in tai aloita matka kohti unelmien opiskelupaikkaa. T√§st√§ se alkaa!

Mitä haluaisit oppia?