Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Matikan Tukiopetus Paikassa Lahti

Katso lisää opettajia

22 ‚ā¨/h

Hyv√§t hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 22‚ā¨/h

5 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Lahti!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Ota yhteyttä opettajiin ja löydä itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Mik√§ on maksu matematiikan tunnille paikassa Lahti?

Kaupungissa Lahti, keskim√§√§r√§inen maksu matematiikan kursseille on 22‚ā¨.

 

Hinta matematiikan tunnille vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • opettajan kokemus
  • miss√§ opetus j√§rjestet√§√§n (Skype:n v√§lityksell√§ tai oppilaan luona)
  • tuntien m√§√§r√§ ja jokaisen tunnin pituus
  • tuntiesi tarkoitus

97% yksityisopettajistamme antaa ensimmäisen matikan tunnin ilmaiseksi. Tarkista matematiikan tuutoreidemme hinnat kaupungissasi.

ūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öĖÔłŹ Kuinka moni tuutori on saatavilla paikassa Lahti antamaan matematiikan tunteja?

Kaupungissa Lahti ja lähiseuduilla, 8 matematiikan yksityisopettajaa on saatavilla antamaan yksityistunteja

 

Voit katsoa heidän opettajan ilmoituksen ja lähettää viestin matematiikan opettajalle, joka parhaiten täyttää odotuksesi.

 

Valitse matematiikan kurssi valikoimastamme, josta löydät yli 8 matematiikan opettajaa.

ūüíĽ Onko mahdollista ottaa yksityisi√§ matematiikan tunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua ylioppilaskokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain kehittyä matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan opettajistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofilla antaa matematiikan tunteja verkkokameran välityksellä ja useammat heistä antavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tuutoreita, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit verkkokameran välityksellä antavat sinulle lisähyötyjä. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

‚úíÔłŹ Mik√§ on keskim√§√§r√§inen pistem√§√§r√§, jonka oppilaat ovat antaneet matematiikan yksityisopettajille paikassa Lahti?

n arviointien mukaan, opiskelijat arvioivat matikan tuutorinsa keskimäärin / 5.

 

Asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on täällä auttaaksesi sinua (kännykän tai sähköpostin välityksellä koko viikon), mikäli sinulla herää kysyttävää palvelustamme.

 

Onko sinulla kysyttävää?

ūüéď Miksi sinun pit√§isi ottaa matematiikan kursseja paikassa Lahti?

Matematiikka on yksi vaikeimmista aineista koulussa. Moni opiskelija kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan tukiopetus on niin haluttua.

 

Matematiikan tuutorin avulla moni opiskelija pystyy pääsemään yli matematiikan pelkonsa.

 

Kaikki matematiikan tunnit pätevän yksityisopettajan kanssa antaa sinulle mahdollisuuden oppia erilaisia matemaattisia konsepteja tehokkaammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotona tai ottaa verkkotunteja, valikoi oma tuutori ja varaa kurssit tänään.

 

Viestintäalusta mahdollistaa viestittelemään opettajasi kanssa järjestääksesi matematiikan kurssisi haluat sitten oppia kotisi mukavuudessa tai muussa paikassa.

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 8 matematiikan opettajan joukosta paikassa Lahti.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Lahti

Löydä matematiikan opetusta Lahdessa ala-asteelta korkeakouluun

Matematiikka on yksi niistä oppiaineista, mikä tulee väistämättä jokaisen eteen. Matematiikkaa tulee vastaan eri muodoissa niin työelämässä kuin arjessa. Sitä opiskellaan aina koulutaipaleen alusta toiselle asteelle, korkeakouluja unohtamatta. Näiden jälkeen opiskelu jatkuu tahtomattakin arjessa: veroprosentin viilaaminen, kuukausibudjetin tekeminen ja ajankäytön hallinta ovat esimerkkejä, milloin käy kiittäminen matematiikan opettajaa.  Olit sitten matematiikan suurkuluttaja tai istut pöydän toisella puolen, sitä jopa vihaten, tältä sivulta saat irti sen mitä tarvitset matematiikan opintoihin liittyen. Lahdessa riittää vaihtoehtoja kaikille matematiikasta kiinnostuneille sekä haasteita sen parissa kokeville.   

Näistä syistä matematiikan opiskelu on tärkeää

Yksinkertaisin syy sille, miksi matematiikkaan tulisi panostaa, on se että oppiaine on pakollinen. Et pysty suoriutumaan opinnoistasi, jos et läpäise matematiikkaa. Moni tippuu kelkasta jo alusta alkaen, jolloin suhtautuminen muodostuu omassa päässä negatiiviseksi. Ja sitä on vaikea kääntää omin neuvoin. On monia syitä sille, miksi matematiikan opintoja ei kannata ohittaa pelkällä olankohautuksella. Voit löytää sen myötä erilaisia uravaihtoehtoja, hallitsemaan omaa talouttasi, suoriutumaan erilaisista ongelmanratkaisuista sekä tekemään ruokaa. Kyllä, mittasuhteet ja ajankäytön hallinta tulee vastaan lasagnessakin! Matematiikka on olennaisesti mukana mm. seuraavilla toimialoilla: pankki- ja rahoitusala, konsultointi ja yrittäjyys, rakennus- ja insinöörialat, tietotekniikka ja tietojenkäsittely, farmasia sekä opetus- ja tutkimusala. Mitä paremmin opiskelet matematiikan perusteet, sen paremmin hallitset vaikeammat laskutoimitukset.   

Mikä tekee matematiikasta haastavan? 

Jos matematiikka olisi helppoa, yh√§ useampi hakeutuisi diplomi-insin√∂√∂riksi ja matematiikan tutkijoiksi paksulla palkkapussilla. Monille peruskoulun, lukion ja korkeakoulutason opiskelijoille matematiikka tuottaa kuitenkin perustavanlaatuisia ongelmia, joiden kanssa ahdistuu helposti yksin. Otetaan esimerkiksi √§idinkieli: Aleksis Kiven Seitsem√§n veljest√§ ei v√§ltt√§m√§tt√§ ole kaikille mieleen. Sen j√§lkeen, kun kirja on luettu ja k√§sitelty, ei aiheeseen tarvitse palata toistamiseen. Toisin on matematiikassa ‚Äď se on nimitt√§in niin sanottu kumulatiivinen oppiaine. Kun opit aluksi tekem√§√§n yhteen- ja v√§hennyslaskuja, seuraavaksi siirryt kerto- ja jakolaskuihin. T√§m√§n j√§lkeen ratkaiset erilaisia yht√§l√∂it√§ ja niihin alkaa hiljalleen lis√§√§ntym√§√§n potenssilukuja sulkumerkkeineen. Jos jokin v√§livaihe tuottaa ongelmia, l√∂yd√§t sen taatusti edest√§si.¬† N√§in ollen matematiikan haasteisiin on t√§rke√§√§ pureutua heti, kun sellainen tulee vastaan. Ja ongelmia voi ratkaista my√∂s j√§lkik√§teen, eli ei huolta ‚Äď se vain vaatii osaavan opettajan ja ripauksen omaa motivaatiota. Koulussa t√§m√§ voi kuitenkin olla vaikeaa, jos ei saa erillist√§ tukiopetusta. Lahdessa on onneksi monia yksityisopettajia, joiden pariin voit k√§√§nty√§. Parasta on se, ett√§ sin√§ p√§√§t√§t mit√§ opiskellaan, milloin opiskellaan ja miten kauan opiskellaan ‚Ästeik√§ kukaan muu!

Matematiikan osa-alueet koulussa

Niille, ketk√§ eiv√§t tykk√§√§ laskea, matematiikan kokeet muistuttavat l√§hinn√§ hermoja raastavaa sein√§kellon tuijotusta. Lukiossa opiskelevat valitsevat lyhyen matematiikan, mutta silti joutuvat harmittelemaan ylioppilaskokeiden kohdatessa.¬† Peruskoulussa matematiikka on jaettu selkeisiin osa-alueisiin. Koulun alkaessa keskityt√§√§n lukuihin ja laskutoimituksiin, ajattelun kehitt√§miseen, geometriaan ja mittaamiseen sek√§ tietojenk√§sittelyyn ja tilastoihin. T√§m√§ jatkuu vuosiluokilla 3.-6., joissa mukaan tulee my√∂s algebraa sek√§ todenn√§k√∂isyyslaskentaa. Yl√§asteella matematiikassa menn√§√§n syv√§lle aiemmin opittuun, mik√§ itsess√§√§n on yksi kompastuspaikka monelle. Jos ei pysy tunnilla mukana tai ei ymm√§rr√§ tietty√§ laskutapaa, kostautuu se my√∂hemm√§ss√§ vaiheessa. Funktiot tulevat osaksi matematiikan opetusta yl√§koulun puolella. Kuten todettua, lukion puolella matematiikassa voi keskitty√§ joko lyhyeen tai pitk√§√§n matematiikkaan. Tiesitk√∂, ett√§ yksityisopetuksesta on hy√∂ty√§ ‚Äď valitsi n√§ist√§ sitten kumman tahansa? ¬†

Matematiikan opiskelu yksityisopettajan kanssa

Jos haluat saada kaiken irti matematiikasta (tai ylipäätään oppia sen alkeet), yksityisopetus on erinomainen vaihtoehto. Niille, ketkä kokevat ongelmia ryhmäopetuksessa, tämä voi tarjota ratkaisun oppimisvaikeusten selättämiseksi. Oppilaan mieltymysten, osaamisen ja opiskelutyylin mukaan suunniteltu opetus on tehokasta ja kaiken lisäksi hauskaa!  Yksityisillä matematiikan tunneilla pureudutaan siis henkilökohtaisesti matemaattisiin ongelmiin ja kysymyksiin. Mitään kaavamaista opetussuunnitelmaa ei siis kaiveta esille ensimmäisellä eikä toisellakaan oppitunnilla. Tavoitteena on hyödyntää tunnista jokainen minuutti ja tämä mahdollistaa nopean oppimisen. Lahdessa on useita matematiikan opettajia, jotka kykenevät tarjoamaan eri tasoista opetusta ikään ja taustaan katsomatta. Seuraavaksi tiedät, missä matematiikan opettajat Lahdessa luuhaa!  

Löydä yksityisopettaja Lahdesta Superprofilta

Etsitkö opettajia, jotka tarjoavat matematiikan tukiopetusta Lahdessa? Täältä ne löytyy. Superprofin tehtävä on yhdistää maailman opettajat ja oppijat helposti ja nykyaikaisesti saman katon alle. Tästä syystä voimmekin ylpeinä todeta, että myös Lahden seudulla riittää tarjontaa: voit etsiä hakutoiminnollamme kaupungissa toimivia yksityisopettajia. On tärkeää löytää itselle sopiva opettaja, joten tutustu rauhassa erilaisiin profiileihin, joita löydät sivustoltamme. Arvostelut, koulutus, opetustyyli ja saatavuus ovat esimerkkejä keinoista, joilla voit vertaille opettajien väleillä. Jos et löydä tällä hetkellä sopivan oloista opettajaa, voit harkita myös suosittua etäopetusta. Tervetuloa opiskelemaan matematiikkaa Superprofin kanssa!

Mitä haluaisit oppia?