Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoimamme matikan opettajia paikassa Lahti

20 €/h

Hyvät hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 20€/h

4 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Lahti!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on maksu matematiikan tunnille paikassa Lahti?

Kaupungissa Lahti, keskimääräinen maksu matematiikan kursseille on 20€.

 

Hinta matematiikan tunnille vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • opettajan kokemus
  • missä opetus järjestetään (Skype:n välityksellä tai oppilaan luona)
  • tuntien määrä ja jokaisen tunnin pituus
  • tuntiesi tarkoitus

97% yksityisopettajistamme antaa ensimmäisen matikan tunnin ilmaiseksi. Tarkista matematiikan tuutoreidemme hinnat kaupungissasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni tuutori on saatavilla paikassa Lahti antamaan matematiikan tunteja?

Kaupungissa Lahti ja lähiseuduilla, 5 matematiikan yksityisopettajaa on saatavilla antamaan yksityistunteja

 

Voit katsoa heidän opettajan ilmoituksen ja lähettää viestin matematiikan opettajalle, joka parhaiten täyttää odotuksesi.

 

Valitse matematiikan kurssi valikoimastamme, josta löydät yli 5 matematiikan opettajaa.

💻 Miten voin ottaa yksityisiä matematiikan tunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua ylioppilaskokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain työstää matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan tuutoreistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofilla tarjoaa matematiikan tunteja Skypen välityksellä ja useammat heistä antavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tuutoreita, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit Skypen välityksellä antavat sinulle lisäetuja. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

✒️ Mikä on keskimääräinen pistemäärä, jonka oppilaat ovat antaneet matematiikan yksityisopettajille paikassa Lahti?

n arviointien mukaan, opiskelijat arvioivat matikan tuutorinsa keskimäärin / 5.

 

Asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on täällä auttaaksesi sinua (kännykän tai sähköpostin välityksellä koko viikon), mikäli sinulla herää kysyttävää palvelustamme.

 

Onko sinulla kysyttävää?

🎓 Miksi et aloittaisi matematiikan tunteja paikassa Lahti?

Matematiikka on yksi vaikeimmista aineista yläkoulussa. Moni teini kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan opetus on niin haluttua.

 

Matematiikan tuutorin avulla moni opiskelija pystyy pääsemään yli matematiikan pelkonsa.

 

Rekisteröidy matematiikan tunneille oppiaksesi lisää erilaisista matemaattisista konsepteista kokeneen yksityisopettajan kanssa. Opettajasi tuen avulla, sinulla on nyt täydellinen tilaisuus hallita erilaisia matemaattisia konsepteja nopeammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja mukavasti omassa kodissasi tai jossain muussa paikassa, ota oma opettaja ja varaa matematiikan kurssit tänään.

 

Viestintäalusta auttaa sinua keskustella tuutorisi kanssa organisoidaksesi matematiikan kurssisi haluat sitten oppia kotonasi tai ottaa verkkotunteja

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 5 opettajan keskuudesta paikassa Lahti.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Lahti

Löydä matematiikan opetusta Lahdessa ala-asteelta korkeakouluun

Matematiikka on yksi niistä oppiaineista, mikä tulee väistämättä jokaisen eteen. Matematiikkaa tulee vastaan eri muodoissa niin työelämässä kuin arjessa. Sitä opiskellaan aina koulutaipaleen alusta toiselle asteelle, korkeakouluja unohtamatta. Näiden jälkeen opiskelu jatkuu tahtomattakin arjessa: veroprosentin viilaaminen, kuukausibudjetin tekeminen ja ajankäytön hallinta ovat esimerkkejä, milloin käy kiittäminen matematiikan opettajaa.  Olit sitten matematiikan suurkuluttaja tai istut pöydän toisella puolen, sitä jopa vihaten, tältä sivulta saat irti sen mitä tarvitset matematiikan opintoihin liittyen. Lahdessa riittää vaihtoehtoja kaikille matematiikasta kiinnostuneille sekä haasteita sen parissa kokeville.   

Näistä syistä matematiikan opiskelu on tärkeää

Yksinkertaisin syy sille, miksi matematiikkaan tulisi panostaa, on se että oppiaine on pakollinen. Et pysty suoriutumaan opinnoistasi, jos et läpäise matematiikkaa. Moni tippuu kelkasta jo alusta alkaen, jolloin suhtautuminen muodostuu omassa päässä negatiiviseksi. Ja sitä on vaikea kääntää omin neuvoin. On monia syitä sille, miksi matematiikan opintoja ei kannata ohittaa pelkällä olankohautuksella. Voit löytää sen myötä erilaisia uravaihtoehtoja, hallitsemaan omaa talouttasi, suoriutumaan erilaisista ongelmanratkaisuista sekä tekemään ruokaa. Kyllä, mittasuhteet ja ajankäytön hallinta tulee vastaan lasagnessakin! Matematiikka on olennaisesti mukana mm. seuraavilla toimialoilla: pankki- ja rahoitusala, konsultointi ja yrittäjyys, rakennus- ja insinöörialat, tietotekniikka ja tietojenkäsittely, farmasia sekä opetus- ja tutkimusala. Mitä paremmin opiskelet matematiikan perusteet, sen paremmin hallitset vaikeammat laskutoimitukset.   

Mikä tekee matematiikasta haastavan? 

Jos matematiikka olisi helppoa, yhä useampi hakeutuisi diplomi-insinööriksi ja matematiikan tutkijoiksi paksulla palkkapussilla. Monille peruskoulun, lukion ja korkeakoulutason opiskelijoille matematiikka tuottaa kuitenkin perustavanlaatuisia ongelmia, joiden kanssa ahdistuu helposti yksin. Otetaan esimerkiksi äidinkieli: Aleksis Kiven Seitsemän veljestä ei välttämättä ole kaikille mieleen. Sen jälkeen, kun kirja on luettu ja käsitelty, ei aiheeseen tarvitse palata toistamiseen. Toisin on matematiikassa – se on nimittäin niin sanottu kumulatiivinen oppiaine. Kun opit aluksi tekemään yhteen- ja vähennyslaskuja, seuraavaksi siirryt kerto- ja jakolaskuihin. Tämän jälkeen ratkaiset erilaisia yhtälöitä ja niihin alkaa hiljalleen lisääntymään potenssilukuja sulkumerkkeineen. Jos jokin välivaihe tuottaa ongelmia, löydät sen taatusti edestäsi.  Näin ollen matematiikan haasteisiin on tärkeää pureutua heti, kun sellainen tulee vastaan. Ja ongelmia voi ratkaista myös jälkikäteen, eli ei huolta – se vain vaatii osaavan opettajan ja ripauksen omaa motivaatiota. Koulussa tämä voi kuitenkin olla vaikeaa, jos ei saa erillistä tukiopetusta. Lahdessa on onneksi monia yksityisopettajia, joiden pariin voit kääntyä. Parasta on se, että sinä päätät mitä opiskellaan, milloin opiskellaan ja miten kauan opiskellaan – eikä kukaan muu!

Matematiikan osa-alueet koulussa

Niille, ketkä eivät tykkää laskea, matematiikan kokeet muistuttavat lähinnä hermoja raastavaa seinäkellon tuijotusta. Lukiossa opiskelevat valitsevat lyhyen matematiikan, mutta silti joutuvat harmittelemaan ylioppilaskokeiden kohdatessa.  Peruskoulussa matematiikka on jaettu selkeisiin osa-alueisiin. Koulun alkaessa keskitytään lukuihin ja laskutoimituksiin, ajattelun kehittämiseen, geometriaan ja mittaamiseen sekä tietojenkäsittelyyn ja tilastoihin. Tämä jatkuu vuosiluokilla 3.-6., joissa mukaan tulee myös algebraa sekä todennäköisyyslaskentaa. Yläasteella matematiikassa mennään syvälle aiemmin opittuun, mikä itsessään on yksi kompastuspaikka monelle. Jos ei pysy tunnilla mukana tai ei ymmärrä tiettyä laskutapaa, kostautuu se myöhemmässä vaiheessa. Funktiot tulevat osaksi matematiikan opetusta yläkoulun puolella. Kuten todettua, lukion puolella matematiikassa voi keskittyä joko lyhyeen tai pitkään matematiikkaan. Tiesitkö, että yksityisopetuksesta on hyötyä – valitsi näistä sitten kumman tahansa?  

Matematiikan opiskelu yksityisopettajan kanssa

Jos haluat saada kaiken irti matematiikasta (tai ylipäätään oppia sen alkeet), yksityisopetus on erinomainen vaihtoehto. Niille, ketkä kokevat ongelmia ryhmäopetuksessa, tämä voi tarjota ratkaisun oppimisvaikeusten selättämiseksi. Oppilaan mieltymysten, osaamisen ja opiskelutyylin mukaan suunniteltu opetus on tehokasta ja kaiken lisäksi hauskaa!  Yksityisillä matematiikan tunneilla pureudutaan siis henkilökohtaisesti matemaattisiin ongelmiin ja kysymyksiin. Mitään kaavamaista opetussuunnitelmaa ei siis kaiveta esille ensimmäisellä eikä toisellakaan oppitunnilla. Tavoitteena on hyödyntää tunnista jokainen minuutti ja tämä mahdollistaa nopean oppimisen. Lahdessa on useita matematiikan opettajia, jotka kykenevät tarjoamaan eri tasoista opetusta ikään ja taustaan katsomatta. Seuraavaksi tiedät, missä matematiikan opettajat Lahdessa luuhaa!  

Löydä yksityisopettaja Lahdesta Superprofilta

Etsitkö opettajia, jotka tarjoavat matematiikan tukiopetusta Lahdessa? Täältä ne löytyy. Superprofin tehtävä on yhdistää maailman opettajat ja oppijat helposti ja nykyaikaisesti saman katon alle. Tästä syystä voimmekin ylpeinä todeta, että myös Lahden seudulla riittää tarjontaa: voit etsiä hakutoiminnollamme kaupungissa toimivia yksityisopettajia. On tärkeää löytää itselle sopiva opettaja, joten tutustu rauhassa erilaisiin profiileihin, joita löydät sivustoltamme. Arvostelut, koulutus, opetustyyli ja saatavuus ovat esimerkkejä keinoista, joilla voit vertaille opettajien väleillä. Jos et löydä tällä hetkellä sopivan oloista opettajaa, voit harkita myös suosittua etäopetusta. Tervetuloa opiskelemaan matematiikkaa Superprofin kanssa!

Mitä haluaisit oppia?