Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Matikan Tukiopetus Paikassa Pori

17 ‚ā¨/h

Hyv√§t hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 17‚ā¨/h

3 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Pori!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Ota yhteyttä opettajiin ja löydä itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Paljon maksaa matematiikan tuutori paikassa Pori ja l√§hell√§ sijaitsevilla seuduilla?

Kaupungissa Pori, keskim√§√§r√§inen kustannus matematiikan tuutoroinnille per tunti on 17‚ā¨.

 

Hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • tuutorin kokemus
  • miss√§ opetus j√§rjestet√§√§n (verkkokameran v√§lityksell√§ tai muussa paikassa)
  • tuntien m√§√§r√§ ja jokaisen tunnin pituus
  • tuntiesi tarkoitus

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tarkista matematiikan opettajiemme hinnat kaupungissasi.

ūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öĖÔłŹ Kuinka moni yksityisopettaja on saatavilla paikassa Pori antamaan matematiikan kursseja?

Kaupungissa Pori ja lähialueilla, 5 yksityistä matematiikan opettajaa on saatavilla antamaan kursseja

 

Voit katsastaa heidän ilmoituksensa ja lähettää viestin matematiikan opettajalle, joka parhaiten täyttää odotuksesi.

 

Valitse yksityistunti valikoimastamme, josta löydät yli 5 tuutoria.

ūüíĽ Miten voin ottaa tunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua kokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain kehittyä matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan tuutoreistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofilla antaa matematiikan tunteja verkkokameran välityksellä ja useammat heistä antavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit verkkokameran välityksellä antavat sinulle lisähyötyjä. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

‚úíÔłŹ Mik√§ on keskim√§√§r√§inen arvio, jonka oppilaat ovat antaneet matikan yksityisopettajille paikassa Pori?

n pisteiden mukaan, opiskelijat arvioivat matikan tuutorinsa keskimäärin / 5.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on täällä auttaaksesi sinua (puhelimen tai mailin välityksellä maanantaista - perjantaihin), mikäli sinulla herää kysyttävää palvelustamme.

 

Onko sinulla kysyttävää?

ūüéď Miksi et ottaisi matematiikan tunteja paikassa Pori?

Matematiikka on yksi haastavimmista aineista yliopistossa. Moni lapsi kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan opetus on niin haluttua.

 

Matematiikan opettajan avulla moni opiskelija pystyy selättämään matematiikan pelkonsa.

 

Liity matematiikan tunneille oppiaksesi lisää erilaisista matemaattisista konsepteista pätevän tuutorin kanssa. Opettajasi tuen avulla, sinulla on nyt täydellinen mahdollisuus hallita erilaisia matemaattisia konsepteja tehokkaammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja mukavasti omassa kodissasi tai jossain muussa paikassa, valikoi oma tuutori ja varaa kurssit tänään.

 

Viestintäalusta mahdollistaa viestittelemään opettajasi kanssa järjestääksesi matematiikan kurssisi haluat sitten oppia kotisi mukavuudessa tai muussa paikassa.

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 5 opettajan joukosta paikassa Pori.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Pori

Matematiikan yksityisopetus ja opettajat Porissa

Opiskelit parhaillaan sitten peruskoulussa tai yliopistossa (tai opintosi ovat jo takana), niin saatat kohdata arjessasi erilaisia matemaattisia haasteita. Jos tavoitteenasi on ymmärtää paremmin omaa taloutta, valmistautua korkeakoulun pääsykokeisiin tai kerrata kotitehtäviä, matematiikan yksityisopettaja saattaa olla tarvitsemasi apu. Jopa ne, jotka loistavat matikan oppiaineessa, saattavat hyötyä yksityisopetuksen suomista mahdollisuuksista!

Matematiikka on monimutkainen oppiaine, jossa riittää erilaisia ulottuvuuksia. Tästä syystä matematiikan opettajat ovat usein erikoistuneet johonkin tiettyyn osa-alueeseen. Eri opettajilta saatatkin oppia erilaisia asioita, joten vaihtoehtoihin kannattaa tutustua huolellisesti ja kenties hakea oppeja useammalta.

Etsi Porista matematiikan opettaja ja aloita tunnit jo vaikka tällä viikolla!

Matematiikan eri osa-alueet

Matematiikka voidaan jakaa esimerkiksi seuraaviin kategorioihin: mekaniikka, fysiikka, lukuteoria (alku-, desimaalit- ja kompleksiluvut), logiikka, geometria ja trigonometria, algebra, tilasto- ja todennäköisyyslaskenta, kuvaajat ja funktiot, eksponenttifunktiot, reaali- ja kompleksianalyysi… Ja lista jatkuu.

Olisi hyvin kunnianhimoista opiskella kaikki matematiikan osa-alueet yksin, ellei satu olemaan juuri se kuuluisa 2000-luvun matematiikkanero. Todenn√§k√∂isyydet ovat sen puolella, ett√§ kaikkea ei tule omin avuin ymm√§rt√§m√§√§n. Riippumatta siit√§, kokeeko haasteita matematiikan opinnoissa vai kaipaako opastusta edistyneempien laskukaavojen pariin, on fiksu p√§√§t√∂s tutustua Porista l√∂ytyvien matematiikan opettajien tunteihin. √Ąl√§ siis suotta ujostele, vaan aloita matematiikan yht√§l√∂iden laskenta motivoivan opettajan seurassa.

Haluatko oppia päässälaskun mestariksi? Haaveiletko urasta matematiikan parissa? Yksityisopettajalta opit parhaat tekniikat ja muistisäännöt, joilla matematiikan taidot kehittyvät helpommin kuin luokkahuoneen takapenkillä tai oman työpöydän ääressä.

Matematiikan opiskelu koulussa vs. yksityisopetuksessa

Tehd√§√§n yksi asia selv√§ksi: matematiikan opetusta koulussa, osana isompaa ryhm√§√§, ei sovi v√§heksy√§. T√§√§ll√§ opit helposti opettajan lis√§ksi my√∂s muilta ‚Ästseuraamalla sivusta, miten luokkatoveri p√§hk√§ilee tietyn laskun kanssa, saat itse hyv√§√§ kertausta. Voit avustaa vieruskaveria tai kysy√§ askarruttavista asioista henkil√∂lt√§, jonka tied√§t olevan hyv√§. Edestakaisin aiheesta toiseen pomppiminen varmistaa monipuolisen matematiikkaan perehtymisen. T√§ytyy kuitenkin muistaa, ett√§ luokkahuoneessa menn√§√§n yleens√§ opettajan tahtiin ‚Äď joten oma tahto j√§√§ usein v√§hemm√§lle.

Jokainen oppilas on yksilö myös oppimistapojen suhteen. Tästä syystä on tärkeää ymmärtää, ettei ota liikaa paineita omasta tekemisestään. Väkisin muun porukan perässä pysyminen johtaa usein siihen, että jotkut välivaiheet jäävät ymmärtämättä. Tämä kostautuu myöhemmin, sillä matematiikka on kumulatiivinen oppiaine.

Matematiikan yksityisopetuksessa yksi t√§rkeimmist√§ eroista on se, ett√§ opiskelija saa vaikuttaa k√§sitelt√§viin asioihin. N√§in ollen ei ole pakko opiskella itselle helppoja asioita (vaikka kertaus toki on opintojen √§iti), vaan keskitty√§ eniten aikaa vaativiin asioihin. Yksityistunteja on mahdollista sopia niin ilta-ajoille kuin viikonlopuille (ja oikeastaan minne vaan), riippuen omasta tahtotilasta ja opettajan saatavuudesta. Pidit sitten k√§yt√§nn√∂n tekemisest√§, lukemisesta tai tenteist√§ ‚Äď voit sopia k√§yt√§nteet opettajan kanssa.

Pori ja matematiikan tunnit

Moni koulutusohjelma pohjautuu vahvasti matematiikan ympärille. Näin ollen, jatko-opintoja silmällä pitäen, on otettava huomioon oma matematiikan osaaminen. Esimerkiksi fysiikan tai lääketieteen opinnoissa hyötyy pitkän matematiikan oppimäärästä, eikä kaupallisen alan pariin haikailevankaan kannata pelätä aihetta. Yksityiset matematiikan tunnit ovat täydellinen paikka valmistautua pääsykokeisiin ja kerrata aiempaa. Näissä opit matematiikkaa nopeasti ja tehokkaasti.

Porissa toimii useita matematiikan opettajia: peruskoulut, korkeakoulut, yhdistykset ja kerhot sek√§ yksityiset toimijat. Voitkin siis luottaa siihen, ett√§ l√∂yd√§t kaupungista apua matematiikkaan jos haluat! Kouluissa opetus rajautuu useimmiten opetussuunnitelman mukaan ‚Äď joissain tapauksissa on my√∂s tarjolla erillist√§ tukiopetusta. N√§m√§ mahdollisuudet ovat kuitenkin rajallisia.

Jos kaipaat tehokkaita oppitunteja, joilla kerrata kokeisiin tai oppia uutta, Superprofin yksityisopettajat ovat apunasi. Voit sopia yksittäisestä tunnista, pitkäaikaisesta valmennuksesta kokeita varten ja kaikesta tämän välillä.

Aloita yksityistunnit Superprofilla

Superprof on sivusto, joka yhdistää nykyaikaisesti ja helposti oppijat ja opettajat. Sivustollemme on rekisteröitynyt ympäri maailman tuhansia matematiikan opettajia, joihin saat yhteyden muutaman klikkauksen kautta, siinä tapauksessa jos englanti taittuu. Porissa toimii tällä hetkellä 5 opettajaa, keiden kanssa voit sopia yksityistunneista haluamallasi tavalla. Myös etäopiskelu on nykypäivänä toimiva vaihtoehto, minkä myötä opettajien määrä kasvaa entisestään: videon välityksellä pääsee jo pitkälle.

Yksityisopetusta harkitessa moni miettii sen hintaa. Hyvä uutinen on se, että Supeprofilta löydät ratkaisuita eri budjetteihin sopivaksi.

Opiskeletko parhaillaan? Oletko tippunut opetuksen kyydistä ja kaipaat tukea haastavaan aiheeseen? Mieti omaa matematiikan suhdettasi ja hahmottele esimerkiksi paperille asioita, joihin kaipaat apua. Superprofin opettajat tulevat eri taustoista, joten löydät varmasti omaan tilanteeseen sopivan matematiikan mentorin.

Yksityisopetus mahdollistaa:

  • opiskelun silloin kun sinulle sopii
  • tehokkaat oppitunnit, joiden sis√§ll√∂n saat p√§√§tt√§√§
  • henkil√∂kohtaisen palautteen ja rohkaisevan opettajan

Tutustu seuraavaksi opettajiemme profiileihin. Löydät näistä tietoa opettajan koulutuksesta, työkokemuksesta ja muun muassa muiden jättämiä arvosteluita. Sitten vain lähetät viestin sopiville opettajille ja matkasi matematiikan mestariksi voi alkaa!

Mitä haluaisit oppia?