Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Matikan Tukiopetus Paikassa Vaasa

27 ‚ā¨/h

Hyv√§t hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 27‚ā¨/h

6 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 6 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Vaasa!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Ota yhteyttä opettajiin ja löydä itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Paljon maksaa matematiikan yksityisopetus paikassa Vaasa ja l√§hell√§ sijaitsevilla seuduilla?

Keskim√§√§r√§inen hinta matematiikan yksityisopetukselle per tunti paikassa Vaasa on 27‚ā¨.

 

Kustannukset vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • opettajan kokemus
  • miss√§ opetus j√§rjestet√§√§n (Skype:n v√§lityksell√§ tai oppilaan luona)
  • tuntien tiheys ja jokaisen kurssin pituus
  • tuntiesi tarkoitus

97% valmentajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tarkista matematiikan tuutoreidemme kustannukset lähellä sinua.

ūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öĖÔłŹ Kuinka moni opettaja on saatavilla paikassa Vaasa antamaan matematiikan yksityistunteja?

Kaupungissa Vaasa ja lähialueilla, 4 opettajaa on saatavilla antamaan yksityistunteja

 

Voit katsastaa heidän ilmoituksensa ja viestittää matematiikan opettajalle, joka parhaiten täyttää odotuksesi.

 

Valitse matematiikan kurssi valikoimastamme paikassa Vaasa, josta löydät yli 4 tuutorin profiilia saatavilla.

ūüíĽ Voinko ottaa matematiikan yksityistunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua ylioppilaskokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain kehittyä matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan opettajistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofilla tarjoaa matematiikan tunteja Skypen välityksellä ja useammat heistä tarjoavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tuutoreita, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit verkkokameran välityksellä antavat sinulle lisähyötyjä. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

‚úíÔłŹ Mik√§ on keskim√§√§r√§inen pistem√§√§r√§, jonka oppilaat ovat jakaneet matematiikan tuutoreille paikassa Vaasa?

Opiskelijat arvioivat matikan opettajansa keskimäärin / 5 n arviointien mukaan.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on täällä auttaaksesi sinua (puhelimen tai sähköpostin kautta koko viikon), mikäli sinulla herää kysyttävää palvelustamme.

 

Kaipaatko lisätietoja?

ūüéď Miksi sinun pit√§isi ottaa matematiikan tunteja paikassa Vaasa?

Matematiikka on yksi hankalimmista aineista koulussa. Moni opiskelija kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan tukiopetus on niin haluttua.

 

Matematiikan opettajan avulla moni opiskelija pystyy selättämään matematiikan pelkonsa.

 

Kaikki matematiikan yksityiskurssit pätevän tuutorin kanssa antaa sinulle tilaisuuden oppia erilaisia matemaattisia konsepteja tehokkaammin.

 

Sinun täytyy yksinkertaisesti vain ottaa oma yksityisopettaja ja varata matikan tunnit kotoa käsin tai jossain muussa paikassa

 

Viestintäalusta mahdollistaa ottamaan yhteyttä tuutorisi kanssa järjestääksesi matematiikan yksityistuntisi haluat sitten oppia kotonasi tai ottaa verkkotunteja.

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 4 opettajan joukosta paikassa Vaasa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Vaasa

Löydä matematiikan tukiopetusta Vaasassa

Matematiikka on ennen kaikkea jännittävää. Pythagoras ja kolmio, Arkhimedes ja fysiikan lait sekä Pascal ja geometrian perusteet… Niille, ketkä eivät ole jo laskeneet edellä lueteltujen matemaatikkojen tavoin, voi termit aiheuttaa kieltämättä hämmennystä. Erilaisia tekijöitä ja teorioita nimittäin riittää. Tukiopetuksen etsiminen Vaasassa on loistava idea, sillä kaupungista löytyy useita osaavia matematiikan opettajia. He tarjoavat yksityisopetusta niin aritmetiikkaan, geometriaan, korkeamman asteen yhtälöihin kuin talousmatematiikkaankin. Jos haluat menestyä ylioppilaskirjoituksissa tai hakea opiskelemaan yliopistoon, matematiikan kertaus opettajan kanssa on yksi järkevimmistä asioista, mitä voit tehdä. Tukiopetus varmistaa sen, että hahmotat kokonaisuudet ja muistat kaikki tarvittavat välivaiheet. Vaasa on yksi Suomen suosituimmista opiskelukaupungeista. Yli 13 000 korkeakouluopiskelijaa sekä useampi tuhat ammatillisessa koulutuksessa olevaa uuden oppijaa, ovat myös kohdanneet matematiikan yhtälöitä polullaan. Opintoja on tarjolla niin suomen, ruotsin kuin englanninkin kielellä ja matemaattisesta osaamisesta hyötyy esimerkiksi erilaisissa insinööriopinnoissa tai teknillisen puolen koulutuksissa. Tilastotieteen opinnot ovat myös sellaisia, joissa laskutaito ei mene hukkaan. Monta syytä opiskella matematiikkaa Vaasassa!  

Matemamatiikan yksityisopetus Vaasan seudulla

Matematiikka on oppiaine, mikä aloitetaan jo hyvissä vaiheessa koulupolun alkaessa. Yhteen- ja vähennyslasku, kerto- ja jakolasku sekä trigonometrian perusteet tulevat opetelluksi ulkoa. Kun siirrytään luokalta toiselle, matematiikan opinnot vaikeutuvat ja niihin tulee mukaan uusia laskentatapoja. Sini, kosini ja tangentti, logaritmit ja todennäköisyyslaskut saattavat tuottaa osalle haasteita. Jossain kohtaa on osattava useita eri laskukaavoja ulkoa, että pääsee etenemään. Moni saattaa tippua kyydistä tämän myötä ja matematiikasta tulee epämiellyttävää. Tukiopetusta siis tarvitaan. Jos etsit matematiikan opettajaa Vaasasta, meillä on hyviä uutisia. Niitä nimittäin löydät ympäri kaupunkia. Voit opiskella esimerkiksi kotonasi, kaupungin kahviloissa ja hyvän sään salliessa puistossa yhdessä yksityisopettajan kanssa. Myös Vaasan kirjastot ovat hyviä paikkoja tehdä laskuharjoituksia.  Haaveiletko teknillisestä yliopistosta? Haluatko työskentelemään myyntialalle? Tai havittelet kenties itse matematiikan opettajaksi tulevaisuudessa? Aloita matematiikan tukiopetus ja saavuta tavoitteesi Superprofin kanssa.   

Löydä yksityisopettaja ja menesty matematiikassa

Harkitsetko tukiopetusta? Jotta voit hy√∂ty√§ siit√§ mahdollisimman paljon, on hyv√§ selvitt√§√§ etuk√§teen omat tavoitteet ja toiveet. N√§in varmistetaan se, ett√§ saat opetuksesta irti tarvittavan tiedon. Kun osaat kertoa, mit√§ haluat, opettajan on helpompi suunnitella tehokkaimmat keinot sen toteuttamiseksi. Jos opit parhaiten toistamalla tiettyj√§ laskutoimituksia, se onnistuu. Tai jos tykk√§√§t esimerkiksi matematiikkapeleist√§, kerro se opettajalle! Matematiikan yksityisopettajia on onneksi Vaasassa useita. Voit siis valita professorien, lehtoreiden, insin√∂√∂rien tai asiantuntijoiden joukosta itsellesi sopivimman opettajan. Sen lis√§ksi, ett√§ opettajat omaavat monipuoliset taustat, on otettava huomioon ett√§ matematiikka on erityisen laaja tieteenala: siihen liittyy esimerkiksi mekaniikka (sek√§ kvanttimekaniikka), fysiikan matematiikka, kompleksiluvut, desimaaliluvut, alkuluvut, logiikka, geometria, algebra, tilastotiede, todenn√§k√∂isyyslaskenta sek√§ eksponentit.¬† Eik√§ sovi unohtaa matematiikan vahvaa roolia osana muita oppiaineita. Fysiikka ja kemia, luonnontieteet ja historia ‚Äď laskettavaa riitt√§√§ n√§iss√§kin. P√§iv√§m√§√§rien laskeminen ja aikakaudet pit√§v√§t sis√§ll√§√§n numeroita, jotka on hyv√§ hallita.¬† Sen lis√§ksi, ett√§ matematiikka auttaa mit√§ mielenkiintoisemmissa tieteenaloissa, my√∂s t√§m√§n p√§iv√§n arjessa. Kauppalaskut, veroprosentit, palkkanauhan tarkistukset‚Ķ Sellaisia asioita, joita jokainen joutuu miettim√§√§n. Eik√∂ n√§m√§ olisikin mukava hoitaa ilman harmaita hiuksia? Me autamme siin√§.¬† ¬†

Aloita matematiikan kertaus Superprofilla

Oli oppiaine mik√§ tahansa, tavoitat Suomen parhaat yksityisopettajat t√§lt√§ sivulta. Superprof toimii linkkin√§ opettajien ja opiskelijoiden v√§lill√§ ‚Äď kirjoittamalla hakuumme oppiaineen (tai harrastuksen) sek√§ kaupunkisi, l√∂yd√§t monia p√§tevi√§ opettajia. Matematiikan opettajamme ovat ansioituneita laskennan osaajia, jotka ymm√§rt√§v√§t niin eri asteisten yht√§l√∂iden kuin integraalien per√§√§n. Superprofilla toimivat opettajat omaavat taustoja esimerkiksi yliopistoista, ammattikorkeakouluista sek√§ eri toimialoilta. Jotkut opettajista ovat itse alan opiskelijoita, jotka ovat ansioituneet omissa opinnoissaan. N√§in ollen voit tutustua opettajiin ja l√∂yt√§√§ niist√§ sinulle sopivimman mentorin matematiikan matkallesi. Kuten todettua, t√§rkeint√§ on tiet√§√§ mit√§ opetukselta haluaa. T√§m√§ mahdollistaa sopivan opetuksen suunnittelemisen. Haluatko opiskella kotoa k√§sin? Teamsin tai Zoomin v√§lityksell√§, netiss√§? Saatko inspiraatiota ulkona laskiessasi? Kerro n√§m√§ asiat meille ja etsimme sinulle sopivimman matematiikan opettajan Vaasasta. Autamme sinut saavuttamaan tavoitteesi ja p√§√§sem√§√§n matematiikan oppimisvaikeuksista yli. Tai jos koet, ett√§ koulun opetussuunnitelma on liian verkkainen, ota meihin yhteytt√§ ja opit kaiken matematiikan teorioista. On varmaa, ett√§ sinusta ei tule seuraavaa Isaac Newtonia muutaman yksityistunnin j√§lkeen. Mutta sen tied√§mme, ett√§ olet paljon enemm√§n perill√§ matemaattisista taidoistasi opetuksemme j√§lkeen. Ahkeralla ty√∂nteolla menestyt matematiikassa paremmin kuin koskaan. T√§st√§ syyst√§ valintasi on Superprof!

Mitä haluaisit oppia?