Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoimamme matikan opettajia paikassa Vaasa

27 €/h

Hyvät hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 27€/h

6 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 6 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Vaasa!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Paljon maksaa matematiikan yksityisopetus paikassa Vaasa ja lähellä sijaitsevilla seuduilla?

Keskimääräinen hinta matematiikan yksityisopetukselle per tunti paikassa Vaasa on 27€.

 

Kustannukset vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • opettajan kokemus
  • missä opetus järjestetään (Skype:n välityksellä tai oppilaan luona)
  • tuntien tiheys ja jokaisen kurssin pituus
  • tuntiesi tarkoitus

97% valmentajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tarkista matematiikan tuutoreidemme kustannukset lähellä sinua.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni opettaja on saatavilla paikassa Vaasa antamaan matematiikan yksityistunteja?

Kaupungissa Vaasa ja lähialueilla, 4 opettajaa on saatavilla antamaan yksityistunteja

 

Voit katsastaa heidän ilmoituksensa ja viestittää matematiikan opettajalle, joka parhaiten täyttää odotuksesi.

 

Valitse matematiikan kurssi valikoimastamme paikassa Vaasa, josta löydät yli 4 tuutorin profiilia saatavilla.

💻 Voinko ottaa kursseja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua ylioppilaskokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain työstää matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan opettajistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofilla antaa matematiikan tunteja verkkokameran välityksellä ja useammat heistä antavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tuutoreita, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit verkkokameran välityksellä antavat sinulle lisäetuja. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

✒️ Mikä on keskimääräinen pistemäärä, jonka oppilaat ovat jakaneet matematiikan tuutoreille paikassa Vaasa?

Opiskelijat arvioivat matikan opettajansa keskimäärin / 5 n arviointien mukaan.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on täällä auttaaksesi sinua (puhelimen tai sähköpostin kautta koko viikon), mikäli sinulla herää kysyttävää palvelustamme.

 

Kaipaatko lisätietoja?

🎓 Miksi et aloittaisi matematiikan kurssia paikassa Vaasa?

Matematiikka on yksi vaikeimmista aineista yliopistossa. Moni lapsi kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan yksityisopetus on niin haluttua.

 

Matematiikan yksityisopettajan avulla moni opiskelija pystyy selättämään matematiikan pelkonsa.

 

Kaikki matematiikan yksityistunnit kokeneen tuutorin kanssa antaa sinulle mahdollisuuden hallita erilaisia matemaattisia konsepteja nopeammin.

 

Sinun täytyy yksinkertaisesti vain valita oma yksityinen opettaja ja varata matematiikan kurssi kotoota tai jossain muussa paikassa

 

Viestintäalusta auttaa sinua viestittää opettajasi kanssa organisoidaksesi matematiikan tuntisi haluat sitten oppia kotisi mukavuudessa tai muussa paikassa

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 4 tuutorin keskuudesta paikassa Vaasa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Vaasa

Löydä matematiikan tukiopetusta Vaasassa

Matematiikka on ennen kaikkea jännittävää. Pythagoras ja kolmio, Arkhimedes ja fysiikan lait sekä Pascal ja geometrian perusteet… Niille, ketkä eivät ole jo laskeneet edellä lueteltujen matemaatikkojen tavoin, voi termit aiheuttaa kieltämättä hämmennystä. Erilaisia tekijöitä ja teorioita nimittäin riittää. Tukiopetuksen etsiminen Vaasassa on loistava idea, sillä kaupungista löytyy useita osaavia matematiikan opettajia. He tarjoavat yksityisopetusta niin aritmetiikkaan, geometriaan, korkeamman asteen yhtälöihin kuin talousmatematiikkaankin. Jos haluat menestyä ylioppilaskirjoituksissa tai hakea opiskelemaan yliopistoon, matematiikan kertaus opettajan kanssa on yksi järkevimmistä asioista, mitä voit tehdä. Tukiopetus varmistaa sen, että hahmotat kokonaisuudet ja muistat kaikki tarvittavat välivaiheet. Vaasa on yksi Suomen suosituimmista opiskelukaupungeista. Yli 13 000 korkeakouluopiskelijaa sekä useampi tuhat ammatillisessa koulutuksessa olevaa uuden oppijaa, ovat myös kohdanneet matematiikan yhtälöitä polullaan. Opintoja on tarjolla niin suomen, ruotsin kuin englanninkin kielellä ja matemaattisesta osaamisesta hyötyy esimerkiksi erilaisissa insinööriopinnoissa tai teknillisen puolen koulutuksissa. Tilastotieteen opinnot ovat myös sellaisia, joissa laskutaito ei mene hukkaan. Monta syytä opiskella matematiikkaa Vaasassa!  

Matemamatiikan yksityisopetus Vaasan seudulla

Matematiikka on oppiaine, mikä aloitetaan jo hyvissä vaiheessa koulupolun alkaessa. Yhteen- ja vähennyslasku, kerto- ja jakolasku sekä trigonometrian perusteet tulevat opetelluksi ulkoa. Kun siirrytään luokalta toiselle, matematiikan opinnot vaikeutuvat ja niihin tulee mukaan uusia laskentatapoja. Sini, kosini ja tangentti, logaritmit ja todennäköisyyslaskut saattavat tuottaa osalle haasteita. Jossain kohtaa on osattava useita eri laskukaavoja ulkoa, että pääsee etenemään. Moni saattaa tippua kyydistä tämän myötä ja matematiikasta tulee epämiellyttävää. Tukiopetusta siis tarvitaan. Jos etsit matematiikan opettajaa Vaasasta, meillä on hyviä uutisia. Niitä nimittäin löydät ympäri kaupunkia. Voit opiskella esimerkiksi kotonasi, kaupungin kahviloissa ja hyvän sään salliessa puistossa yhdessä yksityisopettajan kanssa. Myös Vaasan kirjastot ovat hyviä paikkoja tehdä laskuharjoituksia.  Haaveiletko teknillisestä yliopistosta? Haluatko työskentelemään myyntialalle? Tai havittelet kenties itse matematiikan opettajaksi tulevaisuudessa? Aloita matematiikan tukiopetus ja saavuta tavoitteesi Superprofin kanssa.   

Löydä yksityisopettaja ja menesty matematiikassa

Harkitsetko tukiopetusta? Jotta voit hyötyä siitä mahdollisimman paljon, on hyvä selvittää etukäteen omat tavoitteet ja toiveet. Näin varmistetaan se, että saat opetuksesta irti tarvittavan tiedon. Kun osaat kertoa, mitä haluat, opettajan on helpompi suunnitella tehokkaimmat keinot sen toteuttamiseksi. Jos opit parhaiten toistamalla tiettyjä laskutoimituksia, se onnistuu. Tai jos tykkäät esimerkiksi matematiikkapeleistä, kerro se opettajalle! Matematiikan yksityisopettajia on onneksi Vaasassa useita. Voit siis valita professorien, lehtoreiden, insinöörien tai asiantuntijoiden joukosta itsellesi sopivimman opettajan. Sen lisäksi, että opettajat omaavat monipuoliset taustat, on otettava huomioon että matematiikka on erityisen laaja tieteenala: siihen liittyy esimerkiksi mekaniikka (sekä kvanttimekaniikka), fysiikan matematiikka, kompleksiluvut, desimaaliluvut, alkuluvut, logiikka, geometria, algebra, tilastotiede, todennäköisyyslaskenta sekä eksponentit.  Eikä sovi unohtaa matematiikan vahvaa roolia osana muita oppiaineita. Fysiikka ja kemia, luonnontieteet ja historia – laskettavaa riittää näissäkin. Päivämäärien laskeminen ja aikakaudet pitävät sisällään numeroita, jotka on hyvä hallita.  Sen lisäksi, että matematiikka auttaa mitä mielenkiintoisemmissa tieteenaloissa, myös tämän päivän arjessa. Kauppalaskut, veroprosentit, palkkanauhan tarkistukset… Sellaisia asioita, joita jokainen joutuu miettimään. Eikö nämä olisikin mukava hoitaa ilman harmaita hiuksia? Me autamme siinä.   

Aloita matematiikan kertaus Superprofilla

Oli oppiaine mikä tahansa, tavoitat Suomen parhaat yksityisopettajat tältä sivulta. Superprof toimii linkkinä opettajien ja opiskelijoiden välillä – kirjoittamalla hakuumme oppiaineen (tai harrastuksen) sekä kaupunkisi, löydät monia päteviä opettajia. Matematiikan opettajamme ovat ansioituneita laskennan osaajia, jotka ymmärtävät niin eri asteisten yhtälöiden kuin integraalien perään. Superprofilla toimivat opettajat omaavat taustoja esimerkiksi yliopistoista, ammattikorkeakouluista sekä eri toimialoilta. Jotkut opettajista ovat itse alan opiskelijoita, jotka ovat ansioituneet omissa opinnoissaan. Näin ollen voit tutustua opettajiin ja löytää niistä sinulle sopivimman mentorin matematiikan matkallesi. Kuten todettua, tärkeintä on tietää mitä opetukselta haluaa. Tämä mahdollistaa sopivan opetuksen suunnittelemisen. Haluatko opiskella kotoa käsin? Teamsin tai Zoomin välityksellä, netissä? Saatko inspiraatiota ulkona laskiessasi? Kerro nämä asiat meille ja etsimme sinulle sopivimman matematiikan opettajan Vaasasta. Autamme sinut saavuttamaan tavoitteesi ja pääsemään matematiikan oppimisvaikeuksista yli. Tai jos koet, että koulun opetussuunnitelma on liian verkkainen, ota meihin yhteyttä ja opit kaiken matematiikan teorioista. On varmaa, että sinusta ei tule seuraavaa Isaac Newtonia muutaman yksityistunnin jälkeen. Mutta sen tiedämme, että olet paljon enemmän perillä matemaattisista taidoistasi opetuksemme jälkeen. Ahkeralla työnteolla menestyt matematiikassa paremmin kuin koskaan. Tästä syystä valintasi on Superprof!

Mitä haluaisit oppia?