Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima kemian opettajiamme paikassa Jyväskylä

19 €/h

Mahtavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 19€/h

9 h

Salamannopeaa! Kemian opettajamme vastaavat yleensä noin 9 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kemia paikassa Jyväskylä!

2. Kemian opiskelu on antoisaa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy näppärästi Superprofissa.

3. Etsi sinulle paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on hinta kemian yksityisopettajalle paikassa Jyväskylä?

Yksityinen kemian opettaja maksaa noin 19€ tunnilta paikassa Jyväskylä.

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavasti:

 • Yksityisopettajan kokemus
 • Missä tunnit pidetään (webkameralla tai luonasi)
 • Oppituntien taajuus ja jokaisen oppitunnin kesto
 • Kemian oppituntien tavoite. Harjoitteletko esimerkiksi pääsykokeeseen tai opiskeletko yliopistotason kemiaa?

97% Superprofin yksityisistä valmentajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu kemian opettajien hintoihin lähelläsi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni opettaja on saatavilla antamaan yksityistä kemian opetusta paikassa Jyväskylä?

Kaupungissa Jyväskylä ja sen lähialueilla, 4 tuutoria on saatavilla tarjoamaan yksityisopetusta.

 

Voit lukea heidän opettajaprofiileitaan ja ottaa juuri sen tuutorin, joka vastaa tarpeitasi.

 

Valitse sinulle sopiva kurssi paikassa Jyväskylä yli 4 saatavilla olevan tuutorin joukosta.

💻 Voinko ottaa kemian tunteja netissä?

Superprofissa, voit oppia kemiaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta pääsykokeeseen, kurssityöt tuntuvat hankalalta, tai haluaisit vain harjoitella kemian taitojasi, tuutorimme auttavat sinua.

 

Moni opettajistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofissa tarjoaa kemian opetusta verkossa ja moni heistä antaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia opettajia, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka antavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Skypessä antaa sinulle enemmän hyötyjä. Voit suunnitella oppitunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma verkko-opettajasi kemian opiskeluun.

✒️ Miten nuoret pisteyttivät kemian tuutorinsa paikassa Jyväskylä?

Nuoret pisteyttivät kemian opettajansa keskimäärin viidestä pisteytyksen näytteestä.

 

Ongelman ilmetessä palvelumme kanssa, asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelimitse arkipäivisin.

 

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

🎓 Miksi et ottaisi kemian yksityisopetusta kaupungissa Jyväskylä?

Kemia on yksi mielenkiintoisimmista aineista yliopistossa. Moni opiskelija joutuu kamppailemaan kemian kanssa, koska se on niin laaja aihe. Kemia kattaa monia eri aihepiirejä kuten biokemian, orgaanisen kemian, ja fysikaalisen kemian ja yleisesti aine sisältää myös matemaattisia elementtejä, joita moni oppilas pitää haastavana.

 

Kemian yksityisopettajan avulla moni opiskelija pystyy selättämään vaikeudet ja korottamaan arvosanojaan.

Sitoudu kemian yksityistunneille saadaksesi lisätietoa kemian eri osa-alueista pätevän yksityisen tuutorin kanssa.

 

Sinun tulee vain valita sinulle sopiva kemian yksityisopettaja ja varata oppitunti kotona tai jossain muualla.

 

Alustamme tarjoaa kätevän viestintäalustan, joka helpottaa sinua juttelemaan opettajasi kanssa, jotta voit kätevästi aikatauluttaa oppituntisi, mikäli haluat opiskella kotona tai jossain muussa paikassa.

 

Löydä kemian yksityisopettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Kemia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kemia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Kemian Kurssit parhailta opettajilta kaupungissa Jyväskylä

Kemian tukiopetusta Jyväskylässä

Kemia on yksi niistä oppiaineista, mikä jakaa mielipiteitä – jotkut rakastavat sitä ja jotkut taas kokevat maailmankaikkeuden tutkimisen liian haastavana. Tällöin on luonnollista kokea turhautumista kemiaa kohtaan. Kaikista lahjakkaimmillekin oppilaille saattaa tuottaa vaikeuksia käsitellä orgaanista ja epäorgaanista kemiaa, alkuaineita, jaksollista järjestelmää sekä analyyttista kemiaa. On kuitenkin tosiasia, että kemian osaaminen on edellytys monella toimialalla. Etenkin yliopistoon tai insinööriopintoihin suunnatessa huomaa, miksi kemian tunneilla ei kannata nukkua. Ja kohtaammehan sitä päivittäin arjessa: lääkkeet, puhdistusaineet, elintarvikkeet ja koko ympäristö on kemiaa. Inspiroivaa! Kemian tukiopetuksen pariin voi päätyä monesta syystä: jaksollinen järjestelmä, aineen muutokset, alkuaineiden kemialliset rakenteet ja atomien toiminta. Tässä muutama aihe, mitä opetuksessa käsitellään. Jyväskylässä on tarjolla useita mahdollisuuksia kerrata kemian lopputenttiä tai pääsykoetta varten, eikä tukiopetusta tarvitse kotikonetta kauempaa etsiä. Esimerkiksi Superprofin yksityisopettajat tarjoavat opastusta joustavasti, aikataulujesi mukaan. Yksityisopetuksessa tärkeintä on ymmärtää oma luontainen tapa oppia. Tämän salaisuuden selvität pätevän kemian opettajan kanssa, joihin voit tutustua verkkosivuillamme etukäteen. Oman oppimisprosessin selvittäminen helpottaa sinua kemian säännösten ja osa-alueiden kanssa.

Miksi juuri yksityisopetus?

Yksityisopetus on tullut yhä suositummaksi tavaksi opiskella 2020-luvulla. Digitalisaatio on mahdollistanut nopean viestinkulun ja tämän myötä myös opettajien tavoittaminen on helpottunut. Superprofilla kemian opetuksen löytäminen on virtaviivaista: voit tutustua hakutoiminnollamme Jyväskylän seudulla toimiviin opettajiin, jotka tarjoavat kemian opetusta eri tasoisille oppijoille. Oletko lukiolainen ja kaipaat sparrausta? Ota yhteyttä taitavaan ikätoveriisi tai ammattiopettajaan! Kaipaatko apua haastavampiin aiheisiin? Löydät sivustoltamme monia korkeasti koulutettuja opettajia. Valinnanvaraa riittää! Keskimäärin Jyväskylässä kemian opetusta saa 19 tuntihintaan. Jotkut opettajista veloittavat enemmän ja jotkut vähemmän, joten saat itse päättää sinulle sopivan ratkaisun. Yksityisopetus perustuu oppilaalle suunniteltuun opetukseen. On siis tärkeää kertoa ja tunnistaa oma tavoite (ei huolta, saat apua meiltä), jotta voidaan valita sopivat menetelmät parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tätä varten Superprofin profiileista voit verrata myös saatuja arvosteluja, opetustyyliä sekä opetuksen sijaintia. Näin voit olla varma siitä, että löydät parhaan opettajan kemian haasteisiin.

Kemia ja mahdollisuudet työelämässä

Moni on kiinnostunut tietämään, minkälaisissa työtehtävissä tai ammateissa voi hyödyntää kemian osaamista. Vastaus saattaa yllättää: todella monissa! Kemian opinnot tuovat mukanaan paljon sellaisia taitoja, joita et ihan heti huomaakaan. Päättelykykyä, organisointia, ajanhallintaa sekä soveltamista… Varsin mielenkiintoista, siis! Tässä muutama ammatti, joihin suosittelemme tutustumaan:

 • Kemiantekniikan insinööri: tässä ammatissa pääset suunnittelemaan ja kehittämään kemiallisia valmistusprosesseja. Niistä raaka-aineista tehdään tuotteita, jotka hyödyntävät ihmisiä ympäri maailman. Insinöörit varmistavat, että terveys- ja turvallisuusstandardit tulevat otettua huomioon ja että lopputuotteet eivät ole vaarallisia.
 • Rikosteknikko: mielikuva rikospaikkatutkinnasta on totta ja kemialla on siinä suuri rooli! Kemiaa hyödynnetään erilaisten rikosten selvittämisesä: todisteiden analysointi, erilaisten aineiden ja jälkien tutkiminen sekä testien tekeminen auttavat selvittämään mysteerejä.
 • Farmakologi: työ, jossa tutkitaan lääkkeiden ja kemikaalien vaikutusta ihmisiin ja eläimiin. Farmakologian parissa käytetään useita kemiallisia reaktioita ja tutkitaan aineiden vuorovaikutusta toistensa kanssa.
 • Kemian opettaja: kyllä, kun osaat tarpeeksi hyvä kemiaa voit opettaa sitä itsekin. Opetustyö on palkitsevaa ja kemian kaltaisen oppiaineen parissa välillä suorastaan unohtaa olevansa töissä!

Aloita kemian opiskelu tänään

Jos perinteinen ryhmäopiskelu tökkii ja kaipaat välillä apua, kannattaa sinun harkita yksityisopetusta. Tutustu tarkemmin Superprofin verkkosivuihin ja ota sen jälkeen yhteyttä sopiviin opettajiin, niin opit lisää mitä tuleman pitää. On nimittäin fakta, että kaikki oppivat eri tavalla ja tästä syystä henkilökohtainen opiskelu ja kohdistettu palaute vie oppimisen uudelle tasolle. Saat siis apua juuri niihin asioihin, mitkä tuntuvat vaikeilta ymmärtää – ja ilman luokkahuoneessa viittaamista. Tässä vielä muutama syy, miksi suosittelemme yksityisopetusta:

 • Päätät itse, milloin opiskellaan ja miten usein. Kerran viikossa, harvemmin tai useammin – ihan miten intoa riittää!
 • Maksat tunnista kerrallaan. Kallis pääsykoekurssi ei ole ainoa vaihtoehto päästä haluamalleen linjalle opiskelemaan – tehokkaat yksitysitunnit voivat auttaa sinut pääsykokeista läpi.
 • Opiskelu on palkitsevaa ja hauskaa! Henkilökohtainen opetussuunnitelma, itselle sopivat opetusmenetelmät ja hauskat tunnit takaavat oppimisen ilon.

Koskaan ei ole ollut näin helppoa löytää tukiopetusta. Oli kyse sitten kemiasta, matematiikasta, biologiasta tai jostain muusta – Superprof palvelee aina Jyväskylästä maailmalle. Tervetuloa oppimaan!

Mitä haluaisit oppia?