Etusivu
Tarjoa opetusta
,
Etsi läheltäni Verkossa

Suosituimmat kaupungit

Etusivu
Tarjoa opetusta
Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoima kemian opettajiamme paikassa Turku

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

19 €/h

Mahtavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 19€/h

5 h

Salamannopeaa! Kemian opettajamme vastaavat yleensä noin 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Kemian opiskelu on antoisaa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy näppärästi Superprofissa.

3. Etsi sinulle paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on hinta kemian tunneille paikassa Turku?

Keskimääräinen kustannus kemian tunneille paikassa Turku on 19€ per tunti.

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Opettajan kokemus
  • Missä tunnit pidetään (Skypessä tai luonasi)
  • Oppituntien määrä ja tuntien kesto
  • Kemian oppituntien tavoite. Harjoitteletko esimerkiksi pääsykokeeseen tai opiskeletko yliopistotason kemiaa?

97% Superprofin yksityisistä opettajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu kemian yksityisopettajien hintoihin alueellasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni yksityinen opettaja on saatavilla antamaan kemian yksityistunteja paikassa Turku?

Kaupungissa Turku ja sen lähialueilla, 6 yksityistä kemian opettajaa on saatavilla tarjoamaan yksityisopetusta.

 

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita juuri sen yksityisopettajan, joka vastaa tarpeitasi.

 

Valitse sinulle sopiva kemian kurssi paikassa Turku yli 6 saatavilla olevan kemian opettajan joukosta.

💻 Onko mahdollista ottaa yksityisiä kemian tunteja netissä?

Superprofissa, voit oppia kemiaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta pääsykokeeseen, kurssityöt tuntuvat hankalalta, tai haluaisit vain kehittää kemian taitojasi, tuutorimme auttavat sinua.

 

Moni tuutoreistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofissa tarjoaa kemian opetusta netissä ja moni heistä tarjoaa 1. tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia kursseja, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka antavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Skypessä antaa sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella oppitunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma verkko-opettajasi kemian opiskeluun.

✒️ Miten oppilaat arvostelevat kemian opettajansa paikassa Turku?

Nuoret arvostelivat kemian opettajansa keskimäärin 5.0 viidestä 1 pisteytyksen näytteestä.

 

Ongelman ilmetessä kurssisi kanssa, asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelimitse maanantaista perjantaihin.

 

Tarvitsetko lisätietoa?

🎓 Miksi ottaa kemian yksityisopetusta paikassa Turku?

Kemia on yksi haastavimmista aineista yläasteella. Moni oppilas joutuu kamppailemaan kemian kanssa, koska se on niin laaja aihe. Kemia kattaa erilaisia osa-alueita kuten biokemian, orgaanisen kemian, ja fysikaalisen kemian ja yleisesti aine sisältää myös matemaattisia elementtejä, joita moni oppilas pitää haastavana.

 

Kemian opettajan avulla moni opiskelija pystyy selättämään vaikeudet ja korottamaan arvosanojaan.

Sitoudu kemian tunneille saadaksesi lisätietoa kemian eri osa-alueista kokeneen opettajan kanssa.

 

Sinun tulee vain valita sinulle sopiva yksityisopettaja ja varata kemian kurssi kotona tai ottaa verkkotunteja.

 

Superprofin viestintäalustan avulla, voit viestitellä tuutorisi kanssa järjestääksesi kemian kurssin haluat sitten opiskella kotisi mukavuudessa tai jossain muussa paikassa.

 

Löydä kemian yksityisopettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Kemia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kemia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Parhaat Kemian Kurssit Tuutorin Tuella Kaupungissa Turku

Kemian opettajat Turussa

Kemian tukiopetus on antoisampaa kuin alkuun voisi kuvitella: opit runsaasti esimerkiksi atomeista ja niiden rakenteista, sähkökemiasta, kemiallisista sidoksista, yksiköistä ja mittauksista. Kemia on jännittävä ja laaja oppiaine, jonka moni opiskelija saattaa kokea liian haastavaksi. Tukiopetus ei kuulosta lainkaan huonommalta ajatukselta… Se nimittäin auttaa niin oppimisvaikeuksia kuin edistyneempiäkin tulevia kemistejä eteenpäin.

Kemia tutkii muun muassa ainetta ja hiukkasia ja näiden ominaisuuksia sekä keskinäisiä reaktioita. Kemiasta saa helposti kuvan, että “taika tapahtuu aina laboratoriossa”, mutta se on paljon muutakin. Koko maailmankaikkeus koostuu erilaisista kemiallisista yhdisteistä ja ilmiöistä – aina ihmisen kehosta lähtien. Jos haluat oikeasti selvittää, mikä on elämän tarkoitus, opiskele siis kemiaa!

Tiesithän, että kemialla on vahva sidonnaisuus myös muihin luonnontieteisiin, kuten esimerkiksi fysiikkaan? Jotkin yliopistokoulutukset ja insinöörialat vaativat näiden molempien osaamista – ja mikäli mielit hyötyä ylioppilaskirjoituksista, niin fysiikan, kemian ja matematiikan hyvät arvosanat vievät sinut pitkälle monella eri toimialalla.

Turussa on useita mahdollisuuksia löytää kemian tukiopetusta. Aluksi on kuitenkin tärkeää selvittää itselle, miksi ylipäätään harkitsee kemian kertausta. Onko edessä pääsykokeet? Jokin osa-alue tökkii ja arvosanoja pitäisi saada korkeammaksi? Vai haluatko virkistää muistiasi perusasioiden suhteen?

Miksi opiskella kemiaa?

Moni etenkin peruskoulussa opiskeleva tulee miettineeksi, että miten ihmeessä kemian opinnot hyödyttävät ketään tulevaisuudessa? Turussa opiskellessasi voit suunnata katseesi mitä mielenkiintoisimmille toimialoille. Tässä muutama urapolku, joita voit harkita:

Kemiantekniikan insinööri – kiinnostaako kemialliset valmistusprosessit? Kun hakeudut kemiantekniikan insinööriksi, pääset luomaan käyttäjälle turvallisia hyödykkeitä alusta alkaen.

Rikostutkimus – mikäli olet joskus katsonut CSI:ta, tiedät mistä puhutaan. Kemia on merkittävässä roolissa, kun tutkitaan erilaisia rikoksia ja syy-seuraussuhteita. Todisteet, sormenjäljet, verijäljet ja erilaiset testit auttavat selvittämään erilaisia mysteereitä. Sinulla on mahdollisuus erikoistua niin rikospaikkatutkintaan kuin laboratorionkin puolelle!

Farmakologi – lääketiede on äärimmäisen mielenkiintoinen toimiala. Farmakologit tutkivat, miten tietyt lääkkeet ja kemikaalit vaikuttavat ihmisiin tai eläimiin. On todella tärkeää tutkia etukäteen lääkkeiden vaikutuksiin ja toimintaan, ja tämä on pelkkää kemiaa!

Kemian opettaja – kyllä, vaikka turvautuisitkin nyt kemian opettajan apuun, voit toimia sellaisena myös itsekin. Opettajana pääset auttamaan muita samoista aihealueista kiinnostuneita eteenpäin. Voit halutessasi toimia niin korkeakoulussa, yliopistossa, peruskoulussa kuin lukiossakin!

Turussa kemiaa voit tutkintotasolla opiskella esimerkiksi Turun yliopistossa, joissa koulutetaan asiantuntijoita teollisuuden, tutkimuksen ja opetuksen aloille. Myös Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa monipuolisia insinööriopintoja, joissa keskitytään kemian saloihin.

Aloita kemian opiskelu Turussa Superprofin kanssa

Jos mietit mistä yksityisopettajia oikein löytää, niin vastaus on edessäsi. Superprof on kattava maailmanlaajuinen verkosto, jossa on mukana lukemattomia kemian opettajia ympäri maailman. Voit hakea sinulle sopivaa opettajaa joko Turusta tai muualta päin Suomea. Mikäli etäopinnot eivät ole poissuljettu vaihtoehto, voit suunnata katseesi rohkeasti rajojen toiselle puolen.

Etsitkö tukiopettajaa lukiokurssille? Kaipaatko kertausta peruskoulun kemiasta? Vai haluatko tarjota lapsellesi parhaat mahdolliset edellytykset tulevia pääsykokeita varten? Näihin ja kaikkiin muihin tilanteisiin löydät vastauksen Superprofilta. Keskimäärin kemian tunnit maksavat Turusssa 19 , mutta löydät opetusta hintatason molemmin puolin.

Jotta pääset sujuvasti alkuun, voit vaihtaa opettajakandidaattien kanssa viestejä Superprofin sivustolla etukäteen. On erityisen tärkeää kertoa avoimesti, mitä haluat saavuttaa kemian saralla. Tämä tekee opettajan työstä helpompaa, jotta hän voi suunnitella juuri sinulle sopivan opetuskokonaisuuden. Parasta yksityistunneissa on se, että voit itse päättää kuinka usein haluat osallistua opetukseen. Aikataulut ja niihin liittyvät asiat sovit suoraan opettajan kanssa – toisin kuin perinteisimmillä valmennuskursseilla.

Superprofin kaikki opettajat on haastateltu etukäteen. Voit siis luottaa heidän osaamiseensa ja tutustua opettajien taustoihin etukäteen. Muita asioita, mitä voit vertailla, ovat muun muassa hinta, saatavuus, kokemus ja opetustyylit. Äläkä unohda, että osa opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Mitäpä vielä odotat? Kemia kutsuu Turkua!

Mitä haluaisit oppia?