Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima kemian opettajiamme paikassa Turku

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

21 ‚ā¨/h

Mahtavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 21‚ā¨/h

3 h

Salamannopeaa! Kemian opettajamme vastaavat yleensä noin 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kemia paikassa Turku!

2. Kemian opiskelu on antoisaa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy näppärästi Superprofissa.

3. Etsi sinulle paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíį Mik√§ on hinta kemian tunneille paikassa Turku?

Keskim√§√§r√§inen kustannus kemian tunneille paikassa Turku on 21‚ā¨ per tunti.

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Opettajan kokemus
  • Miss√§ tunnit pidet√§√§n (Skypess√§ tai luonasi)
  • Oppituntien m√§√§r√§ ja tuntien kesto
  • Kemian oppituntien tavoite. Harjoitteletko esimerkiksi p√§√§sykokeeseen tai opiskeletko yliopistotason kemiaa?

97% Superprofin yksityisistä opettajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu kemian yksityisopettajien hintoihin alueellasi.

ūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öĖÔłŹ Kuinka moni yksityinen opettaja on saatavilla antamaan kemian yksityistunteja paikassa Turku?

Kaupungissa Turku ja sen lähialueilla, 11 yksityistä kemian opettajaa on saatavilla tarjoamaan yksityisopetusta.

 

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita juuri sen yksityisopettajan, joka vastaa tarpeitasi.

 

Valitse sinulle sopiva kemian kurssi paikassa Turku yli 11 saatavilla olevan kemian opettajan joukosta.

ūüíĽ Onko mahdollista ottaa yksityisi√§ kemian tunteja netiss√§?

Superprofissa, voit oppia kemiaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta pääsykokeeseen, kurssityöt tuntuvat hankalalta, tai haluaisit vain kehittää kemian taitojasi, tuutorimme auttavat sinua.

 

Moni tuutoreistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofissa tarjoaa kemian opetusta netissä ja moni heistä tarjoaa 1. tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia kursseja, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka antavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Skypessä antaa sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella oppitunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma verkko-opettajasi kemian opiskeluun.

‚úíÔłŹ Miten oppilaat arvostelevat kemian opettajansa paikassa Turku?

Nuoret arvostelivat kemian opettajansa keskimäärin 5.0 viidestä 1 pisteytyksen näytteestä.

 

Ongelman ilmetessä kurssisi kanssa, asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelimitse maanantaista perjantaihin.

 

Tarvitsetko lisätietoa?

ūüéď Miksi ottaa kemian yksityisopetusta paikassa Turku?

Kemia on yksi haastavimmista aineista yläasteella. Moni oppilas joutuu kamppailemaan kemian kanssa, koska se on niin laaja aihe. Kemia kattaa erilaisia osa-alueita kuten biokemian, orgaanisen kemian, ja fysikaalisen kemian ja yleisesti aine sisältää myös matemaattisia elementtejä, joita moni oppilas pitää haastavana.

 

Kemian opettajan avulla moni opiskelija pystyy selättämään vaikeudet ja korottamaan arvosanojaan.

Sitoudu kemian tunneille saadaksesi lisätietoa kemian eri osa-alueista kokeneen opettajan kanssa.

 

Sinun tulee vain valita sinulle sopiva yksityisopettaja ja varata kemian kurssi kotona tai ottaa verkkotunteja.

 

Superprofin viestintäalustan avulla, voit viestitellä tuutorisi kanssa järjestääksesi kemian kurssin haluat sitten opiskella kotisi mukavuudessa tai jossain muussa paikassa.

 

Löydä kemian yksityisopettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Kemia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kemia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Parhaat Kemian Kurssit Tuutorin Tuella Kaupungissa Turku

Kemian opiskelu Turussa yksityisopettajan kanssa

Kemian tukiopetus on antoisampaa kuin alkuun voisi kuvitella: opit runsaasti esimerkiksi atomeista ja niiden rakenteista, sähkökemiasta, kemiallisista sidoksista, yksiköistä ja mittauksista. Kemia on jännittävä ja laaja oppiaine, jonka moni opiskelija saattaa kokea liian haastavaksi. Tukiopetus ei kuulosta lainkaan huonommalta ajatukselta… Se nimittäin auttaa niin oppimisvaikeuksia kuin edistyneempiäkin tulevia kemistejä eteenpäin.

Kemia tutkii muun muassa ainetta ja hiukkasia ja n√§iden ominaisuuksia sek√§ keskin√§isi√§ reaktioita. Kemiasta saa helposti kuvan, ett√§ ‚Äútaika tapahtuu laboratoriossa‚ÄĚ, mutta se on paljon muutakin. Maailmankaikkeus koostuu erilaisista kemiallisista yhdisteist√§ ja ilmi√∂ist√§ ‚Äď aina ihmiskehosta l√§htien. Jos haluat oikeasti selvitt√§√§, mik√§ on el√§m√§n tarkoitus, opiskele kemiaa! Sit√§ l√∂ytyy kaikkialta ymp√§rilt√§mme.¬†

Tiesithän, että kemialla on vahva sidonnaisuus myös muihin luonnontieteisiin, kuten esimerkiksi fysiikkaan? Jotkin yliopistokoulutukset ja insinöörialat vaativat näiden molempien osaamista. Mikäli mielit hyötyä ylioppilaskirjoituksista, niin fysiikan, kemian ja matematiikan hyvät arvosanat vievät sinut pitkälle monella eri toimialalla.

Turussa on useita mahdollisuuksia löytää kemian tukiopetusta. Superprofilta löytyy 11 opettajaa, joiden kanssa voit aloittaa opiskelun pikaisella aikataululla. Aluksi on kuitenkin tärkeää selvittää itselle, miksi ylipäätään harkitsee kemian kertausta. Onko edessä yliopiston pääsykokeet? Jokin osa-alue tökkii ja arvosanoja pitäisi saada korkeammaksi? Vai haluatko virkistää muistiasi perusasioiden suhteen?

Määritä seuraavaksi tavoite ja lähde liikkeelle!

Miksi kannattaa opiskella kemiaa? 

Moni oppilas etenkin peruskoulussa tulee miettineeksi, että miten ihmeessä kemian opinnot hyödyttävät tulevaisuudessa?

Turussa opiskellessasi voit suunnata katseesi mitä mielenkiintoisimmille toimialoille, minkä parissa työskennellä tulevaisuudessa. Kemian osaaminen on kilpailutekijä, josta kannattaa pitää kiinni vaikka ei suoraan sen pariin pyrkisikään. 

Tässä muutama urapolku, joita voit harkita:

Kemiantekniikan insin√∂√∂ri ‚Ästkiinnostaako kemialliset valmistusprosessit? Kun hakeudut kemiantekniikan insin√∂√∂riksi, p√§√§set luomaan k√§ytt√§j√§lle turvallisia hy√∂dykkeit√§ alusta alkaen. Kemian opiskelu on t√§ss√§ tapauksessa ensiarvoisen t√§rke√§√§.¬†

Rikostutkimus ‚Ästmik√§li olet joskus katsonut CSI:ta, tied√§t mist√§ puhutaan. Kemia on merkitt√§v√§ss√§ roolissa, kun tutkitaan erilaisia rikoksia ja syy-seuraussuhteita. Todisteet, sormenj√§ljet, verij√§ljet ja erilaiset testit auttavat selvitt√§m√§√§n erilaisia mysteereit√§. Sinulla on mahdollisuus erikoistua niin rikospaikkatutkintaan kuin laboratorionkin puolelle!¬†

Farmakologi ‚Ästl√§√§ketiede on √§√§rimm√§isen mielenkiintoinen toimiala. Farmakologit tutkivat, miten tietyt l√§√§kkeet ja kemikaalit vaikuttavat ihmisiin tai el√§imiin. On todella t√§rke√§√§ tutkia etuk√§teen l√§√§kkeiden vaikutuksiin ja toimintaan, ja t√§m√§ on pelkk√§√§ kemiaa!

Kemian opettaja ‚Äď kyll√§, vaikka turvautuisitkin nyt kemian opettajan apuun, voit toimia sellaisena my√∂s itsekin. Opettajana p√§√§set auttamaan muita samoista aihealueista kiinnostuneita eteenp√§in. Voit halutessasi toimia niin korkeakoulussa, yliopistossa, peruskoulussa kuin lukiossakin!¬†

Turussa kemiaa voit tutkintotasolla opiskella esimerkiksi Turun yliopistossa, joissa koulutetaan asiantuntijoita teollisuuden, tutkimuksen ja opetuksen aloille. Myös Turku AMK tarjoaa monipuolisia insinööriopintoja, joissa keskitytään kemian saloihin. Tutustu lisää näihin oppilaitosten verkkosivuilta. 

Aloita kemian opiskelu Turussa Superprofin kanssa 

Jos mietit mistä yksityisopettajia oikein löytää, niin vastaus on jo edessäsi. Superprof on kattava maailmanlaajuinen sivusto, jossa on mukana lukemattomia kemian opettajia ympäri maailman. Voit etsiä sinulle sopivaa opettajaa joko Turusta tai muualta päin Suomea. Mikäli etäopinnot eivät ole poissuljettu vaihtoehto, voit suunnata katseesi rohkeasti rajojen toiselle puolen. 

Etsitk√∂ tukiopettajaa lukiokurssille? Kaipaatko kertausta peruskoulun kemiasta? Vai haluatko tarjota lapsellesi parhaat mahdolliset edellytykset tulevia p√§√§sykokeita varten? N√§ihin ja kaikkiin muihin tilanteisiin l√∂yd√§t vastauksen Superprofilta. Keskim√§√§rin kemian tunnit maksavat Turusssa 21‚ā¨, mutta l√∂yd√§t opetusta hintatason molemmin puolin.¬†

Jotta p√§√§set sujuvasti alkuun, voit vaihtaa opettajakandidaattien kanssa viestej√§ Superprofin sivustolla etuk√§teen. On erityisen t√§rke√§√§ kertoa avoimesti, mit√§ haluat saavuttaa kemian saralla. T√§m√§ tekee opettajan ty√∂st√§ helpompaa, jotta h√§n voi suunnitella juuri sinulle sopivan opetuskokonaisuuden. Parasta yksityistunneissa on se, ett√§ voit itse p√§√§tt√§√§ kuinka usein haluat osallistua opetukseen. Aikataulut ja niihin liittyv√§t asiat sovit suoraan opettajan kanssa ‚Äď toisin kuin perinteisimmill√§ kemian valmennuskursseilla.¬†

Supeprofin kaikki opettajat on haastateltu etuk√§teen. Voit siis luottaa heid√§n osaamiseensa ja tutustua opettajien taustoihin rauhassa. Muita asioita, mit√§ voit vertailla, ovat muun muassa opetuksen hinta, tuntien saatavuus, opettajan kokemus ja opetustyylit. √Ąl√§k√§ unohda, ett√§ osa opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi. T√§m√§ on oiva mahdollisuus hy√∂dynt√§√§.¬†

Mit√§p√§ viel√§ odotat? Kemia kutsuu Turkua ‚Äď ota yhteytt√§ opettajiimme ja sovi ensimm√§isest√§ tunnista!

Mitä haluaisit oppia?