Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima kemian opettajiamme paikassa Espoo

Katso lisää opettajia

39 ‚ā¨/h

Mahtavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 39‚ā¨/h

0 h

Salamannopeaa! Kemian opettajamme vastaavat yleensä noin 0 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kemia paikassa Espoo!

2. Kemian opiskelu on antoisaa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy näppärästi Superprofissa.

3. Etsi sinulle paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíį Kuinka arvokas yksityinen kemian opettaja on paikassa Espoo ja sen l√§hiseuduilla?

Paikassa Espoo, keskim√§√§r√§inen kustannus kemian yksityisopettajalle on 39‚ā¨ tunnilta.

 

Kemian tuntien hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Yksityisopettajan kokemus
  • Miss√§ tunnit pidet√§√§n (Skypess√§ tai jossain muussa paikassa)
  • Oppituntien taajuus ja tuntien kesto
  • Kemian oppituntien tavoite. Harjoitteletko esimerkiksi p√§√§sykokeeseen tai opiskeletko yliopistotason kemiaa?

97% Superprofin yksityisistä opettajista antaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu kemian yksityisopettajien kustannuksiin seudullasi.

ūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öĖÔłŹ Kuinka moni opettaja on saatavilla tarjoamaan kemian kursseja paikassa Espoo?

5 tuutoria on saatavilla tarjoamaan kemian kursseja paikassa Espoo ja sen lähialueilla.

 

Jotta löydät juuri itsellesi sopivan opettajan, voit selata heidän ansioluetteloitaan saadaksesi lisätietoa opettajien tarjoamista kursseista.

 

Valitse sinulle sopiva kemian yksityiskurssi paikassa Espoo yli 5 saatavilla olevan kemian opettajan joukosta.

ūüíĽ Miten voin ottaa yksityisi√§ kemian tunteja verkossa?

Superprofissa, voit oppia kemiaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta tenttiin, kurssityöt tuntuvat hankalalta, tai haluaisit vain harjoitella kemian taitojasi, tuutorimme auttavat sinua.

 

Moni opettajistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofissa antaa kemian opetusta verkossa ja moni heistä tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Skypessä antaa sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella oppitunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma verkko-opettajasi kemian opiskeluun.

‚úíÔłŹ Miten oppilaat arvostelivat kemian opettajansa paikassa Espoo?

Oppilaat pisteyttivät kemian opettajansa keskimäärin viidestä arvostelun näytteestä.

 

Esteen ilmetessä palvelumme kanssa, asiakaspalveluasiantuntija Superprofilta on saatavilla löytämään ratkaisun sähköpostitse arkipäivisin.

 

Onko sinulla muuta kysyttävää?

ūüéď Miksi ottaa kemian yksityiskursseja paikassa Espoo?

Kemia on yksi vaikeimmista aineista lukiossa. Moni nuori joutuu kamppailemaan kemian kanssa, koska se on niin laaja aihe. Kemia kattaa monia eri aihepiirejä kuten biokemian, orgaanisen kemian, ja fysikaalisen kemian ja yleisesti aine sisältää myös matemaattisia elementtejä, joita moni nuori pitää haastavana.

 

Kemian opettajan avulla moni opiskelija pystyy selättämään vaikeudet ja korottamaan arvosanojaan.

Sitoudu kemian yksityistunneille saadaksesi lisätietoa kemian eri osa-alueista taitavan yksityisen tuutorin kanssa.

 

Sinun tulee vain ottaa sinulle sopiva opettaja ja varata kemian kurssi oman kotisi mukavuudessa tai jossain muualla.

 

Superprofin viestintäalustan avulla, voit vaihdella mielipiteitä tuutorisi kanssa järjestääksesi kemian yksityistunteja haluat sitten opiskella kotisi mukavuudessa tai jossain muussa paikassa.

 

Löydä kemian yksityisopettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Kemia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kemia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat ja edullisimmat kemian kurssit paikassa Espoo

Miksi hakea apua kemian opintoihin Espoossa?

Sill√§ ei ole merkityst√§, haluatko apua kotiteht√§vien tai p√§√§sykokeiden kanssa. Eik√§ sill√§, oletko lukio- vai korkeakouluopiskelija. Tukiopettajan hankkiminen voi olla j√§rkev√§mp√§√§ kuin olet ajatellutkaan ‚Äď etenkin nykyp√§iv√§n√§. Ehk√§p√§ olet jo valmistunut kemian ammattilaiseksi ja haluat virkist√§√§ aivosolujasi? Oli miten oli, ammattitaitoisen opettajan avulla p√§√§set haluamiisi tuloksiin tehokkaammin, kuin yksin p√§hk√§ilem√§ll√§. Tavoitat espoolaiset kemian opettajat helposti Superprofin kautta. Luonnontieteet ovat laaja-alaisia oppiaineita ja on mahdotonta muistaa kaikkea niihin liittyv√§√§, jollet ole itse Professori X. Kemia jakautuu useisiin osa-alueisiin; orgaaniseen kemiaan, ep√§orgaaniseen kemiaan, fysikaaliseen kemiaan, analyyttiseen kemiaan ja biokemiaan. N√§iden lis√§ksi on viel√§ erikseen teoreettinen kemia, joka taas jakautuu viel√§ useampiin haaroihin. Avun pyyt√§minen ja hakeminen on nyt helppoa Superprofin avulla. Espoon alueelta l√∂yd√§t useita kemian opettajia, jotka odottavat yhteydenottoasi. Sinun tarvitsee vain tutustua heihin ja valita itsellesi sopiva eri profiileja vertailemalla. Mit√§ siis viel√§ odotat? Hypp√§√§ kanssamme aineiden ihmeelliseen maailmaan ja opi ymm√§rt√§m√§√§n ymp√§r√∂iv√§√§ yhteiskuntaa! ¬†

Kemia on laaja-alainen luonnontiede

Kuten yllä todettiin, kemia kätkee sisälleen useita eri osa-alueita. Orgaaninen kemia tutkii hiiliyhdisteitä. Se kehittyi 1700-luvulla ruotsalaisen kemistin Torbern Bergmanin toimesta, kun hän keksi jakaa aineet orgaanisiin ja epäorgaanisiin. Epäorgaaninen kemia keskittyy hiiltä sisältämättömien aineiden tutkimukseen, joita ovat esimerkiksi erilaiset metallit ja mineraalit. Fysikaalisessa kemiassa käytetään fysiikkaa apuna kemiallisten ongelmien ratkaisussa. Esimerkiksi akut ja paristot ovat sähkökemiallisen tutkimuksen tuloksia. Analyyttinen kemia tutkii aineiden koostumuksia ja sitä käytetään hyväksi esimerkiksi lääketieteessä. Toinen lääketieteessä käytetty osa-alue on biokemia, joka tutkii eliöiden kemiallisia ominaisuuksia. Kaikki luonnontieteet ovat kytköksissä toisiinsa jollain tasolla, joten esimerkiksi ymmärtääkseen paremmin biologiaa, on kemian taitamisesta todella paljon hyötyä. Kemia taas sisältää paljon erilaisia kaavoja ja laskuja, joten matematiikka on hyvä olla hallussa. Kemian yksityisopetus siis todellakin kannattaa.

Kemian opiskelu Espoossa

Espoo kuuluu pääkaupunkiseudun opiskelumekkaan ja siellä sijaitsee muun muassa Aalto-yliopisto ja Espoon seudun koulutuskuntaryhmä Omnia. Molemmissa on oivat mahdollisuudet opiskella kemiaa. Kemian osaamisesta nimittäin on hyötyä useilla eri toimialoilla: voit löytää urasi esimerkiksi lääketieteen parista tai keksiä ratkaisuja insinöörinä. Ja miksi et itse tavoittelisi sellaista kemian osaamista, että voisit opettaa sitä muille? Aika näyttää! Aallossa toimii Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulu, jossa voi suorittaa alemman (tekniikan kandidaatti) ja ylemmän (diplomi-insinööri) korkeakoulututkinnon. Opinnot sisältävät niin kemiaa kuin teknologiaakin ja yhdistämällä nämä kaksi, pyritään löytämään ratkaisuja nykypäivän globaaleihin ongelmiin, kuten ilmastonmuutokseen kestävään kehitykseen. Omnia tarjoaa ammattiopintojen lisäksi lukiokursseja aikuislukion puolella. Niihin voi osallistua kuka tahansa. Espoon aikuislukion kemian kurssitarjontaan sisältyy kahdeksan kurssia aina perusteista syventäviin aiheisiin. Ehkäpä olet jo kartalla, mistä atomi koostuu ja osaat jaksollisen järjestelmän ulkoa? Siinä tapauksessa voit hypätä vaikka kemiallisen energian ja kiertotalouden syövereihin! Tasollasi ja tavoitteillasi ei ole merkitystä, Espoosta löytyy kaikille jotain kemian saralla. Kemian tukiopetus on täysin sallittu oikoreitti tuloksiin. Autamme sinua löytämään tavoitteesi ja keinot niiden saavuttamiseksi.

Löydä kemian opettaja Espoosta

Espoo tarjoaa opiskelijalle loistavat mahdollisuudet l√∂yt√§√§ itselleen sopivan kemian opettajan. Superprofista l√∂yd√§t heist√§ parhaat! Opettajamme osaavat auttaa sinua niin jaksollisen j√§rjestelm√§n kuin teoreettisen kemian kanssa. Voit opiskella kotonasi tai opettajasi luona ja mikset jopa kaupungin kahviloissa. Verkkokurssin j√§rjest√§minen on my√∂s mahdollista ja se onkin yh√§ suositumpaa 2020-luvulla. Yksityisopetuksessa olet itsesi herra (tai rouva) ja p√§√§t√§t parhaan ajan opiskella. Voit k√§yd√§ oppitunnin heti koulun j√§lkeen, jos jokin asia j√§i vaivaamaan mielt√§ eik√§ koulun opettaja ehdi heti j√§√§d√§ auttamaan. Tai sopia kemian tunnit viikonlopuille. Jokaisella opettajalla on omat opetusmetodinsa, kuten oppilaillakin oppimistekniikkansa. Opettajan t√§ytyy osata kuitenkin mukautua sinun tarpeidesi mukaan, jotta saat kaiken irti opetuksesta. Ehk√§ opit paremmin kuuntelemalla? Tai ehk√§ tarvitset k√§yt√§nn√∂n esimerkkej√§, jotta asia painuu mieleen paremmin? Superprofin kemian yksityisopettajat ottavat kaiken huomioon rakentaessaan oppituntia juuri sinulle sopivaksi. Kerro vain, mist√§ tykk√§√§t, niin otamme kemian opetuksesta kaiken irti. Keskim√§√§rin kemian yksityistunnit maksavat 39‚ā¨. Opettajamme p√§√§tt√§v√§t hinnoittelun itse ja se pohjautuu esimerkiksi koulutustaustaan, kokemusvuosiin ja erikoistumisalueisiin.¬† Siirry siis seuraavaksi Superprofin hakusivulle ja etsi itsellesi kemian opettaja Espoosta!

Mitä haluaisit oppia?