Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima kitaraopettajiamme paikassa Turku

28 €/h

Kohtuuhinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 28€/h

5 h

Salamannopeaa! Kitaraopettajamme vastaavat yleensä noin 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kitara paikassa Turku!

2. Kitaran opetus yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi juuri sinulle paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

📲Millä tavoin paikassa Turku voin löytää kitaraopettajan?

Onko aikomuksesi aloittaa kitaran soitto?

 

Superprofissa, meillä on tällä hetkellä 3 saatavilla olevaa kitaravalmentajaa vapaana antamaan kitaratunteja kaupungissa Turku.

 

Viestintäalustamme antaa sinulle mahdollisuuden olla yhteydessä kitaravalmentajiin, jotka tarjoavat yksityistunteja alustallamme.

 

Kun kurssipyyntösi on hyväksytty, voit aloittaa ensimmäisen tuntisi kitaravalmentajan kanssa.

 

Klikkaa nähdäksesi kitaraopettajien ilmoitukset alueellasi.

🎵 Kuinka moni tuutori on saatavilla antamaan kitaransoiton kursseja paikassa Turku ja sen lähiseuduilla?

Tällä hetkellä meillä on 3 kitaraopettajaa vapaana antamaan kitaratunteja paikassa Turku ja sen lähiseuduilla.

 

Voit tutustua opettajien profiileihin ja valita kitaravalmentajan, joka vastaa tavoitteitasi. Superprofista löytyy kitaraopettajia, jotka hallitsevat: sähkökitaran, akustisen tyylin sekä basson.

 

Valitse kurssi paikassa Turku yli 3 saatavilla olevan tuutorin joukosta.

💻 Voinko ottaa oppitunteja netissä?

Tiesitkö, että musiikin tunteja on mahdollista ottaa myös netissä?

 

Superprofissa moni kitaransoiton yksityisopettajistamme tarjoaa verkko-opetusta. Noin 80% opettajista sivustollamme tarjoaa opetusta etänä kitaransoitossa.

 

Jotta löydät saatavilla olevia kitaransoiton opettajia, valitse webkamera -vaihtoehto hakukoneessamme nähdäksesi kaikki vapaana olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit etänä tarjoavat sinulle paljon etuja joustavuuden suhteen, ja ne ovat usein halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä kitaransoiton opettajasi.

💸 Kuinka hintavia yksityiset kitaratunnit ovat kaupungissa Turku ja sen lähiseuduilla?

Kaupungissa Turku, kitaravalmentajat laskuttavat 28€ kitaratunneilta.

 

Kustannus kitaratunneille vaihtelee seuraavasti:

  • kitaraopettajan kokemus
  • kitaratyyli, jota haluaisit oppia (akustinen, sähkö, basso...)
  • kitaratuntien sijainti (netissä tai oppilaan kotona)
  • tuntien taajuus ja oppituntien kesto
  • kitaratuntien määränpää

97% kitaraopettajistamme antaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu valmentajien kustannuksiin seudullasi.

🎸Mitä välineitä minun tulisi hankkia, jotta voisin aloittaa soittamaan kitaraa?

Ensimmäinen askel on tietenkin oman kitaran ostaminen. Maineikkaimpia kitarabrändejä ovat muun muassa Ibanez, ESP, Fender sekä Schecter.

 

Hinta uudesta kitarasta voi joskus hätkähdyttää uusia oppilaita.

Mikäli tämä on tilanne, haluat ehkä vuokrata kitaran harjoitellaksesi, kunnes olet valmis ostamaan omasi.

 

Riippuen siitä, millaista kitaraa haluaisit soittaa, tulee sinun ehkä ostaa:

  • vahvistin
  • äänikaapeli
  • kitarahihna
  • kitarapihdit
  • efektipedaali

Tietyt kitaratarvikkeet ovat hyödyllisiä, jotta voit oppia kitaransoittoa. Älä epäröi kysyä kitaraopettajalta neuvoa siitä, mitä tarvikkeita olisi hyvä ostaa, jotta pystyt soittamaan juuri sitä kitaratyyliä, josta pidät.

 

Löydä oma opettajasi yli 3 saatavilla olevan tuutorin joukosta.

Tarve oppia lisää aiheessa Kitara?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kitara!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat ja edullisimmat kitaratunnit paikassa Turku

Opi soittamaan kitaraa yksityisillä kitaratunneilla

Tiesithän, että Turussa on monia kitaransoiton opettajia vapaana? Uuden harrastuksen aloittaminen on helpompaa kuin koskaan, kiitos Superprofin opettajaverkoston. Mikä olisikaan sen parempi keino toteuttaa luovuutta kuin soittamalla kitaraa? Oli etsinnässä sitten verkko-opetus tai kitaratunnit treenikämpällä, kaikki onnistuu. Plektra käteen ja menoksi – ilmankin onnistuu! Turussa voit opiskella muun muassa akustisen ja klassisen kitaran soittoa, sähkökitaraa tai vaikkapa bassoa. Tarjolla on niin oppilaitoksia kuin musiikkikoulujakin sekä erilaista yksityisopetusta, joiden myötä voi harjoitella vaikkapa etänä. Opetusta on tarjolla kitaransoiton vasta-alkajille, bändissä soittaville kuin myös kokeneemmille “kepittäjille”. Voit aloittaa kitarakurssin halutessasi jo vaikka tänään. Päätä vain aluksi, minkälaista kitaraa haluat soittaa ja missä mieluiten harjoittelet. Tämän jälkeen Superprof kertoo, mitä tehdä.  

Yksityiset kitaratunnit Turussa

Helpoin tapa aloittaa kitaran soittaminen, on suunnata Superprofin hakuun. Tarjolla on monia kitaraopettajia ympäri Turkua ja Suomea, joten voit rauhassa tutustua opettajien profiileihin – lempityylilajeihin, erikoisosaamiseen sekä valmiuteen opettaa musiikin teoriaa. Kun sopiva kandidaatti löytyy, lähesty häntä rohkeasti verkkoviestillä. Voit sopia yksityistunteja omalle soittokämpällesi, kotiin tai opettajan luokse toiveidesi mukaan. Verkko-opintoja unohtamatta. On tärkeää löytää itselle sopiva kitaraopettaja, jotta opiskelusta tulee tarpeeksi mieluisaa. Tämä onkin yksityisopetuksen etu: saat päättää kuinka usein ja pitkään osallistut opetukseen ja vaihtaa halutessasi opettajaa jo ensimmäisen kerran jälkeen. Korostamme kuitenkin valmistautumista: helppokäyttöiseltä sivultamme pystyt tutustumaan opettajaan ennen kuin ehdit terve sanomaan!

Opi soittamaan kitaraa verkko-oppitunnilla

Kitaran alkeet on helppo ottaa haltuun myös verkko-opetuksessa. Nykypäivänä on jo normaalia kehittää itseään internetin avulla ja sama pätee myös soittoharrastukseen – kiitos videoiden, applikaatioiden sekä ilmaisten nuottien. Käytännössä tarvitset vain itse soittimen ja soitanta voi alkaa. Suosittelemme tutustumaan aluksi etenkin Muusikoiden.net -keskustelufoorumiin sekä erilaisiin kännykkäsovelluksiin, jotta pääset vauhtiin. Kun “musakenttä” tulee tutuksi, voit siirtyä esimerkiksi kirjaston ääniteosastolle sekä paikallisiin musiikkikauppoihin haastattelemaan alan ammattilaisia. Näistä saat myös paljon apua soittotaidon harjoittamiseen. Miltä kuulostaisi aloittaa kitaransoitto Beatlesin tahtiin? Vai oletko enemmän Iron Maidenin tyyppiä? Maailma on täynnä erilaista materiaalia, joiden avulla kehityt soittajana kun vain päätät aloittaa!

Paikallinen musiikki kitaransoiton innoittajana

Via Dolorosa? Vaiko kenties yksi maailman tunnetuimmista hiteistä, Sandstorm? Turku on monen suomalaismuusikon ja bändin kotikenttä ja inspiroi uusia musiikin harrastajia aloittamaan. Esimerkiksi kulttimaineen saavuttanut The Crash on lähtöään Turusta ja nokkamies Teemu Brunila on tullut sittemmin tutuksti monesta muusta tuotannosta. Eikä pidä unohtaa kaupungin omia ikiliikkujia – Mattia ja Teppoa. Olet myös saattanut käydä Ruisrockissa ja innostunut sen jälkeen unelmasta, että itse soittaisit lavalla. Turussa voit opiskella monessa paikkaan niin jazzia, elektronista musiikkia, klassista, popia ja rockia sekä monia muita genrejä. Halusit sitten sähkökitaran varteen tai oppia säestämään akustisella, on kaupungissa monia vaihtoehtoja aloittaa. Haluatko mieluummin ryhmäopetusta vai henkilökohtaista sparrausta? Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja musiikkiharrastuksen aloittamiseksi, mutta yksityisopetuksessa on omat etunsa. Pystyt joustavasti sopimaan kitaratunteja ja keskittyä juuri niihin teemoihin, jotka sinua soittamisessa kiinnostaa. Musiikin teorian opiskelukin helpottuu, sillä se voi olla vaikeaa isossa ryhmässä toimiessa. Superprofin opetuksessa sinä päätät ja me autamme.  

Opi soittamaan kitaraa Turussa

Turku on kulttuurillisesti monipuolinen kaupunki, joten myös musiikkiopinnot luonnistuvat helposti. Turun konservatorio ja musiikkiopisto on monen valinta, kun he päättävät aloittaa musiikkiharrastuksen ja tehdä siitä mahdollisesti myös ammatin. Täällä voit keskittyä esimerkiksi klassisen kitaran tai pop-/jazz-puolen opintoihin sekä opiskella myös monia muita instrumentteja. Turun ammattikorkeakoulu taas tarjoaa väylän soitonopettajaksi, jos se kiehtoo tulevaisuudessa. Oletko hakemassa opiskelemaan muusikoksi ja haluaisit apua varmistaaksesi pääsysi? Kerromme kohta, miten tämä onnistuu. Kaupungista löytyy myös monia muita väyliä opiskella kitaraa, kuten esimerkiksi Superprofin yksityisopetus, johon suosittelemme tutustumaan. Oli lähtötasosi sitten mikä tahansa, voit löytää kauttamme sopivan kitaraopettajan, jonka kanssa opiskelu on tehokasta, hauskaa ja ennen kaikkea groovaavaa! Opetuksessa voidaan keskittyä alan pääsykokeisiin, teorian perusteisiin tai erilaisiin sointuihin sekä kitaralla säestämiseen. Keskimäärin kitaratunteja saat kauttamme 28 € hintaan, jonka lisäksi voit tutustua myös niihin opettajiin jotka toimivat verkon välityksellä. Superprof-opettaja tarjoaa luotettavan ympäristön soittotaitojen parantamiseksi sekä rakentavaa palautetta, jotta kehityt kitaran kanssa yhä osaavammaksi. Kuten monessa muussakin, niin myös kitaransoitossa toistot ja harjoittelu ratkaisee. Yksityistuntien jälkeen tiedät, mitä ja miten kannattaa harjoitella ja halutessasi voit osallistua oppitunneille vaikkapa joka päivä! Löydä Turun seudulla toimiva kitaraopettaja jo tänään – huomenna rokataan!

Mitä haluaisit oppia?