Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opettajamme aiheessa
Ukulele kaupungissa Turku

30 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 30€.

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa ukulele paikassa Turku!

2. Organisoi
omat tuntisi aiheessa Ukulele

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: ukulele paikassa Turku?

Keskimääräinen hinta tunneille on 30€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Ukulele?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Ukulele entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Ukulele?

Superprofissa suuri osa aiheen Ukulele opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: ukulele

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Ukulele?

1 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Ukulele opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 1 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa ukulele paikassa Turku?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa ukulele paikassa Turku!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Saa opetusta parhailta opettajilta kaupungissa Turku

Opi soittamaan ukulelea helposti Superprofissa

Oletko huomannut, kuinka ukulele on yleistynyt viime vuosien aikana huomattavasti? Tähän on monia syitä, joista yksi on se, että ukulele on helppo ja samalla kauniin äänen omaava soitin. Usein helpot ja halvat soittimet mielletään nimenomaan sellaisiksi – helpoiksi ja halvoiksi. Ukulele voi kuitenkin olla myös vakavasti otettava kapistus!

Ukulele on Havaijin saarella 1880-luvulla kehittynyt soitin, joka muistuttaa pientä akustista kitaraa. Kyseessä on kuitenkin aivan omalaatuinen soitin, joka eroaa kitarasta muun muassa siten, että siinä on kuuden kielen sijaan neljä kieltä. Kielet on valmistettu yleisesti nailonista ja ne viritetään tavallisesti vireeseen G-C-E-A, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Ukulelet valmistetaan muovista, laminaatista tai kokopuusta. Luonnollisesti hinta on sitä korkeampi, mitä laadukkaammista materiaaleista se on valmistettu. Hinnat liikkuvat parin kympin ja useiden satojen, jopa tuhansien eurojen välillä. Aivan halvimmat muoviset ukulelet on tarkoitettu lähinnä lapsille. Soitinta kuin soitinta hankkiessa ei kannata valita sitä kaikista halvinta vaihtoehtoa. Mitä laadukkaampi soitin, sitä todennäköisemmin soittoharrastus ei tyssää heti alkumetreille esimerkiksi vireongelmien vuoksi.

Miten aloittaa ukulelen soitto?

Ensimmäisenä täytyy luonnollisesti hankkia tai lainata ukulele. Ensimmäinen ukulele kannattaa ostaa paikallisesta soitinliikkeestä, jossa myyjät osaavat auttaa oikean soittimen valinnassa. Verkkokauppoja selatessa huomaat, että ukulele ei ole vain yksi tietty soitin, vaan siitä on monia eri variantteja. Sopraano-, konsertti-, tenori-, ja baritoniukulelet eroavat toisistaan fyysisesti ja soinnillisesti. Sopraano soi korkeimmalta ja baritoni matalimmalta. Baritoniukulele eroaa pienemmistä sisaruksistaan myös siten, että sen kielet viritetään yleisesti eri vireeseen (D-G-B-E).

On olemassa myös bassoukulele ja guitalele, jolla ei käytännössä ole ukulelen kanssa muuta samaa kuin sen koko. Bassoukulelessa kielet on viritetty basson lailla vireeseen E-A-D-G. Guitalele on ukulelen kokoinen kitara, jonka kielet on samassa vireessä kuin perinteisessä kitarassa. Tämän vuoksi aloittelijalla saattaa mennä sormi suuhun, kun vaihtoehtoja tuntuu olevan niin paljon.

Hankittuasi itsellesi mieleisen ukulelen on aika ryhtyä harjoittelemaan. Tai itse asiassa, aivan ensimmäisenä tulee opetella ukulelen kielten virittäminen. Epävireinen soitin ei palvele ketään. Virityksessä on syytä käyttää viritysmittaria, mutta harjaantuneimmat muusikot osaavat virittää soittimen pelkän korvan avulla. Voit käyttää myös esimerkiksi pianoa, kitaraa tai jotain muuta tasavireistä soitinta apuna virityksessä.

Seuraavaksi on aika ryhtyä niin sanotusti oikeisiin hommiin! Ukulelea voi soittaa joko sormin tai plektran avulla. Harjoittelu kannattaa kuitenkin aloittaa pelkkää etusormea käyttämällä. Soiton opettelu luonnistuu itsenäisesti tai mieluiten opettajan kanssa. Opetus voi tapahtua koulussa ryhmäopetuksena tai yksityisopettajan kanssa. Superprof on sivusto, josta löydät Turun ja sen lähialueiden osaavimmat yksityiset ukulelen soitonopettajat!

Monta syytä aloittaa soittamaan ukulelea

Ukulele on monipuolinen, hauska ja ennen kaikkea yksinkertainen soitin, jota kuka tahansa vauvasta vaariin voi oppia soittamaan. Sen heleä ääni sopii monenlaiseen musiikkiin, vaikka usein se yhdistetäänkin lähinnä havaijilaiseen musiikkiin. Suurelle yleisölle tunnetuksi ukulele nousi viimeistään 50- ja 60-lukujen taitteessa Marilyn Monroen ja Elvis Presleyn kaltaisten tähtien ansiosta. Nykypäivänä ehkäpä tunnetuin ukulelen soittaja on jo edesmennyt havaijilainen artisti Israel Kamakawiwo’ole.

Ukulele sopii niin sointujen kuin melodian soittamiseen, mutta yleisin käyttötarkoitus sille lienee laulun säestäminen soinnuilla. Tähän tarkoitukseen se onkin näppärä soitin, joka on pienen kokonsa puolesta helppo napata mukaan vaikkapa puistoon kesäpäivänä. Tässä piileekin yksi sen suosion salaisuuksista. Ukulelella on helppo muodostaa sointuja, eikä se vaadi sormilta niin suuria venytyksiä kuin kitaralla. Pehmeiden nailonkielten ansiosta ukulele on myös hellä sormille.

Musiikki on rentouttava harrastus, jonka parissa ei varmasti tule tylsää! Soittaminen tekee myös hyvää aivoille ja sosiaalisille suhteille. Mikään ei ole hienompaa kuin yhdessä musisointi!

Superprofilta löydät Turun parhaat ukulelen soitonopettajat

Mietit varmaan, että mistä löydät parhaan mahdollisen opettajan? Onneksi Superprof rientää apuun! Meiltä löydät Turussa ja sen lähialueilla oppitunteja tarjoavia ukulelen soitonopettajia helposti vain parilla klikkauksella. Kirjoita hakukenttään aiheeksi 'ukulele' ja sijainniksi Turku ja näet näppärästi listan alueen opettajista.

Klikkaamalla opettajan profiilia, pääset tutustumaan häneen tarkemmin. Näet muun muassa tuntikohtaisen hinnan, opettajan esittelytekstin, tarjolla olevat kurssit ja sen, onko opettajan ensimmäinen oppitunti ilmainen. Tätä tilaisuutta ei kannata jättää huomiotta! Aloita siis ukulelen soitto jo tänään. 

Mitä haluaisit oppia?