Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Kaarina

Katso lisää opettajia

28 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 28€/h

0 h

Salamannopeaa! Englannin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 0 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Kaarina!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka kallis englannin oppitunti on paikassa Kaarina ja sen lähiseuduilla?

Keskimääräinen hinta englannin kielen tuutoroinnille paikassa Kaarina on 28€.

 

Yksityisopetuksen hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojan myötä:

  • tuutorin kokemus
  • missä tunnit pidetään (Skype:ssä tai oppilaan luona)
  • tuntien taajuus ja jokaisen oppitunnin kesto
  • oppituntiesi tavoite (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% valmentajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen valmentajien kustannuksiin lähiseudullasi.

🏅 Kuinka moni tuutori on saatavilla antamaan englannin opetusta paikassa Kaarina?

3 tuutoria on saatavilla antamaan englannin kielen opetusta paikassa Kaarina ja sen lähellä.

 

Löytääksesi yksityisopettajan, lue hänen ilmoitus, jotta löydät lisätietoa oppitunneista.

 

Valitse yksityistunti paikassa Kaarina yli 3 saatavilla olevan englannin kielen tuutorin joukosta.

💻 Voinko ottaa englannin kielen tunteja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin verkossa kehittääksesi englannin kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen aksentin.

 

Moni englannin kielen opettajista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä opettajista läpi alustan tarjoaa englannin kielen tunteja Skype:ssä.

 

Löytääksesi vapaana olevia oppitunteja verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit Skype:ssä tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska opettaja ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

✒️ Mikä on keskimääräinen pisteytys, jonka oppilaat ovat tehneet englannin kielen opettajilleen paikassa Kaarina?

Nuoret arvostelivat englannin kielen yksityisopettajansa keskimäärin 5:stä arvion näytteestä.

 

Vaikeuksien ilmetessä oppituntisi kanssa, palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on valmis löytämään ratkaisun puhelimen tai sähköpostin välityksellä maanantaista perjantaihin.

 

Onko sinulla muuta kysyttävää?

🇬🇧 Miksi ottaa englannin kielen kursseja paikassa Kaarina?

Englannin kielen opiskelemisessa on runsaasti etuja. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa henkinen joustavuus ja kehittynyt kuulunymmärtäminen.

 

Rekisteröidy yksityisille englannin kielen kursseille oppiaksesi lisää englannin kielestä pätevän opettajan kanssa. Tuutorisi avulla, nyt on täydellinen aika hallita englannin kieli nopeammin.

 

Sinun tulee vain napata opettaja ja varata englannin kielen tunti kotoa käsin tai ottaa verkkotunteja

 

Viestintäalustamme on täällä sinua varten saadaksesi yhteyden opettajaasi järjestääksesi englannin kielen oppituntisi, mikäli haluat oppia kotisi mukavuudessa tai jossakin muussa paikassa.

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 3 englannin kielen opettajan joukosta paikassa Kaarina.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja halvimmat englannin kurssit paikassa Kaarina

Englannin tärkeys nyky-yhteiskunnassa

Tiesitkö, että englantia puhuu äidinkielenään yli 360 miljoonaa ihmistä ympäri maailman? Jos lasketaan mukaan englantia toisena kielenä puhuvat, niin määrä paukkuu moninkertaiseksi. Pääsääntöisesti englantia kuulee Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Etelä-Afrikassa, Irlannissa ja Uudessa-Seelannissa. Ei siis liene liioiteltua sanoa, että englanti on elintärkeä kieli globaalissa yhteiskunnassa. EU, Afrikan unioni, Euroopan neuvosto, Maailman kauppajärjestö, Pohjois-Atlantin liitto, OECD, NAFTA… Listaa voisi jatkaa pidempäänkin. Se on toiminut pitkään kansainvälisissä ympäristöissä ns. lingua francana, joka levisi aikoinaan brittiläisen imperiumin myötä maailmalle.

Nukuitko englannin tunnit koulussa? Vai kaipaatko parhaillaan tukea englannin läksyihin tai kenties yliopiston pääsykokeisiin? Yksi erinomainen vaihtoehto on tutustua yksityistunteihin Kaarinassa. Superprofilta löydät ne helposti ja nopeasti – lue lisää alta!  

Englannin kurssit Kaarinassa 

Jos olet harkinnut englannin kertaustunteja koulun ulkopuolella, niin kyllä – niitä järjestetään nykyään lähes missä vaan. Kaarinassa on 3 opettajaa, keiden kanssa voit sopia yksityisistä englannin tunneista omien menojesi mukaan. Sekä lähi- että etätunnit ovat mahdollisia, joten miksi et tutustuisi yksityistunteihin Superprofilla? Englannin kielitaito avaa monia ovia työelämään. Voit työskennellä esimerkiksi kansainvälisissä järjestöissä, jotka käyttävät englantia virallisena kielenä. Tai voit harjoittaa opettajan ammattia, niin Suomessa kuin ulkomailla. Toimittajat, kirjailijat, kääntäjät ja vaikkapa matkavirkailijat hyötyvät hurjasti englannin kielestä. Eikä sovi unohtaa työpaikkoja kaupan ja kulttuurin alalla – mieti vaikka suomalaisia bändejä jotka esiintyvät englanniksi. Kuinka isolta maailma yhtäkkiä näyttääkään! Jos tarvitset apua englannin haasteisiin, on yksityisopettajan puoleen kääntyminen järkevä veto. Tiedätkö miksi? Toisin kuin koulussa, saat opettajan läsnäolon sataprosenttisesti. Jo pelkästään tämä takaa sen, että kehityt huomattavasti nopeammin, kun opettaja pystyy ohjaamaan oikeaan suuntaan ja auttamaan ongelmatilanteiden yli.

Opi kaikki englannin kielestä

Englannin yksityistunneilla voit keskittyä niihin osa-alueisiin, joissa kaipaat eniten apua. Jos tilanne on se, että englannin osaaminen on jäänyt taustalle, niin ei huolta: yksityisopettajamme ovat opastaneet monia “untuvikkoja” kielen pariin. Kyllä, vaikka kuinka väittäisit niin sinäkin voit oppia englannin salat. Jos taas koet mielestäsi osaavan englantia perustasolla, mutta esimerkiksi suullisessa kommunikoinnissa ja ääntämisessä on työstettävää, voit kertoa tästä opettajalle jo etukäteen. Näin oppitunnit suunnitellaan varmasti tavoitteitasi tukemaan! Englannin opintoihin lukeutuvat yleensä muun muassa kielioppi, lauserakenteet, verbien taivutukset, adjektiivit, luetun- ja kuullunymmärtämiset, keskustelu- sekä kirjoittamistehtävät. Mutta mitään perinteistä luetaan kirjaa, tehdään tehtäviä -opetusta ei välttämättä ole luvassa jollet nimenomaan halua. Kuunteletko Bruce Springsteeniä? Mitäpä jos kävisitte englannin tunneilla läpi hänen sanoituksiaan? Vai pidätkö ruokaohjelmista? Hyvä idea tutustua vieraaseen kieleen on myös ruokapöydän kautta, yleisimpiä termejä ja fraaseja opetellen! On tärkeää ymmärtää, että englannin tunnit on mahdollista soveltaa juuri itselle mieluisaksi. Kaarinan seudulta tavoitat opettajamme vain yhdellä viestillä, joten enää tarvitsee vain ottaa se ensimmäinen askel.   

Aloita englannin opiskelu Superprofin kanssa

Moni miettii, että miksi investoisi rahoja yksityisopetukseen, kun netti on täynnä ilmaista materiaalia? Tämä on varsin hyvä kysymys ja aiheellinen sellainen. On totta, että nykypäivänä tietoa on tarjolla runsaasti ja monesti myös ilmaiseksi. Ja tämä on vallan mahtavaa! Nopealla googlettelulla löydät esimerkiksi DuoLingon kaltaisia sovelluksia, joilla voit oppia vierasta kieltä täysin uudella tapaa (jos verrataan takavuosien kouluopetukseen).  Suurin ongelma kuitenkin tulee vastaan siinä, että YouTube-oppaat ja sovellukset eivät ole responsiivisia. Kuten eivät myöskään englannin sanakirjat. Kun pääset sparraamaan kieliopintoja yhdessä asiasta innostuneen, koulutetun ja pätevän englannin opettajan kanssa, huomaat kuinka suureen arvoon henkilökohtainen opetus nousee. Se, että saat jatkuvasti palautetta omasta tekemisestä, auttaa ymmärtämään mihin tulee keskittyä ja mihin taas ei. Yksin pänttäämällä tätä ei välttämättä tapahdu – ainakaan niin nopeasti kuin haluaisi. Mutta, vielä on yksi askel edessä. Sen lisäksi, että teet päätöksen aloittaa englannin tunnit. Päätöksen voi tehdä missä iässä vaan – jos etsit tukiopetusta lapselle Kaarinassa tai englannin tunteja aikuisille, niin Superprof auttaa tilanteesta toiseen. On nimittäin valittava, kenen kanssa englantia oikein opiskellaan.  Superprofilla asia on tehty helpoksi. Kirjoitat hakuun englannin, Kaarinan ja tutustut opettajiemme profiileihin etukäteen. Näet tietoa muun muassa aiemmista arvosteluista, koulutuksesta, opetustyylistä ja erikoisosaamisesta. Samaten osaat bongata ilmaisen näytetunnin tarjoajat ja natiivit puhujat, kiitos helppokäyttöisen sivustomme. Sitten vain lähestyt sopivia englannin opettajia viestillä, sovit ensimmäisestä tunnista ja aloitat kielimatkan kohti englantia. Yksinkertaista, eikö! 

Mitä haluaisit oppia?