Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima venäjän kielen opettajiamme paikassa Joensuu

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

17 €/h

Kohtuuhinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 17€/h

11 h

Salamannopeaa! Venäjän kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 11 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa venäjä paikassa Joensuu!

2. Venäjän opiskelu yksityisopettajan kanssa kotona tai verkossa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofissa.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka paljon maksaa venäjän kielen yksityisopetus kaupungissa Joensuu ja sen lähiseuduilla?

Kustannus venäjän kielen yksityisopetukselle paikassa Joensuu on noin 17€.

 

Opettajien hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Opettajan pätevyys ja kokemus
  • Oppituntien sijainti. Tunnit voidaan pitää webkameralla tai oppilaan kotona.
  • Tuntien määrä ja jokaisen tunnin kesto
  • Tuntien tavoite (valmistaudutko tenttiin? tai haluatko läpäistä tasokokeen? tai ehkä haluat oppia venäjän kieltä huviksesi?)

Suurin osa Superprofin yksityisopettajista antaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tämä on oiva hetki tutustua opettajaasi ja jutella venäjän kielen oppimistavoitteistasi.

 

Tutustu venäjän kielen opettajien hintoihin alueellasi.

👩‍🏫 Kuinka moni opettaja on saatavilla paikassa Joensuu antamaan venäjän kielen tunteja?

Tällä hetkellä meillä on 3 opettajaa saatavilla antamaan venäjän kielen opetusta paikassa Joensuu ja sen lähialueilla.

 

Löytääksesi sinulle sopivan opettajan, katsele heidän ansioluetteloita löytääksesi lisätietoa tarjoamistaan kursseista.

 

Valitse venäjän kielen kurssi kaupungissa Joensuu yli 3 saatavilla olevan opettajan joukosta.

💻 Voinko ottaa oppitunteja verkossa?

Voit jopa oppia venäjän kieltä verkossa Superprofin avulla.

 

Moni venäjän kielen yksityisopettajistamme tarjoaa etäopetusta. Itse asiassa, noin 80% yksityisistä opettajista sivustollamme tarjoaa venäjän kielen opetusta netissä.

 

Jotta löydät saatavilla olevia venäjän yksityisopettajia netissä, valitse webkamera -vaihtoehto hakukoneessamme, jotta näet kaikki saatavilla olevat verkko-opettajat haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Skypessä antaa sinulle monia hyötyjä. Voit suunnitella tunnit sinun aikatauluusi sopiviksi, ja etätunnit ovat usein myös halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä venäjän kielen yksityisopettaja verkossa.

✒️ Miten venäjän kielen yksityisopettajat on arvioitu paikassa Joensuu?

1 pisteytyksen näytteestä, oppilaat arvioivat venäjän kielen yksityisopettajansa keskimäärin 5.0 viidestä.

 

Esteen ilmetessä oppituntisi kanssa, asiakaspalveluasiantuntija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelimitse maanantaista - perjantaihin.

 

Onko sinulla muuta kysyttävää?

🇷🇺 Mitä venäjän kielen opettajat tekevät?

Venäjän suullisten taitojen opiskelusta on monia hyötyjä. Kyky puhua toisella kielellä avaa monia ovia työllisyyden ja matkailun suhteen.

Muita vieraan kielen puhumisen hyötyjä ovat korkeammat työllisyysmahdollisuudet ja paremmat kirjalliset taidot.

 

Starttaa yksityiset venäjän kielen kurssit oppiaksesi lisää venäjän kielestä kokeneen tuutorin kanssa. Opettajasi avulla, nyt on täydellinen mahdollisuus oppia venäjän kieli tehokkaammin.

 

Sinun tulee vain napata sinulle sopiva yksityisopettaja ja varata venäjän kielen yksityistunnit kotonasi tai ottaa verkkotunteja.

 

Palveluumme kuuluu viestintäalusta, jonka avulla voit jutella tuutorisi kanssa järjestääksesi venäjän kielen kurssit haluat sitten opiskella kotonasi tai ottaa verkkotunteja.

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi juuri sinulle sopiva venäjän kielen opettaja yli 3 venäjän kielen opettajan joukosta paikassa Joensuu.

 

Löydä venäjän kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Venäjä?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Venäjä!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Venäjän kurssit kohtuullisin hinnoin paikassa Joensuu

Opiskele venäjän kieltä Joensuussa

Etsitkö venäjän kielen opettajaa? Löysit juuri oikeaan paikkaan! Superprof on sivusto, joka yhdistää opiskelijat ja yksityisopettajat nykyaikaisesti ja vaivattomasti. Opettajamme ovat tottuneet opettamaan kaiken ikäisiä opiskelijoita, oli kyseessä sitten lapsi, teini tai aikuinen. Yksityisopetuksessa voit keskittyä esimerkiksi sanastoon, venäjän kielioppiin ja ääntämiseen, puhumiseen sekä kirjoittamiseen. Löydät niin valmiita venäjän kursseja kuin henkilökohtaisesti suunniteltuja tunteja, kun haastattelet opettajiamme. Mikäli osaat jo venäjän alkeet, niin voit kehittää sanavarastoasi natiivin opettajan kanssa. Tutustu lisää yksityisiin venäjän tunteihin artikkelista. Joensuu on erinomainen kaupunki opiskella venäjää sen sijainnin vuoksi – löydät monia opettajia, keiden puoleen kääntyä.   

Monta hyvää syytä opiskella venäjää

Oletko suuntaamassa lomalle Venäjälle? Vai haluatko vaihto-opiskelemaan Pietariin tai Moskovaan? Siinä tapauksessa on hyvä ottaa huomioon, että suomella saati englannilla et pärjää kovinkaan pitkälle, sillä vain pieni osa Venäjän väestöstä osaa englantia. Esimerkiksi useimmat oppikirjat on kirjoitettu venäjäksi, jota on mahdotonta ymmärtää ilman perehtymistä tai venäjän alkeiden opiskelua. Joensuun alueella on helppo oppia venäjän alkeet.  Jos taas matkustat Venäjälle työasioissa, niin venäjää puhumalla osoitat ammattitaitosi ja saat lisää arvostusta töihisi liittyen. Venäjän kielen jälkeen on helppo oppia myös muita vastaavia kieliä, sillä moni on ottanut vaikutteita nimenomaan venäjästä.  Mikäli haluat saada kaiken irti Venäjällä olosta, on kielen osaaminen lähes edellytys. Näin varmistat sen, että saat apua tarvittaessa eikä kieli mene keskelle suuta, kun sinulta kysytään jotain. Google kääntäjä ja tulkkausohjelma eivät ole joka tilanteessa hyödyksi, etenkään silloin kun netti ei toimi!  

Pyydä apuun venäjän kielen opettaja

Haluatko oppia venäjää omatoimisesti? Kaikki on mahdollista! Tämä kuitenkin vaatii huomattavan paljon omistautumista ja sitkeyttä, sillä venäjän kielen kanssa olisi hyvä päästä alkuun henkilökohtaisen opettajan kanssa. Ymmärtämällä venäjän alkeet, on helpompi edetä kieliopinnoissa. Tässä muutamia osa-alueita, joita voit opiskella Joensuussa yhdessä venäjän opettajan kanssa.

Opi kyrilliset aakkoset. Jotta voit ylipäätään edetä venäjän opinnoissasi, niin edessä on kyrillisten aakkosten opiskelu. Osa kiekuroista vaikuttaa tutulta, mutta suurin osa on ainutlaatuisia ja mahdottomia ymmärtää ilman perehtymistä. Monet venäjän kielen opiskelijat tekevät virheen aakkosten opiskelun kanssa, joten asiaa kannattaa edistää yhdessä opettajan kanssa sujuvan oppimisen takaamiseksi. Opit kirjoittamaan ja ääntämään venäjän kieltä, kun otat yhteyttä Superprofiin. 

Keskustele venäjänkielisten kanssa. On totta, että Joensuussa asuu paljon venäjänkielisiä, mutta ellet itse väkisin tunkeudu kenenkään seuraan, niin vuorovaikutusta venäjäksi on vaikea saada aikaan. Tämä onkin yksi parhaista jutuista, mitä yksityisopetus varmistaa: innostavaa ja osaavaa kommunikointiseuraa, silloin kun haluat. Opettajan kanssa puhuessasi parannat niin ääntämistä, soveltamista kuin kuuntelemistakin.

Tutustu venäjän sanastoon. On totta, että venäjän kieliopinnot ottavat aikaa, mutta pääset alkuun jo muutaman tunnin jälkeen. Tutustu yleisimpiin sanoihin ja fraaseihin, aloita keskusteluharjoitukset ja varmista edistyminen kielen kanssa! Osa venäjänkielisistä sanoista on omaksuttu suoraan englannista (sekä kreikasta ja latinasta), joiden tarkoituskin on sama. Nämä kannattaa ottaa työn alle ensimmäisenä – oikoreitti jota saa kulkea!

Opiskele venäjää kotona. Jos haluat toden teolla kehittyä venäjän kielessä, ole luova! Merkitse esineitä kotona venäjänkielisin sanoin, tutustu venäjänkielisiin sarjoihin ja kirjoihin ja kuuntele paikallista musiikkia. Näin saat kielikylvyn, joka edistää oppimisprosessia. Ottamalla yhteyttä Superprofiin, saat apua venäjän alkeisiin ja edistyneempiin aihealueisiin.   

Superprof apuun – opi venäjää yksityistunneilla Joensuussa 

Venäjän kielen oppiminen vaatii päättäväisyyttä ja sitoutumista, sillä kyse ei ole englannin opiskelusta koulussa. Useimmat latinalaisiin aakkosiin tottuneet kokevat suuria vaikeuksia alkuun pääsemisessä, johtuen erilaisesta kirjoitustavasta. Tämä johtaa niin ikään ääntämisen vaikeuksiin, joita on vaikea ymmärtää itse. Onneksi on olemassa Superprof, jonne on rekisteröitynyt monia opettajia Joensuussa. Saat tärkeää apua venäjän kielen oppimiseen: henkilökohtaisen opetussuunnitelman, opettajan kenet saat itse valita ja kontaktoida, rakentavaa palautetta sekä hauskoja oppimistehtäviä. Paljon muuta, kuin koulun penkillä! Keskimäärin venäjän yksityistunnit maksavat 17€ Joensuussa, riippuen opettajan päättämästä hinnasta. Superprof on haastatellut sivulle rekisteröityneet opettajat etukäteen, joten voit luottaa osaamisen laatuun. Opettajien profiileista löydät tietoa esimerkiksi muiden jättämistä arvosteluista, opetustyylistä ja erikoisosaamisesta, saatavuudesta sekä kokemuksesta. Suosittelemme ottamaan venäjän yksityistunteja, sillä lähtötason katsomatta saat tärkeitä neuvoja venäjän kielen suhteen. Superprof tarjoaa venäjän opetusta niin aloittelijoille kuin edistyneemmille opiskelijoille. 

Mitä haluaisit oppia?