Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Venäjä oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 3 arvostelulla.

22 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 22€.

7 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 7 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Venäjä?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

32 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa venäjä myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 32 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa venäjä?

32 opettajaa aiheessa venäjä on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 32 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: venäjä on 22€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen venäjä verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 3 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

32 opettajaa aiheessa Venäjä saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Venäjä?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Venäjä!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Venäjän Kielen Kurssi Netissä

Venäjän kurssi netissä

Привет. Спасибо. До свидания. Jos hieraisit silmiäsi tai venäjän taitosi on ruosteessa, palat varmasti halusta tietää mitä yllä lukee. Mistään sen isommasta mysteeristä ei ole kyse: hei, kiitos, näkemiin. Näillä pääset jo pitkälle pietarilaisen vastaantulijan kanssa tai kysyessäsi neuvoa Moskovan kadulla. Jos haluat oppia venäjää, olet saapunut oikealle sivustolle. Tiedätkö, että vieraan kielen opiskelu on yksi parhaista päätöksistä, mitä voit tehdä. Jos haluat löytää uusia ystäviä, parantaa työllistymismahdollisuuksia tai yksinkertaisesti nauttia matkailusta piirun verran enemmän, suosittelemme osallistumaan kielikurssille.

Venäjän yksityisopetus on hyödyllistä etenkin siitä syystä, että se on maailman kymmenen puhutuimman kielen joukossa. Tämän lisäksi Venäjän suuri rooli maailmanpolitiikassa pitää huolen siitä, että venäjän puhujia tulee vastaan jatkossakin. Yli 260 miljoonaa kanssapuhujaa varmistaa sen, että venäjän kurssi netissä ei mene hukkaan. Koska venäjä muistuttaa paljon muita Baltian maiden kieliä (kuten puolaa, ukrainaa, bulgariaa, tsekkiä), niin pystyt hyödyntämään tätä taitoa varsin monipuolisesti. Aloita ensin venäjällä ja tutustu kyrillisiiin kirjaimiin ja jatka siitä seuraavaan kieleen! Venäjän kulttuuri ja historia on värikäs ja juontaa juurensa pitkälle. Tämä näkyy kansan keskuudessa tänäkin päivänä. Tolstoin, Dostojevskin ja Pushkinin teoksia on luontevaa lukea alkuperäisellä kielellä. Aloita venäjän opiskelu verkossa jo tänään!  

Kaikki irti venäjän opinnoista

Ei liene yllätys, että venäjä on monelle suomalaiselle vaikea keli ymmärtää ja ylipäätään oppia. Venäjä nimittäin on kuin peilikuva suomesta tai englannista, eroa löytyy niin aakkosista, kieliopista kuin muodostakin. Venäjä kuuluu itäslaavilaisiin kieliin yhdessä ukrainan ja valkovenäjä kanssa. Historioitsijoiden mukaan venäjän kieli juontaa Kiovan Rusissa käytettyyn kieleen 9.-13. vuosisadalla. Tämä on niin sanottua vanhaa venäjää, joka oli yleistä ennen 1500-lukua, minkä jälkeen Venäjä alkoi kehittymään nykyisenlaiseksi valtioksi. On tärkeää huomioida, että 1700- ja 1800-luvuilla venäjän kieltä päivitettiin ajan kuvan mukaisiksi. Monet sanat lainattiin muista länsieurooppalaisista kielistä.  Jos haluat kaiken irti tulevista kieliopinnoistasi, suosittelemme miettimään etukäteen oman tavoitteen ja mieluisimmat tavat oppia. Kun kerrot nämä Superprofin yksityisopettajalle, tulet saamaan henkilökohtaisesti suunnitellun venäjän kurssin, joka tekee kielen oppimisesta helppoa!  

Löydä yksityisopettaja ja aloita venäjän kurssi netissä

Monessa Suomen kaupungissa törmää venäjän kieleen päivittäin. Tämän ja naapurimaamme sijainnin vuoksi moni saattaa tunnistaa sen ilman ensimmäistäkään venäjän tuntia. Ja vaikka venäjä ei kuulostaisikaan tutulta, niin opit sitä käden käänteessä ottaessasi yhteyttä Superprofiin. Suositut verkkotuntimme ja venäjän etäopetus ovat hyvä vaihtoehto niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin oppilaille. Tarvitset vain verkkoyhteyden ja kameran ja matka itärajan yli voi alkaa! Etenkin viime vuosina on etäopetus ottanut vahvan jalansijan osana koulutusjärjestelmää. Moni on jatkanut etäopiskelua vapaaehtoisesti ja syy on helposti pääteltävissä: se on joustavaa, tehokasta ja kaiken lisäksi hauskaa! Venäjän yksityistunnit löydät näppärästi Superprofin hakutoiminnolla. Vain muutamalla klikkauksella löydät venäjän tunteja tarjoavat opettajat, joiden kanssa voit sopia yksittäisestä opetustunnista tai perusteellisesta kielikurssista. Haluatko oppia venäjää uutta työuraa varten? Onko tavoitteenasi matkustaa venäjänkielisiin maihin ja tutustua paikallisiin? Suosittelemme venäjän verkko-opetusta Superprofilla. Jokainen tunti sovitetaan oppilaan toiveet ja tarpeet huomioiden, minkä lisäksi oppilaalle suunnitellaan henkilökohtainen opetussuunnitelma. Vaikka yksityistunnit maksavatkin enemmän kuin ryhmässä toteutettavat kielikurssit, niin voit miettiä kuinka paljon tehokkaampia ne ovat: opettajan sataprosenttinen tuki sinulle vai kolmenkymmenen henkilön ryhmälle?  

Miksi valita Superprofin kielikurssi?

Moni pelästyy yksityisopetusta ja aivan suotta. Se ei ole enää pelkästään varakkaille suunnattu palvelu, vaan hintataso on jo sillä tasolla, että voit kysyä apua venäjän tukiopetusta tai pääsykokeisiin valmistautumista varten. Erilaisia verkkopalveluita on olemassa useita, mutta Superprof on tehnyt asian helpoksi sekä oppilaalle kuin opettajallekin. Mieti – voit hakea venäjän kurssia ja lähettää viestin tulevalle opettajallesi alle minuutissa. Jos ja kun haluat vertailla opettajien välillä ennen kielikurssin aloittamista, niin sekin onnistuu. Muiden jättämät arvostelut, opettajan koulutus ja erikoistuminen, hintataso sekä saatavuus… Monia hyviä kriteereitä, joiden avulla löydät sopivan venäjän opettajan etätunteja varten! Ja tottakai on mahdollista sopia myös lähiopetuksesta haluamaasi kaupunkiin. Keskimäärin venäjän tunnit maksavat 22€, mutta löydät opetusta tämän rajapyykin molemmin puolin.  Tiesitkö, että osa opettajista haluaa tarjota ensimmäisen yksityistunnin jopa ilmaiseksi? Syy on yksinkertainen – se, että löydät sinulle sopivan opettajan riskittömästi. Koska Superprof toimii monissa maissa, niin kannattaa ottaa huomioon myös tämä – mikäli haluat hyödyntää englantia ja oppia venäjää vieraana kielenä, opettajia keiden puoleen kääntyä on satoja.  Varaa ensimmäinen venäjän tunti tänään ja aloita matkasi vierasta kieltä kohti!

Mitä haluaisit oppia?