Erinomainen
lausunto aiheesta

Opi lisää aiheesta Piano oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 4 arvostelulla.

27 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 27€.

4 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Piano?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

 • Skype
 • Google Hangouts
 • Zoom
 • Discord
 • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

25 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa piano myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 25 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa piano?

25 opettajaa aiheessa piano on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 25 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: piano on 27€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

 • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
 • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen piano verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 4 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

25 opettajaa aiheessa Piano saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Piano?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Piano!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Pianotunnit kaikille verkossa - helppoa!

Tiesitkö, että tutkimuksen mukaan 82 prosenttia ihmisistä, joilla ei ole lainkaan kokemusta musiikki-instrumenteista, toivoo että olisi? Tämä ei ole yllätys, sillä soittamisen taito ilahduttaa myös ympärillä olevia kuulijoita. Kun taitava pianonsoittaja esittelee osaamistaan, moni kuulija ajattelee, että osaisipa itsekin soittaa ja näyttää luovuuttaan vastaavalla tavalla.

Fakta on se, että soittotaito ei synny yhdessä yössä, vaan vaatii systemaattista opiskelua ja päivittäistä harjoittelua. Mikäli olet innostunut oppimaan pianonsoiton jalon taidon, olet jo pitkällä sivustoamme selatessa. Etäpianotunnit ovat nykypäivää sekä joustava tapa oppia soittamaan ja säestämään. Paikan päällä järjestettävä pianotunti saattaa kuulostaa houkuttelevammalta kuin musisointituokio verkon välityksellä, mutta tulet pian huomaamaan mitä kaikkea verkko-opiskelu mahdollistaakaan.

Miksi pianonsoittoa kannattaa opetella

Erään neurotieteellisen tutkimuksen mukaan pianotunneille osallistuminen edesauttaa ihmisen aivotoimintaa ja tekee ajattelusta terävämpää, verrattuna niihin joilla ei ole kokemusta musiikin parista. Tutkimus kertoo, että esimerkiksi ne lapset, jotka ovat ottaneet pianotunteja, suoriutuvat tietyistä oppiaineista paremmin kuin muut. Myös niillä aikuisilla, jotka osallistuvat säännöllisesti pianotunneille, on paremmat mahdollisuudet oman aivotoiminnan kehittämiseen sen vaatiman kokonaisvaltaisen ajattelutoiminnan vuoksi.

 

Nyt kun tiedät tämän, ensimmäisen pianotunnin sopiminen kuulostaa varsin järkevältä suunnitelmalta. Oli ajatuksissasi sitten pianonsoittajan ammatti, mukava harrastus tai pianonsoiton alkeet, on tärkeintä yksinkertaisesti aloittaa. Voit myös olla jo kokeneempi muusikko, joka haluaa kehittää osaamistaan esimerkiksi tiettyä keikkaa tai tilaisuutta varten.

Olen jo liian vanha pianotunneille, nivelet eivät enää kestä, minulla on huonot kokemukset ala-asteella otetuista soittotunneista

… Mikäli nämä lauseet kuulostavat tutulta, jatka silti lukemista.

Tässä kolme hyvää syytä aloittaa pianonsoitto – iästä riippumatta:

1. Pianonsoiton opettelu voi parantaa sormien ja nivelten kuntoa

Pianonsoitto ei kuulosta kovin liikunnalliselta harrastukselta, jos vertaa crossfitiin, mutta siinä käytettävät liikkeet saattavat helpottaa nivelten ja lihasten hyvinvointia. Käsistä ja sormista tulee joustavampia ja näppäryys kehittyy. Jalan käyttäminen tahdikkaasti pedaalilla helpottaa epämukavaa oloa ja vähentää myös niveltulehduksia.

2. Pianotunnit vähentävät stressiä

Musiikin soittaminen on tutkitusti hyvä tapa vähentää kemiallista jännitystä ja ohjata aivoaaltoja vähentämään stressin aiheuttajia. Vähentämällä stressiä riski sairastua esimerkiksi sydän- ja verisuonitauteihihin, MS-tautiin ja diabetekseen pienenee.

3. Muistin virkistäminen

Tutkijat ovat osoittaneet, että käyttämällä aivojasi musiikillisten äänien ja kuvioiden hallitsemiseen soittimen, kuten pianon avulla, parannat samalla muistia. Myös aivojen muovautuvuus eli kyky oppia kehittyy.

Harkitse pianotunnin ottamista verkossa

Pianonsoittoa voi harjoitella opettajan avulla kahdella tapaa: perinteisellä, kahdenkeskisellä pianotunnilla sekä verkossa. Fyysiset pianotunnit ovat pääasiassa henkilökohtaisia, mutta joskus ne voivat tapahtua myös ryhmässä opettajan vetämänä.

Kun miettii, mitä hyötyä etäpianotunneista on, niin puoltavia tekijöitä on monia. Opinnot ovat henkilökohtaisia ja pohjaavat itseopiskeluun, jossa opettaja toimii apuna. Tarvitset vain nettiyhteyden, tietokoneen ja tietysti soittimen, jolla aloittaa.

Verkkotunnit ovat nostaneet suosiotaan pianoharrastajien keskuudessa niiden käytännönläheisyyden vuoksi.

Tässä muutama niistä:

 • Joustavat aikataulut.

  Useimmat verkkotunnit ovat saatavilla 24/7, mikä mahdollistaa omaan kalenteriin sopivan harjoittelusuunnitelman tekemisen. Valittuja tunteja on helppo siirtää itselle parempaan ajankohtaan – ja hyödyntää esimerkiksi lounas- ja kahvitauko soittamisen parissa.

 • Verkko-opiskelu on edullisempaa.

  Kun opiskelet verkossa, ei kulu turhaa aikaa, vaivaa ja rahaa edestakaiseen matkustamiseen. Pääset yhdellä maksulla käsiksi rajoittamattomiin oppimateriaaleihin, eikä sisältö ole riippuvainen opettajan omasta suorituksesta.

 • Ajan säästäminen

  Pianonsoiton opettaja on yleensä suunnitellut yksityistunnit tehokkaammiksi ja lyhytkestoisemmiksi, kuin perinteiset oppitunnit, jossa aikataulu voi helposti venähtää. Itseopiskelu sopii monelle, jolta ei löydy ylimääräistä aikaa.

 • Opi erilainen lähestymistapa soittamiseen.

  Yksi hienoimmista asioista, mitä verkko-opiskelu mahdollistaa, on se että voit vaihtaa halutessasi opettajaa ensimmäisen tunnin tai viikon jälkeen. Näin ollen saat oppeja monilta alan ammattilaisilta yhden sijaan.

 • Verkko-opiskelu on viihdyttävää!

  Pianonsoiton opiskelu voi viedä kuukausia tai vuosia, jotta tulet siinä hyväksi. Etätuntien avulla pystyt nopeuttamaan prosessia – jo muutaman viikon jälkeen osaat soittaa taitavasti helppojen ja hauskojen oppimismenetelmien myötä.

Liity mukaan etäpianotunneille

Piano on ehkä kaikista soittimista juuri se, mitä halutaan oppia soittamaan. Edellä lukemasi perusteella voit varmasti allekirjoittaa tämän. Tämän vuoksi juuri nyt on sopiva hetki ilmoittautua mukaan pianonsoiton verkkotunneille. Mikäli haaveilet pianonsoitosta, liity rohkeasti mukaan ja bongaa oma pianonsoiton opettaja Superprofilta.

Löydät sivuiltamme monia suomalaisia huippuosaajia, jotka ovat valmiina auttamaan sinua pianonsoiton saloihin. Tarkista vain kalenterisi ja opi soittamaan pianoa kuin ammattilainen, yksinkertaisesti liittymällä mukaan!

Mitä haluaisit oppia?