Erinomainen
lausunto aiheesta

Opi lisää aiheesta Laulu oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 7 arvostelulla.

36 €/h

Parhaat hinnat: 96% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 36€.

8 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 8 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Laulu?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

24 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa laulu myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 24 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa laulu?

24 opettajaa aiheessa laulu on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 24 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: laulu on 36€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen laulu verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 7 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

24 opettajaa aiheessa Laulu saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Laulu?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Laulu!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Yksityiset Laulutunnit Paikassa

Opi laulamaan etätunneilla Superprofin kanssa

Jos kelataan vuosikymmen taaksepäin, laulutuntien ottamista pelkän verkkoyhteyden välityksellä olisi kutsuttu edelläkävijyydeksi. Kasvokkain tapahtuva harjoittelu on kuulunut erilaisten musiikkiharrastusten ytimeen ja teknologian kehittyessä on eteen tullut uusia mahdollisuuksia. Kun sanomme, että voit oppia laulamaan kotoa käsin – tarkoitamme sitä. Kiitos laadukkaiden kameroiden ja mikrofonien sekä tehokkaan verkkoyhteyden, voit opiskella laulamaan etänä mistä päin Suomea tahansa. Nykylaitteilla suurempia vääristymiä ei ole luvassa, vaikka toki kasvokkain tapahtuvassa laulunopetuksessa on omat hyvät puolensa. Ja niin on myös etäopetuksessa – osalle, etenkin ujoimmille kavereille, ne ovat jopa parempi valinta. Opi laulamaan verkkotunneilla Superprofilla!  

Tästä syystä laulutunnit kotona kannattaa

Laulaminen on esiintymistä puhtaimmillaan. Monet ammattilaisetkin kärsivät esiintymiskammosta, vaikka keikkoja olisi takana jo vuosien ajalta. Moni aloittelija kokee paineita siitä, jos joku muu kuulee omaa laulua. Tästä syystä myös jo laulunopetus saattaa aiheuttaa etukäteen epämiellyttävän olotilan. Tiedätkö mitä? Se on täysin normaalia. Superprofin opettajat kohtaavat erilaista jännitystä ja pelkoa päivittäin, ja tarjoavat apuaan niiden selättämiseen. Verkkolaulutunnit ovat matalan kynnyksen keino aloittaa tämä mahtava harrastus tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Kun pääset vauhtiin, osaat lämmitellä ääntäsi oikeaoppisesti etukäteen ja keskittyä laulutunnin ajan valitsemaasi aiheeseen. Aivan kuten urheilussa, myös laulamisessa äänen herättäminen suoritukseen on olennainen osa prosessia. Yksi selvä hyöty, mitä etälaulutunnit tarjoaa, on ajan ja rahan säästäminen. On kustannustehokkaampaa molemmille osapuolille, kun matkustusaika jää minimiin ja itse asiaan päästään nopeasti ja vaivattomasti. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai pelkän älypuhelimen, jotta voit aloittaa. Oletko harkinnut laulun aloittamista? Kannustamme rohkeasti tavoittelemaan unelmaasi. Superprofilta löydät joukon musiikkia rakastavia laulunopettajia, jotka tarjoavat henkilökohtaista opetusta verkossa.  

Miten saada kaikki irti verkkolaulutunneista?

Tärkein asia, mitä etukäteen on otettava huomioon kun harkitsee etälaulutunteja, on treeniympäristö. Jos joudut virittelemään laulustudiosi ruokapöydän ääreen, ei kokemus välttämättä ole kovinkaan miellyttävä. Häiriötekijöiden minimointi on tärkeää, jotta pystyt rauhassa keskittymään laulunopettajan vinkkeihin ja omaan ääneesi. Tästä syystä erillinen huone (ja mahdollisten kanssaeläjien informointi laulurauhasta) on paras tapa valmistautua laulutunnille. Soitatko jotain instrumenttia? Suosittelemme harjoittelemaan samassa paikkaa, sillä laulaminenkin on luovaa puuhaa. Ja luovuutta kannattaa vaalia! Ja kukaanhan ei määritä, että sinun tarvitsee välttämättä olla sisätiloissa. Jos sinulla on mahdollisuus päästä kesämökille (jonne internetkin kantaa) tai omalle pihalle, voit rohkeasti virittää laulupaikkasi niille. Tärkeintä luoda itselle mieluinen ympäristö, jossa voi toimia keskeytyksettä ja edistää omaa luovuuttaan. Saat lisää vinkkejä etätunneille, kun otat yhteyttä Superprofin yksityisopettajiin. Verkkolaulutunnit edellyttävät hyvää verkkoyhteyttä. Suosittelemme usein oppilaille kannettavaa tietokonetta, johon voit yhdistää ulkoisen mikrofonin. Mutta kuten todettua, alkuun pääset vähemmälläkin. Koska kyseessä on laulaminen, hyvä äänenlaatu korostuu väistämättä.  

Kasvokkain tapahtuva laulunopetus vs. etätunnit

Molemmilla harjoittelutavoilla on hyvät ja huonot puolensa, riippuen omista mieltymyksistä. Superprofilla olemme tehneet asian helpoksi: voit nimittäin päättää, haluatko etsiä kotikaupungissasi toimivan laulunopettajan perinteistä opetusta varten vai valita etäopetuksen. Moni valitsee henkilökohtaiset, treenikämpällä pidettävät laulutunnit, koska ne tuntuvat käytännönläheisimmiltä fyysisen läsnäolon myötä. Laulunopettaja voi myös helposti kiinnittää huomiota kehon asentoon tai ryhtiin ja korjata virheet luontevammin. Vaikka otsikossa onkin esitetty vastakkainasettelu, haluamme pukea asian näin: miksi et valitsisi molempia? Superprofin joustava opetusmalli nimittäin mahdollistaa sen, että voit aloittaa laulutunnit kasvokkain ja jatkaa siitä mihin jäit etänä. Tämä jos mikä mahdollistaa nopean etenemisen ja matkan kohti parrasvaloja!  

Aloita laulamaan Superprofilla

Superprofin sivustolla voit valita itsellesi mieluisan opettajan suuresta joukosta. Alustalla toimii tällä hetkellä 24 laulunopettajaa, joihin saat yhteyden vain muutamalla klikkauksella. Voit valita itsellesi mieluisan tavan opetella laulua ja halutessasi etsiä myös soittotunteja kitaran tai pianon parista. Kun päätät aloittaa laulutunnit, tutustu ensiksi opettajiimme. Voit vertailla muun muassa saatuja arvosteluja, koulutusta, opetustyyliä tai musiikkitaustaa ja lähestyä juuri niitä opettajia, jotka voisivat auttaa parhaiten juuri sinua. Keskimäärin verkossa tapahtuvat laulutunnit saat kauttamme hintaan 36€. Lauluharrastuksen aloittamisessa on kaksi tärkeää asiaa: aloittaminen ja oikean opettajan löytäminen. Me Superprofilla autamme sinut näistä molemmista eteenpäin, lähtötasostasi riippumatta. Aloita laulutunnit Superprofilla, löydä oma äänialasi ja siirry suihkulaulajasta karismaattiseksi esiintyjäksi nopeammin kuin koskaan!

Mitä haluaisit oppia?