Etusivu
Tarjoa opetusta
,
Etsi läheltäni Verkossa

Suosituimmat kaupungit

Etusivu
Tarjoa opetusta

Opettajamme aiheessa
Piano kaupungissa Oulu

22 €/h

Parhaat hinnat: 67% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Pianotunnit yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi, halusi ja tavoitteesi ja käy kätevästi Superprofissa.

3. Yksityisopetus kannattaa

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

🎹 Miten voin löytää pianokursseja paikassa Oulu?

Olisitko kiinnostunut ottamaan pianotunteja?

 

Superprofissa on tällä hetkellä 3 pianotuutoria, jotka tarjoavat oppitunteja paikassa Oulu.

 

Viestintäpalvelumme antaa sinun viestitellä monien eri pianotuutoreiden kanssa, jotka ovat rekisteröityneenä alustallamme.

 

Kun kurssipyyntösi hyväksytään, voit aloittaa ensimmäisen pianotuntisi tuutorisi kanssa.

 

Selaa pianotuutoreiden ilmoitukset alueellasi

🎵 Kuinka moni valmentaja tarjoaa tällä hetkellä yksityisiä pianokursseja lähelläsi?

Paikassa Oulu ja lähialueilla on 3 yksityistä pianonopettajaa saatavilla opettamaan yksityistunteja

 

Katsasta opettajasi yksityinen tuutorointi-ilmoitus ja lähetä viesti pianonopettajalle, joka vastaa tarpeisiisi parhaiten. Superprofilla on pianonopettajia, jotka hallitsevat musiikkityylejä laidasta laitaan: jazz, klassinen, pop, rock...

 

Valitse tunti yli 3n opettajaprofiilin suuresta valikoimasta.

💻 Onko mahdollista ottaa pianokursseja verkossa?

Superprofissa voit opetella pianonsoittoa verkossa tai yksityisopettajan kanssa. Olet sitten aloittelija tai soitat edistyneemmällä tasolla, tuutorimme ovat täällä sinua varten.

 

Moni pianon opettajistamme tarjoavat myös yksityistä verkko-opetusta. Noin 80% yksityistuutoreista Superprofilla antavat pianotunteja netissä ja useimmat heistä tarjoavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevat verkkotunnit, kirjoita aihekriteerisi hakupalkkiin ja valitse verkko-opetusvaihtoehto nähdäksesi, kuka yksityisopettajista on tällä hetkellä saatavilla tarjoamaan verkkotunteja haluamastasi aiheesta.

 

Verkkokurssit webkameralla antavat sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella tuntisi omaan aikatauluusi sopiviksi ja mikä parasta, verkkotunnit ovat yleensä halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä pianotunti verkossa

 

💸 Ovatko pianokurssit hintavia paikassa Oulu ja sen lähistöllä?

Kaupungissa Oulu, pianonopettajat laskuttavat 22€ pianotunneista per tunti.

 

Hinta pianotunneille riippuu seuraavasta:

 • pianonopettajasi kokemuksesta
 • pianotuntiesi sijainnista (webkameran välityksellä tai oppilaan kotona)
 • haluamasi tuntien määrästä ja tuntien kestosta
 • pianotuntien päämäärästä. Esimerkiksi, mikäli aiot osallistua kokeeseen tai käyt tunneilla huvin vuoksi.

97% Superprofin pianonopettajista tarjoavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi.

 

Katso hinnat pianon yksityisopettajista kaupungissasi.

🎧 Mitkä tarvikkeet pitäisi hankkia ennen tuntien ottamista yksityisopettajan kanssa?

Ensimmäinen askel on tietysti hankkia piano.

 

Hinta pianolle voi joskus säikähdyttää uusia pianisteja. Mikäli näin on, voit vuokrata pianon treenataksesi siihen asti, kun olet valmis ostamaan ikioman pianon.

 

Riippuen pianosta, jota haluaisit soittaa, sinun tulee ostaa:

 • metronomin
 • pianon kannen
 • pianotuolin
 • kirjoja/sovelluksia, jotka auttavat sinua harjoittelemaan kotona
 • polkimen

Jotkut pianotarvikkeet eivät välttämättä ole tarpeellisia, jotta voit oppia pianonsoittoa. Ethän epäröi kysyä pianotuutoriltasi apua siitä, mitkä välineet olisi hyvä olla, jotta harjoitteleminen ja oppiminen olisi saavutettavissa.

 

Löydä juuri sinun tarpeitasi vastaava pianonopettaja yli 3n profiilin joukosta.

 

Tarve oppia uutta?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä itsellesi paras yksityinen pianonopettaja paikassa Oulu

Opi soittamaan pianoa yksityisopettajan kanssa

Etsitkö pianotunteja Oulusta? Moni nimittäin tekee niin, sillä piano on yksi suosituimmista soittimista ympäri maailman ja siksi ei liene sattumaa että löysit tälle sivulle. Olit sitten kiinnostunut klassisesta musiikista, pop- tai rock-kappaleiden soittamisesta tai jazzista, pianonsoiton opettajan kanssa edistyminen on taattua. Superprof on maailmanlaajuinen verkosto, jonka kautta löydät ammattitaitoiset pianonsoiton opettajat helposti ja nopeasti. Oulun alueella on vapaana useita yksityisopettajia, joiden kanssa voit sopia harjoittelun aloittamisesta aikataulujesi mukaan. Haluatko muusikoksi? Tähtäätkö korkeakoulun pääsykokeisiin, jotta voit opiskella musiikin ammattilaiseksi? Mikä ikinä tavoitteesi soittamisen suhteen onkaan, Superprof auttaa! Sen lisäksi, että voit sopia pianotunneista kotonasi tai soittokämpällä, verkkoyhteyksien avulla voit löytää soitonopetusta lähes mistä maasta tahansa! Verkkotunneilla voit kätevästi opiskella soittamaan, samalla kun opettaja auttaa sinua eteenpäin videon välityksellä. Pianotuntien ottaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. Kerromme seuraavaksi, miten pääset eteenpäin uuden harrastuksesi parissa. Varoitus: pianonsoitto saattaa koukuttaa.  

Kuinka alkuun pianonsoitossa?

Tunnetko jo duuriasteikon eri sävelet? Tai tiedätkö, miten eri tyylilajeissa kuuluu soittaa? Vaikeita kysymyksiä, ellei ole ennen soittanut pianoa. Heti alkuun on hyvä todeta: pianonsoiton voi aloittaa minkä ikäisenä vaan. Etenkin lapsena ja nuorena aloitetut pianotunnit hyödyntävät läpi elämän, mutta myös aikuisiällä on mahdollista oppia oikea soittotekniikka ja musiikin teorian käytänteet. Korvakuulolta soittaminen on hieno taitolaji, mutta fakta on se, että ilman musiikin teorian pohjaosaamista voi moni asia tuottaa vaikeuksia nuottikirjaa avatessa. Pianonsoiton opettajan tehtävänä on käydä läpi tärkeimmät teoriasäännöt ja muistitekniikat, jonka jälkeen itse soittaminen helpottuu ja pääset etenemään vaikeampiin kappaleisiin. Käsien ja jalkojen asento ja koordinaatio ovat asioita, joita oppii tekemällä – opettajan palautteen pohjalta huomattavasti nopeammin. Alkuun on helpointa päästä siten, että kirjoittaa ylös omat tavoitteensa pianonsoitossa. Jos unelmana on soittaa joskus orkesterisaleissa tai kiertueilla, on hyvä asennoitua siihen että työtä on edessä. Rohkaisemme kuitenkin kaikkia aloittamaan, sillä vain sitä kautta voi kehittyä musiikin osaajaksi!

Pianonsoiton hyödyt

Kaikki, jotka nauttivat musiikista, ovat joskus varmasti kuvitelleet miltä tuntuisi itse osata soittaa. Sanotaanko näin, että mahtavalta! Ja vielä mahtavampaa on tajuta se, että soittamaan voi oppia ahkeran harjoittelun tuloksena. Pianonsoitossa yksi asia on tottakai se, että pystyt ylipäätään soittamaan: lempikappaleiden tulkinta, omien tuotosten säveltäminen ja nuotin lukeminen. Toinen asia on taas se, mitä kaikkea muuta tämä harrastus tuo mukanaan! Pianonsoiton myötä esiintymistaitosi paranee. Tätä myötä myös itseluottamus kohenee ja voit oppia myös sosiaalisia taitoja. Pianonsoitto kehittää myös muistiasi ja parantaa huomattavasti keskittymiskykyä – satojen tuntien harjoittelu nimittäin tekee itse kunkin sinnikkääksi! Eikä sovi unohtaa fyysisen kunnon kehittymistä, koordinaatiotaidot mukaan lukien. Aloittamalla pianotunnit Oulussa, saat kylkiäisenä paljon muutakin. Miksi et etsisi soitonopettajaa ja aloittaisi musiikkiharrastusta jo heti huomenna?  

Löydä soitonopettaja Superprofilta

Tänä päivänä soittoharrastuksen aloittaminen on helpompaa kuin koskaan. Oulussa on useita yksityisiä toimijoita, musiikkikouluja sekä opinahjoja, kuten Oulu-opisto ja Oulun konservatorio, jotka tarjoavat perinteistä pianonsoiton opetusta. Superprof on joustava vaihtoehto niille, ketkä haluavat itse päättää opetuksesta: hinta, sijainti, toteutustapa ja sisältö… Näihin kaikkiin voit nimittäin itse vaikuttaa! Tee sivullamme haku alueeltasi ja tutustu opettajien profiileihin. Löydät profiileista paljon hyödyllistä tietoa, mikä helpottaa sopivan soitonopettajan löytämistä. Voit esimerkiksi etsiä niitä opettajia, keillä on vuosikymmenten kokemus musiikin teoriasta ja pianonsoitosta. Tai löytää ikäisiäsi opettajia, jotka osaavat asettua lähtötilanteeseesi luontevasti. Koska maksat opetuksesta tunti kerrallaan, niin pidempää sitoutumista ei tarvitse heti miettiä. Keskimäärin pianotunnit maksavat Oulussa 22, mutta koska opettajamme saavat päättää tuntiensa hinnat itse niin löydät vaihtoehtoja myös tämän rajapyykin molemmin puolin. Tiesitkö, että aloittamalla pianotunnit saatat jäädä koukkuun… Nimittäin musiikin maailmaan! Piano on erinomainen instrumentti aloittamiseen, sillä se avaa omaa ajattelua myös monen muun soittimen suhteen. Ja koska pianoja on erilaisia (aina flyygeleistä USB-koskettimiin), löydät varmasti itsellesi parhaimman tavan soittaa ja oppia. Kun päätät aloittaa pianotunnit Superprofilla, ota huomioon siis seuraavat asiat:

 • Tutustu opettajiin etukäteen hakutoiminnolla. Vertaile hintaa, sijaintia ja toteutustapaa (etäopetus, kasvokkain tapahtuva opetus).
 • Lähesty sopivia opettajia verkkoviestillä. Kerro heille tavoitteesi ja minkälainen oppija olet.
 • Sovi aloituksesta, tykästy pianonsoittamiseen ja aloita uusi urasi musiikin parissa!

Parasta Superprofin yksityisopetuksessa on opettajamme. Henkilökohtaista ja rakentavaa palautetta saat ensitapaamisesta lähtien, joten voit olla varma siitä että oppiminen on tehokasta ja ennen kaikkea hauskaa. Varokaa sinfoniaorkesterit ja rock-bändit, täältä tullaan!

Mitä haluaisit oppia?