Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima pianonopettajiamme paikassa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 3 arvostelua

30 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 30€/h

8 h

Salamannopeaa! Pianonopettajamme vastaavat yleensä noin 8 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa piano paikassa Helsinki!

2. Pianotunnit yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi, halusi ja tavoitteesi ja käy kätevästi Superprofissa.

3. Yksityisopetus kannattaa

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

🎹 Mistä paikassa Helsinki voin löytää yksityisen pianon opettajan?

Olisitko kiinnostunut ottamaan pianokursseja?

 

Tällä hetkellä meillä on 11 pianotuutoria saatavilla antamaan pianotunteja paikassa Helsinki ja lähellä sijaitsevilla alueilla.

 

Viestintäpalvelu on käytössä alustallamme antaen sinun ottaa yhteyttä pianonopettajien kanssa, jotka antavat yksityistunteja Superprofissa.

 

Sitten kun tuntipyyntösi hyväksytään, voit aloittaa ensimmäisen kurssisi tuutorisi kanssa.

 

Selaa pianotuutoreiden ilmoitukset alueellasi

🎵 Kuinka moni valmentaja tarjoaa tällä hetkellä pianokursseja lähelläsi?

Tällä hetkellä meillä on 11 yksityistä pianonopettajaa, jotka tarjoavat pianotunteja paikassa Helsinki ja lähialueilla.

 

Katsasta opettajasi yksityinen tuutorointi-ilmoitus ja lähetä viesti pianonopettajalle, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Superprofilla on pianonopettajia, jotka hallitsevat musiikkityylejä laidasta laitaan: jazz, klassinen, pop, rock...

 

Valitse pianotunti yli 11n pianonopettajan suuresta valikoimasta.

💻 Miten voin ottaa pianokursseja verkossa?

Superprofissa voit opetella pianonsoittoa verkossa tai yksityisopettajan kanssa. Olet sitten aloittelija tai soitat edistyneemmällä tasolla, tuutorimme ovat täällä sinua varten.

 

Moni pianon tuutoreistamme tarjoavat myös yksityistä verkko-opetusta. Noin 80% yksityistuutoreista Superprofilla tarjoavat pianotunteja verkossa ja useimmat heistä tarjoavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevat verkko-opettajat, kirjoita aihekriteerisi hakupalkkiin ja valitse verkko-opetusvaihtoehto nähdäksesi, kuka yksityisopettajista on tällä hetkellä saatavilla tarjoamaan verkkotunteja haluamastasi aiheesta.

 

Verkkokurssit netissä antavat sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella tuntisi omaan aikatauluusi sopiviksi ja mikä parasta, verkkotunnit ovat yleensä halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä pianotunti verkossa

 

💸 Kuinka paljon pianonopettajat laskuttavat pianotunneistaan paikassa Helsinki?

Pianotuutorit maksavat 30€ pianotunneista paikassa Helsinki.

 

Kulu pianotunneille riippuu seuraavasta:

 • pianonopettajasi kokemuksesta
 • pianotuntiesi sijainnista (webkameran välityksellä tai oppilaan asunnolla)
 • oppituntiesi taajuudesta ja tuntien kestosta
 • pianotuntien päämäärästä. Esimerkiksi, mikäli aiot osallistua kokeeseen tai käyt tunneilla huvin vuoksi.

97% Superprofin pianonopettajista tarjoavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi.

 

Katso kustannukset pianon yksityisopettajista alueellasi.

🎧 Mitkä tarvikkeet on hyvä hommata ennen tuntien ottamista yksityisopettajan kanssa?

Ensimmäinen etappi on tietysti ostaa piano.

 

Kustannus uudelle pianolle voi joskus hämmästyttää uusia oppilaita. Mikäli näin on, voit hyvin vuokrata pianon harjoitellaksesi siihen asti, kun olet valmis hankkimaan ikioman pianon.

 

Riippuen pianosta, jota haluaisit soittaa, sinun tulee ostaa:

 • metronomin
 • pianon kannen
 • pianotuolin
 • kirjoja/sovelluksia, jotka auttavat sinua harjoittelemaan kotona
 • polkimen

Jotkut pianotarvikkeet eivät välttämättä ole tarpeellisia, jotta voit oppia soittamaan. Ethän epäröi kysyä pianotuutoriltasi ohjeita siitä, mitkä välineet olisi hyvä olla, jotta harjoitteleminen ja oppiminen olisi saavutettavissa.

 

Löydä juuri sinun tarpeitasi vastaava pianonopettaja yli 11n pianotuutorin joukosta.

 

Tarve oppia lisää aiheessa Piano?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Piano!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Parhaat Yksityiset Pianotunnit Helsinki

Pianotunnit joustavasti pääkaupunkiseudulla

Kanadalainen huippupianisti Glenn Gould totesi aikoinaan, että pianonsoitto on melko yksinkertaista, mutta sen hallitseminen tulee viemään vuosia. Ja tätä asiaa emme lähde mekään kiistämään. Sohvalla makoillen sinusta ei tule hyvää soittajaa. Pianonsoitto vaatii työtä päivittäin, jotta kehityt siinä erinomaiselle tasolle. Etenkin, jos haaveena on muusikon ura pianistina niin sinun on varauduttava kipeisiin sormiin ja rautaisiin istumalihaksiin! Pianoa voi toki soittaa myös ihan harrastusmielessä, oman fiiliksen, ystävien ja perheen iloksi. Omien lempikappaleiden soittaminen on luontevinta aloittaa yhdessä opettajan kanssa, sillä oikeanlainen soittotekniikka ja ymmärrys musiikin teoriasta tulevat tarpeeseen! Helsingin seudulla on monia paikkoja, joissa opetetaan pianonsoittoa. Harvalla on kuitenkaan varaa hankkia pelkästään soittamiseen tarkoitettua tilaa, jonka vuoksi erilaiset kurssit ja pianotunnit ovat syystäkin suosiossa. Kerrostaloyksiöön kun ei myöskään oman pianon lisäksi mahtuisi paljoakaan muuta. Tästä syystä pianotunnit ovat luonteva valinta. Sen lisäksi, että opit taitavaksi soittajaksi, pianonsoitto kehittää älykkyyttä, sorminäppäryyttä, tarkkuutta ja fyysistä kuntoa. Rytmiä, melodiaa ja harmoniaa unohtamatta – varsin monipuolinen harrastus, siis!

Musiikin teoria osana pianonsoittoa

Kaikki eivät miellä musiikin teoriaa kovin kiinnostavaksi osaksi soittoharrastusta, mutta fakta on se että sen arvoa ja roolia ei voi väheksyä. Etenkin pianon tapauksessa asteikkojen, sointujen ja melodioiden ymmärtäminen korostuu ja näihin saa parhaat valmiudet teoriaan tutustumalla. Soitatko korvakuulolta? Onnittelut! Kannustamme sinua rohkeasti myös teoriatunneille, sillä ymmärryksesi musiikkiin moninkertaistuu niiden jälkeen. Pianotunteihin on mahdollista liittää enemmän tai vähemmän erilaista teoriaopetusta. Vaikka korostammekin näiden tärkeyttä, niin on kuitenkin hyvä muistaa, että yksityisopetuksessa päätökset teet sinä. Emme me tai opettaja. Yksinpuurtamisen sijaan, miksi et suuntaisi katsettasi Helsingin seudun yksityisiin pianotunteihin?

Helsinki ja musiikin monet mahdollisuudet

Suomen pääkaupunkina Helsingillä on ainutlaatuinen rooli osana maamme musiikki- ja kulttuurikenttää. Tämä on johtanut vuosien saatossa siihen, että erilaista musiikinopetusta on tarjolla niin harrastajille, vasta-alkajille kuin ammattilaisillekin. Esimerkiksi pianon voit valita pääaineeksi Metropolian AMK-koulutuksissa, Taideyliopistolla tai vaikkapa erilaisissa musiikkioppilaitoksissa. Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse lähteä kehittämään soittotaitoaan näin virallisesti, ellei halua, vaan mahdollisuutena on tarttua Superprofin tarjoamaan yksityisopetukseen! Helsinki on monen kotimaisen artistin ja esiintyjän kotipaikka. Esimerkiksi maailmallakin vaikuttava jazzpianisti Iiro Rantala on yksi viime aikojen tunnetuimmista pianotaitureista – ja lisää on lähettyvillä! Näin voi todeta ainakin pianonsoiton suosioon perustuen. Haaveilet sitten ammatista musiikkialalla tai yksinkertaisesti hauskasta ajanvietteestä, voit olla varma siitä että pääkaupunkiseudulta löydät ratkaisun soittoharrastuksen aloittamiseen ennen kuin huomaatkaan.

Pianotunnit Helsingissä

Vaikka verkko on pullollaan erilaista sisältöä, jolla voit opetella soittamaan pianoa itsekseen, niin ammattitaitoisen opettajan järjestämät pianotunnit ovat kuitenkin kaikista tehokkain keino aloittaa. Pianonsoiton opettajan kanssa voit hioa tekniikkaa, harjoitella asteikkoja ja säveltää jopa omia tuotoksia. Ja kuka tietää, innostutko soittamisesta jopa niin paljon että haluat itse tulevaisuudessa toimia opettajana! Superprof on sivusto, josta tavoitat helposti ja nopeasti kattavan valikoiman yksityisiä pianonsoiton opettajia. Sen sijaan, että kuluttaisit tunteja Googlea selaillen, voit löytää opettajasi muutamalla klikkauksella:

 • Hae piano-opettajaa Helsingistä lähtötasosi perusteella
 • Lähetä opettajalle viesti ja tiedustele saatavuutta, opetustyyliä ja kokemusta
 • Sovi ensimmäinen pianotuntisi ja löydä luovuutesi koskettimien takaa!

Yllä on lyhykäisyydessään kuvattuna prosessi, joka sinun tulee tehdä. Toki monta asiaa on vielä päätettävänä, mutta valinnanvapaus on sinun: haluatko soittaa mieluiten kotona, opettajan luona tai musiikkiopistolla? Toisin kuin oppilaitoksissa, yksityisopettajan kanssa luot opetussuunnitelman itse: kerro, mitä tavoittelet ja Superprofin opettajat tietävät, miten edetään! Moni opettajamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tämä johtuu siitä, että tiedämme kuinka tärkeää on löytää henkilökemialtaan sopiva opettaja opetuksen sujuvuuden takaamiseksi. Keskimäärin pianotunteja löytyy Helsingin seudulta 30 hintaan, mutta tunteja löytyy tämän hintatason molemmin puolin. Superprofin sivusto on suunniteltu niin, että saat helposti käsityksen siitä, ketkä tarjoavat pianotunteja Helsingissä. Voit tutustua opettajien profiileihin, joista löytyy tietoa niin arvosteluista, opetusmenetelmistä, kokemuksesta, koulutuksesta kuin sijainnistakin.

Mitä haluaisit oppia?