Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoimamme personal trainereita paikassa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 2 arvostelua

53 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 53€/h

1 h

Salamannopeaa! Personal trainerimme vastaavat yleensä noin 1 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa personal training paikassa Helsinki!

2. Yksityinen personal trainer avuksi

Keskustele personal trainerisi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofissa.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: personal training paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta tunneille on 53€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Personal training?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Personal training entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Personal training?

Superprofissa suuri osa aiheen Personal training opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: personal training

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Personal training?

8 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Personal training opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 8 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

2 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Personal training?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Personal training!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä paras personal trainer vastaten juuri sinun tarpeitasi paikassa Helsinki

Löydä personal trainer verkosta

Liikunta on yksi niistä harrastuksista, mikä jää liian helposti väliin hektisen arjen keskellä. Kärjistäen, mitä vanhemmaksi tulee, sen vaikeampaa on lähteä liikkeelle ja löytää itselle mieluinen tapa pitää kuntoa yllä. Ja jos mennään yhteiskunnalliselle tasolle, niin maailmaa vaivaa tällä hetkellä moni terveysongelma, jotka voivat johtaa niin kroonisiin sairauksiin, masennukseen, liikalihavuuteen, diabetekseen ja verenpainetautiin. Ei ole sattumaa, että viime vuosina erilaiset personal trainer -palvelut ja hyvinvointi ovat nostaneet vahvasti päätään ja niihin törmää lähestulkoon päivittäin. Myös Suomessa asian on huomannut niin mediassa kuin kadullakin, Helsingin uusista kuntosaleista ja liikuntahalleista puhumattakaan. Liikunta auttaa kohentamaan hyvinvointia ja päästämään höyryjä ulos. Näin se myös vaikuttaa mielenterveyteen ja henkiseen hyvinvointiin. Jos ongelmana on aloittaminen, suunnitellussa pysyminen tai ylipäätään liikunnan ilon löytäminen, meillä on hyviä uutisia. Pääkaupunkiseudulla on jonoksi asti personal trainereita, jotka pystyvät auttamaan sinut eteenpäin. Heidät tavoitat kätevästi Superprofilta!  

Mitä personal training tarkoittaa?

Personal trainer on nimikkeenä käytössä myös meillä, vaikka englantia onkin. Moni mieltää personal trainerin henkilöksi, joka kertoo mitä syödään ja mitä treenataan. Yksinkertaisuudessaan asian voi kokea näin, mutta siihen liittyy paljon muutakin. Personal trainerit, eli henkilökohtaiset valmentajat ovat liikunnan ja urheilun ammattilaisia, jotka opastavat ja valvovat turvalliseen ja oikeaoppiseen harjoitteluun. Tarkoituksena on motivoida oppilaita kiinnostumaan oman hyvinvointinsa kohentamisesta ja luoda lyhyen sekä pitkän aikavälin tavoitteita tämän suhteen. Tähän päästään erilaisia mittauksia ja testejä tekemällä, joiden pohjalta on helpompi edistää harjoittelun suunnittelua. Harjoittelu on vain yksi osa kokonaisuutta, jonka vuoksi personal trainerit ottavat myös kantaa ravintotottumuksiin sekä lepoon. Personal trainerit toimivat yleensä kuntosaleilla ja liikuntakeskuksissa, mutta joskus on myös mahdollista harjoitella kotona. Tämä liittyy siihen, mitä asiakas haluaa: Superprofin kanssa toimiessa saat nimittäin itse päättää mitä, missä ja milloin tehdään. Valmentajat ovat yleensä käyneet alan koulutuksen, josta ovat saaneet pätevyyden toimia personal trainerin ammatissa. Taustaa löytyy yleensä myös terveystieteiden, lääketieteen, fysioterapian sekä liikunnan opetuksen alalta. Yksi asia on varma, ja se on se että olet “hyvissä käsissä” Superprofin personal trainereiden kanssa!  

Syitä osallistua personal trainerin valmennukseen

Ensimmäinen syy, miksi sinun kannattaa harkita personal training -tunteja Helsingissä, on ehdottomasti motivaatio. Rohkaisevan valmentajan kanssa nimittäin saat imettyä itseesi energiaa ja voimia tavoitella omia liikunnallisia unelmia. Moni yksin treenaava ei nimittäin koskaan pääse sille tasolle, mitä valmentajan kanssa harjoittelu voi teettää. Samalla kaikki virheet, joita väkisinkin tekee (ellei ole ollut ammattilaisen treenissä), jäävät huomiotta. Tämä voi joissain lajeissa olla kohtalokastakin! Personal trainerit tarjoavat jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn ratkaisun, mikä helpottaa treenaamisen aloittamista tai kehittämistä. Oli sitten mielessä kuntosali, lenkkeily, joukkueurheilu tai jokin muu sportti – mieti tavoitteesi etukäteen ja kerro se valmentajalle! Haluatko esimerkiksi laihtua? Juosta Cooperin testin yli kolmen tonnin? Tai aloittaa kauan suunnitellun harrastuksen? On monia syitä sille, miksi personal trainerit ovat vallanneet sijaa nykyihmisen kalenterista. Ja hyvä niin. Ammattilaisen apuun on aina hyvä tukeutua, varsinkin kun kyseessä on oma terveys ja hyvinvointi. Tässä muutamia aiheita, minkä takia personal trainer -palveluita kannattaa harkita:

  • Erilaisten sairauksien ehkäiseminen
  • Itseluottamuksen lisääminen
  • Kehonrakennus ja lihasten kasvatus
  • Kiinteytyminen ja rasvanpoltto
  • Kestävyys ja jaksaminen

Aloita liikuntaharrastus Superprofin valmentajan kanssa

Säännöllinen liikunta luo hyvän olon tunnetta, jonka myötä omaan arkeen saa lisää energiaa. Tämän huomaa pelkästään siitä, kun vertaa omaa vointiaan pitkän liikunnattoman ajanjakson jälkeen. Muita etuja, mitä personal trainerin kanssa työskentely antaa, on esimerkiksi stressin poistaminen ja itseluottamuksen kehittäminen, hengityksen ja sykkeen tasaantuminen sekä parempi ryhti. Voit aloittaa harjoittelun personal trainerin kanssa Helsingissä helposti: rekisteröidy sivullemme ja etsi hakutoiminnollamme sinulle sopiva valmentaja. Voit vertailla muun muassa hintatasoa, valmentajan pätevyyttä, sijaintia sekä fyysisen harjoittelun tyyppiä. Jos haluat pudottaa painoa, sinun tulee syödä tarpeeksi. Hullunkuristako, ei vältämättä! Tai jos haluat tehdä kymmenen leukaa, oikea tekniikka ja tukevat harjoitteet ovat tärkeässä roolissa. Muun muassa näistä asioista saat lisää tietoa tulevalta valmentajaltasi. Osa heistä tarjoaa ensimmäisen tunnin jopa ilmaiseksi. Etsi personal trainer Helsingistä ja tee uuden vuoden lupaus poikkeuksellisesti tänään!

Mitä haluaisit oppia?