Etusivu
Tarjoa opetusta

Löydä oma opettajasi verkko-opetukseen aiheessa: Personal training

🥇 Parhaat opettajat
đź’» 5 opettajaa verkossa
đź‘Ś Varmennetut arvostelut
đź’¸ Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opi lisää aiheesta Personal training oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

32 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 32€.

01

Löydä itsellesi
täydellinen opettaja

Selaa opettajia ja löydä itsellesi paras vaihtoehto - hinta, pätevyys, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi

Ota yhteyttä opettajaasi, kerro omista tarpeistasi ja tavoitteistasi ja sopikaa opetuksen aikataulusta. Varaa tuntisi ja maksa ne helposti ja turvatusti palvelun kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Ilmainen Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden oppia. Löydä uusi intohimosi ja opi lisää!

Katso kaikki verkkotunteja tarjoavat opettajamme aiheessa Personal training

Löydä oma opettajasi aiheessa Personal training auttamaan läksyissä, testeissä ja kokeissa.

Tänä päivänä kamppailemme jatkuvasti kiireen keskellä. Samaan aikaan ympäröivä yhteiskunta muistuttaa terveyden, fyysisen kunnon ja hyvinvoinnin tärkeydestä – ja aikaa näille ei tunnu aina riittävän. Tai jos aikaa riittäisikin, niin monesti miettii ja luo itselleen etukäteen esteen siitä, kuinka hyvinvointia sitten kannattaisi oikeasti edistää. Kuntosalille vai kävelylenkille? Riisiä vai perunaa?

Kysymykset ovat hyviä ja ne kannattaa yksinpuhelun sijaan kohdentaa koulutetulle ja asiaan perehtyneelle valmentajalle, eli personal trainerille tai liikunnan ammattilaiselle. Valmentajan tehtävä on opastaa ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi liikuntaharrastuksen tai elämäntapamuutoksen suhteen – ja hän on tukenasi alusta asti niiden asettamisessa. Valmentaja omaa tiedon, taidon ja kyvyn, joita tarvitaan oikea-oppisen ja tehokkaan harjoittelusuunnitelman tekemisessä. Hän myös opastaa erilaisten harjoitteiden tekniikassa sekä turvallisessa suoritustavassa tarjoamalla kannustusta, inspiraatiota ja kehittävää palautetta.

Eikö kuulostakin hyvältä? Oli sinulla sitten tietty, treenaamiseen liittyvä tavoite tai edes ajatus omaan hyvinvointiin panostamisesta, Superprofista löydät varmasti sopivan ja motivoituneen personal trainerin. Omaan tilanteeseen sopivan PT:n kanssa matka kohti terveellisempää huomista alkaa turvallisesti omassa kodissa, verkon kautta.

Näin hyödyt personal trainerin verkkovalmennuksesta

Ihmisen anatomia on monimutkainen asia, eikä omien rajojen tunnistaminen ole helppoa. Saatat maksaa vääränlaisesta harjoittelusta kallista hintaa, esimerkiksi ylikunnon tai vaarallisen tekniikan aiheuttaman loukkaantumisen myötä.

Personal trainerit tietävät miten ihmiskeho toimii ja kuinka kuhunkin tilanteeseen sopivia harjoitusmuotoja tai treenejä kannattaa toteuttaa. Tärkeä osaamisala heidän ammattitaitoaan on myös ravintotuntemus ja kokemus erilaisten ruokavalioiden suunnittelemisesta. Personal trainerit ovat opiskelleet asiat puolestasi, jolloin voitte aloittaa tavoitteidesi saavuttamisen ilman paineita tehokkaasti, loukkaantumisriskit minimoiden. Muista – lepopäivät ovat yhtä tärkeitä kuin treenipäivät. Oma valmentajasi pitää huolen siitä, että omatuntosikin hyväksee ne.

Vaikka Internetistä löytääkin kaiken mahdollisen tiedon ja välillä tuntuu että sitä on liikaa, jokaisen keho ja mieli reagoi liikuntaan monin eri tavoin. Toisin kuin lukemattomia määriä katseluja keräävät YouTube-tähdet, oma personal trainer arvioi aina lähtötilanteesi ja liikunnallisen taustasi, joiden pohjilta hän pystyy suunnittelemaan sinulle optimoidun harjoitusohjelman. Mikäli sinulla on taustalla loukkaantumisia tai muita, harjoitteluun vaikuttavia esteitä, osaa personal trainer huomioida tämän suunnittelussa.

Oman kunnon kohotus ei ole pelkkää nousujohteista kehitystä. Matkan varrelle mahtuu useita epäonnistumisia ja epätoivoisia hetkiä, jolloin tekisi mieli vain luovuttaa. Tämä on kuitenkin täysin normaalia, mutta monelle vaikeaa yksin käsitellä. Verkkovalmentajasi kohtaa työssään vastaavia hetkiä päivittäin, jonka vuoksi hän pystyy motivoimaan ja löytämään kanssasi oikeat syyt, joilla jatkaa eteenpäin. Tämä onkin yksi personal trainerin tärkeimmistä ominaisuuksista, sillä juuri näinä hetkinä on liian helppoa lopettaa.

Joskus vaikeinta on päästä alkuun, vaikka lyhyenkin urheilusuorituksen jälkeinen virkistynyt olotila odottaisi. Personal trainer varmistaa sen, että pysyt johdonmukaisena ja noudatat henkilökohtaista ohjelmaasi myös arjen vaikeissa hetkissä.

Mitä ensimmäisessä verkkotapaamisessa tapahtuu?

Tärkein askel liikuntaharrastuksen tai elämäntapamuutoksen suhteen on aloittaa. Ja aloitaminen tapahtuu tällä kertaa puhumalla – älä siis vielä riennä lenkkarikaupoille!

Verkkovalmennuksen ensimmäisessä tapaamisessa selvitätte valmentajasi kanssa terveytesi nykytilan. Tämä on tärkeä vaihe, jossa käydään läpi mahdolliset sairaudet sekä loukkaantumiset, liikuntaharrastukset ja elämäntavat. Lisäksi valmentaja teettää erilaisia mittauksia, joilla etenemistä pystyy jatkossa seuraamaan. Yleisimpiä tietoja mitä sinulta kysytään ja selvitetään, ovat paino ja pituus, lantion, vyötärön, rintakehän, käsien ja jalkojen ympärysmitta sekä kehon rasvaprosentti. Saatatte tehdä myös joitakin liikkuvuus- ja kuntotestejä ensimmäisessä tapaamisessa.

Personal trainer on kiinnostunut omista tavoitteistasi. Mikäli sinulla ei ole selvää näkemystä, mihin suuntaan haluat mennä tai mitä saavuttaa, ei huolta – valmentajan avulla voitte luoda juuri sinulle sopivia, helposti lähestyttäviä välietappeja. Kerro hänelle myös, miksi olet tapaamisen ylipäätään halunnut. Pelkästään sen kautta voi löytyä perimmäiset motivaatiotekijät.

Tavoitteiden pohjalta personal trainer tekee sinulle henkilökohtaisen treeniohjelman, joilla tavoitteisiin päästään. Monella personal trainerilla on kokemusta myös erilaisista dieeteistä ja ruokavalioista, jotka auttavat kokonaisvaltaisessa arjen muutoksessa. Näistäkin saat lisätietoa ensimmäisen tapaamisen aikana.

Miten löytää personal trainer?

Viime vuosina personal trainereiden määrä on kasvanut räjähdysmäisesti, sillä kysyntä on kovaa. Sopivan valmentajan löytäminen voikin olla vaikeaa, omasta budjetista tai aikataulusyistä riippuen. Moni personal trainer työskentelee suoraan tai alihankkijana kuntosalille, osa taas yksityisesti omissa tiloissaan. Hintataso saattaa vaihdella suurestikin, riippuen siitä joudutko personal training -palveluiden lisäksi maksamaan myös jäsenyydestä, jotka ovat usein määräaikaisia.

Yksi hyvä tapa etsiä personal traineria, on kysyä suosituksia omilta ystäviltään tai tuttavilta. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä – voit myös googlata, ketkä omassa kaupungissasi toimii. Sen lisäksi, että moni käyttää nettiä hyödyksi personal trainerin hakemisessa, moni myös haluaa palveluita juuri verkon välityksellä aika- ja paikkariippumattomuuden vuoksi.

Miksi verkkovalmennus kannattaa

Verkkovalmentajan, eli oman personal trainerin kanssa työskentely omaa hyvät ja huonot puolensa. Kotitreenit eivät välttämättä sovi kaikille, mutta voi osalle olla se joustavin ja toimivin tapa oman hyvinvoinnin kehittämisessä.

Verkkovalmennukset mahdollistavat sen, että voit työskennellä huippuammattilaisten kanssa ympäri maailmaa. Se, että voit työskennellä arvostettujen urhelijoiden, valmentajien tai fitnessvaikuttajien kanssa, tiettyjen alojen erikoisosaajia unohtamatta, on nykypäivän luksusta. Personal trainerin hyödyntäminen ei rajoitu enää pelkästään paikallisen liikuntakeskuksen tarjontaan.

Verkkovalmennus on myös usein edullisempi vaihtoehto, kuin kasvokkain tapahtuvat tapaamiset. Huono puoli on, että valmentaja ei ole seuraamassa jokaista liikettäsi. Personal trainingin suosion myötä niiden hinnat ovat kuitenkin kasvaneet ja nopeasti huomaakin, että kuukauden mittainen kattava harjoitussuunnitelma verkon kautta saattaa olla edullisempi vaihtoehto kuin kerta tai kaksi paikallisella kuntosalilla.

Yksi suurimmista hyödyistä verkon kautta toimiessa, on aikataulutus. Saat personal trainerilta harjoitteluohjelmat sähköisesti, ja voit suorittaa sitä missä ikinä oletkin – ajasta riippumatta. Syitä harjoituksen tekemättömyyteen ei voi enää perustella kuntosalin aukioloajoilla. Perinteisillä personal trainer -käynneillä saat apua tietyssä aikaikkunassa, kun taas moni verkkovalmentaja tarjoaa henkilökohtaista tukea ja sparrausta erilaisten viestintävälineiden kautta päivästä riippumatta. Esimerkiksi ruokapäiväkirjan seuraaminen lukeutuu monen valmentajan palveluihin, jolloin saat tärkeää tietoa omista tottumuksistasi ja vinkkejä näppäriin välipaloihin tai ravitseviin aterioihin.

Et välttämättä löydä verkkovalmentajaa paikallisen kuntosalin kautta, joten hakukoneet ovat luonteva vaihtoehto aloittaa. Parhaimmat ja luotettavimmat vaihtoehdot löydät kuitenkin helpoiten Superprofin kautta.

Superprofin personal trainerit palveluksessasi

Superprof on sivusto, jonka tavoitteena on yhdistää ne jotka haluavat oppia ja opettaa. Mukanamme onkin tällä hetkellä yli 2000 personal traineria, jotka haluavat auttaa asiakkaitaan saavuttamaan hyvinvointiin liittyviä unelmia. Monipuolinen personal trainer -joukkomme koostuu erilaisista taustoista tulevista ammattilaisista, joiden hinnat vaihtelevat kokemuksen ja asiantuntijuuden tason mukaan. Tämä mahdollistaa sen, että Superprofin kautta löytyy sopiva verkkovalmentaja jokaiseen budjettiin ja elämäntilanteeseen.

Valitse lähtötaso, sinulle sopiva hintahaarukka ja etsi ammattilaistemme joukosta sinua kiinnostavat profiilit. Voit kätevästi vertailla eri valmentajaehdokkaiden välillä ja tutustua heidän taustoihin, toimintatapoihin ja saatuihin arvosteluihin. Moni valmentajistamme tarjoaa ensimmäisen verkkotunnin ilmaiseksi, jotta pääset rauhassa tutustumaan heidän toimintatapoihin. Tätä tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä. Selaile tarjontaamme ja aloita hyvinvointiprojektisi nyt – ensimmäinen kotitreeni odottaa!

Usein kysytyt kysymykset

đź“’ Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Personal training?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

5 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa personal training myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 5 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa personal training?

5 opettajaa aiheessa personal training on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 5 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: personal training on 32€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen personal training verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon  arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla /5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.đź’» Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

5 opettajaa aiheessa Personal training saatavilla 

opettamaan sinua.