Etusivu
Tarjoa opetusta
,
Etsi läheltäni Verkossa

Suosituimmat kaupungit

Etusivu
Tarjoa opetusta
Erinomainen
lausunto aiheesta

Opi lisää aiheesta personal training verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 2 arvostelulla.

40 €/h

Parhaat hinnat: 92% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 40€.

0 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 0 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Personal training?

Keskimääräinen hinta tunneille on 40€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Personal training entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Personal training opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: personal training

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

12 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Personal training opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 12 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

2 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Personal training?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Personal training!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Personal training

Kun pelkkä verkkovalmennus ei riitä

Se, mitä etsit on paljon muuta kuin pari Youtube-videota ja Googlesta napattu dieetti. Verkosta löytyy mielenkiintoisia vaihtoehtoja oman hyvinvoinnin kehittämiseen, mutta parhaaseen lopputulokseen pääset palkkaamalla itsellesi henkilökohtaisen valmentajan. Koulutetun personal trainerin, joka motivoi sinut ylös sohvalta henkilökohtaisen treeniohjelman avulla. Kun oikeasti päätät ja löydät itsellesi motivaation, olet jo voiton puolella. Ilman motivaatiota on hankala sitoutua pidempiaikaiseen elämäntapamuutokseen tai liikuntaan.

 

Tavoitteenasi on seuraavaksi löytää sellainen personal trainer, joka osaa ottaa huomioon tavoitteesi ja lähtötilanteesi. Halusit sitten kohottaa kuntoa, laihduttaa, kasvattaa lihaksia tai lisätä liikkuvuutta, personal trainer auttaa sinut kohti päämäärääsi.

Kotitreeneillä parempiin tuloksiin

Fitness-buumi on tullut jäädäkseen. Sen lisäksi, että liikunnan suosio on vallannut uutisvirran, myös terveelliset ruokailutottumukset ovat nostaneet suosiotaan: kasvikset, hedelmät ja vihannekset, luomu- ja proteiinituotteet niittävät palstatilaa ja hallitsevat sosiaalisen median kuvakokoelmia. Liikunta ja terveelliset ravintotuotteet rinnastetaan luonnollisesti toisiinsa. Vaikka kyse onkin vallitsevasta villityksestä tubettajineen ja Instagram-vaikuttajineen, hyvinvoinnin korostuminen osana arkea on kuitenkin hyvä asia.

 

Kun vertaa omaa suorittamistaan ja edistymistään muihin, saattaa helposti kokea harmituksen tunnetta. Kuka tsemppaisi tämän varsin lannistavan olotilan yli? Miltä kuulostaisi personal trainer, joka tulisi tarvittaessa kotiisi? Halusit sitten aloittaa kuntosaliharjoittelun, vahvistaa lihaskuntoa, valmistautua maratonia varten, laihduttaa tai oppia laskemaan ravinnon makroarvoja, kuntoutua loukkaantumisen jälkeen tai löytää hyödyllisen uuden harrastuksen, personal trainer on apunasi. Kokenut valmentaja auttaa sinua myös kehonrakennuksessa, oikeaoppisessa palautumisessa ja erilaisissa liikuntalajeissa, jotka sinua kiinnostaa.

Henkilökohtaista harjoittelua ammattivalmentajan kanssa

Mikäli löydät itsesi tältä sivulta, etsit todennäköisesti osaavaa personal traineria. Mistä sitten tietää, keneen kannattaisi luottaa? Et välttämättä ole ennen kokeillut sataprosenttisesti sinulle luotua treeniohjelmaa, joten on varsin normaalia pohtia, onko sellaisesta hyötyä. Salaisuus on löytää kokenut ja mielellään koulutettu personal trainer, jolle kyseessä ei ole vain pelkkä harrastus.

Urheiluvalmennus, ravintovalmennus – sinä päätät mihin keskitytään ja personal trainer palvelee.

Mistä personal trainerin tunnistaa?

Ammattiurheilija, joka on suorittanut tutkinnon ammattivalmentajaksi tai kunto-ohjaaja, joka on lisensoitu oudolta kuulostavin kirjainlyhentein... Erilaisia nimikkeitä ja valmentajatyyppejä kun on pilvin pimein, niin mistä sen oikean sitten tunnistaa? Koska kuntoilua, kunnon ylläpitämistä, lihasten vahvistamista, laihduttamista, kuntoiluohjelman tekemistä, terveyden parantamista, venyttelyä ja liikkuvuutta, joogaa ja niin edelleen ei voi uskoa kenelle tahansa valmentajalle, on tärkeää tietää personal trainerin taustat. Maksavana asiakkaana haluat varmuuden sille, että opetus on laadukasta – ja Superprofilla tämä puolikin on huomioitu. Lue lisää alta!

Personal trainerin kanssa työskentelyn mahdollisuudet

Vapaana oleva personal trainer löytyy vain yhden klikkauksen päässä. Liikunta-alan ammattilaisen puoleen kääntyminen on kuitenkin päätös, jota kannattaa miettiä tarkkaan. Mitä haluat treenata? Missä haluat kehittyä? Kun keksit vastauksen näihin kysymyksiin, on helpompi aloittaa ja suunnitella valmentajan kanssa sinulle sopiva urheiluvalmennus. Näin saadaan selville, pystyykö personal trainer auttamaan sinua tavoitteesi suhteen ja osaako hän suunnitella sitä tukevat harjoitteet. Haluaisitko tavata valmentajaasi kotona? Mikäli epäilet, saako kotitreeneistä tehtyä tehokkaita, saatat yllättyä. Kotona pystyt tekemään perinteisiä kuntoiluharjoituksia painonpudotusta tai lihaskuntoa silmällä pitäen. Lisäksi voit aloittaa juoksun, venyttelyharjoitteet, joogan tai esimerkiksi pyöräilyn.

Personal trainerin kanssa on tarkoituksena saada aikaan kunto-ohjelma kokonaisvaltaista hyvinvointia tukemaan. Tavoitteenasi saattaa olla ensimmäinen maratonjuoksu, selän kuntoutus, sauvakävelyharrastus, kesäkunto tai suurempi laihdutusprojekti, käytännössä mikä vaan. Yhdessä valmentajasi kanssa voitte suunnitella käytännön toimenpiteet, jotka tukevat tätä tavoitetta.

Löydä personal trainer yli 1100 valmentajan joukosta

Hienoa, olet päättänyt kääntyä personal trainerin puoleen! Tässä kohti olet jo pitkällä, sillä Superprofin kautta löydät tilanteeseesi sopivan yksityisvalmentajan.

Tutustu rekisteröityneisiin valmentajiimme, vertaile hintatasoa ja lue muiden jättämiä arvosteluja. Keskimääräinen hinta personal trainerille on 40 euroa. Ei kuulosta pahalta, kun miettii kuinka tehokkaasti tulet saavuttamaan näkyviä ja tuntuvia tuloksia.

Seuraavaksi siis parempaa vointia kohti ja vertailemaan Superprofin personal trainereita!

Mitä haluaisit oppia?