Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta personal training verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 3 arvostelulla.

46 €/h

Parhaat hinnat: 97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 46€.

1 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 1 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa personal training!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Personal training?

Keskimääräinen hinta tunneille on 46€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Personal training entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Personal training opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: personal training

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

36 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Personal training opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 36 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

3 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa personal training?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa personal training!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Personal training

Kun pelkkä verkkovalmennus ei riitä – aloita personal training -tunnit

Tiedätkös. Se, mitä etsit on paljon muuta kuin pari Youtube-videota ja netistä bongattu pikadieetti. Verkosta löytyy mielenkiintoisia vaihtoehtoja oman hyvinvoinnin kehittämiseen, mutta parhaaseen lopputulokseen pääset palkkaamalla itsellesi henkilökohtaisen valmentajan. Eli koulutetun personal trainerin, joka motivoi sinut ylös sohvalta henkilökohtaisen treeniohjelman avulla. Kun oikeasti päätät aloittaa ja löydät itsellesi motivaation liikkumiseen ja hyvinvoinnin kohentamiseen, olet jo voiton puolella. Ilman motivaatiota on hankala sitoutua pidempiaikaiseen elämäntapamuutokseen tai liikuntaan.

Tavoitteenasi on seuraavaksi löytää sellainen personal trainer, joka osaa ottaa huomioon tavoitteesi ja lähtötilanteesi. Halusit sitten kohottaa kuntoa, laihduttaa, kasvattaa lihaksia tai lisätä liikkuvuutta, personal trainer auttaa sinut kohti päämäärääsi. Ja jos motivaatio on hukassa, niin Superprofin kanssa löydät myös sen!   

Superprofin kotitreeneillä parempiin tuloksiin

Fitness-buumi on tullut jäädäkseen. Sen lisäksi, että liikunnan suosio on vallannut uutisvirran, myös terveelliset ruokailutottumukset ovat nostaneet suosiotaan: kasvikset, hedelmät ja vihannekset, luomu- ja proteiinituotteet niittävät palstatilaa ja hallitsevat sosiaalisen median kuvakokoelmia. Liikunta ja terveelliset ravintotuotteet rinnastetaan luonnollisesti toisiinsa. Vaikka kyse onkin vallitsevasta villityksestä tubettajineen ja Instagram-vaikuttajineen, hyvinvointi osana arkea on kuitenkin hyvä ja huomioitava asia.

Kun vertaa omaa suorittamistaan ja edistymistään muihin, saattaa helposti kokea harmituksen tunnetta. Kuka tsemppaisi tämän varsin lannistavan olotilan yli? Miltä personal training ja innostunut valmentaja? Halusit sitten aloittaa kuntosaliharjoittelun, vahvistaa lihaskuntoa, valmistautua maratonia varten, laihduttaa tai oppia laskemaan ravinnon makroarvoja, kuntoutua loukkaantumisen jälkeen tai löytää hyödyllisen uuden harrastuksen, personal trainer on apunasi. Ajankohdan ja paikan saat päättää itse. Kokenut valmentaja auttaa sinua myös kehonrakennuksessa, oikeaoppisessa palautumisessa ja erilaisissa liikuntalajeissa, jotka sinua kiinnostaa.   

Henkilökohtaista harjoittelua ammattivalmentajan kanssa

Mikäli löydät itsesi tältä sivulta, etsit todennäköisesti osaavaa personal traineria. Mistä sitten tietää, keneen kannattaa luottaa, kun vaihtoehtoja on niin paljon? Et välttämättä ole ennen kokeillut sataprosenttisesti sinulle luotua treeniohjelmaa, joten on varsin normaalia pohtia, onko sellaisesta hyötyä. Salaisuus on löytää kokenut ja mielellään koulutettu personal trainer, jolle kyseessä ei ole vain pelkkä harrastus.

Urheiluvalmennus, ravintovalmennus, elämäntapamuutos – sinä päätät mihin keskitytään ja personal trainer palvelee. Tutustu lisää paikallisiin kuntovalmentajiin verkkosivuiltamme. Ammattiurheilija, joka on suorittanut tutkinnon ammattivalmentajaksi tai kunto-ohjaaja, joka on lisensoitu oudolta kuulostavin kirjainlyhentein... Erilaisia nimikkeitä ja valmentajatyyppejä kun on pilvin pimein, niin mistä sen oikean sitten tunnistaa?

Personal training -koulutuksen käyneillä on monipuolisesti erilaisia taustoja. Koska kuntoilua, kunnon ylläpitämistä, lihasten vahvistamista, laihduttamista, kuntoiluohjelman tekemistä, terveyden parantamista, venyttelyä ja liikkuvuutta, joogaa ja niin edelleen ei voi uskoa kenelle tahansa valmentajalle, on tärkeää tietää personal trainerin taustat.

Maksavana asiakkaana haluat varmuuden sille, että opetus on laadukasta – ja Superprofilla tämä puolikin on huomioitu. Olemme haastatelleet sivuillemme rekisteröityneet personal trainerit etukäteen, jotta voit luottaa opettajien pätevyyteen. Lue lisää alta!  

Personal training ja monet mahdollisuudet

Vapaana oleva personal trainer odottaa vain yhden klikkauksen päässä. Liikunta-alan ammattilaisen puoleen kääntyminen on kuitenkin päätös, jota kannattaa miettiä tarkkaan. Mitä haluat treenata? Missä haluat kehittyä? Kun keksit vastauksen näihin kysymyksiin, on helpompi aloittaa ja suunnitella valmentajan kanssa sinulle sopiva urheiluvalmennus. Näin saadaan selville, pystyykö personal trainer auttamaan sinua tavoitteesi suhteen ja osaako hän suunnitella sitä tukevat harjoitteet.

Haluaisitko tavata valmentajaa mieluiten kotona? Mikäli epäilet, saako kotitreeneistä tehtyä tehokkaita, saatat yllättyä positiivisesti. Kotona pystyt tekemään perinteisiä kuntoiluharjoituksia painonpudotusta tai lihaskuntoa silmällä pitäen. Lisäksi voit aloittaa juoksun, venyttelyharjoitteet, joogan tai esimerkiksi pyöräilyn. Keinoja riittää. Personal trainerin kanssa on tarkoituksena saada aikaan kunto-ohjelma kokonaisvaltaista hyvinvointia tukemaan. Tavoitteenasi saattaa olla ensimmäinen maratonjuoksu, selän kuntoutus, sauvakävelyharrastus, kesäkunto tai suurempi laihdutusprojekti, käytännössä mikä vaan. Yhdessä tulevan valmentajasi kanssa voitte suunnitella käytännön toimenpiteet, jotka tukevat tätä tavoitetta.  

Löydä personal trainer yli 1100 valmentajan joukosta

Hienoa, olet päättänyt kääntyä personal trainerin puoleen! Tässä kohti olet jo pitkällä, sillä Superprofin kautta löydät tilanteeseesi sopivan yksityisvalmentajan. Yksi vaikeimmista asioista on aloittaa ja sen jälkeen päästä vauhtiin. Tämä on yksi yleisimmistä syistä, miksi personal trainerin palveluita ylipäätään käytetään. Rohkaiseva valmentaja, palaute joka innostaa ja tekemisen ilo kuuluvat kaikki niihin ominaisuuksiin, mitä Superprof sinulle tarjoaa.

Tutustu hakutoimintomme kautta rekisteröityneisiin valmentajiimme, vertaile hintatasoa ja lue muiden jättämiä arvosteluja. Keskimääräinen hinta personal training -tunnille on 46€. Ei kuulosta pahalta, kun miettii kuinka tehokkaasti tulet saavuttamaan näkyviä ja tuntuvia tuloksia.  Seuraavaksi siis parempaa vointia kohti ja vertailemaan Superprofin personal trainereita!

Mitä haluaisit oppia?