Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima venäjän kielen opettajiamme paikassa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 2 arvostelua

21 €/h

Kohtuuhinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 21€/h

9 h

Salamannopeaa! Venäjän kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 9 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa venäjä paikassa Helsinki!

2. Venäjän opiskelu yksityisopettajan kanssa kotona tai verkossa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofissa.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka paljon maksaa venäjän kielen yksityisopetus kaupungissa Helsinki ja sen lähiseuduilla?

Kaupungissa Helsinki, venäjän kielen yksityisopetus maksaa noin 21€ tunnilta.

 

Venäjän kielen kurssien hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Tuutorin pätevyys ja kokemus
  • Oppituntien sijainti. Tunnit voidaan pitää verkossa tai oppilaan kotona.
  • Oppituntien määrä ja jokaisen yksityistunnin kesto
  • Tuntien tavoite (valmistaudutko tenttiin? tai haluatko läpäistä tasokokeen? tai ehkä haluat oppia venäjän kieltä huviksesi?)

Suurin osa Superprofin yksityisopettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tämä on oiva mahdollisuus tutustua opettajaasi ja keskustella venäjän kielen oppimistavoitteistasi.

 

Tutustu venäjän kielen opettajien hintoihin seudullasi.

👨‍🏫 Kuinka moni yksityisopettaja on saatavilla paikassa Helsinki antamaan venäjän oppitunteja?

Tällä hetkellä meillä on 9 opettajaa saatavilla antamaan venäjän kielen tunteja paikassa Helsinki ja sen lähialueilla.

 

Voit katsella opettajaprofiileita ja napata juuri sinulle sopivan venäjän kielen opettajan, joka vastaa tarpeitasi.

 

Valitse yksityiskurssi yli 9 venäjän kielen yksityisopettajan joukosta.

💻 Miten voin ottaa venäjän kielen kursseja netissä?

Voit jopa oppia venäjän kieltä verkossa Superprofin avulla.

 

Moni venäjän kielen opettajistamme tarjoaa etäopetusta. Itse asiassa, noin 80% yksityisistä tuutoreista sivustollamme antaa venäjän kielen opetusta netissä.

 

Jotta löydät saatavilla olevia venäjän yksityisopettajia netissä, valitse webkamera -vaihtoehto hakukoneessamme, jotta näet kaikki saatavilla olevat verkko-opettajat haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Skypessä antaa sinulle monia etuja. Voit suunnitella tunnit sinun aikatauluusi sopiviksi, ja etätunnit ovat usein myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä venäjän kielen yksityisopettaja verkossa.

✒️ Mikä on keskimääräinen arvio, joka venäjän kielen opettajille annetaan paikassa Helsinki ja sen lähiseuduilla?

2 pisteytyksen näytteestä, oppilaat arvioivat venäjän kielen yksityisopettajansa keskimäärin 5.0 /5.

 

Ongelman ilmetessä palvelumme kanssa, asiakaspalveluasiantuntija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelimitse maanantaista - perjantaihin.

 

Tutustu venäjän kielen tuutoreiden hintoihin alueellasi.

🇷🇺 Mitä venäjän kielen tuutorit tekevät?

Venäjän kielen opiskelusta on monia hyötyjä. Kyky puhua toisella kielellä avaa monia ovia töiden ja matkustusmahdollisuuksien suhteen.

Muita vieraan kielen puhumisen hyötyjä ovat korkeammat työllisyysmahdollisuudet ja paremmat kirjalliset taidot.

 

Kaikki meidän venäjän kielen yksityiset kurssit pätevän opettajan kanssa antaa sinulle mahdollisuuden hallita venäjän kieli nopeammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotona tai jossain muussa paikassa, nappaa juuri sinulle sopiva yksityinen opettaja ja varaa venäjän kurssit jo tänään.

 

Viestintäalustamme antaa sinulle mahdollisuuden viestitellä opettajasi kanssa järjestääksesi venäjän kielen kurssit haluat sitten opiskella kotona tai ottaa verkkotunteja.

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi juuri sinulle sopiva venäjän kielen opettaja yli 9 yksityisopettajan joukosta paikassa Helsinki.

 

Löydä venäjän kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Venäjä?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Venäjä!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Venäjän Yksityisopetus Helsinki

Löydä venäjän kurssi Superprofilta

Etsitkö yksityisopettajaa, kenen kanssa opiskella venäjää Helsingissä? Täältä löytyy, nimittäin Superprofin verkkosivuilta! Meillä on rekisteröityneenä monia opettajia, jotka toimivat kaupungissa ja ovat valmiina tarjoamaan yksityisiä venäjän tunteja. Jos puhut sujuvasti myös englantia, niin voit puolestaan etsiä venäjän opettajia ympäri maapallon! Yksityisopettajamme pitävät huolen siitä, että saat venäjän opiskelusta kaiken irti, lähtötasosta riippumatta. Venäjän kielen opiskelu poikkeaa paljon esimerkiksi englannista. Erilainen kirjoitustyyli, aakkoset ja kielioppisäännöt pitävät huolen siitä, että opiskeltavaa riittää. Olit sitten suuntaamassa Venäjälle töihin, lomalle tai opiskelemaan, kannustamme kääntymään yksityisopetuksen puoleen. Näin varmistat sen, että kielitaitosi on halutulla tasolla.  

Venäjän kielen opiskelusta

Tiesitkö, että venäjän kieli on jopa 250 miljoonan ihmisen puhuma kieli ja yksi suosituimmista Euroopassa ja Aasiassa? Venäjää puhutaan luonnollisesti Venäjällä, Valko-Venäjällä, Kazakstanissa, Kirgisiassa, Georgiassa, Moldovassa sekä Ukrainassa. Baltian maissa ja Keski-Aasiassa puhutaan myös vähemmistöjen toimesta venäjää, joten mistään yhden maan kommunikaatiotavasta ei ole kyse (kuten suomen kielessä). Venäjää puhutaan myös monien entisen Neuvostoliiton jäsenen välillä, joten mikäli mielit töihin tai opiskelemaan joihinkin näistä, niin voit olla varma siitä että hyödyt venäjän opiskelusta. Suomessa on monia venäläisiä, joiden kanssa voit vuorovaikuttaa venäjän kielellä. Kaikista heistä ei kuitenkaan ole opettajiksi, joten suosittelemme tutustumaan tarkasti yksityisopettajien taustoihin ennen aloittamista. Tutustu tarkemmin Superprofin tarjoamiin venäjän kursseihin, joissa opit kielen lisäksi myös kulttuuriin ja kirjallisuuteen.   

Miksi opiskella venäjää?

Vieraan kielen opiskelu on aina yhtä mielenkiintoista. Se antaa paljon etuja, mitä tulee uusien ystävien ja kontaktien luomiseen. Venäjän kielen osaaminen auttaa ymmärtämään venäläisten kiehtovia keskusteluja, unohtamatta uusia työmahdollisuuksia sekä opiskelua. Kun aloitat venäjän opiskelun, tapaat monia muita jotka jakavat saman intohimon. Tunnetko venäläisiä? Vai löysitkö parisuhteen, jossa toinen puhuu venäjää? Tässä tapauksessa on parasta opiskella kieltä, jotta voit vuorovaikuttaa halutulla tapaa!

Venäjän kielikurssi yksityisopettajan kanssa Helsingissä

Jos harkitset venäjän opiskelua, niin tässä muutama hyvä syy aloittaa opiskelu Superprofin kanssa:

  1. Yksityisopettajamme ovat taitavia venäjän kielen osaajia, jotka ovat erikoistuneet henkilökohtaiseen opetukseen. Opetus muokataan kunkin oppijan toiveiden mukaan.
  2. Superprofin opettajat ovat motivoituneita, mikä näkyy myös työtavoissa: jos haluat oppia perinteisellä tai luovalla tapaa, saat lisätietoa mahdollisuuksista suoraan opettajalta.
  3. Superprofin yksityisopettajat ovat ystävällisiä ja hyviä ihmistuntijoita, joiden kanssa tulee helposti toimeen. Voit kysyä sinua kiinnostavista asioista ja keskittyä juuri niihin venäjän osa-alueisiin, jotka eniten kiehtoo.
  4. Pätevät ja ammattitaitoiset opettajamme auttavat sinua venäjän kielen alkeiden, kertauksen ja edistyneempien opintojen kanssa. 

Näin aloitat venäjän opiskelun

Yksityisopetus on helposti lähestyttävämpää kuin aiemmin, jolloin se miellettiin helposti ainoastaan varakkaampien palveluksi. Nyt tarjolla on kustannustehokkaita tunteja, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin jo valmiille opiskelijoillekin. Superprofin tunnit aloitetaan joustavasti niin, että sovit haluamasi opettajan kanssa ajankohdan ensimmäiselle tunnille. Valittavanasi on joko venäjän kurssi netissä tai lähiopetus haluamassasi sijainnissa. Toisin kuin koulussa, niin luvassa on täysin henkilökohtaista opetusta, jossa sinä määräät tahdin, ajan ja paikan. Superprofin opettajat ovat tottuneita ihmistuntijoita, jotka pystyvät soveltamaan opetusta kullekin sopivaksi. Voit opiskella venäjää esimerkiksi kuuntelu- ja lukutehtävien, keskustelun, kirjoittamisen sekä pelien avulla. On tärkeää tietää, mistä syystä haluaa oppia venäjää ja miten oppii parhaiten, jotta opettaja pystyy suunnittelemaan opetuksen mahdollisimman hyvin. Eikä huolta, opettaja auttaa myös nämä tekijät löytämään!  

Opiskele venäjää Helsingissä yksityisellä kurssilla

Yksi asia on selvä. Toisin kuin koulussa, niin yksityisopetus mahdollistaa opettajan täyden huomion. Saat siis huomattavasti enemmän irti opettajan vinkeistä. Venäjän alkeita opiskellessa tutustutaan esimerkiksi sanastossa, kyrillisiin kirjaimiin, kielioppiin, ääntämiseen ja moneen muuhun. Opettajat tietävät, kuinka erilaisia oppijoita neuvotaan ja pystyvät soveltamaan opetusmenetelmiä. Monipuoliset keskusteluharjoitukset, kirjoitustehtävät ja kulttuurin hyödyntäminen varmistavat kokonaisvaltaisen oppimisen. Etkö pidäkään opettajasta? Ei se mitään! Superprofilla voit vaihtaa opettajasta toiseen aina kun haluat. On kuitenkin tärkeää löytää sellainen venäjän opettaja, kenen kanssa tulee toimeen. Tätä helpottaa Superprofin opettajaprofiilit, joista löytyy paljon tietoa vertailtavaksi etukäteen. Olit sitten vasta-alkaja tai kokenut venäjän puhuja, löydät venäjän kurssit Superprofilta. Lähde mukaan oppimaan uutta ja lähesty opettajiamme viestillä jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?