Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta jooga verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 5 arvostelulla.

35 €/h

Parhaat hinnat: 90% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 35€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa jooga!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Jooga?

Keskimääräinen hinta tunneille on 35€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Jooga entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Jooga opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: jooga

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

10 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Jooga opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 10 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

5 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa jooga?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa jooga!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Yksityiset joogatunnit paikassa kohtuullisin hinnoin

Rentoutuminen, parempi ryhti, sisäinen rauha, itseluottamus, vahvemmat lihakset, elinvoima, painonpudotus, elämänilo, stressin vähentäminen, keskittyminen… Siinäpä lista tavoitteita, joita moni meistä haluaa saavuttaa. Tiesitkö, että joogan avulla voisit saavuttaa vaikka näistä jokaisen?

 

Superprof toivottaa kaikki intialaisesta taidemuodosta, eli joogasta kiinnostuneet surffamaan sivustolleen. Meillä on yli 800 joogaopettajaa, jotka tarjoavat palvelujaan verkossa ja livenä. Jooga aloittelijalle ja ammattilaiselle löytyy Superprofilta.

Joogatunnit tuottavat monia hyötyjä

Työ, ulkona käynti, kuntoilu, työmatkat, perhe-elämä ja niin edelleen. Harvassa ovat ne arjen pienet hetket, jolloin voimme todella tuntea olevamme rauhassa. Nämä pienet hetket ovat ratkaisevassa roolissa sisäisen tasapainon kannalta ja antavat meille puhtia jatkaa eteenpäin, päivästä toiseen. On olemassa monia erilaisia liikuntamuotoja, kuten venyttelyä, pilatesta, meditaatiotunteja, aerobista harjoittelua, lihaskunnon kohottamista ja vastaavia, joiden kautta pystyt rentoutumaan. Jooga on todennäköisesti suosituin ja pidetyin laji niiden henkilöiden keskuudessa, jotka etsivät rauhaa ja hiljaisuutta sekä syvempää hengitystapaa. Näin on ollut jo vuosien ja vuosikymmenien ajan.

Viime aikoina on tapahtunut suurta kasvua joogatuntien määrässä ympäri Suomen. Etenkin suuremmissa kaupungeissa korostuu ainainen kiire ja paikasta toiseen sinkoilu loppumattomien todo-listojen keskellä. Tällaisena erilaisten näyttöjen aikana, jooga on erinomainen tapa keskittyä omiin tunteisiin, itseensä ja irti päästämiseen. Kullanarvoinen asia, eikö totta? Vietämme suurimman osan päivistämme tietokoneiden, älypuhelinten, tablettien ja ruutujen ympäröimänä, jolloin maailmankaikkeuden ihaileminen jää varjoon.

Niille, jotka samaistuvat yllä olevaan kuvaukseen – tai muuten vain haluavat löytää sisäisen rauhan, Superprof on oikea paikka aloittaa. Löydät kauttamme joogan opettajan, joka voi opastaa sinua hatha-joogaan, hengityksen parantamiseen, nidra-joogaan, liikkuvuusharjoituksiin, venyttelyyn, elinvoiman löytämiseen, joogasutraan, vinyasaan, dynaamiseen joogaan, astanjajoogaan, syvien vatsalihasten hahmottamiseen, rentoutumistekniikoihin stressin vähentämiseksi ja unen parantamiseksi. Opettajiemme kanssa pystyt edistämään meditaatiotaitojasi, pyrkiä parempaan fyysiseen kuntoon ja valmistautua esimerkiksi tulevaan synnytykseen.

Miten olisi vain joogan alkeet? Onnistuu!

Hengitys, zen ja yleinen hyvinvointi – löydä henkilökohtainen jooga-ohjaajasi!

Olemme nyt samaa mieltä siitä, että jooga tuottaa monenlaisia hyötyjä. Hektisen elämän keskellä, joogatunnin tuottamat hyvinvointia kohottavat hetket ovat välttämättömiä. Mutta missä kaikkialla voitkaan ottaa joogatunteja?

Oletko kiinnostunut ryhmässä toimimisesta esimerkiksi hatha-joogatunnilla, tuntemattomien ihmisten kanssa? Vai nautitko mieluummin kahdenkeskisestä yksityistunnista joogaopettajasi kanssa?

 

Ei ole yllätys, että jälkimmäinen vaihtoehto kuulostaa houkuttelevammalta, etenkin näinä aikoina. Jos haluat tuntea olosi täydellisen rentoutuneeksi, ei ole mitään parempaa paikkaa harjoitella liikkuvuutta, hengitystä, venyttelyä, lihasten vahvistamista ja meditaatiota kuin oma koti. Ja tämä onnistuu myös verkon välityksellä, jolloin tietokoneen ruudun sulkemalla on taas täysin yksin. Superprofin joogaopettajat tarjoavat niin kahdenkeskisiä kuin verkkotuntejakin, jotka vahvistavat itseluottamusta ja mahdollistavat matkan kohti täydellistä tietoisuuden tilaa. Yksityisillä joogatunneilla opit juuri sinulle sopivat jooga-asennot ja oikeat hengitystekniikat ja henkilökohtaisen palautteen perusteella opit tehokkaammin joogaamaan. Jooga-ohjaajamme ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, joiden osaamiseen voit luottaa.

Haluatko joogaopettajaksi?

Jooga-opettajamme ovat harjoitelleet ahkerasti ja hankkineet tarvittavan tietotaidon, jotta he voivat välittää oppimaansa uusille asiakkaille, jotka haluavat löytää sisäisen rauhan. Eikä pelkästään sitä, sillä jooga on paljon kokonaisvaltaisempaa. Seuraavien asioiden hallinta edesauttaa, jos haluat itse opiskella joskus joogaohjaajaksi:

Ihmisen anatomia ja fysiologia – eli hyvä ymmärrys ihmiskehon toiminnasta, sen anatomiasta, lihaksista ja hermostosta, hindulaisuus ja hindulainen kulttuuri, tieto siitä miten löytää oman keskipisteensä, viisauden löytäminen, keskittyminen elintärkeään energiaan (eli pranaan), hengitystekniikan hiominen, stressin vähentäminen, meditaatiojooga (eli iyengar), tunteiden hallinta, kestävyyden lisääminen, vatsalihasten treenaaminen, sisäisen voiman löytäminen ja niin edelleen. Edellä kerrotut liittyvät joogan harjoitteluun, eivätkä ne edes riitä.

Seuraavaksi voit tutustua tarkemmin joogaohjaajien käyttämään sanastoon, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin tätä kaunista intialaista taiteen muotoa.

Hatha-jooga, asana- ja rajajooga: yhdistelmä rentoutumista ja muinaista historiaa

“Aurinkotervehdys”, “syvä hengitys”, “synnytystä edeltävä jooga”, “jooga-asennot” ja niin edelleen. Kun ilmoittaudut joogaohjaajan koulutukseen, erilaiset termit vaikuttavat alkuun epämääräisiltä. Aivan kuten hyödytkin. On olemassa monia termejä, jotka sinun on hyvä opetella intialaisen filosofian kirjoista, sillä tämä auttaa sinua paremmin päättämään, minkälainen jooga sopii parhaiten tarpeisiisi.

 

Aloitetaan rajajoogasta, jota kutsutaan usein astangajoogaksi. Se viittaa Patanjalin joogasutroihin perustuvaan joogan harjoittamiseen. Hatha-jooga puolestaan ei kuulu samaan perinteeseen. Rajajooga koostuu kahdekasta eri oppiaineesta: yama, niyama, asana, pranayama, prathyahara, dharana, dhyana ja samadhi. Joogasutrat puolestaan viittaavat 195 aforismin kokoelmaan, jotka laadittiin 200 ekr-500jkr välisenä aikana. Ne kodifioivat joogan harjoittamisen sellaiseksi, miten nykyään sen miellämme. Patanjali on joogasutrien kirjoittaja. Kun puhumme hatha-joohasta, tarkoitamme vaativaa joogatyyppiä mikä sisältää eräänlaista henkistä heräämistä, lukemattomia erilaisia asentoja, hengitysharjoituksia ja meditaatiota. “Praynama” on laji, joka keskittyy täysin hentiykseen ja “pranan” hallintaan. Prana tarkoittaa sanskritiksi elämänvoimaa. “Asana” on jooga-asanoiden fyysistä suorittamista – termiä käytetään usein koko joogatuntia tarkoittavaksi, mutta sanana asana viittaa kehon eri asentoihin, joita joogatunneilla harjoitellaan. Kun puhutaan nidrajoogasta, puhutaan kirkkaasta unesta. Tämä voi parantaa unenlaatua hengitys- ja syväuniharjoitusten ansiosta. Asthanga vinyasa -jooga taas viittaa joogakeskukseen tai studioon, mikä perustuu liikkeen ja hengityksen synkronointiin.

Myös monet muut termit on hyödyllistä tietää, kuten: samadhi, surya, kundaliinijooga, mantra, ayurveda, ayurveda-lääketiede, natha-jooga, mudra, qi-gong, sivananda-jooga, karmajooga, sadhana, voimajooga, ashram, bhakti, gita, tikhimiroff, savasena, vedanta, kriyajooga, iyengar, shri, vinyasa ja niin edelleen.

Löydä sisäinen rauha joogaohjaajan avulla

Eikö paikkakunnaltasi löydy joogatunteja sinulle sopivaan aikaan? Vaikka löytyisikin, niin mitä jos saisit päättää aikataulut ihan itse? Superprofin sivuilta löydät motivoituneita joogaohjaajia, jotka odottavat yhteydenottoasi. Saat apua joogan alkeisiin, elämänkatsomukseen ja arjen stressin hallitsemiseen. Voit sopia joogatunnin viikonlopulle tai arki-iltaan, omien menojesi mukaan – sinä päätät ja opettaja palvelee. Keskimääräinen joogatunnin hinta on 35 , mutta löydät vaihtoehtoja myös erilaisiin budjetteihin sopivaksi. Hinnat perustuvat joogaohjaajan kokemukseen, paikkakuntaan ja saatavuuteen ja voit vertailla eri toimijoiden välillä kätevästi.

 

Mitä vielä odotat? Matka kohti syvempää tietoisuutta alkaa vaikka tänään. Siispä, varaa ensimmäinen joogatuntisi Superprofilta!

Mitä haluaisit oppia?