Etusivu
Tarjoa opetusta
,
Etsi läheltäni Verkossa

Suosituimmat kaupungit

Etusivu
Tarjoa opetusta
Erinomainen
lausunto aiheesta

Opi lisää aiheesta Jooga oman opettajasi avulla

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 2 arvostelulla.

20 €/h

Parhaat hinnat: 86% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 20€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Jooga?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

7 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa jooga myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 7 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa jooga?

7 opettajaa aiheessa jooga on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 7 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: jooga on 20€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen jooga verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 2 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

7 opettajaa aiheessa Jooga saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Jooga?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Jooga!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Joogatunnit aiheessa Jooga. Saavuta tavoitteesi - löydä oma opettajasi jo tänään!

Joogatunnit verkossa Superprofilla

Yksi eniten huolta aiheuttava asia Suomessa on se, että erilaiset mielenterveysongelmat ovat nostaneet yhä enemmän päätään yhteiskunnan eri puolilla. Moni etsii ratkaisua stressin, ahdistuksen ja masennuksen kaltaisiin asioihin ja onneksi erilaisia vaihtoehtoja riittää: yksi konkreettinen ja matalan kynnyksen keino on liikunta. Ja tarkemmin ajateltuna jooga, jonka tiedetään auttavan henkisen hyvinvoinnin suhteen. Mitä se jooga sitten oikein on? Tapa hallita mieltä ja kehoa. Toisin kuin muissa lihaskuntoharjoitteissa, jooga on hellävaraisempi ja selkeästi rauhallisempi tapa hyötyä liikunnasta. Noin 300 miljoonan päivittäisen harrastajan myötä se on myös todistetusti todella suosittu laji. Ennen kuin ryntäät paikallisen studion palveluiden ääreen, kannattaa sinun harkita yksityisiä joogatunteja verkossa. Toisin kuin ryhmätunneilla, saat tarkasti apua ongelmakohtiin ja eri harjoitteisiin suoraan ohjaajalta. Lisäksi voit itse päättää aikataulut, milloin haluat harrastaa. Aloita jooga kotona jo tänään – se on helppoa ja hauskaa!  

Näin hyödyt joogasta

Parasta joogassa on, että se sopii kaikenikäisille. Se on erinomainen harrastus myös eri tasoisille kuntoutujille ja sairauksista paraneville. Joogassa tehtävät liikkeet ja syvät hengitysharhoitukset auttavat nimittäin parantamaan voimaa, tasapainoa, joustavuutta sekä lisäämään verenkiertoa. Joogan tiedetään auttavan myös erilaista selkävaivoista kärsiviä, sillä sen venyttelytekniikat helpottavat lievittämään kipua ja parantamaan ryhtiä. Yksi merkittävin tekijä, mitä jooga mahdollistaa, on sydämen hyvinvointi erilaisten stressitasojen vähentämisen ja verenpaineen hallinnan kautta. Tutkimusten mukaan joogan harjoittaminen nukkumaanmenoaikaan auttaa sinut unelle optimaaliseen tilaan, jossa keho ja mieli voi levätä keskeytyksettä. Jos siis etsit uutta keinoa löytää sisäistä rauhaa, olet löytänyt oikeaan osoitteeseen.  

Ensimmäinen joogatunti verkossa

Tärkeä huomio: et todennäköisesti onnistu kaikissa jooga-asennoissa ensimmäisellä, toisella tai edes kolmannellakaan yrittämällä. Tämä on täysin normaalia eikä asiaa kannata pelästyä, vaan se on hyvä tiedostaa etukäteen. Kun päätät aloittaa joogaharjoittelun, joudut tekemään paljon uusia liikeratoja ja löydät itsestäsi täysin uusia lihaksia ja puolia. Onkin tärkeää kuunnella jooga-ohjaajan ohjeita ja opasteita, miltä kehon kuuluu tuntua. Hänen tehtävänä on opastaa ja auttaa eteenpäin. Sen lisäksi saat web-kameran välityksellä rakentavaa palautetta, jotta varmistat oikeaoppisen asennon. Yksi tärkeimmistä harjoituksista, jotka tekevät joogasta niin hienon lajin, ovat hengitystekniikat, jotka opit harrastuksen myötä. Vaikka hengitämme jatkuvasti ja tiedostamatta, pääset joogan avulla syvälle sen syövereihin ja opit järjestelmällisen ja tietoisen tavan hengittää sisään ja ulos. Tähän kuuluu olennaisesti hengityksen pidättäminen sekä pitkien uloshengitysten tekeminen, mikä auttaa keuhkojen kehittymistä.  

Näin valmistaudut joogaa varten

Seuraavaksi kerromme muutamia perusperiaatteita, joilla selviydyt ensimmäisestä joogatunnistast vaivattomasti ja energiaa puhkuen. Ensimmäiseksi: pukeutuminen. On todella tärkeää, että jätät farmarihousut kaappiin ja varaat päällesi jotakin mukavaa ja joustavaa. Urheilutrikoiden hankkimisen voit jättää seuravaan kertaan (etkä tarvitse niitä silloinkaan), eli liikaa ei kannata ottaa aiheesta stressiä. Toinen tärkeä asia, minkä tarvitset on joogamatto. Mikäli tavoitteenasi on säännöllinen harjoittelu, matto on investointi jota et tule katumaan. Housuvalinta on hyvä mukauttaa maton mukaan: shortsit eivät välttämättä ole parhaat päällä ja mattokin saattaa kulua helpommin. Muista myös varata vettä tai virvoketta mukaan, sillä usko tai älä – jooga on yllättävän raskasta puuhaa! Riittävällä nesteytyksellä vältät treenin jälkeisen pahan olon. Muita keinoja, joilla saat mielesi valmiiksi tulevaa joogatuntia varten on tutustua erilaisiin joogatunteihin esimerkiksi YouTuben kautta. Huomioi kuitenkin, että mikäli päädyt videoiden pariin niin et tule ikinä saamaan reaaliaikaista palautetta omasta toiminnastasi. Tästä syystä kannustammekin rohkeasti tutustumaan yksityisopetuksen palkitsevaan maailmaan. Tästä lisää seuraavaksi!  

Löydä joogaopettaja Superprofilta

Joogatunteja on lukemattomia erilaisia. Ne eroavat toisistaan joskus huomattavastikin. Haluat siis olla varma siitä, että aloitat perusasioilla ja siirryt sitten myöhemmässä vaiheessa hot joogaan. Lisätietoa erilaisista joogatyyleistä saat tulevalta opettajaltasi, jonka löydät meiltä Superprofilta. Helpoiten pääset alkuun joogan aloittamisessa, kun haet verkkosivuiltamme sinulle sopivaa opettajaa. Valitse oma tasosi ja määrittele, haluatko etsiä jooga-ohjaajaa paikkakunnaltasi vai etänä toimivaa ammattilaista. Sen lisäksi, että löydät opettajan muutamalla klikkauksella, pääset käsiksi edulliseen hintatasoon. Keskimäärin joogatunnit maksavat Superprofilla vain 20€, tasosta riippuen. Opettajiin voit tutustua etukäteen profiilista, josta löydät tietoa niin taustoista kuin saaduista arvosteluistakin. Älä siis epäröi joogatuntien aloittamista, me kannustamme sinut liikkeelle. Saat kauttamme arkeesi mielenkiintoisen harrastuksen, joka on tehokas ja kaiken lisäksi huippuhauska!

Mitä haluaisit oppia?