Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta maalaus verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 5 arvostelulla.

29 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 29€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa maalaus!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Maalaus?

Keskimääräinen hinta tunneille on 29€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Maalaus entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Maalaus opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: maalaus

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

23 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Maalaus opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 23 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

5 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa maalaus?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa maalaus!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Maalaus

Kaiva sudit esiin - maalauskurssit verkossa

Oletko kyllästynyt etsimään parhaita oppaita maalaamisen aloittamiseen internetin syövereistä? Haluatko päästä nopeasti itse asiaan – sen sijaan, lukisit vain kirjoista, kuinka oikein tulisi maalata?  Hyvä uutinen seuraa tässä: sinun ei tarvitse hakeutua taidekouluun oppiaksesi maalaamisen salat! Superprof auttaa löytämään paikkakuntasi parhaan taidemaalauksen yksityisopettajan, jotta pääset toteuttamaan itseäsi ja päästämään sisäisen Picassosi valloilleen!

Opi maalaamaan tai piirtämään yksityisopettajan avulla

Piirtäminen, öljyvärimaalaus ja muut kuvataiteen lajit vaativat lahjakkuutta. Koulussa oli aina joku, joka osasi tuosta vain piirtää ihmisen tai kauniin maiseman. Joku, jonka luovuus oli synnynnäistä eikä hänen tarvinnut käydä erikseen opettelemassa asiaa. Tällaisia luonnonlahjakkuuksia seuratessa saattaa hiipiä mieleen ajatus, että “minusta ei ole tuohon”, mutta se on nimenomaan vain ajatus. Fakta on se, että lähes kaikki voivat oppia maalaamaan, kunhan vain metodit ovat kunnossa. Tärkein näistä on ammattitaitoinen opettaja, jonka järjestämät maalauskurssit löydät esimerkiksi meiltä Superprofilta!

Vaikka et pitäisi itseäsi lahjakkaana, voit silti aloittaa maalaamaan. Superprofin kanssa opit tekniikoita ja sääntöjä, joiden avulla parannat piirtämistä ja maalaamista. Lisäksi opit käsittelemään pensseleitä, kyniä ja jopa omia sormiasi taiteen luomisessa. Työkalujen lisäksi on tärkeää oppia tarvittavat asiat muun muassa valaistuksesta, perspektiivistä ja varjostuksesta, jotta taideteoksesi näyttäisi luonnollisilta. Toki – jos tarkoituksena on luoda epäluonnollinen abstrakti teos, niin vain mielikuvitus on rajana valotuksen, varjojen ja muiden seikkojen suhteen.

Jos haluat oppia piirtämään tai maalaamaan, sinun on opittava useita käsitteitä. Kyse ei ole vain luovuudesta. Vaikka mielikuvituksesi on tärkein työkalusi, on myös erilaiset tekniikat hallittava, jotta osaat siirtää mielikuvituksesi paperille parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän vuoksi suosittelemme yksityisopettajan palkkaamista, joka kertoo sinulle kaiken tarvittavan aina eri tyylikausista maalaustaiteen tekniikoihin ja lajeihin.  

Maalaustunteja kaikille vauvasta vaariin

Maalaus ei ole yksinoikeus vain arvostetun taidekoulun opiskelijoille. Voit saada inspiraatiota taidegalleriasta tai luonnoskirjojen katselusta. Paras tapa on tietysti saada opetusta yksityisopettajalta, osallistumalla Superprofin maalauskursseille.

Tämä pätee sekä aikuisiin että lapsiin. Lasten maalausopetuksessa keskitytään siihen, mitä taide ylipäätään on. Lasten on oltava sitoutuneita maalaamiseen, joten he eivät siirry suoraan asetelmiin tai abstraktiin maalaamiseen. Yksityisopettaja keskittyy sellaisiin aiheisiin, jotka pitävät oppilaat kiinnostuneina – he saattavat esimerkiksi piirtää hahmoja suosikkisarjakuvistaan. Tämä on loistava tapa saada lapset kiinnostumaan taiteesta! Harva lapsi ajattelee, että taidetta on käytännössä kaikkialla, kuten animaatioissa ja kirjoissa. Alkukevennyksen jälkeen opettaja esittelee vähitellen maalauksen perustekniikat, kuten perspektiivin, valon ja varjon. Jopa Vincent Van Goghin oli aloitettava jostain.

Tapoja on paljon: kasvojen maalaaminen, maiseman maalaaminen ja niin edelleen. Aloita jostain yksinkertaisesta, kuten talosta, puusta tai kukista. Perusteiden jälkeen voit siirtyä kokonaisiin maisemiin ja lopulta abstrakteihin ja surrealistisiin teoksiin.  

Maalauskurssit taideopettajien kanssa

Aikuisten taidekurssit poikkeavat lasten tunneista siten, että sarjakuvahahmojen sijaan hypätään suoraan niin sanotusti syvään päähän. Tekniikoita harjoitellaan piirtämällä ja maalaamalla oikeita ihmisiä, joiden anatomiset piirteet ovat usein haastavampia, kuin esimerkiksi Mikki Hiiren pyöreät muodot. Taideopetus on yleensä ryhmämuotoista, mutta henkilökohtaista opetusta kaipaaville on tarjolla yksityisiä maalausopettajia, joihin voit tutustua esimerkiksi täällä Superprofissa.

Vierailemalla taidegalleriassa tai tutustumalla Pablo Picasson, Rembrandtin, Van Goghin, Igor Saharovin, John Beckleyn, Cézannen ja muiden suurten taiteilijoiden teoksiin, huomaat miten monimutkaista maalaustaide ja taidehistoria voivat olla.

Piirtämiseen ja maalaamiseen liittyy monia seikkoja. Näihin pääset tutustumaan yksityisopettajasi kanssa. Mitä sinä haluat oppia? Öljymaalaus, nykytaide, pikamaalaus, muotokuvat… Onko haaveenasi elättää itsesi taiteen voimin? Tai ehkä opettelet vain huvin vuoksi, mikä onkin erinomainen harrastus. Maalaaminen ja piirtäminen ovat molemmat loistavia tapoja rentoutua. Oli tavoitteesi ja lähtökohtasi mikä tahansa, Superprofista löydät itsellesi parhaan opettajan!  

Etsi maalaustaiteen opettaja alueeltasi

Istuminen maalaustelineen tai tyhjän paperiarkin ääreen on myös tapa irrottautua arjesta. Anna siveltimen, lyijykynän, liidun tai palettiveitsen puhua. Voit luoda hahmon, kohtauksen, auringonlaskun, asetelman tai maiseman käyttämällä valoa, varjoja sekä värejä. Päästäksesi tähän pisteeseen, sinun on opittava lisää maalaustekniikoista, sillä et voi periaatteessa keksiä niitä itse.

Tässä tapauksessa ottamalla yhteyttä opettajiimme, pääset nopeasti etenemään maalausharrastuksessa. Superprofille on rekisteröitynyt monia taideopettajia eri puolilta Suomea. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa Suomessa voi oppia maalaamaan. Yksityisen maalaustunnin keskihinta Suomessa on 29€. Pese siis pensselisi ja ota yhteyttä Suomen parhaisiin maalaustaiteen opettajiin!

Mitä haluaisit oppia?