Etusivu
Tarjoa opetusta

Löydä oma opettaja aiheessa: Maalaus

🥇 Parhaat opettajat
đź’» 4 opettajaa
đź”’ Varmennetut arvostelut
đź’¸ Turvatut maksut

Missä etsit tunteja aiheessa maalaus?

Yksityistunnit Superprofissa

Opi lisää aiheesta maalaus verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

21 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 21€.

2 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 2 tunnissa

01

Etsi
täydellinen opettaja

Valitse itsellesi sopiva opettaja omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tutkinto, kokemus, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Katso kaikki tunnit aiheessa: Maalaus

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Maalaus

Siveltimet valmiiksi – herätä sisäinen taiteilija

Oletko jo selannut YouTuben tarjonnan ja erilaiset maalauksen verkko-oppaat läpi? Mikäli virallinen taidekoulu ei kuulostaa sinun jutulta, voit aina tukeutua osaavan yksityisopettajan apuun. Paras tapa oppia on nimittäin seurata ammattilaista työssään ja kuulla lisää erilaisista tekniikoista ja maalauksen periaatteista, sen oman tyylin löytääkseen. Öljyvärimaalaus, kalligrafia, lasimaalaus… Tai yksinkertaisesti taso, jossa voi todeta “osaavansa maalata”. Vaihtoehtoja opiskeluun on monia!

Opi piirtämään tai maalaamaan kurssilla

Piirtäminen, öljyvärimaalaus ja vastaavat tekniikat vaativat lahjakkuutta. Koulun kuvaamataidon tunneilla oli aina joku luonnonlapsi, joka piirsi vihkot täyteen mitä kauniimpia maisemakuvia ja ihmishahmotelmia. Sellainen, jolla oli rajaton luovuus eikä oikeasti mitään tarvetta hidastempoiselle oppitunnille.

Suurin osa ei kuitenkaan omaa tällaista taitoa entuudestaan. Iloinen uutinen on se, että taiteeseen voi oppia. Jos halua tehdä öljyväri-, tussi-, akryyli- tai akvarellimaalauksia, ota rohkeasti yhteyttä Superprofin yksityisopettajaan. Vaikka alkuun tuntuisi, että sinä ja kynä ette kuulu yhteen tai samaan lauseeseen, voit silti oppia osaavan opettajan kanssa. Maalaustunneillamme voi keskittyä tekniikoihin ja sääntöihin sekä perspektiiveihin, varjoihin ja valaistuksiin.

On totta, että maalauksen mestariksi tullakseen, täytyy osata monia erilaisia käsitteitä. Kyse ei ole pelkästään omasta luovuudesta. Vaikka mielikuvitus on aina hyödyksi tyhjän paperin edessä, erilaiset maalaustekniikat tulee tietää halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Yksityisopettajan palkkaaminen on hyvä vaihtoehto kursseille ja oppilaitoksille. Ja mikä parasta, saatte maalata luovimmassa paikassa – kotona.

Maalaustunteja aikuisille ja lapsille

Luulitko, että maalaus on vain hienoa taidekoulua käyville? Ei, se on kaikille.

Maalauksen inspiraatiota voi ammentaa taidegalleriassa pyörähtämällä tai teoksia selailemalla. Paras tapa on tietysti tutustua Superprofin yksityisopettajiin, omasta iästä riippumatta.

 

Lasten maalausopetuksessa keskitytään taiteen tunnistamiseen ja löytämiseen. Tärkeää on löytää lapsia motivoiva tapa oppia ja kiinnostua maalauksesta, sen sijaan että hypättäisiin heti suoraan syvään päätyyn ja abstrakteihin asetelmiin. Suosikkisarjakuvahahmojen tai elokuvaikonien piirtäminen on luonteva tapa aloittaa uusi harrastus ja saada aikaan pysyvämpää kiinnostusta aihetta kohtaan. Vähitellen siirrytään opettelemaan erilaisia perustekniikoita, perspektiivin hahmottamista sekä valon ja varjon käyttöä.

 

Ja usko tai älä, myös Van Gogh on aloittanut jostakin. Kasvojen maalaus, maiseman piirtäminen, talon, puun tai hahmon luonnostelu. Oppiessasi perusasiat, pystyt siirtymään haastavimpiin kokonaisuuksiin!

Maalauskurssi taideopettajan kanssa

Aikuisille suunnatut taidekurssit poikkeavat hieman nuoremmille tarkoitetuista eikä välttämättä Mikki Hiiri -piirustukset lukeudu ensimmäisen tunnin agendaan. Sen sijaan erilaiset tekniikat ja asetelmat, värit tai anatomia voivat olla hyviä lähtöpisteitä edistyneemmän opiskelijan yksityistunnille. Suurin osa maalauskursseista järjestetään pienryhmissä, mutta suosittelemme tutustumaan erilaisiin yksityistunteihin.

Vierailemalla taidegalleriassa tai katselemalla Pablo Picasson, Rembrandtin, Van Goghin, Igor Saharovin, John Beckleyn ja muiden suurten taiteilijoiden töitä huomaat, miten monimutkaista maalaustaide ja taidehistoria voivat olla. Maalauksessa on monia näkökulmia ja parhaiten niiden ytimeen pääset yhdessä yksityisopettajan kanssa.

 

Yksityisopetuksessa sinä päätät. Öljymaalaus, nykytaide, pikamaalaus, muotokuvat ja niin edelleen, kaikki onnistuu. Haluatko tehdä uraa taiteen parissa? Olla taiteilija? Tai kenties löytää rentouttavan harrastuksen? Maalaaminen ja piirtäminen ovat erinomaisia vaihtoehtoja molempiin. Etenkin sterssin lievitykseen.

Opi maalaamaan läheltä löytyvän opettajan kanssa

Maalaustelineen tai tyhjän paperin eteen istuminen on tapa irrottautua nykyhetkestä. Annat vain siveltimen, lyijykynän, liidun tai tussin puhua. Voit luoda oman hahmon, kohtauksen, auringonlaskun, asetelman, uniikin tai mukaillun maiseman valon, varjon ja värien avulla.

 

Ennen näitä hienoilta kuulostavia tuotoksia, sinun tulee oppia lisää maalaustekniikoista. Niitä ei voi valitettavasti keksiä päästä. Paras vaihtoehto onkin löytää ammattitaitoinen opettaja, jonka ansiosta opit nopeasti ja varmasti juuri niitä asioita, mitä tavoitellaan. Superprofilta löydät monia taiteen alan opettajia, opiskelijoita ja osaajia jotka tarjoavat palvelujaan, verkossa ja paikan päällä.

Selaa tarjontaamme, tutustu opettajiin ja aloita maalaaminen heti, kun sinulle sopii.

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Maalaus?

Keskimääräinen hinta tunneille on 21€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

đź’ˇ Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Maalaus entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Maalaus opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: maalaus

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

4 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Maalaus opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 4 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.