Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta piirtäminen verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 6 arvostelulla.

27 €/h

Parhaat hinnat: 97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 27€.

4 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa piirtäminen!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Piirtäminen?

Keskimääräinen hinta tunneille on 27€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Piirtäminen entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Piirtäminen opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: piirtäminen

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

29 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Piirtäminen opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 29 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

6 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa piirtäminen?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa piirtäminen!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Piirtäminen

Kehity piirtämisessä – aloita piirustuskurssi Superprofilla

Jos käytät tarpeeksi aikaa piirtämisen opetteluun, voit saada elämääsi varsin mieluisan harrastuksen. Harrastuksen, joka voi mahdollistaa monenlaisia asioita – vain mielikuvitus on rajana! 

Sen lisäksi, että piirtämisellä pystyt toteuttamaan luovuuttasi, saatat oppia tärkeitä taitoja, joista on hyötyä myös monissa ammateissa. Piirustusharrastus auttaa sinua kasvattamaan tietoisuutta ympäröivästä maailmasta ja laajentamaan ajattelutapaa. Varsin monipuolista toimintaa, siis.  

Vaikka piirtäminen olisikin vain ajanvietettä tai tahtoa luoda henkeäsalpaavia teoksia maisemista ja kaupunkikuvista, kannattaa silti harjoittaa erilaisia tekniikoita piirtäjänä kehittyäkseen. Piirtäminen voi olla samaan aikaan palkitsevaa ja rentouttavaa, sillä sen avulla pystyt luomaan uusia näkökulmia ja kehittämään hahmotuskykyä ympäröivästä miljööstä ja tilanteesta. Erilaisia piirustuksia on tavattu jo aikojen alusta saakka, minkä vuoksi se onkin perinteikäs taito hallita myös tämän päivän alati muuttuvassa yhteiskunnassa.

Tutustu lisää piirtämiseen Superprofilla!

Piirtämisen haasteet

“Onko piirrustukseni tarpeeksi hyvä?”

Itseluottamuksen puute on myös piirustuksessa yksi suurimmista haasteista, minkä moni meistä on elämässään kohdannut. Ajatusmaailma saattaa olla peräisin koulun kuvaamataidon tunneilta, joissa usein painotetaan minkälaista taiteen täytyisi olla tai mitä se ei ainakaan ole. Tämä saattaa lannistaa monen orastavan innostuksen kuvaamataidon opettelun suhteen pitkäksikin aikaa.

Niin kutsuttu huijarisyndrooma vaivaa monia luovien alojen tekijöitä. Epäilykset heräävät heti, kun joku kertoo piirrustuksesi olevan outo tai että se ei vastaa odotettua. Kun ajatusmaailman on kerran omaksunut, sitä on vaikea omalla tahdolla estää ja huijarisyndrooma häiritsee tekemästä ja toteuttamasta asioita. Tässä kohtaa yksityisopettajan apu voi olla erinomainen vaihtoehto ottaa ohjat omiin käsiin ja päästä eroon tästä ärsyttävästä piirteestä. Superprofilta löydät monia vaihtoehtoja aloittaa. 

Työskennellessäsi yksityisopettajan kanssa, on itsenstäänselvää että lyttäämisen sijaan saat kannustusta ja tukea, tyylisi edistämiseksi. Oman jutun tekemiseen rohkaistaan. Vaikka ajattelisitkin, että uraa et välttämättä piirtämisen parista saa, osaa opettajasi kuitenkin kertoa erilaisista vaihtoehdoista, mitkä sinua saattaisi kiinnostaa. Kun piirtämisen alkeet on otettu haltuun, yksityisopettaja voi auttaa sinua vaikeimpien tekniikoiden tai eri tyylilajien kanssa. Parasta on se, että saat itse päättää mihin kullakin tunnilla keskitytään

Piirtämisen hyödyt työelämässä

Mitä tulee erilaisiin ammatteihin ja työuriin, piirustustaito voi tarjota monia suuntia. Taiteilijaksi ryhtyminen on hienoa ja varmasti palkitseva vaihtoehto, mutta piirtäminen mahdollistaa myös sellaisia urapolkuja, mitä ei heti osaisi kuvitellakaan.

Tässä muutama ala, joissa hyödyt piirtämisestä:

Animaatio ja arkkitehtuuri eivät välttämättä ensimmäisenä tule mieleen, mutta myös nämä  voivat tarjota piirtäjille kiinnostavia mahdollisuuksia. Animoinnin avulla piirretyt kuvat herätetään henkiin liikkeen ja äänen avulla, kun taas arkkitehdin käsistä syntyneen piirustuksen myötä suunnitellaan mitä monimutkaisempia rakennuksia.

Myös graafisen suunnittelun ja markkinoinnin alat ovat hyviä suuntauksia. Jokainen yritys haluaa erottua kilpailijoistaan ja tätä varten tarvitaan osuvia lausahduksia ja puoleensa vetäviä visuaalisia toteutuksia. Jos tämä kuulostaa kiehtovalta ja uskot voivasi auttaa asiakkaita logojen, grafiikoiden ja vastaavanlaisten tuotosten kanssa, voit harkita kyseistä alaa. Myös pelisuunnittelussa tarvitaan taitavia piirtäjiä – suunnittelemasi konseptin pohjalta nimittäin pelien tuotantoprosessissa päästään alkuun. Ken tietää, ovatko seuraavat vihaiset linnut juuri sinun käsialaa!

Käytännössä voit suuntautua mille tahansa alalle, missä piirtämistä tarvitaan jossain kohtaa prosessia: kirjoista sarjakuviin ja peleistä levyn kansien suunnitteluun. Myös freelancerina toimiminen on mahdollista: pystyt määrittelemään itse, millaisia projekteja haluat toteuttaa ja millä aikataululla. 

Piirtäminen vaikuttaa vahvasti myös henkilökohtaiseen elämääsi. Sen avulla pystyt kokemaan maailmaa kokonaisvaltaisemmin, henkistä hyvinvointia hoitaen. Pelkästään piirtämällä jotakin joko näkemästäsi asiasta tai muistista, tietoisuutesi kasvaa ja pääset rauhanomaiseen olotilaan. Sinun on tämän jälkeen mahdollista saavuttaa flow-tila, jota monet luovat ihmiset tavoittelee. Flow-tilassa olet vapaa häiriötekijöistä, ajantaju katoaa ja pystyt toteuttamaan mitä yksityiskohtaisempia teoksia lennokkaasti tehden. 

Kehity piirtäjänä Superprof-opettajan kanssa

Miltä kuulostaisi räätälöity piirustuskurssi, omassa kodissa? Superprofilta löydät opettajan, joka suunnittelee yksityistunnit toiveidesi mukaan. Voit käyttää hakutoimintoamme ja löytää tarpeisiisi sopivan piirustusopettajan kokemuksen, tuntihinnan ja aiempien arvostelujen perusteella. Vertaile opettajien profiileja, jotta löydät sinulle sopivan piirrustusmentorin. 

Saat itse päättää, sopiiko kasvokkain käytävä tapaaminen parhaiten tarpeisiisi vai haluaisitko opetusta mieluummin nykyaikaisesti verkon välityksellä. Huomioithan, että moni opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi – eli sen kuin kokeilemaan, matalalla kynnyksellä. Ensimmäisellä tunnilla voitte suunnitella, mitä haluat saavuttaa joten tähän kannattaa käyttää ajatustyötä myös etukäteen. 

Tartu kynään – Disney-animaatiot odottaa! Aloita piirtäminen Superprofilla. 

Mitä haluaisit oppia?