Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima piirustuksen opettajiamme paikassa Turku

28 €/h

Mahtavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 28€/h

6 h

Salamannopeaa! Piirustuksen opettajamme vastaavat yleensä noin 6 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa piirtäminen paikassa Turku!

2. Löydä itsellesi kokenut opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Piirustustunnit voivat avata sinulle ovia

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Kuinka hintava piirustuskurssi on paikassa Turku ja sen lähiseuduilla?

Paikassa Turku, keskimääräinen hinta piirustustunnille on 28€ tunnilta.

 

Piirustustuntien hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Yksityisopettajan kokemus
  • Missä tunnit pidetään (Skypessä tai luonasi)
  • Tuntien määrä ja jokaisen oppitunnin kesto
  • Piirustustuntien tavoite

97% Superprofin yksityisistä opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu piirustusopettajien hintoihin seudullasi.

✨ Miksi ottaa piirustuksen yksityiskursseja paikassa Turku?

Piirustusopettajan avulla moni pystyy tehokkaamin kehittämään piirustustaitojaan ja kasvattamaan luovuuttaan.

Rekisteröidy piirustustunneille saadaksesi inspiraatiota piirtämiseen ja sen eri tyyleihin taitavan yksityisopettajan kanssa.

 

Sinun tulee vain valita sinulle sopiva yksityisopettaja ja varata piirustuksen oppitunti kotona tai ottaa verkkotunteja.

 

Superprofin viestintäalustan avulla, voit keskutella opettajasi kanssa järjestääksesi piirustuksen yksityistunteja haluat sitten opiskella kotona tai ottaa verkkotunteja.

 

Löydä oma piirustuksen opettaja.

🖍️ Kuinka moni tuutori on saatavilla antamaan piirustuksen yksityisopetusta paikassa Turku?

Kaupungissa Turku ja sen lähialueilla, 5 piirustuksen yksityisopettajaa on saatavilla tarjoamaan yksityisiä oppitunteja.

 

Jotta löydät juuri itsellesi sopivan opettajan, voit lukea heidän ilmoituksiaan saadaksesi lisätietoa opettajien tarjoamista kursseista.

 

Valitse sinulle sopiva piirustuskurssi paikassa Turku yli 5 saatavilla olevan piirustusopettajan joukosta.

💻 Onko mahdollista ottaa yksityisiä piirustustunteja netissä?

Superprofissa voit oppia piirtämään yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset inspiraatiota eri piirustustyyleihin, motivaatio sen suhteen on vähissä, tai haluaisit vain kehittää taitojasi, opettajamme auttavat sinua.

 

Moni opettajistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, jopa 80% yksityisistä opettajistamme Superprofissa tarjoaa piirustusopetusta netissä ja moni heistä tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Teamsissä antaa sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella piirustustunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska piirustusopettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma piirustuksen verkko-opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Piirtäminen?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Piirtäminen!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja halvimmat piirustuskurssit paikassa Turku

Aloita piirustuskurssi helposti Superprofilla

Jos olet aina halunnut oppia piirtämään, niin meillä on sinulle hyviä uutisia. Voit oppia taidetta Turussa monella eri tavalla: viikonloppukurssilla, arki-iltaisin tai jopa netissä kameran välityksellä. Turussa on useita opettajia, keiden kanssa herätät sisäisen piirtäjäsi henkiin. Piirustuskurssit sopivat niin lapselle kuin aikuisellekin, ikään katsomatta ja ovat kaiken lisäksi hauskaa tekemistä!

Halusit sitten oppia kaiken akryyliväreistä, kuinka graafista suunnittelua tehdään tai yksinkertaisesti käsittelemään kynää oikeaoppisesti, löydät apua kaikkiin tilanteisiin Superprofilta. Turussa on tällä hetkellä 5 opettajaa, joihin saat yhteyden vaikka heti.

Lisäksi Suomen kulttuurin yhtenä keskuksena, voit lähteä tutustumaan ja inspiroitumaan esimerkiksi Turun Taidemuseoon tai esimerkiksi Wäinö Aaltosen museoon. Eikä kaupungilla kävelykään huonoa tee – Turussa on paljon hienoja rakennuksia, jotka saavat omatkin ajatukset liikkeelle. Ota vaikka kynä ja vihko mukaan ja kokeile paikan päällä, kuinka vanhat korttelit laittavat mielikuvituksen laukalle!

Miksi kannattaa opetella piirtämään?

Kuten moni muukin harrastus, ammatti tai ajanviete – osalle piirtäminen on vahvasti mukana elämässä jo pienestä lähtien. Ensimmäiset piirustukset liittyvät usein eläimiin ja ihmisiin, tikku-ukoista ja auringon piirtelystä lähtien. Siitä tulee ajan myötä elämäntapa, joka voi johtaa työuraankin.

Osalla taas voi vastaavasti olla huonot muistot koulun kuvaamataidon tunnilta, mikä helposti vaikuttaa omiin mielipiteisiin tulevaisuudessakin. Tämä näyttäytyy usein siten, että piirtämistä ei kokeilla enää koskaan. Tämä on ikävää!

Tiesitkö, että piirtäminen on erinomainen keino kehittää mielikuvitusta ja luovuutta? Superprofin järjestämillä piirrustustunneilla voit koota esimerkiksi oman luonnoskirjan, harjoitella anatomian piirtämistä, luoda maisemia ja kaupunkeja… Ihan mitä ikinä haluatkaan. Tämä on yllättävän antoisaa, sillä piirtäminen tuo hyvää vastapainoa arkeen sekä jatkuvaan kiireeseen.

Jos haaveilet taideopettajan, kuvittajan tai graafisen alan töistä, piirrustustaito on tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Mielikuvitusta pääsee hyödyntämään aivan uudella tapaa verrattuna moniin perinteisempiin toimialoihin. Jos taas haluat löytää itsellesi mieluisan harrastuksen, kannustamme kokeilemaan piirtämistä! Sen avulla voi vähentää stressiä ja saada ajatukset virtaamaan.

Opettele piirtämään yksityisopettajan kanssa

Turusta löydät monia erilaisia taide- ja piirustuskursseja. Nämä voidaan jakaa ilmaisiin ja maksullisiin, joista jälkimmäisiä on tarjolla erilaisten yksityisten toimijoiden kautta.

Jos opiskelet vielä koulussa, kannattaa tutustua pakollisten kurssien lisäksi vapaavalintaisiin taidetunteihin. Monessa oppilaitoksessa järjestetään myös erilaisia kerhoja, joissa pääset kehittämään piirustustaitoja. Koulussa opiskelu eroaa siinä mielin yksitysistä taidekursseista, että niissä mennää usein tarkan opetussuunnitelman mukaa: taidehistoria, perspektiivit ja värit, piirustustekniikat tulevat tutuksi. Taidetta voi opiskella aina yliopistoon asti, joten tämä opintopolku on hyvä vaihtoehto kaikille niille, ketkä tunnistavat kiinnostuksensa jo aikaseissa vaiheessa.

Jos taas haluat piirtämisestä harrastuksen (ja kenties myöhemmin ammatin), suosittelemme keskustelemaan Superprofin opettajien kanssa. Yksityistunneilla on tärkeä huomioida se, että saat itse päättää mitä kulloinkin tehdään. Jos haluat oppia piirtämään hiilellä, lyijykynällä, tussilla – kerro se meille! Tai mikäli maalaus akvarelleilla ja akryyleillä on enemmän juttusi, voit keskittyä niihin.

Yksityisiä piirustustunteja on mahdollista sopia niin arkipäiville kuin viikonlopuille. Saat oppia taitavalta opettajalta, keskittyä omiin mielenkiinnon kohteisiin ja löytää oman juttusi taiteen parista.

Näin löydät piirustusopettajan Turussa

Turku on yksi Suomen suurimmista kaupungeista ja se tarkoittaa hyviä uutisia kaikille taiteen nykyisille ja tuleville ystäville: osaavia opettajia riittää! Jos pohdit parhaita tapoja löytää sopiva taideopettaja, voit pitää silmät auki esimerkiksi kauppojen ilmoitustaulujen ohi kävellessä. Kirjastosta voit myös löytää ilmoituksia alkavista kursseista. Ja toki jos tunnet entuudestaan piirtäjiä tai sitä harrastavia, suositukset ovat aina paikallaan. Suu kannattaa siis avata!

Sen lisäksi, löydät googlaamalla monia palveluntarjoajia Turun seudulta. Sosiaalinen mediakin kannattaa käydä läpi mahdollisten ilmoitusten varalta. Eri vaihtoehtojen välillä vertailu saattaa olla kuitenkin hankalaa, sillä jokainen tuntuu mainostavan samoilla teeseillä.

Superprofin sivustolla asia on tehty kuitenkin helpoksi: voit tutustua opettajiin profiilien kautta, viestitellä heidän kanssa etukäteen ja vertailla esimerkiksi saatavuutta ja hintaa. Helppoa ja hauskaakin!

Paljonko piirustuskurssit maksavat?

Mitä yksittäinen taidetunti maksaa? Entäpä viikottain järjestettävä opetus? Kokenut opettaja luonnollisesti pyytää enemmän, kuin aloitteleva. Koska kukaan meistä ei luonnollisesti halua maksaa liikaa, niin on syytä käyttää jonkin verran aikaa vaihtoehtoihin tutustumiseen.

Superprofin verkkosivuilla on helppo nähdä opettajan pyytämä hinta: keskimäärin Turussa taidetunnit maksavat n. 28€. Osa opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin jopa ilmaiseksi, jotta pääset rauhassa tutustumaan tämän opetustyyliin ja yhteistyöhönne. On nimittäin tärkeää, että opettajan kanssa tulee hyvin toimeen. Aloita piirtäminen jo tänään inspiroivan opettajan kanssa!

Mitä haluaisit oppia?