Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima piirustuksen opettajiamme paikassa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 2 arvostelua

28 €/h

Mahtavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 28€/h

6 h

Salamannopeaa! Piirustuksen opettajamme vastaavat yleensä noin 6 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa piirtäminen paikassa Helsinki!

2. Löydä itsellesi kokenut opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Piirustustunnit voivat avata sinulle ovia

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Kuinka kallis piirustuksen yksityisopettaja on paikassa Helsinki ja sen lähiseuduilla?

Paikassa Helsinki, keskimääräinen hinta yksityiselle piirustusopettajalle on 28€ per tunti.

 

Hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Opettajan kokemus
  • Missä tunnit pidetään (verkossa tai luonasi)
  • Oppituntien määrä ja jokaisen oppitunnin kesto
  • Piirustustuntien määränpää

97% Superprofin yksityisistä opettajista antaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu piirustusopettajien hintoihin seudullasi.

✨ Miksi et ottaisi yksityistä piirustusopetusta kaupungissa Helsinki?

Piirustuksen yksityisopettajan avulla moni pystyy tehokkaamin kehittämään piirustustaitojaan ja kasvattamaan luovuuttaan.

Rekisteröidy piirustuksen yksityisopetukseen saadaksesi inspiraatiota piirtämiseen ja sen eri tyyleihin pätevän piirustusopettajan kanssa.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja oman kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja, nappaa juuri sinulle sopiva yksityisopettaja ja varaa piirustuskurssi jo tänään.

 

Superprofin viestintäalustan avulla, voit viestitellä yksityisopettajasi kanssa järjestääksesi piirustustunteja haluat sitten opiskella kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja.

 

Löydä oma piirustuksen opettaja.

🖍️ Kuinka moni yksityisopettaja on saatavilla tarjoamaan piirustuksen yksityistunteja paikassa Helsinki?

10 yksityistä opettajaa on saatavilla tarjoamaan piirustuksen yksityistunteja paikassa Helsinki ja sen lähialueilla.

 

Jotta löydät juuri itsellesi sopivan opettajan, voit lukea heidän opettajaprofiileitaan saadaksesi lisätietoa opettajien tarjoamista kursseista.

 

Valitse omia tarpeitasi vastaava kurssi yli 10 opettajaprofiilin valikoimastamme.

💻 Onko mahdollista ottaa piirustustunteja netissä?

Superprofissa voit oppia piirtämään yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset inspiraatiota eri piirustustyyleihin, motivaatio sen suhteen on vähissä, tai haluaisit vain kehittää taitojasi, opettajamme auttavat sinua.

 

Moni opettajistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, jopa 80% yksityisistä opettajistamme Superprofissa tarjoaa piirustusopetusta netissä ja moni heistä tarjoaa 1. tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Teamsissä antaa sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella piirustustunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska piirustuksen opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma piirustuksen verkko-opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Piirtäminen?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Piirtäminen!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja halvimmat piirustuskurssit paikassa Helsinki

Piirustuskurssi Helsinki – löydä luovuutesi kanssamme

Helsinki on kiistatta Suomen kulttuurin ja taiteen keskus. Pääkaupunkinamme se vetää kotimaan matkailun lisäksi myös lukemattomia turisteja vuosittain tutustumaan hienoihin museoihin ja taidegallerioihin. Esimerkiksi Amos Rex on suosittu taidemuseo ydinkeskustassa ja myös Ateneum sekä Kiasma takaavat unohtumattomia elämyksiä kävijöillensä.

Tämän lisäksi Helsinki tunnetaan arkkitehtuuristaan, jossa on tyylisuuntia niin uusklassismista jugendiin ja funktionalismiin. Alvar Aalto on tuttu nimi lähes kaikille meistä ja hänen tunnetuimpia kohteita ovat esimerkiksi Kulttuuritalo, Kelan pääkonttori, Finlandia-talo sekä Insinööritalo.

Helsingistä löytää useita eri kursseja ja työpajoja, jos on kiinnostunut oppimaan piirtämään. Myös Superprof tarjoaa monia tunteja lähtötasoon katsomatta. Tutustutaan seuraavaksi tarkemmin piirustuskursseihin Helsingissä.

Miksi piirtämistä kannattaa opetella?

Piirtäminen on ennen kaikkea kehittävää toimintaa, joka voi auttaa uusien taitojen oppimista. Esimerkiksi lapsille, piirtäminen tarjoaa motoristen taitojen harjoittamista sekä mielikuvituksen ja luovuuden kehittämistä. Aikuisille se taas on muun muassa stressiä vähentävää ja hauskaa ajanvietettä.

Koetko, että kiire on jatkuvasti läsnä? Anna aivoille mahdollisuus ottaa happea ja päästä mielikuvitus valloillesi piirtämällä! Tämä auttaa kehittämään myös uusia työtapoja ja ominaisuuksia, joista hyödyt vapaa-ajalla ja työssä. Piirtäminen tekee hyvää keskittymiskyvylle: esimerkiksi hiilellä ja musteella piirtäminen saattaa viedä paljonkin aikaa, joten erilaisiin yksityiskohtiin keskittyminen auttaa pitämään hermot kurissa.

Piirtustustekniikat takaavat näppäryyden kehittymisen. Vaikka tuntisitkin, että peukalo on keskellä kämmentä – älä lannistu! Yksityisopettaja auttaa löytämään oman tavan piirtää ja pian huomaatkin suoriutuvasi hienosti arjen muissakin näppäryyttä vaativissa tehtävissä.

Helsinki on siitä mahtava paikka edistää omaa luovuutta, että mistä tahansa päin kaupunkia löydät inspiraatiota herättäviä kohteita ja maisemia. Voit opetella maalaamaan ja piirtämään, käyttämään vesivärejä, akvarelleja tai lyijykynää – tusseja ja pastilleja unohtamatta. Jos olet haaveillut muotokuvataiteilijan, taideopettajan tai graafisen suunnittelijan urasta – kerro siitä Superprofille!

Missä voit oppia piirtämään?

Pääkaupungissa on paljon vaihtoehtoja, joissa voit oppia piirtämään esimerkiksi eläimiä, ihmisiä, kasvoja tai maisemia. Oli kyse sitten viikottaisesta vakiotunnista, ryhmäkurssista, yksityisistä intensiivikursseista – löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon Helsingissä.

Peruskoulussa ja päiväkodissa lapset oppivat tutustumaan piirtämiseen ja kuvataiteeseen. Asetelmat, maalaukset, luonnostelut ja piirtämisen perusteet tulevat koulun puolesta tutuksi. Mitä vanhemmaksi tulee, sen vähemmän taidetta on mahdollista opiskella ilmaiseksi. Jos haaveissa on työskentely alalla, voi suuntautua taidekorkeakouluihin ja yliopistoihin sekä tutustua myös yksityiseen opetustarjontaan.

Yksityisillä piirustuskursseilla on mahdollista erikoistua esimerkiksi väreihin, taidehistoriaan, piirustustekniikoihin tai ihan vain perusteisiin. Mikäli et tiedä, mitä piirtämisellä haluat, ei se haittaa. Motivoituneet opettajat näyttävät mielellään erilaisia vaihtoehtoja, joiden kautta pääset paremmin tutuksi omiin mielenkiinnon kohteisiisi taiteen parissa. Voit tehdä esimerkiksi akryylimaalausta, käyttää hiiltä ja pastellia – tai vaihtaa joka kerta näkökulmaa. Yksityisopetusta on tarjolla niin henkilökohtaisena opetuksena kuin ryhmässäkin.

Jos yksityisopetus kiinnostaa, lue lisää Superprofin piirustusoppitunneista Helsingissä!

Miten voit oppia piirtämään?

On täysin totta, että piirtämään voi oppia yksikseenkin. Ei siis välttämättä tarvitse hankkiutua opetuksen pariin, jotta pystyy luomaan hienoja taideteoksia. Tekemällä ja kokeilemalla pääsee usein yllättäviinkin lopputuloksiin, kun vain päättää aloittaa.

Näissä tavoissa on kuitenkin selkeitä eroja, sillä opettajan tuki ja osaaminen on yllättävän hyödyllistä. Kun saat jatkuvasti palautetta sekä opettajan täyden huomion, ymmärrät nopeammin miksi ja miten omaa piirtämistä kannattaa kehittää. Opettaja keskittyy tavoitteisiisi jokaisella tunnilla, joten voit olla varma siitä että olet hyvissä käsissä ja motivaatiosi piirtämistä kohtaa kasvaa kun huomaat edistyvän.

Jotta mielenkiintosi pysyy yllä, niin kuten mitä tahansa muutakin taitoa, tulee piirtämistä tehdä säännöllisesti. Käytit sitten pastelleja, lyijykyniä, tusseja tai maalia, kokeilemalla löydät oman tyylisi jota kannattaa arvostaa. Voit ennen ensimmäistä yksityistuntia kerätä esimerkiksi paperille ylös, mitkä ovat lempiteoksiasi Helsingin museoissa tai maailmalla ja minkälaiset värit, muodot, liikkeet ja ilmeet miellyttävät. Näin pystytte luomaan yhdessä opettajan avustuksella tyylin, josta sinut tunnistaa.

Näin aloitat piirtämisen yksityisopettajan kanssa

Jos et ole aikaisemmin kokeillut yksityistunteja, saattaa ajatus vaikuttaa vieraalta. Mistä löydän sopivan opettajan? Kannattaako osallistua mieluummin yksin vai kaverin kanssa? Onko yksityistunnit kalliita?

Helsingin seudulla piirustustunnit maksavat opettajasta riippuen n. 28€ tunnissa. Vaihtoehtoja löytyy siis hinnan molemmin puolin, joten vaihtoehtoja eri budjetteihin riittää. Sopivan yksityisopettajan löytäminen on siinä mielessä tärkeää, että mitä paremmin tulet tämän kanssa toimeen, sen enemmän saat irti myös itse piirtämisestä. Tähän työhön kannattaakin käyttää hetki aikaa!

Superprofin hakusivuilta pystyt helposti rajaamaan Helsingissä toimivat yksityisopettajat, jotka tarjoavat lähitunteja. Myös etänä voi hyvin opetella piirtämään näin halutessasi. Vertaile opettajien profiileita: minkälaista piirustusta he osaavat, minkälainen työ- ja koulutustausta heillä on, milloin tunteja olisi mahdollista järjestää ja niin edelleen. Olit sitten etsimässä uutta suuntaa ammatilliselle uralle tai kaipaat mieluisan harrastuksen, Superprof auttaa! Ota yhteyttä jo tänään.

Mitä haluaisit oppia?