Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoimamme kuvataiteen opettajia paikassa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

26 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 26€/h

10 h

Salamannopeaa! Kuvataiteen opettajamme vastaavat yleensä noin 10 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kuvataide paikassa Helsinki!

2. Kuvataiteen opiskelu vastaten juuri sinun tarpeitasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kuvataide paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta tunneille on 26€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

đź’ˇ Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Kuvataide?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Kuvataide entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

đź’» Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Kuvataide?

Superprofissa suuri osa aiheen Kuvataide opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kuvataide

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Kuvataide?

8 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Kuvataide opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 8 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Kuvataide?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kuvataide!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Yksityiset kuvataidekurssit Helsinki

Opi taidetta yksityisopettajan kanssa

Mikä olisikaan parempi paikka opiskella kuvataidetta, kuin pääkaupunkimme Helsinki? Kaupungista löydät useita taidemuseoita ja lisäksi kaupunkikuva on pullollaan erityylisiä taideteoksia eri aikakausilta. Tutustu vaikkapa Akseli Gallen-Kallelan, Hugo Simbergin ja Helene Schjerfbeckin teoksiin Ateneumissa tai vieraile nykytaiteen museossa Kiasmassa. Siellä voit ihailla sellaisten taiteilijoiden kuin Eija-Liisa Ahtilan, Iiu Susirajan, Mika Taanilan ja Erkki Kurenniemen teosten lisäksi myös kansainvälistä taidetta. Helsingissä ei tarvitse katsoa kuin ympärilleen törmätäkseen taiteeseen.

Pääkaupunkimme arkkitehtuuri nojautuu pitkälti uusklassismiin, jugendiin ja funktionalismiin. Kaupunkikuvaa on ollut rakentamssa muun muassa sellaiset arkkitehtisuuruudet kuin Carl Ludvig Engel, Lars Eliel Sonck ja kaikkien tuntema Alvar Aalto. Kuten kaikkialla Suomessa, myös Helsingissä kuvataiteen opiskelu aloitetaan jo hyvissä ajoin peruskoulun ensimmäisellä asteella. Myös tätä ennen kuvataiteella on suuri merkitys varhaiskasvatuksessa.

Kuvataiteen avulla oppilaita kannustetaan luovaan ajatteluun ja toimintaan. Tämän lisäksi kuvataide kehittää muun muassa lapsen kriittistä ajattelukykyä ja kulttuurillista tuntemusta.  Peruskoulun jälkeen kuvataidetta voi opiskella lukiossa pakollisen oppimäärän jälkeen valinnaisena oppiaineena, mikä tarjoaa oivat eväät jatko-opintoihin. Helsingissä kuvataiteen korkeakouluopintoja voi suorittaa esimerkiksi Helsingin yliopistossa ja Metropolia ammattikorkeakoulussa.  

Miksi kuvataiteen ja muotoilun opiskelu kannattaa?

Kuvataidetta ei välttämättä pidetä yhtä tärkeänä kuin muita oppiaineita. On totta, että taide- ja muotoilualalla työllistyminen ei ole yhtä helppoa kuin esimerkiksi tekniikan alalla, mutta se ei tee kuvataiteesta yhtään sen huonompaa oppiainetta. Kuvataide on syystäkin tärkeä osa yleistä oppivelvollisuutta. Piirtämisen, värittämisen, maalaamisen ja käsitöiden kaltaiset aktiviteetit ovat olennaisia lasten koordinaation, hienomotoriikan, näppäryyden ja ketteryyden opppimisessa heidän kehitysvuosinaan. Nämä auttavat myös aikuisia ja varsinkin vanhuksia säilyttämään kyseiset tärkeät taidot ikääntyessään.

Nuorten luovuuden edistäminen auttaa lisäämään heidän itseluottamustaan ja kehittää visuaalisuutta, jota tarvitaan useissa eri ammateissa, kuten esimerkiksi graafisen suunnittelijan, arkkitehdin, parturikampaajan, kirurgin, kokin ja tatuoijan työssä. Kuvataiteen opiskelu ei siis ole tarkoitettu vain taiteilijoille ja sellaisiksi pyrkiville. Yllättyisit, jos tietäisitkään missä kaikessa kuvataiteen opinnoista voikaan olla hyötyä! Taide on myös tehokas terapiakeino.

Helsinki on upea kaupunki, mutta se on myös Suomen suurimpana kaupunkina todella vilkas: elämä saattaa olla ajoittain hektistä ja uuvuttavaa; liikenteen melu, kiire, saasteet, työ. Monille taide ja muotoilu tarjoavat hetken rauhaa ja mahdollisuuden irtautua arjesta. Kokeile vaikkapa piirtämistä seuraavan kerran kun tunnet olosi stressaantuneeksi. Älä välitä siitä, jos et ole luonnonlahjakkuus, vaan anna vain paperin täyttyä mielikuvituksesi tuotoksilla. Kuvataide mielletään usein yksinäiseksi harrastukseksi, mutta se voi olla myös päinvastoin ihmisiä yhdistävä tekijä. Osallistu näyttelyihin, joissa tapaat muita taiteen ystäviä, tehkää ryhmäprojekteja, kuten esimerkiksi suuria seinämaalauksia, tai osallistukaa vaikkapa savityökurssille ystäväsi kanssa. Mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa yhdessä?  

Miksi opiskella kuvataidetta Helsingissä?

Helsingissä on laajat mahdollisuudet kuvataiteen opiskeluun. Pääkaupungissa voit opiskella kuvataidetta kansanopistoissa, korkeakouluissa ja yksityisillä kuvataidekursseilla. Opetusta tarjoaa esimerkiksi Laajasalon opisto, HEO Kansanopisto, Stadin ammattiopisto, ammattikorkeakoulu Metropolia sekä Helsingin yliopisto. Jos et halua opiskella koulussa, myös yksityisopetus on mahdollista. Superprofista löydät Helsingin pätevimmät kuvataiteen yksityisopettajat. Taiteen opiskelu ei välttämättä tarkoita itse taideteosten tekemistä. Voit myös suuntautua taidehistorian opintoihin, joissa pääset sukeltamaan menneisyyteen. Tutustut eri tyylikausiin ja niiden erityispiirteisiin sekä siihen, miten ne ovat aikanaan vaikuttaneet eri rakennusten syntyyn ja täten muokanneet kaupunkien julkisivua merkittävällä tavalla.

Useat Helsingin rakennukset ovat vanhoja ja kaupungista löytyy laidasta laitaan eri tyylikausia edustavia rakennuksia. Tiesitkö esimerkiksi, että Senaatintorilla sijaitseva vuonna 1822 valmistunut Valtioneuvoston linna edustaa tyyliltään uusklassismia? Tyylilajille tyypillisiä piirteitä ovat muun muassa antiikin Kreikasta lainatut korinttilaiset pylväät ja julkisivun keskellä sijaitseva risaliitti.  

Löydä kuvataiteen opettaja Helsingistä Superprofin avulla

Halusitpa sitten opiskella keramiikkaa, muotisuunnittelua, maalausta, piirtämistä tai kuvanveistoa niin Superprof tekee sen sinulle helpoksi. Enää sinun ei tarvitse etsiä opettajaa Googlesta hakusanoin “kuvataidekurssit Helsinki” tai “kuvataideopettaja Helsingistä”. Meiltä löydät opettajan aineeseen kuin aineeseen alta aikayksikön.

Opiskelu yksityisopettajan kanssa tarkoittaa, että oppitunnit räätälöidään kiinnostuksen kohteesi huomioon ottaen ja että ne järjestetään sinun tarpeidesi mukaan. Saat itse päättää omat opiskeluaikasi ja voit edetä juuri siihen tahtiin kuin itsellesi sopii. Useat opettajat tarjoavat yleensä ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi, jotta voitte tutustua toisiinne rauhassa. Näin saat selvyyden siitä, sopiiko opettajan opetustyyli sinulle, mikä on erityisen tärkeää oppimisen kannalta. Mitä siis vielä odotat? Siirry Superprofin hakuun ja etsi itsellesi Helsingin paras kuvataiteen yksityisopettaja!

Mitä haluaisit oppia?