Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoimamme kuvataiteen opettajia paikassa Jyväskylä

30 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 30€/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kuvataide paikassa Jyväskylä!

2. Kuvataiteen opiskelu vastaten juuri sinun tarpeitasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kuvataide paikassa Jyväskylä?

Keskimääräinen hinta tunneille on 30€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Kuvataide?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Kuvataide entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Kuvataide?

Superprofissa suuri osa aiheen Kuvataide opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kuvataide

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Kuvataide?

1 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Kuvataide opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 1 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Kuvataide?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kuvataide!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Kuvataide kurssi parhailta opettajilta kaupungissa Jyväskylä

Kuvataiteen opiskelu Jyväskylässä

“Art is something that makes you breathe with a different kind of happiness.” - Annis Albers Kuten moni osaa jo vapaasti suomentaa, niin taiteella on suuri merkitys muun muassa onnellisuuden kokemisen kanssa. Tästä syystä sen opiskelu on erinomainen idea, oli sitten nuori tai vanha ja pysy kynä kädessä tai ei.  Tiedätkö mikä yhdistää seuraavia henkilöitä: Vincent Van Gogh, Kelly Wearstler, Claude Monet, Anna Wintour, Antoni Gaudi, Oscar Niemeyer, Coco Chanel? Sen lisäksi, että he ovat varmasti olleet siistejä tyyppejä, niin kaikki heistä ovat tehneet sellaisia urotöitä, jotka ovat jääneet taidehistoriaan.  Jos olet aina halunnut parantaa omia kuvaamataidon töitäsi, niin suosittelemme tutustumaan yksityisiin taideopintoihin Jyväskylässä. Superprofin sivustolta löydät nopeasti inspiraatiota luovuudelle ja apua taiteellisiin haasteisiin! Oli tavoitteenasi sitten löytää uusi harrastus, suunnata työelämässä toiseen suuntaan tai viettää aikaa luovan tekemisen parissa, olet löytänyt oikeaan paikkaan.   

Taideopinnoista on moneksi 

Saako taidealan osaajat töitä? Onko opintoja tarjolla myös yliopiston puolella? Moni pitää taidealaa usein “harrasteluna”, mutta eivät välttämättä tiedä totuutta. Vaihtoehtoja nimittäin riittää, mitä tulee työllistymiseen ja mahdollisuuksiin elannon suhteen.  Taide ja muotoilu ovat tärkeässä roolissa arjessamme ympäri maailmaa. Vaikka moni ei tule ajatelleeksi, niin taideopintoja tarjotaan Suomessa monella asteella ja erilaisia alan ammattilaisia toimii useilla toimialoilla. Taiteen ja muotoilun opiskelu on tärkeää monestakin syystä: jo lähtien siitä, että ne ovat yksi tapa muiden joukossa osoittaa omaa luovuutta ja purkaa stressiä.  Tässä muutamia muita syitä, miksi taideopintoja tarvitaan: Kriittisen ajattelun kehittyminen. Taideopinnot ovat merkittävässä roolissa siinä, miten koemme ja tulkitsemme ympäröivää maailmaa. Taide auttaa ymmärtämään vaikeitakin asioita, avaamaan syy-seuraussuhteita sekä parantamaan ongelmanratkaisua. Miksi et siis löisi kahta kärpästä yhdellä iskulla: esimerkiksi piirtämällä kehität samalla älykkyyttä – kätevää! Itsensä toteuttaminen. Olit sitten jo tietoinen omista luovista piirteistäsi tai et, saat apua ja vinkkejä taideopettajiltamme moneen lähtöön. Kuvataide auttaa päästämään mielikuvituksen valloilleen ja sitä jos jotakin tarvitaan kiireisessä yhteiskunnassa! Itseluottamuksen parantaminen. Usko pois, kuvataidetunnit auttavat kokonaisvaltaisesti parantamaan omaa itseluottamusta. Kun saat kehuja jostakin, jonka olet alusta asti itse luonut, niin tyytyväisyyden tunne on aitoa. Koe ylpeyttä yhdessä Superprofin kanssa!

Löydä kuvataidetunteja Keski-Suomessa

Moni etsii kuvataidetunteja netistä, mutta se tärkein vaihe, eli aloittaminen jää tekemättä. Ei enää, sillä olemme tehneet asian helpoksi. Supeprofin innokkaat opettajat pitävät huolen siitä, että löydät itsellesi mieluisimman kategorian kuvataiteen parista. Tarjoamme kuvataiteen opiskelua lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhuksille – joustavasti, oman kalenterisi mukaan.  Yksityisillä kuvataidetunneilla pääset parhaiten alkuun tavoitteista riippumatta. Perinteisten lähituntien lisäksi Superprofilta löytyy myös suosittuja verkko-oppitunteja, joissa tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja kameran. Jos englanti ei ole ongelma, niin tavoitat kuvataideopettajat ympäri Euroopan helppokäyttöisen hakutoimintomme kautta. Zoom, Teams – kaikki keinot ovat käytössä, kun pääset tekemään taidetta! Superprofille rekisteröityneet opettajat tulevat eri lähtökohdista, joten löydät taatusti omaa tavoitettasi tukevan opettajan. Vuosien kokemus, pätevyys ja tutkinnot, oma tyyli… Voit valita opettajat, keihin otat yhteyttä ja viestitellä heidän kanssa tilanteestasi. Haluatko töihin muotoilualalle? Vai oletko itseoppinut taiteilija ja haluat tietää lisää eri tyyleistä? Ota yhteys Superprofiin jo tänään!  

Kuvataiteen opiskelu Superprofilla

Elämä on täynnä valintoja, hyviä ja huonoja sellaisia. Yksi parhaista valinnoista, jonka voit tehdä jo tänään, on tehdä toimenpiteitä oman onnellisuuden eteen. Jos olet halunnut aina tietää kaiken taiteesta, niin tilaisuutesi on tässä. Superprofin yksityiset kuvataidetunnit maksavat keskimäärin Jyväskylässä 30€ ja kuten todettua, etätunneilla voit suunnata katseesi maailmallekin.  Taidetta on monella eri toimialalla, eli sen osaaminen tuo taitoja työelämään enemmän kuin aluksi uskoisi. Kuvataiteen lisäksi on mahdollista suuntautua niin arkkitehtuuriin, käsitöihin, musiikkiin, sanataiteeseen, tanssiin kuin teatteriinkin. Voit etsiä edellä mainittujen toimialojen opintoja myös Superprofilta, sillä toimintamme kattaa useita eri oppiaineita.  Yksi kysymys, mikä aiheuttaa yksityisopetuksessa huolia, on sopivan opettajan löytäminen. Toisin kuin koulussa, jossa opettajat arvotaan ja et pääse vaikuttamaan kenen tunneilla istut, niin yksityisopetuksessa tilanne on toinen. Voit tutustua etukäteen opettajien profiileihin ja vertailla esimerkiksi hintatasoa, saatuja arvosteluita, koulutustasoa tai osaamisalueita.  Osa opettajistamme tarjoaa ensimmäisen kuvataidetunnin ilmaiseksi. Miksi et siis käyttäisi tilaisuutta hyväksi? Tutustu opettajiimme ja inspiroidu!

Mitä haluaisit oppia?