Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoimamme kuvataiteen opettajia paikassa Oulu

30 ‚ā¨/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 30‚ā¨/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kuvataide paikassa Oulu!

2. Kuvataiteen opiskelu vastaten juuri sinun tarpeitasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Mik√§ on keskim√§√§r√§inen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kuvataide paikassa Oulu?

Keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 30‚ā¨.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydest√§

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

ūüí° Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Kuvataide?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Kuvataide entist√§ tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkil√∂kohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta ker√§nneelt√§ opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

ūüíĽ Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Kuvataide?

Superprofissa suuri osa aiheen Kuvataide opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kuvataide

L√∂yt√§√§ksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran v√§lityksell√§. 

ūüéď Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Kuvataide?

1 opettajaa tarjoaa t√§ll√§ hetkell√§ aiheen Kuvataide opetusta l√§hell√§si.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

L√∂yd√§ oma opettaja 1 profiilin joukosta.

‚úíÔłŹ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskim√§√§rin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Kuvataide?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kuvataide!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Kuvataide kurssi kaupungissa Oulu

Kuvataide opiskelu Oulussa

Mit√§ taide oikeastaan on? Kysymys, johon saa vastauksia vastaajasta riippuen. Oikeaa sellaista ei liene olemassakaan.¬† Taiteella tarkoitetaan yleisesti sellaisia teoksia ja tuotoksia, jotka ovat esteettisesti miellytt√§vi√§ ja jotka luovat jonkinlaisen henkil√∂kohtaisen siteen yleis√∂√∂ns√§. Kuvataidetta ovat esimerkiksi veistokset, maalaukset, sein√§vaatteet, piirrokset. Taidetta pidet√§√§n yleens√§ inspiroivana ja ajatuksia her√§tt√§v√§n√§, toisinaan jopa mielt√§ ylent√§v√§n√§ ajanvietteen√§, jonka parissa voi harrastaa ja ty√∂skennell√§.¬†¬† Muotoilu (design) eroaa hieman taiteesta, mit√§ tulee terminologiaan. Muotoilun avulla voidaan suunnitellaan esineen tai muun kohteen k√§ytett√§vyytt√§ ja esimerkiksi erikoistua rakennuksiin. Graafinen suunnittelu puolestaan keskittyy kuvaan ja tekstiin, jolla pyrit√§√§n usein jonkinlaisen viestin v√§litt√§miseen kohdeyleis√∂lle. Suomeksi ‚Ästtaidetta hy√∂ydynnet√§√§n my√∂s mainonnassa!¬† Jos et osaa valita kuvataiteen ja muotoilun v√§lill√§, niin jatka lukemista. Saat apua luonnollisesti my√∂s Superprofin motivoituneilta yksityisopettajilta, jotka osaavat vinkata sinulle sopivan taidekurssin. On t√§rke√§ huomata, ett√§ yksityiset taidetunnit sopivat niin uutta harrastusta kuin ty√∂uraakin hakeville. Oletko aina halunnut tehd√§ esteetisen syntym√§p√§iv√§kortin, joka j√§√§ muistiin? Vai haaveiletko omasta kirjasta, jonka voisit my√∂s kuvittaa? Oli tavoitteesi sitten mik√§ tahansa, kerro se meille! Tied√§mme mit√§ kohti kannattaa l√§hte√§.¬†

Taiteen ja muotoilun erot

Vaikka taide ja muotoilu osittain ovat samaa sarjaa, niin joitakin eroavaisuuksiakin l√∂ytyy. Kuvataiteessa keskityt√§√§n yleens√§ muotoon, linjoihin, tilaan, v√§riin, tekstuuriin ja s√§vyyn. Muotoilussa taas kiinnitet√§√§n huomiota painotukseen, tasapainoon, rytmiin, kuvioon ja kontrastiin. Taide on ennen kaikkea itseilmaisua ‚Äď muotoilulla taas pyrit√§√§n jonkin tietyn suunnitelman ratkaisuun. Opit lis√§√§ teoriaa Superprofin yksityistunneilta, jonka avulla pystyt muodostamaan sinulle mieluisimman tavan toteuttaa itse√§si. Superprofin tunnit sopivat kaikille ik√§√§n, osaamiseen ja tavoitteisiin katsomatta. Henkil√∂kohtaiseen opetukseen erikoistuneet opettajamme tekev√§t yksityiskohtaiset suunnitelmat, joiden avulla opinnot sujuvat mutkitta heti alusta alkaen.¬† Tutustu Oulun seudun kuvataidetarjontaan Superprofilla, jossa opetus on yksityist√§ ja joustavaa. Muita hyvi√§ vaihtoehtoja opiskeluun ovat esimerkiksi Oulun taidekoulu sek√§ Oulu-opisto.¬†

Taidekurssit lapsille Oulussa

Moni muistaa lapsuudestaan tietyn harrastuksen, johon joko vanhemmat veivät tai itse halusi. Kuvataide on yksi helpommin lähestyttävimmistä harrastuksista, joita lapsena voi aloittaa. Sen lisäksi, että lapset saavat päästää mielikuvituksen laukalle, on kuvataidetunneilla luvassa hyötyä muutenkin elämään. Kärsivällisyys. Sitä vaaditaan niin piirtämisessä, värittämisessä kuin uuden luomisessakin ja kuvataidetunneilla tämä pistetään koetukselle. Lapsien lisäksi kärsivällisyyden harjoittamisesta on hyötyä myös aikuisillekin. Keskittyminen. Etenkin tänä päivänä on olemassa niin paljon erilaisia häiriötekijöitä, että keskittyminen herpaantuu. Kuvataide auttaa kärsivällisyyden lisäksi parantamaan tietoisesti omaa keskittymiskykyä.  Päättäväisyys. Kun lapsi innostuu kuvataiteesta, niin hän alkaa jo proaktiivisesti luomaan uusia taideteoksia. Tämä piirre näkyy myöhemmin myös koulussa ja työelämässä, eli kuvataidetunteja voi kuvailla varsin hyödylliseksi ajanviettotavaksi!  

Löydä kuvataiteen tunteja Oulusta

Oulussa toimii useita yksityisi√§ opettajia, jotka ovat ammattilaisia kuvataiteen alalla. Jos olet kiireinen ja haluat opiskella ilta-aikaan tai etsit kuvataidekurssia lapselle, kerro t√§m√§ opettajalle. Superprof on joustava toimija, jonka opettajat ovat kokeneita yksityistuntien pit√§ji√§. T√§m√§ varmistaa sen, ett√§ saat apua niin kuvataiteen alkeisiin kuin erikoisempiin tyyleihin.¬† Osaatko akvarellimaalausta? Hienoa! Mit√§p√§ jos kokeilisit seuraavaksi √∂ljymaalausta? Osaatko piirt√§√§ lyijykyn√§ll√§ h√§ik√§isevi√§ muotokuvia? Ehk√§ haluaisit kokeilla seuraavaksi vesiv√§rej√§? Parasta taiteessa on se, ett√§ rajoja ei v√§ltt√§m√§tt√§ ole olemassa ‚Ästsaat itse p√§√§tt√§√§, mit√§ tehd√§ ja miksi. Opettajamme auttavat sinua siin√§. Etsi oma motivaatiosi l√§hde ja olet valmis Superprofin ensimm√§iselle tunnille. Osa opettajista tarjoaa sen itseasiassa ilmaiseksi, jotta l√∂yt√§isit itsellesi sopivan yhteisty√∂kumppanin. Etsit sitten yksitt√§ist√§ taidetuntia, viikonlopun mittaista ty√∂pajaa tai pitk√§aikaisempaa mentoria, me autamme. Tutustu lis√§√§! ¬†

Aloita kuvataidekurssi Superprofilla

Kouluympäristö on monelle liian jäykkä ja joustamaton: oppitunnit järjestetään tiettyyn aikaan, tietyssä paikassa. Etenkin taidealalla tämä voi olla vaikea yhtälö, sillä inspiraatio saattaa yllättää useamminkin. Spontaanin taiteen pariin pääset helpommin, kun otat yhteyttä Superprofin opettajaan: ei tarvetta googletella "kuvataide opiskelu Oulu" -hakusanoja.  Voit valita esimerkiksi lähitunnit, verkko-opinnot webkameran välityksellä tai intensiivisen kurssin. Lisätietoja saat valitsemaltasi taideopettajalta, johon voit ottaa yhteyttä viestillä. Superprofin yksityistunnit sopivat etenkin niille, jotka eivät pidä perinteisestä luokkahuoneopetuksesta, vaan haluavat enemmän persoonallisuutta ja yksityisyyttä. Parasta yksityistunneilla on opettajan antama palaute, jonka avulla kehityt nopeammin kuin pelkkiä YouTube-videoita seuraamalla. Mitäpä siis vielä odotat?

Mitä haluaisit oppia?