Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoimamme kuvataiteen opettajia paikassa Tampere

27 ‚ā¨/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 27‚ā¨/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kuvataide paikassa Tampere!

2. Kuvataiteen opiskelu vastaten juuri sinun tarpeitasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Mik√§ on keskim√§√§r√§inen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kuvataide paikassa Tampere?

Keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 27‚ā¨.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydest√§

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

ūüí° Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Kuvataide?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Kuvataide entist√§ tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkil√∂kohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta ker√§nneelt√§ opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

ūüíĽ Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Kuvataide?

Superprofissa suuri osa aiheen Kuvataide opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kuvataide

L√∂yt√§√§ksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran v√§lityksell√§. 

ūüéď Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Kuvataide?

1 opettajaa tarjoaa t√§ll√§ hetkell√§ aiheen Kuvataide opetusta l√§hell√§si.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

L√∂yd√§ oma opettaja 1 profiilin joukosta.

‚úíÔłŹ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskim√§√§rin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Kuvataide?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kuvataide!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Kuvataide kurssi parhailta opettajilta kaupungissa Tampere

Löydä kuvataiteen ja muotoilun opettaja Tampereelta

Kuvataidetta ja muotoilua opiskellaan usein yhtä aikaa saman kurssin sisällä, koska niillä on niin paljon yhteistä keskenään. Näitä voi olla usein vaikea erottaa toisistaan, mutta kärjistetysti kuvataide on taideteosten luomista, joilla ei ole käytännöllistä tarkoitusta. Muotoilussa sen sijaan tekijä käyttää hyväkseen kuvataiteelle ominaisia tyylejä ja tekniikoita luodessaan käyttöesineitä, esimerkiksi tuoleja, juomalaseja tai vaikkapa hammasharjoja. Muotoilua kutsutaan myös nimellä soveltava taide. Kuvataideopinnoista on hyötyä myös muun muassa graafisessa suunnittelussa, arkkitehdin työssä, kokin työssä sekä vaikkapa puutarhurin työssä. Ei ole siis ihme, että kuvataide on osa opintosuunnitelmaa jo peruskoulun ensimmäiseltä luokalta lähtien. Siitä on hyötyä monella eri saralla.

Kuvataiteen opinnot kehittävät opiskelijan luovaa ajattelua, kärsivällisyyttä, hienomotoriikkaa sekä sorminäppäryyttä, joita tarvitaan niin työ- kuin arkielämässäkin. Olet siis tehnyt parhaan mahdollisen valinnan, jos tarkoituksenasi on löytää kuvataiteen yksityisopettaja Tampereelta. Superprof auttaa sinua kohti tavoitettasi. Käydäänpä siis seuraavaksi läpi, miksi kuvataide on niin tärkeä oppiaine ja mitä sen opiskelu pitää sisällään.  

Miksi kuvataiteen opinnot ovat tärkeitä?

Jotkut saattavat sanoa, että kuvataidetta ei voi opettaa, vaan se on taito joka ihmisellä joko on tai ei ole. Tämä on täysin väärä mielipide eikä perustu faktaan. Ainoa fakta on se, että toiset ovat synnynnäisesti nopeampia oppimaan taiteellisia aineita kuin toiset, mutta myös he tarvitsevat opetusta.  Oppilas saattaa olla taiteellinen ja visuaalisesti lahjakas, mutta näillä taidoilla ei tee mitään, jos ei tiedä kuinka niitä hyödynnetään käytännössä. Voit olla esimerkiksi kykenevä piirtämään muotoja vapaalla kädellä, mutta sinun on myös osattava käyttää näitä muotoja oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Ammattitaitoinen opettaja osaa ohjata sinut oikeaan suuntaan ja näyttää, kuinka tekniikoita voidaan hyödyntää eri tilanteissa, jotta taideteoksesta tulisi mahdollisimman hieno. Kuvataiteen opinnot ovat tärkeä osa muotoilua. Sinun on osattava soveltaa kuvataiteen tekniikoita luodessasi käytännöllisesti toimivia esineitä. Taidehistorian tuntemuksesta on tässä hyötyä. Asiakas voi esimerkiksi haluta esineen edustavan jotain tiettyä tyylisuuntaa, jolloin sinun on tiedettävä tälle tyylille ominaiset piirteet. Kuvataide- ja muotoiluopinnot avaavat myös muita urapolkuja. Voit esimerkiksi erikoistua opettajaksi tai graafiseksi suunnittelijaksi. Kuvataide opettaa myös siirrettäviä taitoja, joista on hyötyä ammateissa, joissa ei varsinaisesti luoda taidetta.

Kuvataiteen opintojen haasteet

Yksi haaste kuvataiteessa on, ett√§ siin√§ ei ole varsinaisesti oikeita tai v√§√§ri√§ tapoja ‚Äď on vain ohjeita, joiden noudattaminen on ainoastaan taiteilijasta itsest√§ kiinni. Lopputulos ratkaisee. Ei se, miten siihen on p√§√§sty. Aina l√∂ytyy konservatiivisia taiteilijoita, jotka sanovat, ett√§ taideteos t√§ytyy olla tehty tietyll√§ tavalla, mutta lopulta mik√§ vain voi olla tai olla olematta taidetta. Kuka sen oikeastaan m√§√§rittelee?

Taide on katsojan silmissä. Taideala ei sovi siis välttämättä henkilöille, jotka tahtovat toimia tiettyjen raamien sisällä ohjekirjaa noudattaen. Viimeaikoina koronan vuoksi paljon esillä ollut raaka tosiasia on se, että taidetta ja kulttuuria ei arvosteta taloudellisesti samalla tasolla kuin muita aloja. Alalle ei siis kannata pyrkiä rahankiilto silmissä. Oikean taiteilijan motiivit ovatkin jossain aivan muualla kuin lompakossa, vaikka täytyy se leipäkin jollain saada pöytään. Tämän vuoksi onkin järkevää käyttää kuvataiteen opinnoissa opittuja taitoja hyväksi esimerkiksi muotoilijana, joille todennäköisesti löytyy paremmin töitä kuin varsinaiselle kuvataiteilijalle. Kuvataide on aine, jonka oppiminen vie runsaasti aikaa. Sinun on siis oltava valmis käyttämään suuri osa vapaa-ajastasi harjoitteluun varsinaisten opintojen lisäksi. Taiteilijan ammatti onkin enemmän elämäntapa kuin työ.  

Kuvataiteen yksityisopetus Tampereella

Tampereella on hyvät mahdollisuudet kuvataiteen ja muotoilun opiskeluun. Esimerkiksi Sara Hildén-akatemia tarjoaa taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille. Koulussa opettajan virkaa harjoittavat kuvataideopettajat, kuvataiteilijat ja visuaalisten alojen ammattilaiset. Koulussa on myös kursseja aikuisille, jotka syventävät jo aiemmin opittuja taitoja ja aikuisen suhdetta taiteeseen sekä tukee asemaa taiteen tekijänä.

Yksi hyvä vaihtoehto on valita kuvataiteen yksityisopettaja. Tällöin kurssit ja oppitunnit suunnitellaan juuri sinulle sopiviksi, etkä ole riippuvainen yleisestä opetuksesta. Saat vapauden oppia juuri haluamiasi asioita haluamallasi tavalla. Opettaja voi keskittyä paremmin heikkouksiesi vahvistamiseen ja vastaavasti hän osaa huomioida taidot, joissa olet jo näyttänyt kyntesi.

Superprofista löydät Tampereen ja Pirkanmaan alueen parhaat kuvataiteen yksityisopettajat, joihin kannattaa tutustua seuraavaksi. Tarkastele aikaisempien oppilaiden jättämiä arvosteluja ja paljonko he veloittavat tunnilta. Jotkut opettajat tarjoavat ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi, joten mitä vielä odotat? Aloita kuvataiteen opinnot jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?