Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta kuvataide paikassa Turku

34 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 34€.

14 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 14 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kuvataide!

2. Organisoi omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kuvataide paikassa Turku?

Keskimääräinen hinta tunneille on 34€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Kuvataide?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Kuvataide entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Kuvataide?

Superprofissa suuri osa aiheen Kuvataide opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kuvataide

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Kuvataide?

2 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Kuvataide opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 2 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa kuvataide?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa kuvataide!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Kuvataide kurssi yksityisopettajan kanssa

Yksityiset kuvataiteen tunnit Turussa

Graafisen suunnittelijan työ sisältää paljon samoja piirteitä kuin taiteilijan työ, mutta nämä kaksi eivät silti ole synonyymejä toistensa kanssa. Graafinen suunnittelija käyttää kuvataiteelle tyypillisiä työkaluja ja tekniikoita erilaisten visuaalisten töiden tekemisessä, mutta lopputulos ei aina ole välttämättä taiteellinen. Tai ainakaan taiteellisuus ei ole sen perimmäinen tarkoitus. Kuvataiteilija sen sijaan luo teoksia juuri sen itsensä, taiteen vuoksi.

Mitä taide lopulta edes on? Onko sillä mitään merkitystä yhteiskunnan kannalta ja miksi ihmiset ovat luoneet taidetta vuosituhansien ajan? Näihin kysymyksiin saat selvyyden, kun osallistut kuvataidekurssille Turussa. Kuvataiteen opinnoista on hyötyä monilla eri aloilla, ei pelkästään graafisessa suunnittelussa ja kuvataiteen luomisessa. Esimerkiksi kokit tarvitsevat visuaalista silmää rakentaessaan annoksia lautaselle. Floristi, arkkitehti, käsityöt, sisällöntuotto. Kuvataidetta hyödynnetään useissa eri ammateissa, joten miksi et kehittäisi visuaalisia taitojasi? Turussa tähän on oivat mahdollisuudet esimerkiksi Superprofista löytyvien kuvataideopettajien avulla.  

Kuvataideopetus Turussa

Vanhan koulukunnan taiteilijat saattavat olla eri mieltä siitä, että kuvataiteella ja muotoilulla ei ole mitään tekemistä keskenään. Tosiasia on se, että nämä kaksi jakavat hyvin paljon samoja piirteitä.  Vaikka taiteen ja muotoilun ero on veteen piirretty viiva, niin on niillä kuitenkin teorian tasolla suuri ero. Taiteen tarkoitus on herättää ihmisissä tunteita, olla kantaaottavia sekä inspiroida, kun taas muotoilussa käyttöesineen tarkoitus on olla mielenkiintoa herättävä käytännöllisyyden tasolla. Sen on esimerkiksi houkuteltava asiakas ostamaan tuote ja oltava mukava käyttää.

Teollisessa muotoilussa suunnittelijan tehtävänä on luoda muoto jollekin kaupalliselle tuotteelle, jotta sen käytettävyys olisi mahdollisimman käyttäjäystävällinen visuaalisesta ilmeestä tinkimättä. Molemmat tekijät ovat yhtä tärkeitä käyttötavaroita suunniteltaessa. Tätä kutsutaan soveltavaksi taiteeksi. Nykyään on tavallista, että käyttötavaroita luodaan digitaalisen mallin avulla 3D-tulostimilla, mutta myös perinteinen käsityö on voimissaan, varsinkin pienempien tekijöiden keskuudessa. Tämä digitaalisuus on myös yksi kahtia jakava tekijä, jonka vuoksi jotkut kuvataiteilijat eivät pidä graafista suunnittelua taiteellisena ammattina.

Turussa kuvataidetta voit opiskella esimerkiksi Turun ammattikorkeakoulussa, josta valmistut neljän opintovuoden jälkeen kuvataiteilijaksi. Opinnot sisältävät paljon käytännön työskentelyä, jonka tukena teoriaopinnot kulkevat. Opiskelu nojautuu pitkälti erilaisten taiteellisten töiden ympärille, joita tekemällä opitaan eri tekniikoita ja taidemuotoja, kuten kuvanveistoa, maalausta, piirustusta ja taidegrafiikkaa.  

Kumpi sopii sinulle, muotoilu vai kuvataide?

Olet ehkä unelmoinut kuvataiteilijan ammatista, mutta loppujen lopuksi haaveesi ovatkin kohdistuneet muotoilijan työhön ilman, että edes olet tajunnut näiden eroja. Nämä kaksi ammattia kulkevat kuitenkin käsi kädessä, joten sinun on hallittava kuvataiteeseen liittyvät tekniikat ja taidot, jotta voisit olla hyvä muotoilija. Ei ole myöskään salaisuus, että työllistyt todennäköisesti paremmin muotoilijana kuin kuvataiteilijana, joten kannattaa ainakin pitää tämäkin mahdollisuus avoinna.

Ilman sen suurempaa uraneuvontaa: jos olet varma, että tahdot nimenomaan kuvataiteilijaksi, niin anna mennä ja seuraa vaistojasi! Unelmat on tehty saavutettaviksi.  Kuvataide voi kuitenkin olla myös pelkkä harrastus. Maalaaminen, piirtäminen tai kuvanveisto ovat hyviä keinoja lievittää stressiä. Taideteosta luodessa olet kaksin vain teoksesi kanssa ja ahdistavilla ajatuksille ei jää tilaa pään sisällä.  Kuvataide on myös lapsille hyödyllinen harrastus. Se kehittää muun muassa lapsen visuaalista ajattelukykä, kärsivällisyyttä, koordinaatioita, hienomotoriikkaa sekä sorminäppäryyttä. Näitä taitoja tarvitaan elämässä ylipäätään ja monissa eri ammateissa, joten ei ole sattumaa, että kuvataideopetus aloitetaan jo hyvissä ajoin peruskoulun ensimmäisellä luokalla.   

Superprof ja kuvataideopetus

Kuvataidekurssille osallistuminen ei ole aina yhtä helposti tehty kuin sanottu. Esteenä voi olla esimerkiksi oppituntien sovittaminen kiireelliseen aikatauluun tai taloudelliset tekijät. Tai sitten omalta paikkakunnalta ei edes löydy sopivia kuvataidekursseja tai -kouluja. Tässä tilanteessa kannattaa suunnata katse kuvataiteen yksityisopettajiin, joista parhaat löydät täältä Superprofista. Turussa toimii tällä hetkellä 2 opettajaa, jotka odottavat sinun yhteydenottoasi. Tutustu heihin tarkemmin profiilisivuilla, josta näet muiden oppilaiden jättämiä arvosteluja ja sen, paljonko opettaja veloittaa oppitunnilta.

Keskimäärin tunnit maksavat 34€. Osa opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tämä on hyvä mahdollisuus oppia tuntemaan opettaja paremmin ja päästä selvyyteen siitä, onko opettaja sinulle sopiva. On tärkeää, että olette opettajan kanssa samalla aaltopituudella, jotta opetus olisi tehokasta ja mielekästä. Vaikka opettajat osaavatkin sopeutua ja räätälöidä oppitunnit eri tarpeiden mukaan, niin aina henkilökemiat eivät vain kohtaa, ja se on täysin ymmärrettävää! Tuumasta toimeen. Aloita kuvataideopinnot jo tänään helposti Superprofin avulla!

Mitä haluaisit oppia?